עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

http://news.walla.co.il/?w=//403200 :clapper:

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. היי אני רוצה לבנות מעין מכשיר שיש לו שתי כניסות ויציאה אחת של סאונד. אני רוצה שבכל כניסה יכנס מכשיר סי די. הפעולה שאני רוצה שהמכשיר יעשה זה שיהיו בו 2 כפתורים. אם אני לוחץ על כפתור אחד הסאונד שנכנס מכניסה 1 יצא מהיציאה לאוזניות או למכשיר אחר. אם אני אלחץ על הכפתור השני הסאונד המכניסה השנייה יצא מאותה יציאה. זה כמו במיקסרים עם כפתור הcue למי שמכיר. צירפתי שירטוט שינסה להבהיר למה אני מתכוון. אני מקווה שיש בינכם אנשים שמבינים באלקטרוניקה כזאת שהיא, לפי דעתי, ממש לא מסובכת

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by moshebe,

שלום אני ישמח אים תעזרו לי אני מחפש את השיר החדש בהודית או אינדינית שיר עם קצב של תופים אני ישמח אים תתנו לי את השם שלו

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  4. האם יש אתר שמרכז את הIP של האתרים? כי םשוט לוקח זמן עד שהDNS מתעדכן אם האתר החליף שרת. ואני צריך להגיע לאתר דיי דחוף שעבר לשרת אחר וכתובת הDNS שלו עדיין לא עודכנה

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  5. Started by demonshlomo,

יש לי חדר עם מחשב והחדר לידו זה החד שלי שהוא ללא מחשב לבינתיים... אתמול בלילה פתאום שמתי לב שיש מין קול של הד ריק באוזניים(כמו שאם שמים באס על גבוה ושומעים כזה הד!) בחדר שלי... ובחדר מחשב לא שומעים כלום! זה משהו חדש ואין לי מושג מה הולך?! אז מה הולך פה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לא מצאתי באתר שלהם תודה.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by frenzy,

מחר (יום חמישי) בשעה 2 וחצי ישנה בגרות בהיסטוריה חלק ב' לכל תלמידי י"א בארץ, בהצלחה לכל הניגשים!

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום חברים, עכשיו אני אחרי פירמוט, ואני והולך להתקין הכל, כמובן אני לא אשכח להתקין את BUNZYBUDY ואת SAVENOW שעוזרים לי לתפעול תקין של המחשב, בזכותם המחשב שלי חיי. אח"כ אני אלך לשחק עם הרגס'טרי לכיף נראה מה קורה אם אני מוחק כמה מילים, אויי זה סך הכל מילים מה כבר יקרה. אח"כ אני הולך להתקין רק את העדכון 811493 שהוא העדכון לאקס פי הכי איכותי שיצא עד היום. לסיום כדי לחסוך בחשמל וכדי לא להעמיס על המחשב אני הולך לנתק את כל המאווררים של המחשב כי כל אחד צורך הרבה חשמל. לי יש כלל אני חוסך בחשמל! ;D אני מקווה שכולם פועלים כמונים כדי להגיע למחשב במצב הכי אידיאלי שאפשר עריכה: הכל כאן נאמר בציניות ובהומור. חשבתי שזה יכול להיות משעשע ואין צורך לסגור תת'רד.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  9. למה פעמיים מPANDAS קיבלתי את המשלוח לכתובת הקבלה ועכשיו גם מPCH ?! זה ממש מעצבן וזה גרם לעיקוב של כמעט שבוע ! למישהו פה זה גם קרה?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by SuB,

http://splatt.paintball-guns.com/phpBB2/images/avatars/gallery/one/ רק תבחרו

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי שיר ששמעתי אבל אנילא יודע איך קוראים לו, אני חושב שללהקה שלו קוראים humen league אבל כאשר אנימחפש בקאזה או אפילו בגוגל אני לא מוצא כלום. בקיצור אם יש לכם את השם האמיתי של הלהקה שאני אוכל לחפש שיר לפי להקה.... ד"א, אם זה עוזר, הלהקה הזו עוררה שערוריות לפי מה ששמעתי שכתבה שיר על הכיבוש בלבנון ונאסרה להשמעה בגלגל"צ... תודה רבה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by Spiritus,

אני מחפש סרט משהו קלאסי בסגנון הסנדק או אפילו משהו בסגנון הסרט "היט" או "קזינו". אני אוהב סרטים רצינים שכוללים הימורים, סגירת חשבונות, מאפיות, פריצות לבנקים (כמו הסרט "הפריצה" עם רוברט דינרו שהיה נחמד-). עכשיו שהבנתם אותי, תוכלו להמליץ לי בבקשה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by SUBX2,

איזה שיר בסגנון הדאנס או הואס אתם אוהבים ...............

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by mrraz,

ביצעתי אצלם 3 הזמנות וכל פעם חיכיתי שבועות ארוכים זה נורמלי ?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. קחו לדוגמא את הבחינה הבאה: http://www.codeguru.co.il/oldtest/test2003_a.asp מעני כמה תקבלו..פרסמו את התוצאות (:

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

יש תיכנון למפגש הבא? למישהוא יש רעיונות מה נעשה בו? אתם יודעים החופש הגדול התחיל אפשר להפגש חופשי בחודשיים הקרובים. יאיר.

• 67 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. אוקיי אז סינג'רו אותי (אפשר להגיד) ואני צריך להכין ליום שישי בבוקר מצגת על הכיתה שלי. מה שאני בעצם רוצה זה להעביר את המצגת, בתור סירטון, לוידאו (יענו להקליט מהמחשב לוידאו ואת זה אני יודע לעשות ככה שאין בעיה...). הבעיה היא שאין לי שום נסיון קודם בהכנת מצגות!! אני לא יוע כמה תמונות יהיו, אני מעריך שבסביבות ה 50. בנוסף אני רוצה שברקע תהיה מוסיקה שאני אבחר. ומדי פעם לפעם לכתוב הערות שלי בתוך המצגת (יענו סיפור קטן על התמונה, או שמות של האנשים שמופיעים וכו'). אז לסיכום: אני צריך תוכנה שאני אכניס לה תמונות וקבצי סאונד והיא תהפוך לי אותה למצגת, שלאחריה אני אקליט את המצגת בתור סירטון לתוך קלטת וידאו. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה מאוד דחוף ואני צריך לסיים את זה מהר! נ.ב ר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MotoCross,

מישהו רוצה כלב רוטווילר קטן בן 3 חודשים (חמוד). אין לי מה לעשות איתו. אם מישהו רוצה באמת שיגיד לי.

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. טוב אני החלטתי לסבול לחצי שנה בכדי לנצח התערבות בבית עד היום (במשך 3 שנים) היה לנו יס ונהנתי מאד (נכון מידי פעם היו בעיות אין ספק) איכות המוצר היתה מועלה (תוכן ואינטרנט ) על זה אין ויכוח ! וכל הזמן אבי חשב מה עם הכבלים אולי נעבור כי זה יותר זול ואולי יותר טוב (ביס שלמנו 500 שח לחודש וכבלים זה 390-420 משהוא כזה) אוקי בבמשך כאמור שלוש שנים זה תמיד היה בליבו של אבי למרות שהוא נהנה מאד לראות טלביזיה. אתמול התקנו כבלים +אינטרנט בכבלים מאז אף אחד לא רואה טלביזיה כמו שצריך ואני לא יכול לגלוש הממיר זה הוא זווווווווועה ! מזה האיטיות הזאת ה EPG גרוע ותופס את כל המסך הערוצים גרועים בקיצור לאחר פחות מ 24 שעות הזמנו שוב את יס בתקווה מחר מחרתיים יתקינו לנו שוב יס ותנוח הארץ בשלום…

• 57 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. אני לא זוכר באיזו עונה סיימו בערוץ 3 לשדר.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by BrAvE_HeArT,

מישהו התחיל ללמוד לדבר הזה(בגרות בפיסיקה 5 יחל) או שזה רק אני?

• 57 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by ofir123,

חבר שלי טס לטורנטו עוד שבוע-שבועיים ואני מעוניין שהוא יביא לי וולקן 7+, מישהו מכיר חנויות בטורנטו שהוא יוכל להביא לי אותו בלי לחפש יותר מדיי?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by Efi_k,

שלום, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות מעבדים, לוחות וכו' יד שנייה ? ישנם חנויות שמוכרות יד שנייה עם אחריות מינימלית (חודש-חודשיים) ? תודה.

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by 1tanai,

למה אין קודים ל-sk 1400

• 1 תגובה
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים