עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlevy,

לפי מה נקבע ה"איכות" של הכדורסל? יש לי 100-150 שקל לכדורסל. מה לקנות? ומאיפה?

2. Started by JHONLEV,

בת'ארד זה ניזכר במשחקי ילדות במחשבי שחור לבן... זוכרים את BUMPY? בכדור האדום שצריך לאסוף ממתקים? או את הנסיך הפרסי... אבל בדו מימד? באיזה משחקים אתם נזכרים? ועל כל מי שנכנס חובה לרשום!!!(סתם בצחוק....)

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  3. היי ניזכרתי עכשיו שראיתי את התראד הזה ואמרו שמהיר ועצבני 3 יצא בתחילת 2005, הוא כבר יצא? ואם לא מתי הוא כבר יצא? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  4. היי, לא חשוב בשביל מה. מבקש שתעזרו לי בשמות של שירים/ אמנים ששרים בפרסית בסגנון מודרני (דאנס, מיקסים וכו') שיתאימו למסיבה וכו'. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by moshe55501,

וצרפת?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. הסקין נראה כמעט אחד לאחד כמו הסקין של המקסתון ואני לא מוצא אותווווו מישהו? עזרה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by IG,

כמה זמן אדם נחשב לנהג חדש אם הוא הוציא רישיון מעל גיל 24? עד כמה שידוע לי, חברות הביטוח מחשיבות נהג חדש למשך שנה, אבל את השט של ה"נהג חדש" צריך לתלות במשך שנתיים... מישהו מכיר את הנושא קצת יותר טוב במיקרה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  8. לכתבה

9. Started by nir1992,

שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אודה לכם אם תסבירו לי שלב שלב איך לפתוח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by R0ck,

http://205.188.234.65:8028 תהנו.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by ofeky1,

השאלה שלי אם זה בסגנון PAYPAL? והאם אני יכול לבצע רכישה לא בארץ? למשל לקנות PRIEMUM ב RS או משהו בסגנון? ואם כן אז תתנו לי רקע והסברים על איך זה עובד בבקשה כי אני חדש בעניין! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by alfred3,

אני רוצה לרכוש הארד דיסק למחשב הנייד ואין אפשרות לרכוש עם כרטיס האשראי שלי . המליצו לי להשתמש ב PAY PAL האם מישהו השתמש כבר באופציה הזאת האם זה בטוח? יש אתר אמין וזול שאתם ממליצים ? אני לא צריך משלוח לארץ יש לי כתובת למשלוח בחו"ל. אודה לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  14. היו זוכים או משהו? כי לא ראיתי שום איזכור על זה. ואני באתר לפחות פעם בשבוע כשאני חוזר מהבסיס..

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. אני חייב בבקשה לכל מי שיש עבודה על האסלאם ועל הפילוגים שלו וגם על לבנון בבקשה שיאמר פה וישלח לי זה ממש דחוף! הכנתי כבר הרוב [יש לי מעבודות קודמות] אבל חסרים לי חלקים ואין לי זמן או כוח ללכת לספרייה לקחת את הספר הזה על האסלאם... בתודה מראש.

16. Started by ForresT,

טוב,נמאס לי לאבטח חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות קורס מחשבים ולהתעסק בתחום. חשבתי לכיוון קורס תכנות,אם אין לי רקע בתחום-זה קשה ברמה של כישלון? אילו עוד תחומים קיימים? בית ספר מומלץ?אני לא רוצה משהו בסיסי.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. יאללה חברה תצביעו לו מגיע לו והוא משלנו יאללה יוסי הצביעו והשפיעו: http://www.thefa.com/forms/competitions/potr/20068RP/ אם בא לכם להצביע שוב בשביל הפרוטוקול: http://www.thefa.com רדו למטה זה שם :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by nehmia,

??

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by MS-D,

חברים אני דיי נואש , מזמן פורסם כחדשה ב-PC-SPOT אני חושב ע"י ORAC על איזה אוברקלוק רצחני ששני אנשים עשו (אם אני לא טועה הם היוא רוסים וכך גם היה האתר) לראדון 9500 והפכו אותו לכרטיס מסך חזק יותר מ9800XT . אני מחפש כבר 4 ימים את אותו פרויקט ואני באמת כבר נואש אז לכל מי שיוכל לקשר אותי לפרויקט שצינתי אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. שלום, אני פשוט אגש לבעיה.. כל 4-5 לחיצות על לינקים שונים אני מקבל את ההודעה שמופעיה ב-IE-First.JPG, ברגע הניסיון ללחות על לינק מסוים. אם אני לוחץ על הירוק זה מביא אותי ללינק שרציתי, או לא מגיב. אם אינ לוחץ על האדום זה מביא אותי ל-IE-Ssecond.JPG יש לי מישהו פיתרון איך להפסיק את הדבר הזה? תודה רבה מראש. נ.ב יש לי XP - SP2, ו IE 6.0 נ.ב 2 אין צורך לצחוק עלי שאני משתמש ב-IE [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  21. וואטסאפ עובדת על תכונה חדשה שתאפשר שיתוף קבצים בין משתמשים ללא צורך בחיבור אינטרנט, בדומה ל-AirDrop של אפל לכתבה

22. Started by kobi3211,

שלום רציתי בבקשה לדעת אם מישהו במקרה מכיר איזה אתר שנותן מידע על מחשבים חומרה תוכנה אני מתכוון ממש למישהו שרוצה ללמוד ברצינות באופן מפורט תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  23. אהלן! לצערי הרבה לא מייצרים כיום מטענים שולחניים למכשירים סוללארים שיטעינו גם את הסוללה במכשיר וגם סוללה נוספת לכן אני רוצה לבנות אחד שמטעין רק סוללה או לאלתר משהו, בתכלס זה לא אמור להיות כזה מסובך צריך לקנות מטען רגיל נוסף לחתוך את הקצה, לבנות או לאלתר תושבת לסוללה ולהשיג מאיפשהו את החיבורים שמתחברים לסוללה וכמובן להלחים קצת וואלה. פה אתם נכנסים לעניין ומציעים הצעות לתושבת ומאיפה אני משיג את החיבורים שמתחברים לסוללה.... המכשיר הוא 6120C ואני מתקשה למצוא תמונות ברשת של החיבורים לסוללה ומקווה מאוד שאתם מכירים את המכשיר או לפחות חלקכם או שתמצוא תמונות מתאימות. תודה על העזרה!!!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. כותרת

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by Yehudaa,

ויקי אשמח להמלצות הערות והארות תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים