כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
https://www.google.com/takeaction/People around the world are standing up for freedom
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז מישהו יודע משהו על הדגם הזה של מוטורולה MOTOROLA C330? אשמח אם מישהו יחווה דעתו תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לתרום חלק קבוע מהמשכורת שלי. (חלק קטן אבל בכל זאת הוראת קבע) אני מעדיף להיות שותף למשהו יותר גדול ממה שיש בארץ, מה גם שאני כבר הרבה זמן תורם בארץ ומחפש עמותה חדשה. יש כמה עמותות אמריקאיות שאני מתלבט לגביהן. השאלה איפה אני מוצא מידע ממשלתי רשמי על הפעילות שלהן? בארץ חייבת להיות שקיפות לציבור לגבי העמותה, איך זה עובד בארה"ב?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני יודע שזה פורום מחשבים ולא פורום למטייל, אבל יש פה הרבה אנשים שמבינים דבר. בכל אופן, בעוד כשבועיים אני טס לניוזילנד. את הטיול אני מתחיל באי הצפוני, נוחת באוקלנד. מכיוון ואני נוחת לאחר כ-27 שעות של טיסות וקונקשנים, הדבר האחרון שאני ארצה זה להתחיל לחפש אכסנייה ואני מעוניין להזמין מקום מראש. האם למי שהיה שם יש המלצה על אכסנייה טובה באוקלנד? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
שלום. אני חבר במכבי, ויש לי בעיה של דימוע כרוני לפעמים בעין אחת, ולפעמים בשתיהן. אם אני לא מוצא נייר טואלט לנגב עליו את הדמעות - הן מתייבשות והמליחות שורפת לי. למכבי יש עשרות רופאים שכאלה במרכז, אבל אי אפשר לבחור רופא לפי השם שלו. לכן אני מעוניין בהמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
-
אני לא בטוח שתוכלו לעזור לי אבל... יש לי טלווייזה דיי ישנה של סוני שהדגם שלה הוא: KV-29C5E ואני רוצה לדעת אם הטלוויזיה הזאת היא PAL או Multi System חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי... אם מישהו יכול לעזור אז תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
אקסלרטור חדש יכשיר סטארט-אפים ישראלים להשתלבות בתוכנית 'ארטמיס' של NASAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה לגבי שיר מסויים. אני לא יודע איך קוראים לו ואני לא מצליח להשיג אותו. נידמה לי שיש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". האם מישהו יודע מה השם של הלחן המקורי של השיר בלועזית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
בית הספר שלי הולך לפתוח תחנת רדיו וחבר שלי שעושה שם תוכנית ביקש ממני לחבר לה פתיח שיבוסס על הפתיח מהתוכנית שערים ללא הפסקה ששודרה ברדיו לפני שנה. אני מחפש את השיר הזה, אז אם מישהו יודע איך קוראים לו או שיש לו אותו אז בבקשה... קטע קטן שיעזור לכם לזהות על מה אני מדבר
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קודם כל, מזל טוב VOLTAGE! באמת עשית משהו ממש חמוד... אבל נראה לי שהתבלבלת קצת... אם אני זוכר נכון מי שמגמגם במאפיה הוא המכונאי בכל אופן, סלחתי לך אז אל תקח את זה קשה! DONT WORRY BE HAPPY!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הי אנשים, לפני כמעט שנה בניתי תוכנה בשם אוריתומטרי (לכבוד חברה שלי, אורית). התוכנה שואלת באופן "חכם" את השחקן שאלות בעברית ויכולה להמתקד בטעויות שלו. התוכנה עדיין לא גמורה, ואני לא מתכוון להמשיך את הפיתוח, אבל היא מאוד (מאוד) שימושית. במסך הפתיחה, לאחר בחירת שחקן (לא רלוונטי בגרסה הנוכחית) ניתן לבחור אותיות שונות עליהן ישאל השחקן. אוריתומטרי תשאל את השחקן שאלות, בעצם מילה ו 4 פירושים שרק 1 נכון, אם השחקן טעה התוכנה תזכור זאת ומדי פעם תקפיץ חלון שתזכיר לו אודות טעותו. אם שחקן טועה פעמיים באותה מילה הוא זוכה להערות סרקסטיות. בכל שלב של המשחק ניתן ללחוץ על הלשונית בעלת הכיתוב "התמקד בטעויות שלי", כך אוריתומטרי שואלת את השחקן רק מילים בהן הוא טעה פעם אחת או יותר. ניתן לעשות ז…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני פשוט חייב שמעתי שאפשר...
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
למישהו יש את הפונט? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי זה בשביל ידידה, היא צריכה את זה עד מחר, אם למישהו יש או שהוא יודע איפה למצוא, אני אשמח אם תגידו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
נכבדי בבקשה להראות לי איך לקנות ארה"ב iTunes כרטיס מתנה בישראל כי אני צריך לקנות משהו פשוט צריך רק על ארה"ב חנות iTunes תודה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מרגישים בודדים? רוצים לצאת לפאב להטביע את יגונכם בטיפה המרה? רוצים לחגוג יומולדת או כל אירוע אחר, אבל אין אף אחד זמין שיכול (או רוצה, אנחנו לא שופטים) לצאת איתכם לשתות משהו? הכירו את הפיתרון לכל בעיות הבדידות שלכם – "דרינקי". בני אדם הם אובר-רייטד, בשביל לשתות עם מישהו ולספר לו את כל הצרות שלכם כל מה שאתם צריכים זה בקבוק עם משהו טוב לשתות, וכמובן – רובוט שישתה ביחד איתכם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%A3-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%A9%D7%A8-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרדי, צב ברזילאי, נקלע לשריפה שהרסה כמעט באופן מוחלט את השיריון שלו. אבל צוות רופאים יצירתי במיוחד החליט שלא לוותר עליו, והציל את חייו באמצעות מדפסת תלת מימד – הצב הראשון בהיסטוריה שזכה בכבוד! לאחר שפרדי נקלע לשריפה בברזיל הרחוקה, סיכויי ההישרדות שלו היו נמוכים מאוד. כך הוא נראה לאחר השריפה: השיריון שלו נהרס כמעט לחלוטין, וצוות רופאים מתנדבים הכינו לו אחד חדש.. במדפסת תלת מימד! קבוצת המתנדבים הזו קוראת לעצמה "החיות הנוקמות" (על שם סרט גיבורי העל "הנוקמים"), וכפי שאפשר לראות היכולות שלהם באמת על-אנושיות! להמשך: https://hwzone.co.il/מדפסות-תלת-מימד-בשירות-ה-צב/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. אני מעונין לקנות מקלדת ועכבר למחשב נייד, מאיפה אפשר להזמין (שישלחו לישראל)? יש איזו חנות בעולם שמוכרת בזול ועושה משלוחים לפה? 2. אני רוצה לעשות חבילת אביזרים למחשב נייד, חשבתי על מקלדת,עכבר,וכבל VGA, אבל מה עוד אפשר? בנוסף אשמח לדגמים של מקלדת ועכבר פשוטים וטובים למחשב נייד, לא יקרים... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
28.10 תחרות בן לאומית להרבה סוגי כלבים מי שמע ? מי הולך ? אגב מי היה היום או ראה או משהו תערוכת הדני ענק ?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-