כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין להביא לארץ את ה ZCOVER ל IAUDIO X5L שלי http://www.zcover.com/product_pics/CWAX5NWT.htm זה סה"כ כיסוי מסיליקון לנגן שעד כה לא מצאתי בארץ! איך אני מביא את זה לארץ בלי יותר מדי בלאגן זה כולה 29$ יש פה איזה קומבינה למישהו להביא את זה לארץ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני גר כחצי שעה מאשקלון לייד קריית מלאכי ועד פה שומעים את הפגזים של צה"ל הכל רועד... בעעע עוד מישהו מהאיזור שומע?
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אם אני אקח אחריות על מלחמת לבנון השניה, יפטרו אותי מהצבא?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
ב-Messenger הם עולים כסף, מישהו מכיר אתרים שבהם זה חינם ואפשר לשחק עם חברים ברשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יתכן והנושא כבר הוזכר פה באתר, אך לא ראיתי בחיפוש... אני ממליץ בחום על האתר "לא רלוונטי" הוא מכיל מאגר לגבי כל ההודעות SPAM שאתם מקבלים בעברית בארץ... היתרון (מעבר למאגר), זה שפעם הבא שחברים שלכם שולחים לכם הרבה שטויות בדוא"ל, אתם יכול להפנות אותם לאתר הזה, שילמדו פעם הבא לפני שהם מזיינים את השכל, זה עוזר, מנסיון: http://info.org.il/irrelevant/
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
-
שלום אנשים. שבוע שעבר היה לי העונג לבקר עם בת זוגתי באתר "מי קדם" שליד בנימינה. הטיול היה חוויה מרנינה והיינו מעוניינים גם השבת לטייל באיזור. העדיפות היא לכיוון טיול "רטוב" והחום בחוץ יסביר לכם בוואדאי למה... למישהו יש רעיונות לטיולים מעניינים נוספים באיזור פרדס חנה/קיסריה/בנימינה/זיכרון והסביבה? מה דעתכם על מבצר שוני למשל? מה יש שם לעשות מעבר למבצר עתיק? האם ישנם "נקודות רטובות" או אתרים ממש מענננים נוספים באיזור? בברכת "לכו ונלכה" - המטייל המתחיל.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש שיר ראפ חדש זה הולך ככה: Come on! you ready you ready go! משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://www.infomotion.co.il/yoter/index.html
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
על העוולות שהם גרמו לנו בתקופת העבדות במצרים?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היייי יש את הערוץ החדש ההוא yes stars עכשיו יש שם פרומו למגרש ביתי מישו במיקרה יודע איזה שיר הם שמו בקרע? תודה לעוזרים ולמנסים עידו
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
מכוון שאני יוצא יומיות, יש לי אפשרות אחרי שעות הפעילות (ואפילו לצאת יותר מוקדם במידת הצורך), לצאת לקורסים\הסמכות באיזור חיפה. הייתי שמח לשמוע על מקומות אמינים (שמות מוכרים, לא "המכון של ג'קו"), בנושא מחשוב והתמקדות בעיקר בקורסים עם שימוש במחשב עצמו בתוכנה וחומרה (לדוגמא נושא הרשתות שעד כמה שידוע לי לא כולל כל מיני נושאים של מתמטיקה פיזיקה נוסחאות חשמל ואלקטרוניקה, אלא למידה נטו בחומרה ותוכנה). מראש אני מבקש, רק תגובות ענייניות וממוקדות על מקומות וקורסים, אין לי מה לעשות עם תגובות כגון "תחפש באתר של הטכניון", ושאר הספאם שמתרוצץ פה בפורום. המון המון תודה !
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה מדבקות יפות של להבות כאלו למחשב ועוד דברים כאלו למחשב חוץ ממה שיש פה באתר להורדה. :)
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי EMAIL בוואלה ואני צריך שלוח למישהו הודעה ויש לו HOTMAIL . עכשיו כשאני לוחץ על "שלח" אז זה מראה לי למעלה פס אדום וזה לא שולח. מישהו יודע לה זה ככה ? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני מנסה כבר שעה למצוא את האתר שלו ולא מצליח.. אם הוא בכלל קיים עדיין למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
ראיתי בחדשות שהבחירות יהיה כנראה ב28.3 - קצת יותר משלוש שבועות אחרי יום ההולדת ה-18 שלי. האם אני אוכל להצביע?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לא יודע אם השיר קיים באמת למרות שהמילים שלו שהקצב שלו מוכר לי.. שמעתי אותו בשיר שלנו זה דרמה מוזיקלית בyes ההתחלה היא ככה .."מבין אשפת הרחובות מצאת איזה דלת אחורית.." הפזמון מתחיל ככה "מה עוד ביקשת ? לקחת וגם ירשת .. מה עוד ביקשת? רצחת וגם ירשת" אם מישהו צופה בסדרה ורוצה מידע קצת יותר ספציפי אז רני ושמש שרים את זה ביחד באיזה פרק קטע די קצר
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
מתעניין בכל מה שקשור בתחום, אשמח לאינפורמציה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני יודע שיש אשכול לבקשת שירים, אבל אני לא צריך רק את שם השיר אלא גם את קישור לקליפ לכן פתחתי אשכול חדש. למישהו יש קישור ואת שם השיר לקליפ שמוצג בערוצי ספורט 5 ושם מראים כל מיני קטעים יפים עם משחקים שיהיו בחודש דצמבר ( חלק מהשיר זה im calling... in call... summer) ?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מת להשיג איזה שיר...אבל אני לא יודע איך קוראים לו השיר הוא רמיקס במועדונים וחלק מהרמיקס זה השיר: הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה מישהו יודע מה השם של הרמיקס ומי המבצע והכל?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר מדגם KENWOOD KRF-V7030D ונהרס לי השלט, מישו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? (עדיף בזול )
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-