עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by G.P.S,

איך אני מעיף את עיצוב הכתב המחריד הזה? איך אני מחזיר אותו לקודם?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by kinggil,

איך הוא נראה לכם? בתמונה הוא יצא לא משהו, וצילמתי אותו בטעות הפוך. http://img316.imageshack.us/img316/2974/dscf06269pb.jpg

3. תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. לא ענתיקות בבקשה. תודה (:

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by Sex$Booster2007,

שלום לכל חברי הHWZONE קוראים לי רומן ונרשמתי הרגע לפורמים לאחר שהייתי כבר שנתיים בTRADEZONE ומכרתי הרבה חלקים(תקינים) ומדי פעם אני קורא חדשות באתר, ד"א קרדיט ענק לכל בוני ותומכי האתר העבודה שלכם מתעלה על עצמה!!! פשוט אתר מצויין!!!! חוץ מתקלות לפעמים בTRADEZONE לא נתקלתי בשום בעיה, טוב חחח אני אני NOOB חפש בפורמים פה חח. ;D

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by GRiM,

אם אני אקח אחריות על מלחמת לבנון השניה, יפטרו אותי מהצבא?

7. שלום לכולם ! רציתי לשאול ולהתייעץ איתכם לגבי משהו.. אשמח אם תוכלו לעזור. אני מעוניין ללמוד בחו"ל, אני עוד לא סגור איפה.. אני אכתוב את הפרטים העיקריים לגבי ובכן, בגרות מלאה יש לי, אנגלית אני יודע ברמה סבירה בהחלט. נולדתי בבולגריה ויש לי אזרחות בולגרית. כמו כן יש לי גם אזרחות ישראלית. ממקרות מידע שראיתי ומאנשים שסיפרו לי, הלימודים בבריטניה מאד יקרים, חשבתי על לילמוד שם.. אבל האירו את עיני בקשר לגרמניה.. לא עלה בדעתי שיש כל כך הרבה מקומות שבהם מלמדים שם בשפה האנגלית.. בקשר לגרמניה, בדקתי באתר אחד שהביאו לי וראיתי שיש מקומות בהם לא משלמים כלום ! Tuition fees - None ובחלק נכבד מאותם מקומות ישנה אפשרות ללימודים באנגלית מלאה ובחלק באנגלית + גרמנית, עובדה זו משמחת אותי.. להלן שאל…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

אני מתלבט בין ה-LG X120 לבין ה-Compaq mini 700e. כעיקרון אני אשתמש בנטבוק בשביל גלישה באינטרנט, אופיס, כל מיני תוכנות צ'אט כולל פתיחת טאבים למיניהם - הפעלת היישומים במקביל. ברור לי מאליו שה-LG X120 ייעשה את זה יותר טוב, הקטע הוא האם המחיר שלו שווה את התמורה? מקצת הביקורות ששמעתי עליו: הוא איכותי ביותר בכל פרמטר, יש לו כל מיני תוספות ייחודיות ועוד... הדבר היחיד שנפל בו מהאחרים זה איכות השמע המובנה (אם אני ארצה לשמוע משהו באיכות טובה אני כבר אשתמש באוזניות). קיצר, מה כדאי מבחינה תמורה,עלות ושימושים?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. יש מצב שאחרי זמן מסויים שבו הקובץ שלי רץ המחשב פשוט מחליט שהוא נתקל בבעייה מסיבה כלשהי, גם אם הוא לא? זה נראה לי כמו דרך הגיונית לטפל בבעיות כאלה, וזה גם יכול להסביר איזו בעייה שיש לי או שאולי זה יכול להיות בגלל שהתוכנית מתחילה לקחת הרבה זיכרון מאוד מהר? (בתחילת הריצה כל מה שהתוכנית שלי עושה זה להקצות מקום ולשחרר המון פעמים, אומנם זה לא לוקח יותר ממגה זיכרון, אבל who knows...)

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. ליתר דויק המכללה האקדמית של חיל האויר. ואם כן מי הולך? :-\ שווה ללכת לנסות?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  11. http://www.infomotion.co.il/yoter/index.html

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. Started by CrossFire,

תוכלו בבקשה להביא לי קישור של האתר שאפשר לעשות ברים בפורמים?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  13. חירבשתי את השאלה אנא עזרו לי מה לעשות יש שמה דברים חשובים בתודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. Started by Zeev86,

אם אפשרי, תעבירו את הבאנר לצד ימין בבקשה. הפונט בפורום גם ככה קטן, וכשאני מגדיל אותו (CTRL+SCROLL), הוא גולש מתחת לבאנר השמאלי.

15. אני לומד MCSE היה לנו שאלה מזה DRIVER ROLLBACK רשמתי שזה מצב שמאפשר לבטל את האפקטים של המחשב על מנת לשפר את הביצועים אם אינני טועה זה מה שרשמתי אלה עם כן יצאתי פה קצת דביל.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by Ecalips,

אני רוצה מדבקות יפות של להבות כאלו למחשב ועוד דברים כאלו למחשב חוץ ממה שיש פה באתר להורדה. :)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני מיספר ימים נירשמתי לחוג של הוקי על רולר ורציתי לדעת אם יש מקום שאוכל ליקנות ציוד כמו מגנים,מקל,דיסקיט,וכדומה.... במיחירים הכי זולים. באזורים רחובות,אשדוד.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. Started by צוות האתר,

לכתבה

19. Started by i-kramba,

אתמול ניסיתי להיכנס לאתר וגם לפני כמה ימים ולא הצלחתי מה קורה חבריה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. אהלן, מסתבר שיש לי יותר מידי כלי עבודה,שכבר מיליתי את המרתף ובקרוב אני אצטרך לעבור למלות את החדר שלי. חבר הציע לי לקנות וואן שלא עובדת ולשים בחצר ולהשתמש בה כמחסן נוסף. לי הרעיון נשמע סבבה,אבל הנה הבעיה שלי,אני לא יודע איפה אפשר לקנות וואן בזול,בלי גלגלים מנוע וכו. ואני לא אם אם צריך להעביר עליו בעלות בדואר וכול התהליך.. אשמח לעצות,תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by R0ck,

The Campfire Headphase - 17/10/05 שיווווו, אני כ"כ נרגש!!! :jump: הייתי חורש על Geogaddi עם סיום התיכון/תחילת השירות (2002), השאיר לי רק טעם של עוד... משוכנע שלא יאכזבו.

22. אני צריך להתייעץ בקשר להצעת מחיר כלשהי.

23. שלום. חיפשתי ולא מצאתי- ואשמח לעזרתכם. אני מחפש את כתובת אתר האינטרנט של התיכון לאומנויות, אשקלון. תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by ZorD,

שלום לכם. אני זקוק לאתר, שיש בו כמות גדולה כמה שיותר של תמונות\איקונים מכל התחומים. *חשוב שלתמונות\איקונים תיהיה סיומת של"bmp" ושיהיו ב-size of 25 pixels by 20 pixels. אם אפשר תמונות\איקונים מעניינים יפים ומיוחדים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים