כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שלהקה גרמנית(לא בטוח)קוראים לה טוקיו משהו..צריך את השם המלא..תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי, אני אמור להבחן במועד החורף לבגרויות, אני כעקרון לומד בביה"ס אקסטרני, והלימודים אצלנו מתקיימים כרגיל, למרות השביתה. נרשמתי כבר למועד החורף במשרד החינוך. במידה ויבטלו את מועד החורף לתמידים האינטרניים, יבטלו גם לתלמידים אקסטרניים? כי הבחנות מתרחשות בדיוק באותו יום לאקסטרנים ולאינטרניים, כך שבמידה ויבטלו לאינטרניים את הבחינות, האם יבטלו גם לאקסטרניים את הבחינות?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תמונות של nvidia או של ati חיפשתי באתרים שלהם אבל כולם שם מכוערים פעם היו לי כאלהה תמונות אבל אני לא מוצא אותם והיום גם תמונות של אינטל וכאלה אז יש איזהשהו אתר ששם יש תמונות כאלה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה "מציקה".. כל פעם שחברה שלי יושבת עלי או מצרפתת אותי יש לי זקפה.. (טיפה לא נעים..) מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה.. וחסוך לי את הבושה?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אין לי מושג איזה ז'אנרים הבחורה אוהבת אבל אשמח לשמוע המלצות לסרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
למה אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
http://www.digitalmachina.com/tetrical/
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אפשר המלצה למקודדים הכי טובים שהכל יפעל??
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שלכמה יש פה חשבונות פרימיום ויש כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות בFAQ שלהם אז אולי תוכלו לעזור לי: אני רוצה לאסוף נקודות ולקבל חשבון פרימיום, כמה נקודות עלי לאסוף? וכמה נקודות אפשר לעשות מקסימום ביום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את המשחק Final Fantasy VII לPS1? אני ממש חייב את המשחק הזה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רק בשביל שתבינו למה אני תמיד אומר שלגרמנים(ולאמריקאים..) יש יותר מדי זמן פנוי וכסף..... תפעילו רמקולים ותראו עד הסוף http://home.mchsi.com/~djkoolaide2/xtc.wmv איתן
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
:o :o http://img481.imageshack.us/my.php?image=forummessagefile10967804bn.jpg :lol:
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
הושא היה : "יום טיול לפנדה" זה היה לפני 4-5 חודש בערך מאז שפתחתי את הנושא הזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותו. תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום אנשים. שבוע שעבר היה לי העונג לבקר עם בת זוגתי באתר "מי קדם" שליד בנימינה. הטיול היה חוויה מרנינה והיינו מעוניינים גם השבת לטייל באיזור. העדיפות היא לכיוון טיול "רטוב" והחום בחוץ יסביר לכם בוואדאי למה... למישהו יש רעיונות לטיולים מעניינים נוספים באיזור פרדס חנה/קיסריה/בנימינה/זיכרון והסביבה? מה דעתכם על מבצר שוני למשל? מה יש שם לעשות מעבר למבצר עתיק? האם ישנם "נקודות רטובות" או אתרים ממש מענננים נוספים באיזור? בברכת "לכו ונלכה" - המטייל המתחיל.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל : 1. ניסיתי לשחזר , אבל כנראה שאני לא זוכר את התשובות לשתי השאלות , לא במדויק לפחות , והוא לא אומר לי מי מהן שגוי אלא שניהם 2. ניסיתי לשחזר דרך אימייל אבל כנראה שהבנאדם שפרץ שינה את האימייל, כי הכתובת שאני מכניס הוא אומר שהיא לא מתאימה יש דרך אחרת לשחזר את הסיסמא? או את החשבון? ליצור קשר עם חברת ICQ? כי לא נראה לי שהם יעשו משו... עכשיו מה שאני יותר אופטימי לגביו אם אפשר להיות אופטימי במצב הזה , זה לשחזר את רשימת אנשי הקשר , כי זה באמת מה שחשוב לי , רשימת קשר של 5 שנים... יש איזה תוכנות שמאפשרות לשחזר את רשימת אנשי הקשר? או איזה דרך כלשהי שאתם יודעים עליה? שימו לב שהאשכול הזה בא במטרה להחזיר לי את האייסי שלי ולא לפרוץ או לעשות שום דבר לא חוקי אחר נ.ב. אני…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש איזה אתר שבאמצעותו אני יכול לשים תמונה בכרטיס שלי . למישהו יש את הלינק שלו ?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים, האם ידוע לכם במקרה מהו מספר התשלומים המירבי בIQPC? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום עשיתי היום 07 ואני חייב לשפר 06 (50),אני יגש במועד ב' קיץ שיבוא עלינו לטובה : 1.המיקוד של מועד א' הוא כמו של מועד ב'? - המיקודית של מריאן ואידית כהן מעולה אז אפשר פשוט לקנות 006 של הקיץ?או שיהיה גרסה למועד ב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
השיר נמצא בשוקס הזה. http://www.shox.co.il/uf/566/432/Udi_HaKmOn.html
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קטע הפתיחה של התוכנית בין שישי לשבת ברשת ב'. למישהו יש מושג איך קוראים לזה?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
במוצאי שבת הייתי בגני יהושוע בהופעה של קוקה קולה, מטרת ההופעה (כך טוענת החברה) היא להתחבר לעולם הצעירים. אתה ניכנס לשם (שם= כדור גדול מפלסטיק או משהו כזה) הרחבה כולה אולי 30-50 מטר משהו קטן מאד, באמצא יש ערכת תופים ומסביב יש 4 עמדות תופים בעמדה יחסית גבוהה כך שמבחוץ יוכלו לראות את ההשתקפות שלהם דרך הכדור. יש הופעה (מדהימה יש לומר) של לייזרים ואורות עם מוסיקה נטו (ללא מילים) באמת הופעה מגניבה לאללה והכל. אתה עומד כל הזמן מסתכל לשמיים יש מוזיקה של מועדונים ויש לך חשק לרקוד וזה ויש שם בנות וזה ניראה נחמד לאללה... אבל אז היתה בעיה אחת קטנה... השעה רק 7 בערב... :s05: ההופעה רק 35ד' יש לידך זקנים בני 50 וילדים שעוד אין להם 13 במיקרה הטוב. ואתה לא ממש לרקוד כשיש עלי…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-