עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Milk-Inc,

תגידו לי את שמות הדמויות: 1) יורש העצר של גונדור , קוראים לו גם הצעדן. 2) אחייניתו של מלך רוהן, ומאוהבת בארגורן. 3) קוסם רב עוצמה, שנלחם בסאורון. 4) נושא הטבעת, וצריך להשמיד אותה. 5) אהובתו האלפית של ארגורן. 6) עוזר לסם ופרודו, אבל בעצם רוצה את הטבעת לעצמו תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by nehmia,

קטן חיית מחמד כזאת...

• 35 תגובות
    • 8.7k צפיות
  3. Started by shloosh,

מהו הפלאפון הכי טוב שיש לנוקיה!????

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. Started by shapin,

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  6. אם יש לכם 2 דקות להשקיע וזה רלוונטי אליכם (עדשות מגע ז"א ), אני אשמח לקבל את המשוב. זהו שאלון אנונימי לחלוטין וקצרצר (כמו שאמרתי, 2 דקות) לטובת קורס שעוסק בעיצוב ברפואה. (במקרה שלי, מחסניות לעדשות מגע.) http://be.iguide.co.il/lens_survey תודה מראש על השקעת הזמן, ברק. ותרגישו חופשיים להפיץ את זה הלאה כמובן.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by NuNaTaK,

חיפשתי מידע ברשת על זכות קדימה ודיני תעבורה במעגל תנועה דו נתיבי אבל מצאתי תשובות סותרות. ההיגיון שלי אומר שמהנתיב הימני ניתן לפנות ימינה בלבד ואילו מהנתיב השמאלי ניתן להמשיך ישר או לפנות שמאלה, השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות אם זה אכן ככה? (בכל קונפיגורציה אחרת שחשבתי עליה יש בעיות)

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by kfirlion,

שלום, אני לומד בפ"ת בביה"ס עמל ב' שהוא ביה"ס טכנולוגי, אני במגמת תעשייה וניהול והמשימה שלנו היא להגיש פרוייקט גמר עם איזה חברה שאתה בוחר בסוף יב', החלטתי לעשות את הפרוייקט עם אינטל, השאלה שלי זאת: האם לאינטל יש פה מפעל לייצור מעבדים? אני חייב ללכת לחברה שיש בה מפעל ייצור, שמעתי על המפעל בקריית גת, האם כבר פתחו אותו? תודה לכל העונה!

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by Lost Spirit,

עשיתי את שאלות 2, 3, 4. הבגרות הייתה טובה. במתכונת קיבלתי 91 (והוא סתם הוריד לי כמה נקודות ואחרי שנידשתי להעיר לו שזה לא בסדר הוא אמר שאין מה לעשות ??? ??? כאיל וwtf?!?! המורה שונא אותי!!! :pissed: ) והוא הגיש אותי על 88 המניאק הזה חוץ מזה שהוא לא יודע ללמד ובקושי הספיק 3/4 חומר (באמת שלמדנו את שאר החומר עם המתרגל S: ) הוא גם שונא אותי כי אני בנאדם אסרטיבי ועומד על דעתי ויצאתי נגדו מספר פעמים היזהרו מהמורה הרצל טביבי! (שנה הבאה מחליפים לנו אותו באחד אחר גם גרוע לצערי :\ )

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. שלום לכולם אני מחר ועושה את הבגרות בפיזיקה (מכניקה), ורציתי לומר בהצלחה! שעות בגרות: מכניקה: 09:00. עד 10:45 לא כולל הארכת זמן.כולל הארכת זמן 11:11. חשמל: 11:15. עד 13:00 לא כולל הארכת זמן.כולל הארכת זמן 13:26. קרינה וחומר: 13:30. עד 15:15 לא כולל הארכת זמן. כולל הארכת זמן 15:41. הייתי שמח אם תיתנו שאלות טובות/כאלה שלא הצלחתם לפתור, מגנים וכו'. נפתור אותם פה, רק דבר אחד, מי שכותב שאלה שידע את הפיתרון ושירשום אותו, על מנת שלא נרשום סתם טעויות. בהצלחה ערן. עריכה: עצות לריכוז: לישון 5-6 שעות לפחות. לא לעשות חזרה בבוקר, כי זה מלחיץ. לאכול משהו קטן (לא הרבה) לפני הבחינה. חלוקת זמן נכונה, קחו בחשבון שתמיד השאלה הראשונה שפותרים לוקחת יותר זמן. אז אם יש 3 שאלות ו105 דקות חלקו 40…

• 30 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by IlanF,

באיזה שעה הבגרות מחר? טופס 003...

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by Chevy,

סוף סוף סיימתי עם החרא הזה לא שלמדנו משהו בשיעורים....אבל זהו - לא כותב יותר מאמרים בעברית ;D מי בחר בנושא 3 ?

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  13. http://www.dinaor.co.il/HTMLs/popup.aspx?C2021=11986&BSP=822&BSS21=11986&BSCP=822

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Gosha,

נגיד וכתבתי תסריט, איך אני יכול להוציא עליו זכויות יוצרים? עורך דין והכל או שמספיק לפרסם ב"במה חדשה" למשל תחת שמי?

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by דנדן,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561047,00.html הכותרת להורדה: דמו של Wall-E - רובוט הניקיון התגובה הראשונה והשנייה 1. לרובוטים יש דם? ואם יש להם דם, איך אפשר להוריד אותו באינטרנט? "דמו של הרובוט זמין להורדה"?? 2. ל-1 הדביל! זה DEMO (לת) חחח טיפשים

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by idofr,

סורי אבל זה השם הכי מתאים שהיה לי הקיצר קבלו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3119855,00.html ויש את זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091 וזה ההמשך http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58094915 חח זה עשה לי את הבוקר!! חחחחח

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

האימה! http://www.youtube.com/watch?v=-vsql2YmIzY&feature=related

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  19. Canon EOS 10D + juicy stuff and more! *קבלו אותי!* View from the bright side... A blimp! כולנו מרוצים? כמה מאות מטרים מערבה, שעות הערב, חוף בוגרשוב - ת"א (לקינוח) :

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by Saggitarius,

לפני מיספר ימים המליצו לי על החנות הזו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתה? איך היא ? אמינה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by MeTaLhAmMeR,

בערוץ 22 יש פרסומת של קסטרו ואני רוצה לדעת מה השם של השיר שמתנגן שם... משהו משנות ה80 אבל מה הוא ??? תודה =)

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by talel18,

אני לא מבין מה מצחיק בתוכנית המסריחה הזאת עם "רק ביבי" המזדיין הזה של רותם אבוהב והחיילת שאומרת "סבבה-סבבה" נשבע לכם אני רואה ת'תוכנית הזאת בא לי לירות לעצמי בראש או מיקי גבע הזה....לא חשוב שמות

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מואהאה זהו רשמית נגמרה לי השנה.... חזרתי הרגע ממועד ב' במתמטיקה שאלון 006... היה ממש קל חוץ משאלה 3 שלא הצלחתי משום מה.. יצאו מספרים מוזרים... תרגיל 1 [הספק] יצא לי שמכונה I עושה 32 ברגים ומכונה II עושה 24... תרגיל 4 היה סתם נימוקים אבל באופן כללי הנגזרת השניה התאפסה בנקודות 2 ו 3 [לפונקציה המקורית יש נקודות פיתול שם], היא הייתה שלילית בתחום בין 0 ל 2 ובתחום בין 3 ל5, והייתה חיובית בתחום בין 2 ל3... חשוב לזכור שכאשר X=0 אז גם Y=0 ככה שהיא מתחילה מראשית הצירים... השטח היה שווה 1... תרגיל 5, בסעיף א יצא לי במונה sin(B-A)*cosA ובמכנה יצא לי sinB [לא כתבתי לי את התשובות ככה שאני לא בטוח לגמרי שזה מה שכתבתי.... אבל שהשוותי עם החבר'ה וצדקתי בזה... ] בסעיף ב' ז…

• 89 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. חברה מישהו יכול לגיד לי כמה משפיע המחשב הנייד אם שמים אותו על הברכיים לאשכים של הגבר..שמעתי שזה מזיק המון מבחינתי....כשאר אני שם אותו על הברכיים אני מתחיל להרגיש כאבים נוראיים....מישהו יכול לתת הסבר מפורט ?

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני עובד אצל מישהו במסגרת חברה כלשהי כבר בערך כמה חודשים. אני יודע שמותר לי (מגיע לי) לקבל שכר גם על הנסיעות, אבל משום מה לא ביקשתי כסף על נסיעות עד עכשיו אז בהנחה שיש לי תיעוד מדוייק של כמה עלו לי נסיעות עד עכשיו כל פעם שעבדתי מותר לי לבקש (לדרוש?) תשלום על הנסיעות "באיחור"? מישהו יודע מה החוק אומר לגבי זה?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.