כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
איפה אפשר לשאול על בעיה עם טלפון אלחוטי? לא מצאתי פורום מתאים לזה
-
- 0 תגובות
- 305 צפיות
-
-
היום כתבתי הרבה תגובות בנושאים שונים בפורומים שונים - אך מניין התגובות שלי לא עולה! :-[ כתוב שיש לי 16 תגובות, וזה מה שהיה לי לפני היום, אך היום כתבתי עוד לפחות 6-7 תגובות, ומניין התגובות משום מה לא עלה. למה???
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי המון נסיון בתחום, ואני עדיין מתלבט - מה עדיף - להרכיב מחשב לבד או לקנות מחשב מותג (HP או DELL) ? אני צריך לציין שבזמן האחרון חברות המותג (או היבואנים בארץ) מצמצמים את תקופת האחריות, אבל מצד שני, יש הרגשה שתמיד קונים אצלהם דור אחד אחורנית. השאלה האמיתית - האם אפשר לסמוך על הרכבה של מפרט (Best of bread) של כל מיני חלקים ויצרנים, ולקוות למוצר סופי בעל אותה איכות ומינימום תקלות, בדגש גם על נושא הרעש (מחשב XW של HP הפתיע אותי בשקט שלו... כנראה שהמארז איכותי יותר ממארזי המדבקה...)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניתן לשייך מחשבים שמיועדים לעריכת וידאו? שלום, עיינתי בלוח המפרטים המומלצים, לא מצאתי שם קטיגוריה נפרדת לתחום זה. אמנם ראיתי כאן בפורום כמה מפרטים למחשבי עריכת וידאו (שניתנו בידי גורמים מסחריים), אך אני סבור שבלוח המפרטים צריכה להופיע קטיגוריה נפרדת לכך, אלא אם היא כלולה כבר בקטיגוריית קולנוע ביתי או עריכה גרפית. מה אתם אומרים? תודה ושב"ש.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי מחשב נייד של dell וברצוני לקנות מחשב שולחני חזק. אבל לא לחוץ לי. מבחינת המצב בשוק כרגע, מוצרים חדשים שעומדים לצאת, טכנולוגיות חדשות וכו'... שווה לי לקנות עכשיו או לחכות עוד חודש ותהיה ירידת מחירים משמעותית?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן ישבתי עם חברים ועישנתי קצת חשיש, שלפי מה שהבנתי מוגדר שסם קל. הסבירו לי שזה יוצא מהמערכת תוך שבועיים-שלוש. זה נכון? כמה זמן לדחות את הצו הראשון? (הוא היה אמור להיות ב20.8 ) אם משהו יכול קצת להסביר לי על התהליך שעובר בצו הראשון בבדיקת שתן... תודה, יובל.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני באמצע קורס של mcitp כרגע מה שהולך בקורס זה שהמורה מעביר את המצגות ומסביר עליהן בדכ אחרי כמה מצגות הוא נותן לעשות תרגיל ואנחנו צריכים לחזור אחריו עכשיו אם זה תרגיל יחסית ארוך אני בד"כ מסתבך ולא זוכר איך לבצע את מה שהוא עשה אם אני לא מבקש ממשיהו שסיים אני נתקע . אני רושם כל תרגיל איך ביצעתי איך זה הולך בעבודה אם נותנים לי משהו לבצע ואני לא יודע בדיוק ? באופן אישי קשה לי לזכור דברים אחרי פעם אחת
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני רוצה לעסוק בתחום של המחשבים. אני פשוט אוהב את זה וזה נורא מעניין אותי הבנתי שיש 3 נושאים עיקריים שהם חומרה ותוכנה שמתחלקת לשני חלקיםעיצוב וגרפיקה ושפת תיכנות הבנתי מחבר שלא כדי לי ללכת על תחום של החומרה כי אין בזה ממש עבודה וגם זה פחות מושך אותי, מושך אבל פחות אני יותר נמשך לתחום של התוכנה וחשבתי ללכת עליו השאלה שלי היא כזאת האם זה דורש בגרות מלאה? מכיוון שממש אין לי את זה אני מניח שזה דורש אנגלית ברמה טובה ולכן אין לי בעייה ללכת ולעבור קורס אנגלית ספציפי, אני מקווה שזה לא דורש בגרות, יותר מאוחר במקומות העבודה כגון הייטק או חברות למינהם. השאלה השנייה על איזה קורס ללכת ומה אתם ממליצים, ואם מה בכלל מתחילים כי אני ממש חדש בתחום תודה שי אשמח לע…
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות בקרוב 3 מחשבים משרדיים (פחות או יותר) בתקציבים של 2K, 3K ו-4K. מאחר וזה לא דחוף להרגע, רק צריך להיות בשבועות הקרובים, רציתי לדעת אם נגמרו צניחות המחירים של המעבדים או שיש עוד איזה ירידה משמעותית בקרוב. ברור לי שתמיד המחירים יורדים, אבל יש ירידות משמעותיות כל פעם ש-AMD/Intel שולפים ארנב חדש מהכובע... אז יש מה לחכות, או שאפשר להתחיל לבנות מפרט עכשיו ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן הרשמי של לוחות DFI בארץ? מכיוון ששמעתי מאנשים ומחנויות שאין להם יבואן רשמי כמו כן אם במידה והלוח נדפק אתה מחכה חודשיים עד להחלפה... האם מישהו נתקל בתופעה שהיה צריך להחליף אחת מלוחות DFI?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שמעתי שנטויז'ן ואולי גם חברות אחרות דורשות מהעובדים שלהם שנה התחייבות מה זה בעצם אומר מי שיודע או מי שמשער (למרות שעדיף לדעת) מה? אתה חותם על חוזה ואם אתה מפר אותו הם קונסים אותך? תובעים אותך?
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז בוא נניח לצורך העניין שאתה הולך לקנות מחשב שברובו יעסוק במשחקים, פה ושם עבודות, וגלישה ברשת (כמו 90 אחוז מהמשתמשים פה באתר), ולצורך העניין יעשה עליו OC קטן. אז, תמיד יש את הויכוח האם (בהנחה שיש את היכולת הכלכלית) ונניח יש לך היום 20 אלף למחשב, האם להוציא הכל בבת אחת ולקנות מחשב סופר חזק (נניח מעבד QX9770 הכי חזק של אינטל כיום, שני כרטיסי מסך בSLI וכו'), או לקנות מחשב זול בהרבה ולהחליף לעיתים תכופות יותר. עכשו, ברור שכל אחד יגיד "כן תקנה היום זול ובכסף שתחסוך תקנה עוד שנתיים מחשב חדש לחלוטין". אבל מצד שני, אם תקנה מחשב יותר פשוט, אתה לא תהנה נניח ממשחקים כמו CRYSIS או CALL OF DUTY ודומיהים על מסך 24 ומעלה ברזולציה של FULL HD וכו' במהירות גבוהה במיוחוד. כלומר במובן מסויי…
-
- 43 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
.............
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יכול להיות דבר כזה שאם אני קונה מחשב חדש וכל שנה פחות או יותר לא מטפל בו או משדרג אותו אני אשלם על זה ביוקר במחשב חדש ? פחות או יותר כמו אוטו ? כאילו זה משנה אם אני משדרג את המחשב אחרי 4 שנים שהוא אצלי ? או שעדיף כל שנה לשדרג וככה נמנעים ממחשב חדש ליותר זמן ?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת:מה יותר חשוב לכם בשיר בכדי שתאהבו אותו-הלחן שלו או המילים שלו?מה תופס אותכם יותר?
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איזה קורס שווה לעשות כדי לעבוד בהייטק? חשבתי לעשות אולי קורס ולנסות להתקדם במשהו. מה אתם אומרים ? אני גם מעוניין ללמוד לתואר בהמשך.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה נכון שבאופן גורף/כולל עדיף לקנות מחשב נייד חדש ולא משומש? בניגוד מוחלט למחשבים נייחים, ששם לרוב יד 2 יוצא משתלם יותר ומומלץ.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אם יש שני מסכים בגודל שווה, לדוגמא, 42" האחד עם רזולוציה טבעית גבוהה יותר מהשני (720X1280 ו 1920X1080) ואני שם בהם אותו סרט (לדוגמא1024X576) יהיו הבדלים באיכות התצוגה?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
http://www.sendit.com/sendit/10049854.product זה המשחק והמשלוח חינם זה גם לארץ נכון?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה התחלתי להגיב הרבה בפורומים,למרות שאני קורא הדוק של הכתבות,לרוב אני לא מגיב בפורום.בכול אופן יש תופעה משונה למשתמש שלי,ההודעות שלי כול הזמן על אפס-למה? כמו כן לגבי הדרגות בפורום,יש למישהוא link להסבר על הדרגות בפורום HWzone. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי חשבון באתר http://www.torrentbytes.net שהוא פאור יוזר ואני לא ידוע איפה אני בודק אם יש לי הזמנות מישהו יכול לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שעוד לפני שאני יתחיל לספר יגידו האנשים פה "בחירת מגמה זו רק החלטה שלך" וזה נכון אבל אני רואה יש פה אנשים מבוגרים שאני מאמין שהם יודעים מה עדיף עכשיו כי הרי הם יודעים לאן דרושים יותר עובדים לאן פחות וכו'. טוב נעבור לעניין: אני כרגע בכיתה ט' ואני עומד באחת הבחירות הקשות בחיי. בבית ספרי קיימות 5 מגמות: מדעית מחשבים, אלקטרוניקה ותקשרות מחשבים, רובוטיקה ותיבם, מנהל עסקים, עיונית. כבר היו לנו חשיפת מגמות כלומר אני יודע הכל על כל מגמה וחוץ מזה יש לי סיכויים להיתקבל לכל אחת מהם כי אני יכול להגיד שאני משפר ציונים בסמסטר ב' ואם כן הם לוקחים אותי. אבל גם אם הציונים שלי כגע אני יכול להיתקבל אבל עדיף לשפר. עכשיו אני לא מעוניין מנהל עסקים ועיונית לא יודע זה פשוט מש…
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.vl.rehost.co.il/wtf.jpg בצד ימין זה החומר הנלמד בצד שמאל זה השאלה במבחן מסומן בלבן מה שבחרתי, וכנראה טעיתי ומסומן בצהוב התשובה האמיתית.. מישהו מוכן להסביר לי למה זה?
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא לי לשמוע הרבה וגם לראות בטלווזיה על מעין גלימה שמעלימה בנאדם, זהו בעצם טריק, כמובן שאין פה שום קסם, יש מישהו פה באזור שלי שקנה את זה בחנות אחת בתל אביב וזה עלה המון כסף, ולפי מה שמספרים פה אנשים אחד לשני, הטריק הזה חזק ביותר. אז אם מישהו יודע מה השם התקני לדבר הזה בעברית ובאנגלית או שיוכל לתת קצת אינפורמציה, אנא שיכתוב. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-