כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
יציע 7 למטה אם יש לכם ואתם במקרה לא יכולים להגיע אני אשמח לקנות מכם את הכרטיס 0544261764
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איפה יש מקום שמוכר נחושת (לא בצורה גולמית של קוביה או משהו) אני צריך צינורות מלאים של נחושת (2 מטר ) וכמה פלטות בעובי (2 1.5 מ''מ ) למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא ? מישהו מכיר חנות טובה?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי אז אני פשוט אשים אותה בכללי יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
סתם מעוניין לדעת ,אולי יהיה אפשר לארגן איזה טורניר ככה
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע? לפני שאתם רושמים או לא רושמים את האימייל אולי תוכלו לענות לי על שאלה אחרת, אם אני משדרג את האימייל HOTMAIL.CO.IL לאימייל של .COM או של LIVE האם רשימת אנשי הקשר שלי במסנג'ר צריכה לאשר אותי מחדש? האם ניתו להחליף אימייל של מסנג'ר בלי שכל הרשימה תצתרך לאשר אותי מחדש?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
תודה על העזרה חברה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב, ומעוניין בחנות שתהיה אמינה וזולה במידת האפשר. הכי חשוב שהיא תהיה בנתניה או בסביבתה הקרובה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אחים שלי שבוע הבא אני מתחיל ללמוד בקורס ל טכנאי PC ורשתות תקשורת MCDST מה אתם אומרים על הקורס הזה ?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה מהנושאים הבאים פשוט ללמידה (יצא מבולגן אבל תנסו להפריד כל מילה ומילה) Windows 2003 ServerWin NT/2000 Serverרשת Unix\Linux [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת ביתית ניהלתי רשת בארגוןרשת Windows [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת בארגון ניהלתי רשת ענקWindows InternalsWin32 APIMFCSTLPKIWDMUnix System ProgrammingIIS/ApacheFireWallsTcp/IPCOMNetworkingDB AdminXML/XSL3DMaxPhotoShopeאבטחת מידעמערכות הפעלה Low Level Penetration Test Reverse Engineering Data MiningGoogle hacks פיתוח אתרי WEB פיתוח סקריפטים Http System Administration Secure Coding SnmpSmtpמוצרי Security (IPS,FireWalls)מערכות SIM/SOCPOP3OSPFSSLMultythreaded Programmingאלגוריתמי גרפיקהניהול נתביםDNSHardware and Devi…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב ואני מעוניין בחוות דעת על החנות zol4u. (www.zol4u.co.il) אינני מעוניין במפרט כלשהו רק בחוות דעת על אמינות החנות ואיכות השירות שלה... תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אכן בובה מטומטמת, אבל אני חייב להשיג אותה. מישהו ראה אותה במקרה/יש רעיונות איפה בטוח- כמעט בטוח אפשר למצוא כזה דבר? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
למישהו יש את הספר 'תולדות עם ישראל בדורות האחרונים'? אני צריך צילום של המושגים בסוף הספר תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
או אולי רק מדעי המחשב ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ל-ICQ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לא זה לא הסרט ה-4, מצטער אם משהו פיתח ציפיות והתאכזב זה סירטון שלי שעשיתי על הסרט עם טראנס\שיר יפה, מצפה לביקורות שלכם. ההתחלה טיפה חלשה אבל זה משתפר עם הסרטון. http://www.youtube.com/watch?v=oAFqGzhkbnA
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אין לי רישיון ואני צריך עבודה באיזור אשדוד שתתאים לי ללימודים (אחת הספקיות הגדולות או כל חברה פרטית). אני כרגע עובד באבטחה אבל אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום המחשבים. אם מישהו מכיר, יכול לתת לי אימייל ליצור קשר זה יהיה נחמד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר להפוך את הפרופיל הרגיל שיש לי לפרופיל של מוסיקאי? או שחייב לעשות חשבון חדש?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
כמו בכל שנה, במהלך השבועות האחרונים הוצפנו בשטף של תחזיות אודות הצפוי לתעשיית ה-IT בשנה הבאה. במהלך תקופה זו הקשבנו בסבלנות לאנליסטים, ספקים, יועצים ובלוגרים - שמענו את התחזיות שלהם, קיבלנו את חלקן ודחינו אחרות. מסתבר שבשנה שעברה עשינו עבודה טובה למדי בהפרדת הבר מן התבן, למרות שבדיעבד, אולי לא היינו נועזים מספיק. השנה אם כן, נשתדל אפילו יותר - להלן התחזיות שלנו לשנת 2008. ארכה נוספת ל-XP מיקרוסופט תאריך עד לסוף 2008 את התקופה במסגרתה ניתן לרכוש חלונות XP, זאת במקום תאריך היעד הנוכחי, ה-30 ליוני. כזכור, בספטמבר 2007 דחתה החברה את תאריך היעד המקורי מסוף ינואר לסוף יוני לאחר בקשות ותלונות מצד משתמשים ארגוניים. ועוד לא הזכרנו בכלל את החברות הרבות שהחליטו במהלך השנה לדחות את ה…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מוריד את התוכנה BlueSoleil למערכת הפעלה שלי (VISTA 64BIT) ורשום בדף של המוצר שללא רשיון זה מוגבל ל-5 מגה (5M Limitation (Amount of data. עכשיו השאלה שלי היא האם זה מוגבל עד לגודל קובץ יחיד של 5 מגה או שאיך שאני יגיע בסה"כ ל-5 מגה אני לא יוכל יותר להשתמש בתוכנה ללא רשיון ? http://www.bluesoleil.com/download/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
מה המצב יש לי עבודה מגעילה באנגלית לעשות על האינטרנת ביגלל שהאנגלית שלי לא משהוא אז לא מצאתי כלום אם משהוא יכול לשלח לי קישור לאיזה מצגת אני ממש ממש ממש ישמח תודה :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודת מחקר להגיש השנה וחשבתי שיהיה לי יותר נוח להפיץ שאלונים דרך הפורומים הרלוונטים ובמייל (לחברים שלי). איך (אם בכלל) אני יכול לבנות שאלון ממוחשב ככה שלמשל מישהו יכנס לאתר, ימלא את השאלון וישלח אותו והתוצאות ישמרו? מישהו מכיר אתר או תוכנה כזאת? גם אם הדבר בתשלום זה רלוונטי לגבי. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש כזה דבר כמו כל המבחני IQ שיש ברשת ? לבדוק את רמת הזיכרון? ואני לא מדבר על משחק הזיכרון הדבילי חחח
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
פשטה רגל? כי חיפשתי אותם היום ואין תשובה ומצד שני בבדיקה שערכתי יש להם מעבדי AMD 939 ופנטיום 4 עדיין וזה נראה לי מחשיד
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קטע ענק שווה צפייה, http://youtube.com/watch?v=8NdSL2NUoWk
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-