עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

http://community.msn.co.il/comm_folder_get_file.asp?CommID=3059&seqFileID=12773&seqFolderID=5245&seqSubFolderID= פשוט, רעעעעעעעע....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by KaPuT,

סטיק מן עצבני http://www.stickpage.com/operation.html

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by skywalker13,

שלום. מישהו יכול לקשר אותי לאיזה אכסון אתרים טוב ובחינם בסגנון של off.co.il רק בלי הקטע שצריך לבקש הזמנה ממשהו שכבר רשום. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  4. ככה מראשון כבר התחילו להגיע האגרות גיוס אז מי מחברי הפורום פה מתגייס לנ''מ במרץ 09 ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TheReaper,

האם יש לפני מבחן מתכונת יום חופש כמו לבגרויות? ואם המתכונת ביום ראשון אז אני מקבל חופש על יום שישי?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by Decktor,

היום בבוקר במקרה שמעתי את הסיפור של איך אבא שלי ניצל בשואה והחלטתי שבטח יש פה מלא אנשים שיש להם סיפורים מדהימים במשפחה אבל המשפחה לא מדברת על זה יותר מדיי וכו'. בכל מקרה הנה יש לכם תירוץ לשאול או סתם לספר לאחרים מה קרה במשפחה שלכם, אני אתחיל: אבא שלי בתור ילד קטן גר בליטא והיה לו יום הולדת באותו יום כמו לדוד שלו. אמא שלו התכוונה לנסוע לדודים לכבוד היום הולדת של הדוד ולהשאיר אותו אצל סבא וסבתא, הדודים התווכחו איתה שהיא לא יכולה להשאיר את הילד ככה ביום הולדת שלו ושהם כבר קנו מתנה והיא חייבת להביא אותו איתה. אחרי הרבה ויכוחים היא בסוף לקחה אותו איתה, ביום אחרי זה סבא וסבתא שלו כבר נרצחו. ת'רד זה מוקדש לזכר כל היהודים שנרצחו ע"י בני עוולה על לא עוול בכפם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by KaPuT,

הקרדיט לפיסי ספוט http://www.nvnews.net/files/CoolingFan_FUN_small.zip

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  8. יותר מטומטם זה ש-20% מתוך 1078 אנשים נכון לעכשיו אמרו שכן.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by Or ei,

מי כאן הולך להתגייס בשבועות הקרובים ולאן ? אני חוזר מד"חש שבוע הבא (התגייסתי בנוב') ואמור להתחיל ב27 טירונות חדשה בשיריון ...

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. דבר ראשון אני יוצא עוד מעט אם תספיקו לייעץ לי אני אוכל להתחשב בזה אם לא אני אמתין לכם. אנ יחובב מחשבים די גדול ובשנים האחרונות אף התחלתי לתקן לכמה אנשים מחשבים ולעזור להם ברכיששה והרכבה והדרכה וכל מה שצריך ועד כה הקליינטים שלי מבסוטים ואין בעיה. אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי ללמוד עוד דברים וכו' וכו', ידוע לי שכל המידע נמצא באינטרנט אבל לצערי עקב בעיה נוירולוגית הרופאה שלי אסרה עליי לשבת מול מסך המחשב יותר ממספר מצומצם של שעות ולכן (גם בכלל אני מעדיף כך) לרכוש וללמוד מספרים. עכשיו, מצאתי כמה ספרים שדי יכולים לעזור רק תעיינו בפירוט תגידו מה כדאי ומה לא. 1) המדריך השלם לטכנאי Pc רשתות תקשורת http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=11910296 2) טכנאי Pc חומרה …

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  11. מישהו מכיר אתר כמו הומלספלייס? אתרים לפרסום פרסומות (באנרים והודעות לקידום עסקים) בחינם

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by nat64x,

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  13. שלום לכולם, עבדתי 8 חודשים במקום עבודה X וכבר לאחר חצי שנה של עבודה, על פי החוק, הייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה. הקרן לא נפתחה והמעסיק אכן הודה שהיא לא נפתחה והציע לשלם את הכסף במזומן לאחר סיום העסקתי שם. העניין היותר חמור הוא שזה השפיע לי על הפנסיה במקום העבודה הנוכחי. במקום שהפנסיה תתחיל להיות מופרשת לאחר 3 חודשים (עם הפרשה רטרואקטיבית על אותם 3 חודשים ראשונים), ההפרשה התחילה רק לאחר חצי שנה, כקבוע בחוק, ובכך הפסדתי שישה חודשים * 12% (אחוז הפרשת מעסיק) * כ 4,000 ש"ח שכר בסיס בחודש = כ 2,880 ש"ח. האם ישנה אפשרות לתבוע את המעסיק הראשון (X) שלא פתח קרן פנסיה על הפסד כספי הפנסיה במקום העבודה הנוכחי? תודה לכל העונים, לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום! אני מחפש שמות של שירים קצביים ומהירים בטירוף כמו טראנסים מהירים וכו'... אני רוצה לשים מוזיקה כזאת בפול ווליום ולרכוב על אופני כושר (יותר נכון לא לי) ואני מתכנן שמהקצב של המוזיקה ומהווליום יהיה יותר קל לעשות את זה מהר ועם קצב בקיצור כמו ספינינג...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי כרטיס אשראי, שעובד בקניות בחו"ל, אבל משום מה יצירת חשבון באייטונס לא עובדת לי! יש לכם מושג אם זה אפשרי ליצור חשבון באייטונס בכרטיס אשראי לא אמריקאי?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by yz101,

עוד מישהו שם לב, שהחברה המושמצת ביותר פה בפורמים היא אותה חברה שהבאנרים שלה מתנוססים פה באתר לאחרונה? די מבדר לראות איזכור שלהם כהחברה שלא נוקבים בשמה (לשלילה) ומעליה, באותו עמוד פרסומת שלה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by Gohan,

אני צריך שהוא יהיה גם פלאפון ועדיף שמערכת ההפעלה תהיה של microsoft ולא palmos שהמחיר יהיה עד400$ (אפשר גם מחול - עדיף שתתנו אתר אמין שגם שולך לארץ אם אתם ממליצים מחול) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. אז ככה, לפני הכל אני רוצה לתת לכם קצת רקע לגבי כל מה שקורה. חלק ראשון מדבר על אופי הקורס. אחרי המון מחשבה ופגישות וייעוץ החלטתי להרשם לקורס שנקרא "אבטחת מידע" ביחידה ללימודי המשך בטכניון. קודם כל נתחיל בזה שקורס שנקרא "אבטחת מידע" נושא בחובו הבטחה לרכוש השכלה בתחום הסייבר, נוזקה, רוגלות, penetration tests וכו'. זמן קצר לאחר תחילת הקורס וקבלת תוכנית הלימוד שמתי לב (אני וגם עוד כמה סטודנטים בכיתה) שאנחנו כמעט ולא לומדים שום דבר שקשור לאבטחת מידע. המודל הראשון בכיתה הוא Windows system admin שאמור להכין אותנו לעבור את ההסמכה MCSA. המודל השני הוא CISCO שאמור להכין אותנו לעבור את ההסמכה CCNA. המודול השלישי הוא CheckPoint שמלמד אותנו לעבור את ההסמכה CCSA. אוקיי, אז מה יש לנו כ…

• 18 תגובות
    • 22.2k צפיות
  19. טוב אני מחפש לקנות ציוד בסיסי בתקציב של עד 5000 ש"ח כל עזרה תתקבל בשימחה ואם אפשר (זה ישמע מגוחך) בבקשה איזשהו חומר לקרוא על המערכות ...... תודה מראש לכל העוזרים !

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by xtract1,

יש לי פיירפוקס 1.5. שורת הטאבים היא למעלה כמו שמוצג בתמונה הראשונה.. אני רוצה להוריד אותה למטה כמו שמוצג בתמונה השניה,ליד שורת המשימות (התחל) אם אפשר אז איך עושים את זה? נ.ב אם זה לא הפורום המתאים אם אפשר רק להעביר אותי לפורום המתאים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  21. אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב ולמצלמת אינטרנט. יש לי מחשב חזק ומצלמה מצוינת (לצורך העניין, מצלמה Logitech QuickCam Pro 9000). אני עוד חודש נוסע ליוון והבית יהיה ריק לגמרי וברצוני להפוך את המחשב והמצלמה למן "אבטחה במעגל סגור". יש אפשרות כזאת? שאני יוכל מיוון לדוגמה לראות מה הולך בבית מהמצלמת אינטרנט הפשוטה? אשמח לעזרה ומצטער אם זה לא לפורום הזה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. http://room404.net/?p=66121 אהבתי את הצורה שהוא הספים את הנציג... מסכן.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום בדקתי באתר האינטרנט שלהם ורוב החלקים שאני לוקח למחשב שלי לא נמצאים שם. רציתי לדעת אם אני הלך לסניף שלהם הם יסיגו לי את החלק שאני צריך גם אם הוא לא נמצא באתר שלהם תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  24. אני טס לארגנטינה-בואנוס איירס עוד 10 ימים. חשבתי אולי מישהו פה יוכל להגיד לי איך המחירים של ציוד היקפי למחשבים שם.. יותר זול/יקר מפה? אם זה יותר זול אז כמה בערך הפרש? חשבתי לקנות שם איזה הגה למחשב אולי Logitech Momo שפה בארץ הוא עולה קרוב ל-700 ש"ח ואולי עוד כמה דברים קטנים...למישהו יש מושג כמה הוא עולה שם? חשבתי גם לקנות שם דיי הרבה בגדים(אני במחסור חחח) מהמותגים המובילים..(לדוגמא: Rip curl,billabong,Op וכו'..).. אז מישהו יודע איך המחירים של זה לעומת פה? האם יש שם הרבה זיופים שכדי להיזהר? אשמח לקבל אתרים ושמות של חנויות מומלצות בבואנוס איירס.. תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by arkadur,

אני מחפש מידע על קארטינג (אתרים שעוסקים בנושא) אני מתכוון לרכוש אחת , אשמח לדעת מה אתם חושבים\יכולים לספר לי על הנושא מסתבר שהעסק נהיה אצלי קצת יותר מתחביב..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.