עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהוו יכול להגיד לי מי המלחינים או הזמרים של המוזיקה(SOUNDTRACK) של הסרט TRANSFORMERS???

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by gaga1234,

אני מחפש אתר שאפשר לשלוח ממנו הודעות SMS יש משהו כזה? שלא צריך להירשם שם.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. רציתי לשאול אם מישהו יודע איך משלמים לSKYPC ולא ע"י שטרות. הם משגעים את השכל בתקנון שהמחיר הוא על שטרות בלבד אבל מה שהם לא כותבים זה כמה עולה בכ.אשראי. אני שונא שאנשים חושבים שאני הולך לשלם להם 5000 ש"ח במזומן. מישהו יודע כמה זה?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by מישהי D::,

אני לא בטוחה שזה המקום.... יש לי שאלה, איפה הכפתור של הסנכרון באייטונס? כן, זאת שאלה מטומטמת, אבל קיבלתי אייפון רק לפני שבוע

5. Started by 00000,

בד"כ בהתחלה ובחזרה מהפרסומות

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. עד עכשיו לא חסמו .. מצאתי אותו 2 חלקים חיבר לי איזה אחד המסך מת ולא יכול לשמוע את הצד השני עכשיו חבר אירגן לי אוזנייה ולאח שלו יש אותו פלאפון והוא מטעין לי אותו ... עכשיו השאלה זאת אם יכולים לעלות עליי ולדרוש ממני את הכסף של השיחות אם כדיי לי קצת לחרוש .. ואיך אני בודק אם זה טוקמן או קו פתוח (הפלאפון של חברת פלאפון)

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  7. אני מחכה בקוצר רוח וניראה שבזמן האחרות זה ירד קצת מהכותרות...

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by redead,

יש להם את המסלולי 0 אגורות שלהם ויש שם מסלול משפחה וחברים של 5 יעדים ותכלס אין לי יותר מ5 יעדים שאני מדבר איתם.. עכשיו מה שאני לא מצליח להבין זה שאני משלם להם 12.90 תמורת 200 דקות חינם, כמה בתכלס עולים לי 200 דקות רגילות שאני מדבר?? מישהו יודע אם אחרי ה200 דקות אני משלם תעריף רגיל או תעריך "מיוחד".. נראה לי פשוט כעבודה בעיניים..

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by TimoTy,

מחפש אתר כמו Avodot רק לאנגלית אני לא משתמש בעבודות בAVODOT כי אני מפחד שמישהו יביא למורה את זה ביחד איתי. אם אתם יכולים להמליץ לי על עבודה ספציפית עם לא יותר מ9 עמודים. או אולי אחד ממשתמשי הפורום יבריח לי עבודה קטנה, במצב כזה מספר העמודים לא ישנה לי, יחד עם זאת אני לא רוצה איזה ספר שורשים.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by JUNGLE,

שיהיה בכיף לכל התפוסים ובהצלחה לכל הפנויים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. האם תהיה בעיה עם זה שהשיטת שידור שם היא (נדמה לי)NTCP וכאן היא PAL ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  12. שלום, מישהוא יכול להמליץ לי על מורה נהיגה טוב מאוד מאוד באזור תל אביב רמת גן שיעביר אותי טסט כמה שיותר מהר ובפחות כסף תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. כנסו ותראו: http://planet.nana.co.il/money-icq/icq.htm ותשלחו את ההודעה כי זה חשוב!! מה אנחנו נעשה במחשב בלי איסיקיו!! במיוחד אנשים כמוני ששונאים מסנג'ר!!

14. Started by tavor21,

יש לי בעיה עם המחשב ואני רוצה לדעת האם זה הסוללה או הספק אנא זה ממש דחוף תשלחו הודעה באימייל krupalnik@gmail.com [br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 09:15:37 או עם ידוע לכם מקום שמוכר מטענים למחשבים נייידים

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by pc student,

חברה כל הזמן שאני לוחץ על הודעה שקיבלתי אני נכנס למקום שבו אני חייב לעשות login בבקשה תעזרו לי

16. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לפתוח חשבון חדש, אבל כשאני מנסה להוסיף את הכרטיס, הוא אומר לי שאי אפשר מכיוון שהוא כבר רשום בחשבון אחר (כנראה אחד שפתחתי לפני שנים ), ישבתי שעה על שיחזור אימייל, לא העלתי בחכה דבר. מה אפשר לעשות? הם יכולים למחוק לי את הקודם כדי שאפתח חדש? תודה ענקית! :-\

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by Bose,

אחד הדברים היותר מצחיקים שראיתי לאחרונה http://www.trials-shack.co.uk/posting.html

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by yanushka,

שיר מפורסם, שהושמע היום בתוכנית המיטב של פספוסים עם זו שחולמת כביכול. מילים זכורות מהפזמון: dreams ... will/are aalways תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. Started by MasterOr,

מישהו יודע? אני חייב את השם שלו תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. אהלן. אני כיום מנוי באסקייפ, ויש לי חשבונות ממש מנופחים (מאוד) לאורנג' למספר מסוים שאני מתקשר אליו ממש המון, והחלטתי לעשות משהו ולקנות שני מכשירים שיהיו במסלול משפחה עם מינימום הוצאות. המכשירים האלה יהיה אך ורק(!!) לשיחות ביניהם, ללא יוצא מן הכלל. זאת אומרת שאני מחפש מסלול משפחה/יעדים נבחרים איכותי ביותר שיהיה לי איזה 0 אג' או משהו כזה. האם אתם מכירים מבצע/מסלול/משהו שיהיה איכותי לזה? (ולא אני לא מתכוון ללכת עם ווקי טוקי של מאבטחים סטייל לבנת בטון).. תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. שני מכשירי דור שלישי בעלי מצלמת 2 מגה פיקסל, המחירים לא בשמיים, דווקא ה-V3X הפתיע אותי לרעה (כנראה בגלל שזכה בתואר בתערוכת 3GSM לפני חודש...). עיצוב נחמד לשניהם, עדיין המימדים לא כאלה נוחים, אבל סבילים... מה אתם אומרים? יש תחרות ל W800? (ולא בנושא צילום).

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by DAVIDD,

http://images.nana.co.il//Upload/22006/ForumMessageAttachments/ForumMessageFile_1096590.wmv

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by DAVIDD,

:o :o http://img481.imageshack.us/my.php?image=forummessagefile10967804bn.jpg :lol:

24. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.