כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן. למה כשלפעמים מראים בטלויזיה מישהו וברקע יש מסך של מחשב עובד אז המסך מהבהב ומרצד בטירוף? ולמה לעולם לא רואים מסך מחשב מרצד בסרטים בקולנוע? איך בסרטי קולנוע מעלימים את הבעייה הזאת של הריצוד? זה פשוט משגע אותי ואני מת לדעת למה....
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום , כנראה שאני מוציא רישיון לטרקטור בע"ה השנה , רציתי לשאול האם הרישיון מקנה לי לנהוג על עוד דברים חוץ מטרקטור ? רישיון לרכב פרייבט נשאר כרגיל או שיש איזה שינוי ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
למישהו הביאו שאלה עכשיו הוא נתן לי לא הצלחתי לפתור/למצוא מידע זאת השאלה: מה קטר הדיזל עם סידור הגלגלים הכי גדול? חיפשתי בויקיפדיה לא מצאתי =\
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שמתי לב שברכבים כבדים(אוטובוס ומיניבוס) הנהג מזיז בירידות תלולות מחוג בצד ימין של ההגה, איפה שברכב רגיל זה מפעיל את הווישרים. מה זה המחוג הזה? ומה הוא עושה?
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, מסתבר שיש לי יותר מידי כלי עבודה,שכבר מיליתי את המרתף ובקרוב אני אצטרך לעבור למלות את החדר שלי. חבר הציע לי לקנות וואן שלא עובדת ולשים בחצר ולהשתמש בה כמחסן נוסף. לי הרעיון נשמע סבבה,אבל הנה הבעיה שלי,אני לא יודע איפה אפשר לקנות וואן בזול,בלי גלגלים מנוע וכו. ואני לא אם אם צריך להעביר עליו בעלות בדואר וכול התהליך.. אשמח לעצות,תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, לפני שבוע התייצבתי בצו הראשון ויש לי כבר תאריך גיוס (29/7/06). השאלה היא האם כתלמיד רבעון שני בכיתה יא' אני צריך להתחיל לדאוג לגבי העתודה? לא אמרתי בראיון בצו הראשון שאני מעוניין בעתודה. מה שכן לפי מה שהבנתי אין סיכוי שיקבלו אותי ליחידה טכנולוגית (ממר"מ וכו') עם פרופיל 97. מישהו מוכן להאיר את עיניי?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! הבנתי שרישיון נהיגה של אוטו תקף גם לטרקטורונים, רנג'רים, וכו'... יש לי רישיון נהיגה לאוטו עם מלווה עדיין. השאלה שלי היא: האם אני יכול לנהוג לבד ברנג'ר בכביש עירוני בלי מלווה? (הרנג'ר מתאים לכביש עירוני) תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
*אני מקווה שמותר לדבר פה על זה כי זה לא טורנטים, אם לא אז למחוק בבקשה. אני משנה את הIP, מוחק עוגיות היסטוריה קבצים זמניים כל מה שאפשר דרך הפיירפוקס מחליף דפדפן והם עדיין יודעים שהורדתי לפני מה דקות אצלם זה שיכלול שהם הכניסו בזמן האחרון, אתמול עבדה לי השיטה הזאת יש דרך לעקוף את זה?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום . לפני כמה ימים חבר שלי אמר לי שאם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 סמק , אז ברשיון לא כתוב שהרשיון על קטונע אלה כתוב 125 סמק ואפשר לקנות כל דבר שיש לו מנוע 125 . השאלה שלי זה אם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 אחרי שהוא מקבל את הרשיון אפשר לקנות אופנוע שטח עד לנפח 125 ? תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי רשיון כבר על אוטו ועברתי את ה24 איך עושים את זה ומה צריך או איך אפשר להימנע מתאוריה ושטיות כאלה כמה שפחות שיעורים אם יש איזה דרך קצרה לאנשים בגילי אם שנות וותק על הכביש ??? :
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היה לי ריב עם המורה... אני זוכר שמחנות ההשמדה היו רק מחוץ לגרמניה (הכוונה לאוסטריה, פולין וכו'..) ולא בגרמניה עצמה.. והמורה התעקשה שזה לא נכון.. האם אני צודק? או המורה ?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מישהו פה גר פעם עם שותפים? אתם עוברים לגור בבית עם אנשים שאתם לא מכירים בכלל, לי זה נראה קצת קשה, אני היחיד שחושב ככה? 2. טיולים ראיתי שיש באינטרנט באתרי טיולים לאנשים שרוצים לצאת לטיול תרמילאים ודברים כאלה שותפים (שאני משער שלטיול תרמילאים זה הכרחי וגם יותר זול) אבל עם מישהו שאני לא מכיר? חח עוד פעם אותו סיפור מישהו פה התנסה בזה פעם?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תגידו איך\מה זה משטרה צבאית.... הבנתי שמשהו יכול לסדר לי שם להיות משהו (הכל מעורפל) אבל אין לי אפילו חצי מושג אם זה שווה משהו או בכלל מה זה..
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הSk super slider שעולה לי 40 שח לחודש. אם אני ירצה "לשדרג" לsk music slider שגם עולה 40 שח אני יצטרך לשלם את המחיר על שני המכשירים 80 שקל? (מן הסתם שעוד לא עברו 3 שנים)
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן , יום ראשון חוזר לצבא ולראשונה החלטתי לעשות בבית תספורת אבל איך שאני מעביר את המכונה+הראש מס' 7 (כן אני רוצה ארוך קצת) השיער מסתבך בראש של המכונה ונתלש , אני לא מבין למה זה ככה ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך קוראים לשיר בפרסומת של ילדות רעות והוא גם מופיע באוסטין פאוארס 3 כשהם בכלא
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מישהו מכיר את השיר Dont Fear The repaper? לא בטוח לגבי השם אבל משהו דומה,מאיפה אפשר לקנות אותו?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן היום קניתי מוצר מ EBAY בעלות של 28.99 דולר באתר של PAYPAL הודיעו לי שירד לי 113 שקל Conversion from: -113.16 ILS Conversion to: $28.99 USD Exchange rate: 1 Israeli New Shekel = 0.256203 U.S. Dollars איך זה יתכן אם הדולר היום 3.78849585 לוקחים אולי עמלה ?? כי זה אמור לצאת 109 שקל. תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בשעה טובה סיימתי טירונות 02, היה שוק היה כיף למרות קצת קשיים בהתחלה, השאלה שלי היא לגבי הצו שקיבלתי למחר, לפי מה שרשום אני אמור לעבור במדור קורסים והשיבוץ שלי הוא כללי מקצוע 0040, אני אמור להתייצב מחר בבקו"ם ואני לא יודע למה, אם למישהו יש מושג או יכול להגיד מה הולך להיות התפקיד שלי בשלוש השנים הקרובות אני מאוד אשמח ויודה לו, בתודה רבה, דודי הסטלן!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שגרתי בישראל הייתי בצו הראשון, ויש לי פרופיל 82, והצו הגיוס שלי ב23 ליולי 2006 ואני כרגע גר בארה"ב, מתי שעברתי לארה"ב השגרירות הישראלית נתנה לי רק דרכון לשנה. בכל מקרה עכשיו אני גר בארה"ב ואני רוצה ללכת ללמוד בקול'ג, להרחיב את הלימודים שלי ובאותו זמן לדחות את הגיוס שלי. אז אני רוצה לדעת אם אני יכול לכתוב מכתב לצבא ולהודיע להם על זה... ואם כן למי שאני שולח כל הפרטים האלה... :s05:
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
לחברה הזאת יש אתר בית בכלל ? יש ברשותי שעון של החברה ואין לי מושג איזה דגם הוא, חשבתי לחפש באתר שלהם אבל לא מצאתי... אז חשבתי אולי מישהו מכם מכיר איזה אתר עם כל הדגמים של SECTOR , בכדי שאני אוכל לאתר את הדגם של השעון שיש לי ... תודה חבר'ה . אגב - תמונה של השעון : http://forums.ort.org.il/files/30/2267260/3710569.jpg
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בזה אז אולי תוכלו לעזור לי לתקגם את זה: all times are Eastern-check your listings for times in your area December 16th - 9:00 pm איזה שעה זה אצלנו בארץ?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה שלי אם זה בסגנון PAYPAL? והאם אני יכול לבצע רכישה לא בארץ? למשל לקנות PRIEMUM ב RS או משהו בסגנון? ואם כן אז תתנו לי רקע והסברים על איך זה עובד בבקשה כי אני חדש בעניין! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אוקי אז קיבלתי ספר מהמורת נהיגה שלי ולמדתי את כול תוכן הספר ועניתי על השאלות שמצורפות אליו למרות שיש שמה כמה שאלות שאין עליהם הסבר בספר ורציתי לדעת אם זה מספיק בישביל לגשת לתאוריה ? ועוד שאלה האם השאלות בתאוריה דומות לשאלות שמצורפות לספר שמקבלים מהמורה נהיגה? תודה לעוזרים ועוד משהו קטן אם אפשר ימי קבלה מתי יש אפשרות לגשת לתאוריה...כבר שילמתי והכול אני מתכנן על יום חמישי הם פתוחים ביום הזה?
-
- 49 תגובות
- 2k צפיות
-