כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
היות ו"יבש" בפורום, חפרתי לאחור, לראות מה התרחש בימים עברו מבחינת המפרטים אז הנה דוגמה מה נחשב בשנת 2002 לנייד עוצמתי. https://hwzone.co.il/community/topic/20981-מחשב-נייד-בין-12000-15000-שח/ כאמור, בשביל הפרספקטיבה .....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לפתור? ממש הסתבכתי... תודה רבה! :-* [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 305 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי איפה שהוא שצריך להעלות את זה דרך המערכת הישנה שלהם 2.x העליתי: הראשוון: http://www.zendurl.com/r/rbchtt1/w/ והשני: http://www.zendurl.com/r/rbchtt/www/ ***** איך אני מוסיף את זה לDB של Radioblogclub.com? כשאני מחפש את זה שם אני לא רואה את זה שם...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
- 1 follower
-
-
סטרטפורד קומפני תובעת את החברה בטענה שהבטיחה גישה חופשית לתוכנת הענן וורקפלייס בשלביה המוקדמים, אך לאחר כמה שנים החלה לגבות כסףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 271 צפיות
-
-
-
אם למישהו יש הזמנה שהוא יכול לתת זה יהיה ממש אחלה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מיקרוסופט משדרגת את עורך הטקסט הפשוט והאהוב שלה עם תכונות חדשות ומפתיעותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
NVIDIA הודיעה על השדרוג המשמעותי ביותר בתולדות שירות הגיימינג בענן GeForce NOW, שיספק למשתמשים ביצועים מהירים מתמיד ברמה של GeForce RTX 5080, יתמוך ב-DLSS 4 Multi Frame Generation ויציג איכות תמונה "קולנועית" – מבלי להעלות את מחיר המינוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר? זה דיי דחוף לקרוב משפחה שלי.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/14/mideast/index.html למטה יש תצביעו yes
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי במייל את המכתב הבא מ"נועה מחשבים": שלום לכולם הזדמנות חד פעמית לרכישת כרטיסי מסך במחיר לא הגיוני אבל בהחלט מציאותי. המבצע בתוקף ל-48 שעות או עד גמר המלאי. INNOVISION Geforce 9800GTX OC 512MB DDR3 PCI-E במחיר 1370 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E במחיר 1850 ש"ח. INNOVISION GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E במחיר 800 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) INNOVISION Geforce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E במחיר 2650 ש"ח. כל הרוכש כרטיס מסך יוכל לקבל אחד מספקי הכוח הבאים במחיר מיוחד - OCZ 600W StealthXStream PSU במחיר 375 ש"ח. PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W במחיר 535 ש"ח. Thermaltake TR2 550W 12CM FAN במחיר 415 ש"ח אין מחירים כאלה בארץ - …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
*כותרת* הפרויקט צריך להתבצע בסביבת האינטרנט (C#) עד מרץ 12. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זקוקים לקירור אפקטיבי עבור מערכות קטנות וצרות? כדאי שתעיפו מבט על המוצר החדש של החברה הטאיוואנית הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
נתונה השאלה: תאוצות שני גופים נתונות ע"י: a1 = ct - 1 [m sec-2] a2 = 6 - ct [m sec-2] c = 1 [m sec-3] נתון כי בזמן t = 0 שני הגופים נמצאים בראשית, וכי גוף 1 נמצא במנוחה. מהי מהירות גוף 2 בזמן t = 0 אם ידוע כי הגופים התנגשו כעבור 48 שניות? תנו תשובה במטרים לשנייה. כעקרון הפתרון פשוט. משווים את המרחק שעברו שני הגופים- התאוצות ניתנות והזמן נתון. הבעיה היא מה אני עושה עם ה c? הוא נתון ב m/sec-3 וכשאני סתם מציב את זה במשוואה הסופית יוצא לי m-s/s כלומר מהירות פחות זמן כלשהו ולא מהירות נטו. אני מספספס פה איזה קטץ' ואני אשמח אם תאירו את עיני כי בגוגל לא מצאתי פתרון..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו,אני יכול לקבל את ה-Nokia 6120 classic+Sony Ericsson k800i שאני צריך לדבר 50 שקל(SMSים / שיחות) בנוקיה,ואת הסוני אריקסון חינם בנוסף,למשך 36 חודשים. שווה ?! וזה נגיד יוצא משהו כמו 100 דקות,וזה טוב לי כי אני בקושי מדבר..
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
הסבירו להם על הסכנות ברשת, למדו אותם ליצור סיסמאות מורכבות, התקינו אנטי-וירוס ושמרו על פרטי התשלום שלכם: החופש הגדול יצא לדרך וילדים רבים צפויים לבלות שעות מול המסך. הנה כמה טיפים שחשוב להכיר כדי להגן עליהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 234 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה מעדכנת בימים אלה את צילומי התלת-ממד של רחובות ישראל - ובגוש דן זה אומר בעיקר להנציח את עבודות הרכבת הקלה. איך מגיבים הישראלים למכונית של גוגל ומה עושה החברה כדי למנוע צילומים מביכים? צפולכתבה
-
- 0 תגובות
- 308 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 334 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לדעת אם אוכל לפרסם איזשהו סקר בפייסבוק שאני מועמד לזכות בו בשביל לקבל עזרה מחברי הפורום... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-