כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
-
:AR15: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: איזה בלגן אשקרה שכונה הלך פה ! ליפני שעה בערך אני יושב לי להנאתי ורואה טלוויזיה תוך כדי שאני מעביר ערוצים (כשמעבירים ערוצים בטלוויזיה שלי יש מין דילאי כזה של הסאונד ולא שומעים כלום אז היה שקט כזה) אני שומע קול ממגה-פון-"תעצור בצד" טוב אני ממשיך להעביר ערוצים ואז אני שומע "הוא בורח תעצור אותו תעצור אותו" ואז הסקרנות כבר גרמה לי לקום אני רץ לחלון בחדר שלי ואני קולט רכב G.M.C ספארי ממש מתחת לחלון שלי (אני גר בבניין קומה שלישית) ו 4 גי'פים חוסמים לו את הצורה וליפני שהספקתי להגיד HWzone הגיעו עוד 3 ניידות :smoke:אני ואח שלי הסתכלנו מהחלון חשבנו איזה מחבל או מינימום איז…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוקרי אבטחה מגלים את אחת מדליפות הנתונים הגדולות בהיסטוריה, עם מידע רגיש שיכול לשמש לגניבת זהות והונאות מתוחכמותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
כמעט לכל סרטון מוזיקה יש הצעה לשמוע פלייליסט באותו סגנון ולרוב השירים ממש קשורים באותו סגנון ולא סתם מפוברקים . קרוב לוודאי שיש אלפים של סוגים שונים של פלייליסט . סתם מענין אותו לדעת . האם נראה לכם שבנו את רשימת השירים בפלייליסט האלה ידנית ? או שאיזה אלגורתים תיכנן אותם אוטומאטית ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-38361.html#backToArticle=598423 עד מתי יוני 06?! ג. שליט
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אפשרי? ומשו אחר לגמרי,נכון שאתה מזמין כ.אשראי חדש ונותנים לך מ.סודי,אני רוצה לבחור אותו...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאח שלי בקרוב יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו אחד מאלה. בן תשע. האם מוקדם מדי לקנות כזה מכשיר לילד בגילו, אם לא, מה לדעתכם עדיף עדיף יותר לקנות (מבחינת משחקים) - ipod או psp?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ומשקאות בכללי אם לא אכפת לכם תרשמו מחירים של המשקאות אני אישית אוהב לשתות מרטיני את הלבן ויש לי את האדום עוד מעט אני אטעם נראה איך זה בירה: אני אוהב הייניקן טובורג וקלסברג ושתיתי בחו"ל עוד איזו בירה אוסטרית טובה וודקה: זה לא ממש בקטע של אוהב אבל אני שותה פינלנדיה,אבסולוט,חורטיצה,ופרפקט כשיש בעיה בכסף רציתי לנסות רוסקי סטנדרט אבל שמעתי זה יקר כמה זה עולה בערך? ואיך אתם שותים את הוודקה? אני שותה לדוגמא נקי ואוכל משהו כמו מלפפון חמוץ או שותה מיץ אחר כך 8)
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היה לי מאוד משעמם משיעור ג"ג(כמו הרבה שיעורים) אז ציירתי... Audi a6/a4 לא עבדתי עליה בבית מול תמונה אולי מחר אני ימצא תמונה וישפר אותה קצת ד"א כמו בחשבון... איכות סריקה 200DPI [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמתרגם מישפטים מאנגלית לעיברית?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אז קראתי את התגובה הזאת ב-ynet, ותהיתי לעצמי "האם יש עוד אלטרנטיבות לויקיפדיה?". * אישית אני אוהב את ויקיפדיה, אני מוצא שם כמעט הכל והמידע נוח ומפורט. רק בשביל ידע כללי. התגובה: 18. שקרים ורמאויות מבית גוגל - כנסו! האם ויקפדיה היא האנציקלופדיה היחידה באינטרנט בעולם? התשובה היא לא, יש עוד עשרות אנציקלופדיות! אז למה ויקפדיה כמעט תמיד בראש תוצאות החיפוש בגוגל? התשובה פשוטה מאד - כסף, והרבה מאד כסף. ויקפדיה כידוע ניזונה "מתרומות", אלה ש 50% מסך התרומות מועבר לגוגל משום מה. קידום בגוגל! והיכן האנציקלופדיות האחרות, שלא עשו דיל עם גוגל - אי שם בתוצאות החיפוש, או לא מופיעות בכלל! גוגל לא מציגים שום תוצאה אובייקטיבית, יד אדם מכוונת את תוצאות החיפוש באופן יזום. …
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לכם שירים מומלצים בסיגנון הזה sum 41 fat lip sum 41 in too deep
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
כמה עולה להוציא טופס ירוק+לעשות בדיקת עיניים שם? אגב איפה ה MMC נימצא באשדוד? אמרו לי הוא עבר. :s05:
-
אהלן .. אין לי שמץ אם זה שייך לפורום אלקטרוניקה או לפורום כללי. נראה לי שזה שייך לפה, כי פורום אלקטרוניקה זה תחת קטגורית מחשבים. אתמול קיבלתי את הקטודה הירוקה, שאותה אני מתכוון לחבר לתוך המצת של האוטו (שגם כן מספק 12V). אבל מה הקטע...שגיליתי שהמצת בכלל לא מקבל שום מתח. אפילו את הזה שמדליק סיגריות זה לא מתחמם בכלל.........היום בערב אני אפתח את כל הבוכטא מאחורה אני אבדוק את החיבורים למצת. ממילא אני צריך לחזק את החיבורים של הרדיו דיסק לרמקולים כי אחד מהם השתחרר.. השאלות שלי הן ככה: 1. בחיבור למצת, דרך חוט שהולך מהכניסה למצת שחיברתי, יש לי כבל בצבע [glow=red,2,300]אדום[/glow] וכבל בצבע [glow=green,2,300]ירוק[/glow]. איזה מהם המינוס ואיזה מהם הפלוס?!?? 2. האם אתם בטוחים ב200% …
-
- 70 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי את כל האפשריות קניתי עוד טלפון לא עזר , יש הפרעות שאני מתקרב לחדר שלי... יש שם ראוטר אלחוטי ומחשב ... זהו ולפעמים יש הפרעות בסלון לא יודע למה זה ... הטלפון : Apx 7000IL Uniden עובד בתדר 1.8 והראוטר 2.4......... מה אפשר לעשות עם זה ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
למשל לMSN.CO.IL ולא לMSN.COM למרות שמנסים להכנס לאנגלי לפי מה הוא נכנס דווקא לזה ואיך אפשר לשנות את זה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיות כרגע עם google. אני מגיע לדף הבית שלהם אבל החיפשושים נתקעים ולא מחזירים תןצאה. יש בעיה ב google או רק אצלי :-[
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תאמינו או לא, אבל אין לי מושג מה זה pay pal! חיפשתי בפורום, ורק הבנתי שזה מין סוג של כ. אשראי. אז... א. האם הוא אמין? ב. איך עושים כזה? ג. (הכי חשוב בשבילי) האם אפשר לשלם איתו על World of Warcraft?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התרגלתי לעובדה ש SMF הוא הכי בטוח ושימושי, היום אני רואה פורום חינם חדש שנקרא SNitz מישהו מכיר? http://forum.snitz.com/forum/
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בחודש הבא נגמרת חבילת המבצע שלי באינטרנט זהב ו-HOT, חבילת ה-3 מגה ב-148 ש"ח (אם אני לא טועה). אני מאוד מרוצה באינטרנט זהב, אבל מכיוון שהמבצע נגמר, אני צריך מבצע חדש. לא אכפת לי לרדת במהירות, אבל אני רוצה לשלם פחות מ-150 ש"ח. לא מעוניין לעבור ל-ADSL. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-