כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב, נתנה לי היום חידת (חפשו חידת אינשטיין בגוגל). אחד מהנתונים אמר כך: "הבית הירוק משמאל לבית הלבן" כעת עצרו וחשבו, רק לאחר מכן סתכלו איך אני הבנתי: איך אתם מבינים את משפט זה? אני הסקתי כי הבית הירוק חייב להיות משמאל לבית לבן אך לא בהכרח בסמוך אליו. למשל בשורה יכול להיות רצף כזה צהוב-לבן-אדם-ירוק.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
-
אני צריך את השלט הנגיש הבעיה שזה עולה 5000 שקל אתם מכירים מישהו שיכול לתרום לי? זה הפרטים של השלט הנגיש https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid01FSf4XJEc7zozS6jHPL2feKC4o8pRw5Wn647amQVzhKBeibZdjK87z5t9bGsX97cl&id=100000381096494
-
- 0 תגובות
- 363 צפיות
-
-
אצלנו בבצפר אין מידע ופתאום "החליטו" שצריך להגיש את זה עד סוף החודש ולא עד סוף החודש הבא... ואני לא יודע מה לכתוב!! (התכנות כבר גמור, מבנה העבודה עוד לא...)
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
מבשלת בירה אמריקאית קטנה יצרה תקדים מדליק עם מארז פחיות בירה אשר עשוי מחומר אכיל עבור בעלי חיים ימיים הצרכנים האמריקאים אוהבים מאוד בירה, ואוהבים אותה מאוד בפחיות, אשר נמכרות בדרך כלל במארזים של ארבע, שש או שמונה – אשר מוחזקות יחד בידי מארז פלסטיק או ניילון קטן וחזק. פתרון האריזה הזה ללא ספק נוח וזול מאוד עבור בני האדם, אך כל חתיכת פלסטיק כזו שמוצאת את דרכה אל הטבע, ובייחוד אל המים והים, מעמידה בסיכון בעלי חיים שעלולים להסתבך בתוכה או לאכול אותה, מה שיוביל ברוב המקרים לסבל רב וגם למוות. מבשלה פרטית קטנה בשם SaltWater Brewery אשר ממוקמת בפלורידה החליטה לנסות ולשנות את המצב, כשהיא עושה שימוש בשאריות השעורה מתהליך יצירת הבירה בכדי ליצור מארזי בירה שדווקא מומלץ מאוד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? שמעתי ששואלים על אנלוגיות ותרשימי זרימה - מישהו יכול לפרט מה זה תרשימי זרימה? מה שואלים? בבקשה עזרה.. ממש חשוב לי להתקבל.. תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה למצוא אתר עם תמונות ש/ל בשביל להכין שבלונה למחשב. אבל אין כל כך הרבה הצלחה בלמצוא אתר כזה (תמונות אני מוצא, לא קשה). עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הדרכון הישראלי שלי נרטב בדף התמונה עדיין רואים תמונה ויש לי גם דרכון זר יהיה לי בעיה להכנס עם הדרכון הישראלי לישראל כי לגבי מדינת יעד אין לי בעיה היות ויש לי דרכון נוסף
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אנשים אני יודע שזה יישמע הזוי במקצת,אבל HERE WE GO: אני עושה עבודת שורשים ואני צריך תמונות של תל אביב של פעם [שנות ה-30 עד ה-70] ותמונות של תל אביב היום זה ממש דחוף ואני ממש מתקשה למצוא תמונות למרות מאמצים רבים שהשקעתי בכך אודה לכל מי שיעזור...
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 224 צפיות
- 1 follower
-
-
-
בזמן שמרבית יצרניות לוחות האם כבר יישרו קו והכריזו על תמיכה היישר מהקופסה במודולים של DDR5 בנפחי 24GB ו-48GB עבור מעבדי אינטל, הדרך לשם עבור מעבדיה של AMD אינה חלקה באותה מידה - אך יש התקדמות קלה בכיוון הנכוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 302 צפיות
- 1 follower
-
-
פרצת אבטחה זדונית בחבילת תוכנה תמימה אותרה על ידי מפתח רב-תושייה, לפני שהספיקה לאפשר לתוקפים אפשרות כניסה לשרתים הנושאים את הקוד הזדונילכתבה
-
- 0 תגובות
- 240 צפיות
-
-
היי , אני מחפש ספר שמכיל בתוכו את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד. מצאתי עד עכשיו ספרים עם חומרים חלקיים, כך שאני לא חושב שכדאי לקנות אותם. על איזה ספר משרד החינוך ממליץ? אם למישהו יש ניסיון עם ספר שמכיל את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
למישהי שאני מכיר יש עוד מעט יום הולדת 18... אני רוצה להכין לה מתנה רצינית ומושקעת אבל לא יודע מה... עכשיו... הבעיות...D: : לי אין רישיון ולה יש. אין הרבה כסף... מסגרת של 100 שקל...משו כזה. אולי לארגן איזה ערב כזה בבית עם נרות והכל אבל באמת שלא יודע. ביום יום הולדת שלה יוצאים היא,אני ועוד חברים שלה לאיזשהו שיט.ואחר כך אני צריך לחשוב מה אני יכול לעשות לה. זה יכול להיות כל סוג של מתנה...אבל הכלD: תודה לעוזריםD:
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אם אפשר אז גם את כתובת אתר האינטרנט שלהם? ובבקשה לא לדון על שירות לקוחות וכו, רק על מחירים, כדי שהתראד הזה ישאר חוקי...
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ מסוים שנמצא על שרתי RS, ויש לי חשבון פרימיום. אני רוצה להעלות את הקובץ דרך המשתמש שלי אבל בלי להוריד אותו אלי למחשב ולהעלות בצורה רגילה. יש אפשרות "לפקסס" את הקובץ מחשבון אחד לשני? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
אני צריך אתר שיש בוא יעוץ של עורך דין בחינם
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נציג של עמותה בשם "השובלים" אנחנו עובדים בראשון לציון ואנחנו תורמים מחשבים להאנשים החלשים בקהילה. ואני פונה אלכם בבקשה תירמו לנו מחשבים כל מחשב פנטיום 2 סלרונים וכל תרומה קטנה תתקבל בברכה רבה אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו http://shovalim.up.co.il/ נ.ב. לא משנה איפו אתם גרים צרו איתנו קשר בכתובת debian@actcom.net.il ואנחנו נדאג נציג שיחזור אלכם תוה מראש NET-MAN נציג השובלים
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני שואל בשביל קרובי משפחה, בני 50~ יש מה לעשות בצפון? תביאו שמות D:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן, איך? אם לא, מה אתם מציעים?