כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
אם יש מישהו שהיה בזמן האחרון בארה"ב, (nyc) או שמישהו מהמשפחה שלו היה שם, או יודע אולי מחירים של פלאפונים שם בבקשה שיגיד לי מישהו מהמשפחה טס השבוע ואני רוה לבקש איזה פאלפון שיביא איתו או אולי מישהו מכיר אתר אמריקאי שמוכר פלאפונים ויש מחירים ממוצעים שם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה פה. יש לי כרטיס טלוויזיה [במפרט] ואחרי שעברנו להוט נתקעתי עם העובדה שאין לוח שידורים שמתאים להוט במדיה סנטר... למישהו יש מושג אם הם מתכוונים לעשות לוח שידורים למדיה סנטר? והאם הממיר [החדש חדש של VOD]יש לו חיבור לIR BLASTER כמו לממיר של יס? תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
כך טוען ה OPEN DNS שאני משתמש בו שנים. זה התחיל היום. כן או לא -אני לא יכול להכנס אליו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לכם ניסיון עם שכנים מרעישים? אין לי כל כך מה לעשות בנידון. הרעש שהם עושים זה בעיקר לטרוק דלתות חזק, ללכת על עקבים כמו אנשים מוגבלים מוטורית(השכנים מעליי)... או שהילד שלהם משחק עם גולות בבית משום מה. השאלה האם זה בעיה של דירות ישנות או שגם בדירות החדשות זה אותה הבעיה? האם עם מספר דירות פשוט עדיף לקחת את הקומה הכי גבוהה? או הבנייה בבניינים חדשים מונעת כזה רעש? הפתרון היחידי שלי זה פשוט לנגן מוזיקה כל היום...(בשעות המותרות). הם גם גוררים רהיטים, כיסאות או שולחנות לא סגור בדיוק... כאילו כמה פעמים בן אדם צריך לגרור כיסא ביום? אין לי ממש מה לדבר איתם, החוק לצידם פחות או יותר. למרות שאני יודע שאסור לגרור רהיטים ולחבות במשטחים החל מהשעה 19:00…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל התראות שכבר קראתי מהאתר דרך כרום. לעוד מישהו זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר עבדכם הנאמן בן 22, ואני כבר מתוסכל מחיפוש המקומות. הדרישות - פינה/ספות ל15 איש אזור המרכז (ת"א, כפר סבא, הרצליה) וכמובן אווירה טובה ואלכוהול טוב נא לא להמליץ על הבלו בר, טמפטיישן ופרנדס. עזרו לי אני כבר מיואש!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האלן חברים,שנה טובה לכולם! האם בידיכים מידע על פתיחת קניונים או האם החנויות בערים פתוחות (דוקטור לק וכו..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
זה חדש? סופסוף תרגום האתרים של נזגול עובד: www.nazgol.co.il אולי תרגום קצת עילג בגלל הסלנג, אבל זה עושה את זה ממש בצורה מצויינת.. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 223 צפיות
- 1 follower
-
-
ענקית הטכנולוגיה שיחררה את הצ'אטבוט החדש שלה, בלנדרבוט 3, לשימוש בארה"ב - ואחד המשתמשים מיהר לבדוק מה הוא חושב על מדינת ישראל. התשובות שקיבל נעו בין "היא בסדר", דרך "אני בעד הפלסטינים" ועד לניסיון לשנות נושא: "אתה אוהב גלידה?". מה כל זה מלמד אותנו על ה-AI של מטא?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 263 צפיות
-
-
http://www.hadash-hot.co.il/story/9085
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
בעיקר בשביל סרטונים ליוטיוב, לא יקר ועדיפות לאשדוד או בסביבה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכוונה אתרים שאני יוכל להוריד מהם וידיו ומשחקים חינם תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת לאיזה טלפון של משרד מכס אני יכל להתקשר לגבי כמה שאלות בנושאים הבאים: חלקי מחשב, רכב(צמיגים), ואלקטרוניקה (טלוויזיות). לאיזה טלפון אני יכל להתקשר? נתנו לי את הטלפון הבא: 039421671 , אבל הם לא עונים (אני ינסה מחר). אני בכל מקרה ישאל כאן שאלות אולי תדעו: 1. אם אני רוצה להזמין חלק של מחשב (מעבדים, כרטיסי מסך, מארזים, PSU, וכד' ..) יש איזה חוק מגביל? חוץ ממכס (מעל 300$) ? 2. לגבי טלוויזיות, אני רוצה להזמין טלוויזיה 40', האם יש חוק מגביל שאסור לי להביא את הטלווזיה וכד' ? אני מאיזור מרכז אם זה משנה..
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיכול ליצור סרטון אנימציה פשוט שאמור לפרסם מוצר מסויים... כל מי שיכול ליצור סרטון כזה שייגיב פה ואני כבר אחזור אליו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם הווליום מהממיר של יס לטלוויזיה. בכל מקרה התקשרתי לשירות והם כרגיל נתנו לי את הפתרון הרגיל שלהם של קוד 993 שלא עבד מן הסתם.. הם אמרו שלא יודעים איך לפתור את הבעיה שלי ושאני אקבל סרט חינם... ניחא.. בכל מקרה- הבנתי מה הבעיה - החיבור scart בממיר עצמו לא היה נכון וצריך לחבר את הטלוויזיה לחיבור התחתון ולא העליון. לא משנה.. הבעיה שלי עכשיו היא שאחרי שהכנסתי את הקוד 993.. מעכשיו השלט לא מוכן לשלוט על הווליום של היס. זאת אומרת שכשאני לוחץ על הכפתור של היס (לעומת TV) הוא עדיין מדליק אור אדום כשאני לוחץ על כפתורי הווליום... למישהו יש רעיון מה לעשות?...
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
tan(x+30)-3tan(x/2+15)=0
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום וברכה, לא מזמן השתחררתי כהנדסאי תעו"נ בהתמחות יצור ומעוניין להשתלב בשוק העבודה האזרחי. כרגע אני מתקשה להשתלב. אשמח לשמוע מאנשים פה שיש להם ניסיון, במיוחד מי שמהנדס או הנדסאי שכבר השתלב. או לחילופין אשמח לקבל מס' פלאפון של אחד המקורבים שלכם שנמצא בשוק האזרחי כמהנדס/הנדסאי תעו"נ...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אם כן, יש לכם מושג מה זה בכלל? חיפוש בגוגל לא עזר =/ אני דיי בטוח שהכוונה היא לא לתוכניות מצויינות בצה"ל כמו עתידים/תלפיות/וואטאבר עוד דבר - אם רשום שהייתי נפקד לאורך זמן מסויים בצה"ל, האם יש אפשרות להשיג איזה דיון שבמהלכו אני יכול לשכנע אותם למחוק את הרישום הזה? (כדי שלא ימנע ממני להגיע לשיבוץ כלשהו בצה"ל)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעוד AMD פורחת, אצל אינטל הדברים לא הכי מלבבים, בלשון המעטה. זה מקרין גם על הפעילות אצלנו - https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5515998,00.html
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-