עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SweeT_EviL,

קו 405 כמה זמן בערך לוקח לו להגיע לתל אביב בצהרים. לא נראה לי שכל השעות באמת לוקחות 55 דקות... זה די חשבו לי לדייק ולא להגיע שעה לפני..

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by Radeon38,

ובכן רכשתי מוצר דיי מעניין http://www.usbid.co.il/product748.aspx אבל קיימים שני דגמים עם PATA ועם SATA אני רציתי עם ה SATA ושלחו לי עם ה PATA. עד פה הקטע הטכני....שלחתי חזרה את המוצר לחברת האם USBID אבל האתר (החנות הוירטואלית) שופלייס לא זיכה לי את הכרטיס אשראי. שימו לב שאתם קונים שם איפה אתם מקבלים שירות לקוחות כי יש שם רק אבל רק מענה קולי ותו לא. וגם "הם מתחייבים לחזור אחרי 2 ימי עבודה" עבר חודש מאז שהחזרתי את המוצר והם עדין מחייבים לי את הכרטיס ממש חוצפה.ביקשתי מחברת USBID (שאגב עזרה לי פה מעל ומעבר ועם הרבה סבלנות - להם יש שירות לקוחות מדהים !!!!) שידברו עם הסוכן המפוקפק שלהם שיזכה אותי באותו יום שהם קיבלו את המוצר חזרה ועבר חודש ועדיין לא ידוע אם זיכו אות…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  3. Started by avi2014,

בכתבה על הויסטה רשום 30/01/06 וכמדומני היום אנחנו בכלל בחודש 9 ככה שפיספסתם את ההשקה ב9 חודשים תתקנו את התאריך

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. שימו לב: נתונים a ו b. עכשיו :a+b a-b צריך שיהיה הפרש של 9 התוצאות של שני הביטוים שיש למעלה. {מותר רק מספרים שלמים}. תציבו a ו b כדי שיצא מה שאמרתי (הפרש של 9 בין התוצאות). אני צריך שלוש דוגמאות כאלה אני שובר את הראש. תודה לעוזרים, אבי

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  5. לא מתחרים לאתר משהו שפאשר לצבור עוד ידע ולחלוק עם האנשים בפורם פה אבטחת מידע,האקינג,קראקינג וכל מה שקשור אפשר ועדיף באנגלית (לפרטי בבקשה) תודה

6. או שיש שביתה? לא הלכתי לביה"ס ביום שישי כי היתה שביתה אבל אני לא יודע אם זה נמשך גם ביום ראשון, חיפשתי ב-Ynet ובהארץ ולא מצאתי.

7. Started by kobibo,

בבקשה עזרה מה צריך לעשות כידי להוסיף תמונות לתרדים ?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. http://www.gagreport.com/funny_videos_crazy_christmas_lights.htm כל הכבוד למי שעשה את זה ... המוזיקה מצחיקה ברמות... מעיין אם אפשר להשכיר את השירותים שלו כדי שיעשה משהו כזה רק בקטן יותר כתאורה למחשב...

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  9. שלום אם אחרי שנרשמתי למועד ב' באנגלית או מתמטיקה ואני לא ניגש בכלל למועד ב' ולא מודיע על זה הציון הראשון נשאר ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת איך משנים את התמונה שבUSER שלי בHWZONE. אבל שלא יהיה תמונה מהמאגר אלא תמונה מהמחשב שלי.. תודה...

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by redti,

אהלן חבר'ה חג שמח.. שמעתי ברדיו מספר פעמים איזה שיר יפה כזה די רגוע.. אני חושב שהם חורשים אותו ואני רוצה לדעת את השם של השיר אני זוכר משפט אחד מהשיר וגם זה לא הכי מדוייק.. תנסו לזהות בבקשה well look what u made of.. u made a fool of everyone אני כמעט בטוח שזה גם הפזמון

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  12. שם האלבום - FutureScope 19 רשימת השירים: Dave 202 -Timemachine Wavescope - On Waves Dj Shog - This Is My Sound Wavetraxx - Freedom Mark Jones - New Life Dj Subsonic & Dj Indian - Challenge Trance - All Dj Team - The Trance All Anthem Full House - Scratching Plastic enemy - Double Speeded Angel Beats - Brightness Nexus -Next Dj Dynamic - Remember That Song Dj C.A. - Live Your Magic Dream Pale X - Shiver Dj Subsonic - Hel To Paradize Waveform - I Want You All Visions Of Yawa - Tibet זה פשוט דיסק פצצה !!! אני חייב אותו בבקשה תעזרו לי !

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by american,

http://mcmanzur.supersite.co.il/regevfanan.wmv

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by eegg,

אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by J0n1,

שלום. ראיתי שלכמה יש פה חשבונות פרימיום ויש כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות בFAQ שלהם אז אולי תוכלו לעזור לי: אני רוצה לאסוף נקודות ולקבל חשבון פרימיום, כמה נקודות עלי לאסוף? וכמה נקודות אפשר לעשות מקסימום ביום? תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי =\ אם יש לך תאתר אשמח לקבל אותו אם יש לכם תרד זה יהיה אפילו מצויין בעיקרון אני מחפש איזה 2,3 אותיות סיניות יפות לצייר על הקיר בחדר שלי אז האתר הזה יכול מאוד לעזור לי

17. אם כן והדולר ירד נגיד ל4... זה יהיה משמעותי במחיר של החלקים?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by MasterDK,

http://mshiltonj.com/software_wars/current/

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by M.G.,

היום כתבתי הרבה תגובות בנושאים שונים בפורומים שונים - אך מניין התגובות שלי לא עולה! :-[ כתוב שיש לי 16 תגובות, וזה מה שהיה לי לפני היום, אך היום כתבתי עוד לפחות 6-7 תגובות, ומניין התגובות משום מה לא עלה. למה???

20. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ פה? בבקשה תעזרו...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. עשיתי worldwide אבל משום מה אני רואה שם גם Usa only

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  22. יציע 7 למטה אם יש לכם ואתם במקרה לא יכולים להגיע אני אשמח לקנות מכם את הכרטיס 0544261764

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. היי ניזכרתי עכשיו שראיתי את התראד הזה ואמרו שמהיר ועצבני 3 יצא בתחילת 2005, הוא כבר יצא? ואם לא מתי הוא כבר יצא? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. Started by iib,

לא הלך

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.