עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למי שלא שם לב, לפני מספר שבועות פתחנו פורום צרכנות וזאת על מנת לתת מענה לכל הדיונים בנושא צרכנות ומסחר. בעקבות כך יש לשים לב ולפתוח דיונים רלוונטיים בפורום צרכנות ולא בפורומים אחרים. http://hwzone.co.il/community/index.php?board=97.0

2. Started by x-dude,

אני מחפש אריזות שיכולות לאחסן 5 או 6 דיסקים של DVD,כל מה שמצאתי הם אריזות שיכולות לאחסן DVD 1 או 2,האם יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by BlackTalon,

מאיפה אפשר להוריד את התוכנה NoAds? לינק מאוד יעזור!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. אני מחפש אתרים בעברית שיש בהם חומר לימוד והסברים על שימוש בתוכנות תלת מימד כגון 3DSTUDIO MAX ו MAYA.. יש ברשותי תוכנות אילה אך איני מבין כל כך איך להשתמש בהם.. אשמח מאוד על כל מידע בנושא גם מאנשים מבינים ! תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by shacharoren,

שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן טכנאי ו/או מעבדת מחשבים באיזור המרכז שמתעסקים ומבינים במערכי רייד (תיקונים ותפעול תקלות) קינפוג של בקרי רייד, ניצול ביצועים מקסימלי וכו' מישהו מכיר משהו אמין וטוב?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by אביהרץ,

איזה חומרים אפשר למתוח איזה לא? זה תלוי רק בגמישות?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by stone cold,

ניסיתי לעלות כל מיני בולשיט שהכנתי וזה פשוט לא ניפתח ורק שהרצתי במצב אקספלורר זה נפתח ממש מוזר לא היה לי אף פעם בעיה כזאת באתר בפירפוקס מה אתם אומרים בעיה בשרת של יוטיוב או עדכון גרוע של פירפוקס (אני מאפשר עדכון אוטומטי )

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by radioactive,

http://forums.kustompcs.co.uk/showthread.php?p=497288

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  9. אני מחפש קורסים טובים שאני יוכל לכתוב אותם בקורות חיים שלי והם באמת יהיו שווים משהוא בתחום התכנות - WEB, WINDOWS APP? השפות שאני כותב איתן הן: C# ASP.NET

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  10. שלום רב, אני אמור ללמוד באוקטובר הקרוב. התחום יהיה כנראה הנדסת תעשיה וניהול בהתמחות מערכות מידע. כרגע נרשמתי לטכניון (אני ברשימת המתנה) ולשנקר. בכל הנוגע לטכניון הבנתי כי הוא כמובן נחשב אחד המוסדות הטובים בתחום ההנדסה. עם זאת, לפי מה שהבנתי, ללמוד שם זה סבל. הן מבחינת הלימודים, בהם מענים אותך בלי צורך אמיתי שמוביל לידע והן מבחינת החברה. המפקד שלי (בוגר הטכניון) דיי ממליץ על שנקר משום מה. הוא טוען שמבחינת רמת לימודים אין ממש צורך אמיתי ללמוד בטכניון ובחינת ההנאה אני אהנה בהרבה בשנקר. כמובן שבכל זאת, עם כל הכבוד לחברה, עדיין אני רוצה עוד שני דברים מהתואר: א) לרכוש ידע. ב) להתקבל לעבודה ולהתקדם בה. האם למישהו פה יש מושג איך שנקר תתרום לי בתחומים האלה לעומת מוסדות אחרים…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה למכור משחק PS3, אני לא יודע איזה אפשרות משלוח לבחור וכמה זה יעלה(כדי שאני ידע כמה לקחת על זה) מישהו יכול להסביר לי איפה במידה ומישהו ירצה לרכוש את המשחק, אני צריך ללכת ולשלוח אותו? וכמה זה יעלה?

12. Started by urielka,

hay do someone have a program to play .amr music on palm zire 71 10x

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. אפשר למחוק? פרסמתי את אלה בנושא אחד עם עוד מלא רקעים אחרים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276093.0

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Crown,

;D ובמקרה היה בקומה השניה...

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  15. Started by x-dude,

אני לא מצליח למצוא שום אינפורמציה לגבי הסרט האם הוא יהיה מוקרן בארץ....מומלץ לראות את הסידרה Firefly לפני שרואים את הסרט (סידרה שבוטלה לאחר משהו כמו 13 פרקים ומאז הפכה לפולחן,בזכות זעקות המעריצים של הסידרה עשו סרט קולנוע שיוצא עוד 9 שבועות בערך). *לחובבי מדע-בדיוני.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. היי, יש לי השבוע ראיון לפרויקט שותפות 2000 של הסוכנות היהודית. מישהו היה בכזה דבר ויודע מה בדיוק שואלים שם? תודה,

17. Started by Ameralis Zaiir,

איפה אפשר ללמוד (ולהבחן) ל/בA+ ומה האתר שלהם?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by emperor,

אני רוצה להיבחן בפיסיקה ל 5 יחידות במבחן אקסטרני. מישהו יודע אולי כיצד זה מתבצע , כלומר האם ניבחנים בכל היחידות ביום אחד? האם המעבדה גם מתבצעת באותו היום , כי אני יודע ששתלמידים אינטרניים נבחנים במעבדה כחודש לפני? התקשרתי לאחראית על בחינות הבגרות בפיסיקה במשרד החינוך והיא לא ידעה את התשובה איך זה יכול להיות ? בכל מקרה אשמח לשמוע פרטים מאנשים שמכירים את הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by jeyjey,

יש למישהו?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. חוקרים מיפן השיגו פריצת דרך משמעותית בתחום המחשבים קוונטיים, על ידי שמירה על קוהרנטיות קוונטית בטמפרטורת החדרלכתבה

21. סכסוך משפטי ומאבקי אגו בין שתי חברות מובילות בתעשיית וורדפרס עשוי להשפיע על מיליוני אתרים ברחבי העולםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.