עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אשמח לדעת אם אוכל לפרסם איזשהו סקר בפייסבוק שאני מועמד לזכות בו בשביל לקבל עזרה מחברי הפורום... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by Djx,

TheTool תודה לך על התמיכה ואני מבין שאתה היחידי פה שהבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ולכל שאר התרנגולות ובמיוחד לתרנגול הראשי (המבין יבין) שכתב שזה "הטרדה מינית לכל דבר" תחזור ותקרא טוב טוב מה כתוב! ואולי תבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ובקשר לשגיאת כתיב: היקלדתי מהר ולא שמתי לב ועם אתה (תרנגול ראשי) קופץ על זה אז כניראה שאתה ברמה של ילד בן 10-12 ולא אני יא חבוב! אני מכבד את האתר ואת הפורום בכלל! לדעתי זה אחד האתרים הכי טובים מאתרי ישראל. ואין בכוונתי לזלזל בו ובחבריו במיוחד.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by zzz727,

יש לי i830 וכבל ואת התוכנה iden wad java ואני לא מצליח להעביר מישהו יכול לעזור לי או לשלוח לי מדריך??? ???

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  4. מהלך אבטחתי מפתיע של ענקית הטכנולוגיה מעורר שאלות על יחסי ארה"ב-סין ואבטחת מידע תאגידיתלכתבה

5. האם יש אתר שבודק ויטמינים ותוספי מזון ב-review כמו שיש אתרים שבודקים חלקי מחשב , כך גם לתוספי מזון , יש דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. אני צריך להוציא את המתכון ופשוט לא מוצא כלום באינטרנט. היה משהו עם אנטריקוט, למון גראס, פלפל, מלח, קרמל נוזלי, אבל בתוכנית הוא לא אמר את הכמויות, יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את המתכון?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

הסתדרתי תודה... (:

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by zorgi,

היי אני חושב לעשות צניחה חופשית ואולי אפילו קורס שלם, אף פעם לא צנחתי.. הייתי רוצה לישמוע מאנשים שעשו את זה כבר אם זה שווה לעשות, ואם מישהו עשה קורס אז בכלל אני אשמח לישמוע. יש כאן אנשים שעשו את זה או שחשבו לעשות צניחה חופשית?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. סוף סוף בית משפט עם ביצים נמאס כבר לחכות חודשים שינתקו אותך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by yoni321,

אנשים מי שמכיר מקומות מסוימים שבהם ניתן לקנות כרטיסי מסך או אתרי מכירה של כרטיסי מסך. שמעתי שהמחירים שם סוף אז אתם מכירים רק בהונג קונג. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  11. Started by Holography,

כמו שכשתבתי בכותרת, מחפש המלצות לטראנס פסיכודאלי עם סימפולים קלטיים (מהמוזיקה אירית\סקוטית וכו'..הרבה חלילים וחמת חלילים) משהו בסגנון של : Shiva Shidapu - Power of Celtic Hallucinogen - Jiggle Of The Sphinx

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by nnfyrbsnss,

איפה אני יכול למצוא דבר שכזה? אני רוצה להמיר את הכבל האופטי מהPS3 ל3 כבלים PL לרמקולים X540. תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  13. אירועי הטרור של 7 באוקטובר היו המתועדים ביותר בהיסטוריה האנושית, ובכל זאת הרשתות מוצפות בפרסומים המכחישים באופן מפורש את האירועים הקשים שהתרחשולכתבה

14. גוגל מציגה את דור המכשירים הבא בניו יורק, באירוע נוצץ בהנחיית ג'ימי פאלון ובהשתתפות כוכבים מהעולם הספורטיבי והבידורילכתבה

15. ??? :

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by shaul,

בוא נצא מנקודת הנחה שעל המשלוח עצמו עלי לשלם 10$ אבל מה עם המיסים, בהנחה שאני מזמין חומרה כלשהי באממממ...100$

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by חן מ,

היי כנראה אני קונה אקסבוקס,אבל עדיין לא בדוק(תלוי בהסכמת ההורים) הבעעיה זה הטלוויזיה.יש לי מדצ אחד טלוויזית CRT מסריחה ומצד שני LCD במחשב של 19 אינץ,שאני שוקל לחבר אליו את הקונסולה.השאלה היא אם בLCD של המחשב אני אקבל את ה720P?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שהקונסולה מגיעה אליה?והאם אני אוכל לשבת על המיטה בסבבה ולשחק עם השלט האלחוטי?יש לו תמיכה גם ב1080P? כדאי לקנות את השירות LIVE? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. 2 חברים שלי טוענים משום מה שרק חלק מהאוניברסיטאות - הטכניון בטוח - קבילות בחו"ל = כלומר התעודות שלהן זוכות להתיחסות בחו"ל בעבודות ולא צריך להשלים בחו"ל..האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by Tsachi E,

ידעתם שבמהלך הבדיקה מזריקים לכם ישירות לוריד לא אחר מאשר חומר מתכתי רעיל בשם גדוליניום? אני מניח שלא. ידעתם שחלק ממנו שוקע לכם ברקמות המח לצמיתות? אני מניח שגם לא. תחשבו פעמיים לפני שאתם נותנים להם להזריק לכם את זה לוריד. ואם אתם ממש מתעקשים שיזריקו לכם את זה, תוודאו שזה החומר עם ההרכב הכימי היותר בטוח עם המעטפת המאקרו סאליק ולא הלינארי. הכי תזהרו אגב, מאסותא ומכון מור , משתמשים שם בחומר הכי פחות בטוח, זול ובסיסי מהסוג הלינארי. נוסיף על כך שאפילו אין לו אישור של הFDA אלא רק אישור של משרד הבריאות . ומייצרים אותו כאן בייצור מקומי בשורק (מגנטול). ראו הוזהרתם: https://www.medpagetoday.com/neurology/multiplesclerosis/66343 http…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  21. לא מצאתי בשום מקום מידע בנושא. אולי יש למישהו מושג? המשפחה רוצה לשבת ביציע כבוד(למרות שאני נראה לי מעדיף עם הפאנאטים של יציע ג'). יש למישהו מושג בערך מה עלות כרטיס ליציע כבוד? תודה רבה. (:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כותרת

• 0 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.