כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, מזל טוב VOLTAGE! באמת עשית משהו ממש חמוד... אבל נראה לי שהתבלבלת קצת... אם אני זוכר נכון מי שמגמגם במאפיה הוא המכונאי בכל אופן, סלחתי לך אז אל תקח את זה קשה! DONT WORRY BE HAPPY!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הי אנשים, לפני כמעט שנה בניתי תוכנה בשם אוריתומטרי (לכבוד חברה שלי, אורית). התוכנה שואלת באופן "חכם" את השחקן שאלות בעברית ויכולה להמתקד בטעויות שלו. התוכנה עדיין לא גמורה, ואני לא מתכוון להמשיך את הפיתוח, אבל היא מאוד (מאוד) שימושית. במסך הפתיחה, לאחר בחירת שחקן (לא רלוונטי בגרסה הנוכחית) ניתן לבחור אותיות שונות עליהן ישאל השחקן. אוריתומטרי תשאל את השחקן שאלות, בעצם מילה ו 4 פירושים שרק 1 נכון, אם השחקן טעה התוכנה תזכור זאת ומדי פעם תקפיץ חלון שתזכיר לו אודות טעותו. אם שחקן טועה פעמיים באותה מילה הוא זוכה להערות סרקסטיות. בכל שלב של המשחק ניתן ללחוץ על הלשונית בעלת הכיתוב "התמקד בטעויות שלי", כך אוריתומטרי שואלת את השחקן רק מילים בהן הוא טעה פעם אחת או יותר. ניתן לעשות ז…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני פשוט חייב שמעתי שאפשר...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
למישהו יש את הפונט? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי זה בשביל ידידה, היא צריכה את זה עד מחר, אם למישהו יש או שהוא יודע איפה למצוא, אני אשמח אם תגידו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
נכבדי בבקשה להראות לי איך לקנות ארה"ב iTunes כרטיס מתנה בישראל כי אני צריך לקנות משהו פשוט צריך רק על ארה"ב חנות iTunes תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מרגישים בודדים? רוצים לצאת לפאב להטביע את יגונכם בטיפה המרה? רוצים לחגוג יומולדת או כל אירוע אחר, אבל אין אף אחד זמין שיכול (או רוצה, אנחנו לא שופטים) לצאת איתכם לשתות משהו? הכירו את הפיתרון לכל בעיות הבדידות שלכם – "דרינקי". בני אדם הם אובר-רייטד, בשביל לשתות עם מישהו ולספר לו את כל הצרות שלכם כל מה שאתם צריכים זה בקבוק עם משהו טוב לשתות, וכמובן – רובוט שישתה ביחד איתכם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%A3-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%A9%D7%A8-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרדי, צב ברזילאי, נקלע לשריפה שהרסה כמעט באופן מוחלט את השיריון שלו. אבל צוות רופאים יצירתי במיוחד החליט שלא לוותר עליו, והציל את חייו באמצעות מדפסת תלת מימד – הצב הראשון בהיסטוריה שזכה בכבוד! לאחר שפרדי נקלע לשריפה בברזיל הרחוקה, סיכויי ההישרדות שלו היו נמוכים מאוד. כך הוא נראה לאחר השריפה: השיריון שלו נהרס כמעט לחלוטין, וצוות רופאים מתנדבים הכינו לו אחד חדש.. במדפסת תלת מימד! קבוצת המתנדבים הזו קוראת לעצמה "החיות הנוקמות" (על שם סרט גיבורי העל "הנוקמים"), וכפי שאפשר לראות היכולות שלהם באמת על-אנושיות! להמשך: https://hwzone.co.il/מדפסות-תלת-מימד-בשירות-ה-צב/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. אני מעונין לקנות מקלדת ועכבר למחשב נייד, מאיפה אפשר להזמין (שישלחו לישראל)? יש איזו חנות בעולם שמוכרת בזול ועושה משלוחים לפה? 2. אני רוצה לעשות חבילת אביזרים למחשב נייד, חשבתי על מקלדת,עכבר,וכבל VGA, אבל מה עוד אפשר? בנוסף אשמח לדגמים של מקלדת ועכבר פשוטים וטובים למחשב נייד, לא יקרים... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
28.10 תחרות בן לאומית להרבה סוגי כלבים מי שמע ? מי הולך ? אגב מי היה היום או ראה או משהו תערוכת הדני ענק ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. סיימתי קורס ניהול רשתות ואבטחת מידע ועכשיו אני מחפש להתחיל בHelp desk. שמתי לב שהרבה משרות דורשות לדעת לפתור תקלות בתוכנות office... אני יודע להשתמש באופיס כמו כולם, לא יותר מידי. למישהו יש מושג מה צריך לדעת? מהם השאלות שבדרך כלל שואלים על office בראיונות עבודה? יש איזה חומר שכדאי לקרוא/ סרטונים שכדאי לראות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי ספר ממש טוב לשפת C, העניין הוא שבלימודים של התיכון הם תמיד מנסים להכשיל עם חידות מתמטיות ולכן חייבים המון המון תרגול. בזמנו היו לי כמה דפים עם תרגילים מהבגרות, למישהו יש את זה בוורד או PDF או מה שזה לא יהיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איך אני קונה מהאתר EBAY ? מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה, ואיך אני עושה זאת מבלי שיעבדו עלי? -תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הידעת? בשנת 2007 hwzone פרסמו את עצמם בעיתון popular science!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי ;D אני: מחפש מידע בנוגע למפעיל מערכות מחשב בצבא מה הוא הידע הדרוש לסוג של שירות כזה בצבא ואייזה מבדקים ואייזה רמה של מבדקים יש שם בצבא בקשר לזה אייזה חומר יש במבדקים לזה בתודה מראש לעוזרים אוהד!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מישהו נתקל בכזאת מעל? אני מחפש אותה בנרות, חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
- 1 follower
-
-
אתר חדש ירכז את אתגרי הממשלה בכל התחומים, כדי לקבל הצעות לפתרונות מהמגזר הפרטי ■ במסגרת פיילוט הכולל שלושה אתגרים, המציעים הנבחרים יקבלו מענקים של 50 אלף שקללכתבה
-
- 0 תגובות
- 358 צפיות
-
-
-
-
תחרות היופי הראשונה בעולם לדמויות מלאכותיות, מיס AI, מבטיחה להיות אחד האירועים המרתקים ביותר בתחום הבידור והטכנולוגיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתם על הטענות של מתימטיקאים דתיים על קיום מבנה מתימטי בתנ"ך שחוזה את ה"עתיד"? הרי זו הוכחה לקיומו של אל היודע ומתכנן את כל מה שקורה מיסביבנו!!! אז הנה האמת: (המתימטית לפחות... ;D) אתם חייבים לקרוא גם על התוכנה להפקת מרגליות בגימטריה ;D ;D ;D נו אז מה יהיה??
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-