כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
-
התחלנו השנה ללמוד אסמבלר במסגרת בית הספר , יש לי יחידה בבגרות שאני צריך להכין פרויקט ממה שלמדנו .. יש לי המון חומר להשלים כי החסרתי המון שיעורים בהתחלת השנה וממש אשמח אם יש לכם אתרים שאוכל ללמוד מהם .. בנתיים כל מה שלמדתי זה שיטות ספירה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בשרשור הקודם העלאתי מדריך קטן שפתר בעיות בקשר להזמנת חברים. כל מי שיש לו הוטמייל בוודאי נתקל בבעיות שהמדריך הקצרצר ההוא פתר. הפעם יש לי עוד מספר נושאים להעלות לדיון שקשורים גם לרשתות חברתיות ומיילים. אתם לא מרגישים שכל אחד מעתיק מהשני? גוגל מעתיקה מטוויטר ומכניסה את הבאז. ופייסבוק מתכננת "להעתיק" מגוגל (כביכול) ותצא עם שירות מייל משלה... שמייספייס אגב כבר הספיקו לפניהם (לא שזה עזר להם הרבה לדעתי). ולא מזמן ynet יצאו עם שירות מייל. ובכלל כל האתר עבר התאמה חברתית קלה...יש כרטיסים אישיים... אופציה שהרבה זמן לא היתה שם. אפרופו ynet עשיתי ניסוי קטן וחביב. ניסיתי ליצור מייל בצורה יצירתית... משהו כמו WhyMail@ynet.co.il ונחשו מה...כנראה שמישהו צפה את הבדיחה מראש ;D כי קיב…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 297 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-GPU הראשון בעולם שינה את פני התעשייה והניח את היסודות לעתיד מונע AIלכתבה
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת המכשירים החדשה של גוגל מציגה שיפורים עיצוביים וחומרתיים, אך מתמקדת במקום שבו היא מצטיינת באמת, כרגיל - בתוכנהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני יודע את הכיוון הכללי, אבל הייתי שמח לקבל הסבר מפורט יותר בשביל לא להתחיל להסתבך עם עצמי... נניח שאני מגיע מכיוון מזרח (על כביש 85).. אז לפני הכניסה לעכו אני לוקח ימינה לכיוון נהריה. מה עכשיו ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה החינמית של ענקית הטכנולוגיה מהווה הצלחה כלכלית גדולה מאוד, לטענתה של חברת אורקל ישנם כמה וכמה תחומים שבהם דברים חינמיים עשויים למעשה להיות משתלמים ורווחיים יותר (עבור מי שיצר או יזם אותם) מדברים שעולים כסף, ומסתבר שמערכות הפעלה הוא אחד מהם. במסגרת מאבק משפטי ארוך ונרחב בין חברת אורקל לחברת גוגל, שעוסק בתשלומים להם חברת הענק של לארי אליסון זכאית, או לא זכאית, במסגרת השימוש של מערכת האנדרואיד באלמנטים מסויימים משפת ה-Java ומממשקי תכנות היישומים שלה – חשף אחד מעורכי הדין של אורקל את ההכנסות והרווחים, לכאורה, אותם גרפה גוגל מהמערכת הניידת המגה-פופולרית מאז שיצאה לאוויר העולם. גוגל מתמחה בשירותים חינמיים שהופכים לפופולריים ביותר ולמנועי הכנסות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא שלא ממש קשור לכלום... אולי מישהו יודע מאיפה הרובוט הקטן הזה?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר http://www.hwzone.co.il/community/?=PHPE9568F36-D428-11d2-A769-00AA001ACF42 http://www.hosites.com/index.php?=PHPE9568F36-D428-11d2-A769-00AA001ACF42 http://www.phpbbheb.com/index.php?=PHPE9568F36-D428-11d2-A769-00AA001ACF42
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122775,00.html מי שרוצה שיקרא אם כבר פירסמו, מצטער אם לא שמתי במקום הנכון, להעביר
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קינג קליפורניה או כרכן תירס בתור נחש ראשון, וכבר הבנתי את כל מה שצריך בשביל טיפול מתאים. הבעיה היא, שאני לא מוצא חנות שמוכרת טרריום נורמלי, או אחת שמבצעת מידות בהזמנה. מישהו מגדל בבית נחש או זוחל אחר, ויכול להמליץ על כל חנות שעושה טרריום בהזמנות אישיות או אחת עם מבחר גדול? חיפוש בגוגל העלה רק שתי חנויות עם מבחר של שני מוצרים או בנייה לבד של טרריום (שכבר יש לי מושג איך עושים, אבל ממש אין כוח).
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי עכשיו דיוידי של טושיבה SD-210E אחלה דיוידי אבל לא קורא MP3 ו-JPEG ושמעתי שיש היום מכשירים שקוראים אפילו DIVX\XVID אז אני רוצה לקנות משהו חדש... חוץ מזה השלט מת עף מקומה 18 חחחח הכל תודות לאחותי הקטנה יאללה מבאס שאני משאיר את הדלת בחדר פתוחה טוב קיצר שלט חדש יאללה לי 150ש"ח וחשבתי לעצמי למה לי לבזבז כסף על הדיוידי הזה אולי נימכור בלי שלט במחיר טוב וניקנה אחד חדש
-
אהלן כמובן שחיפשתי המלצות אבל מצאתי אחת מ2003 שתיים מ2008 ועוד כמה דברים לא עוזרים אז התקציב הוא פחות או יותר 500 רצוי פחות .. חשוב לי שתטען ורצוי לא יותר מכמה שעות חשוב לי שיהיה אפשר לשתוף לפחות את הראש או איך שזה עובד שם אחריות כמובן ו.. זהו.. תמליצו לי בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עיסוק בבובות ריבורן הוא לא תחביב שיש בארץ בצורה דומיננטית. אבל למה למי שיש ריבורן צריך לא לקבל עצות לגביו ? פה יהיה אפשר לדבר ולשאול לגבי ריברורנים והטיפול שלהם. אני מקווה שזה יעבוד ומי שצריך עצות ירוויח ! 🙃
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להביא לי את המיקוד לטופס 02 במתמטיקה והאם יש אתרים שבהם ניתן ללמוד את החומר דרכו?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
מישהו פעם הזמין מהאתר הזה? יש שם כמה גאג'טים שאין באתרים ה"פופולרים" האחרים, ורציתי לדעת אם מישהו הזמין וזה אמין להזמין משם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
James Holden - Come To Me (Dub) 10:44 מ-ד-ה-י-ם, סאמפלרים פסיכודליים וסימפול שרק הולדן יכול להעניק. מומלץ! *עדיין בחיפושים אחר הגירסה הווקאלית, המלאה.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
D500=סמסונג 900, זה אותו פלאפון. אז ככה, אתמול פתאום הפלאפון שלי התחיל משום סיבה נורמאלית להיכבות, אמרתי לעצמי שאולי הוא לא טעון למרות שהטענתי אותו ממש לפני, אז הטענתי אותו שוב-לא עזר אפילו אחרי שהטענתי, הוא לא רק נכבה, הוא גם לפעמים נתקע. אין שום בעיה בפלאפון עד שאני לא מפעיל את המצלמה או את האם פי 3, בתפקוד רגיל אין שום בעיה, מישהו שמע על זה ויש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום חברים. זקוק להמלצה למאמן לכלבים מאיזור הצפון (נהריה, עכו, קריות). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי רק ב- נכון \ לא נכון (במיוחד ל- udii ) הכוונה היא רק לרשום אם זה נכון או לא נכון לגבי 4 השאלות שמצ"ב בתמונה... אלה 4 השאלות המעצבנות האחרונות שנשארו להגשת העבודה בת ה-24 שאלות.... תודה מראש !!! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
-
בעיקרון אני יכול אבל זה יקח לי זמן שכרגע אין לי אותו.. מדובר בלוח P35C ,מארז סונטה 3. מערך רייד 0 . יש פה מישהו שיודע להרכיב מחשב ורוצה לעשות כמה גרושים? מצאתי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-