עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yanushka,

שיר מפורסם, שהושמע היום בתוכנית המיטב של פספוסים עם זו שחולמת כביכול. מילים זכורות מהפזמון: dreams ... will/are aalways תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. Started by 10GaZ,

אני מחפש חבר'ה בעלי ידע רב בPHP (רצוי גם ידע בWAP) וחבר'ה בעלי כשרון והבנה בעיצוב גרפי (עדיף שילוב של PHP עם עיצוב גרפי). המתאימים יהיו חלק בצוות של שותפים במיזם חדש לטלפונים סלולריים. שימו לב, לא מדובר במקום עבודה, אלא בסוג של חברת הייטק שאני מקים. השותפים (הצוות) יקבלו אחוזים על הכנסות שוטפות וכמובן את חלקם במידה שנצליח לעשות אקזיט שמן אם אתם מחפשים אתגרים ולהיות "מסודרים", אנא פנו אלי בפרטי או לאימייל: gonent@walla.com תודה לכל מי שקרא את ההודעה והגיע עד שורה זאת 8)

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by payback,

אורי חזקיה ב-"קשה לי לא להתגייס": http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1801091

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  4. Started by sahargt,

היי אני חולה על רכבות ערים איתי לפני חצי שנה ב sixflags פארק של רכבות יש שם את הרכבת הכיי טוב בעולם Kingda Ka גובה 550 feet =170 מטר מהירות 128 מיל 205 קמש קישור http://www.sixflags.com/parks/greatadventure/Rides/index.html מה אתם חושבים ?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by DAVIDD,

:o :o http://img481.imageshack.us/my.php?image=forummessagefile10967804bn.jpg :lol:

6. קראתי שאפשר לבחור להיבחן באנגלית במקום בעברית ואני יודע אנגלית יותר טוב מעברית ,מישהו יכול לפרט קצת על הבחינה והאם היא יותר קלה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. איזה מבאס זה... בדיוק הייתי באמצע הורדה של סרט נשאר דקה לסיום חחח מזל שיש download manager

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום רב, אני וחברים שלי מתכננים לעשות חופשה באילת מיום ראשון הזה עד ראשון הבא ובדקנו את האפשרויות שלנו ומלון כנראה שלא נוכל למה הם רוצים מישהו בן 21 שיחתום לנו על מסמכים או בבתי מלון אחרים שרוצים יפויי כוח מכל ההורים ואנחנו לא רוצים להפחיד את ההורים שלנו עם הדברים האלה, אנחנו כרגע מחפשים (אם יש) וילה עם בריכה שאפשר להשכיר אנחנו 6 חברים בני 18+ שרוצים להרגע קצת לפני הגיוס המתקרב,אנחנו מוכנים לשלם טוב,אם תוכלנו לתת לי מספרים או משהו שיעזור לי אני יודה לכם מאוד אם אתם לא יודעים על וילה עם בריכה אז לפחות תמליצו לי על דירה ממש איכותית ששווה להשכיר,תודה מראש,עידן.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by JHONLEV,

בת'ארד זה ניזכר במשחקי ילדות במחשבי שחור לבן... זוכרים את BUMPY? בכדור האדום שצריך לאסוף ממתקים? או את הנסיך הפרסי... אבל בדו מימד? באיזה משחקים אתם נזכרים? ועל כל מי שנכנס חובה לרשום!!!(סתם בצחוק....)

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

מאוד פשוט: איך קוראים לשיר ברקע של הפרסומות ל"פלאספורט" תודה!!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by SoulMaster,

שלום (: קוראים לי עידן, אני חייל משוחרר ויש לי מס' שאלות לגבי האונ' הפתוחה: 1) האם תעודת בגרות הכרחית לקבלה ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 2) לגבי לימודי מדעי המחשב/טכנאות מחשבים/הנדסת תוכנה/ניהול: האם צריך מינימום 4 יח"ל מתמטיקה או שניתן להסתפק ב- 3 יח"ל ? 3) האם לאחד או יותר מהלימודים הנ"ל צריך תעודת בגרות ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 4) האם בשנה הראשונה מומלץ לבחור בקורס אחד או בשניים ? תודה (:

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי פורום חדש בנושא C&C וCS מי שרוצה לנהל\להיצטרף\וכדומה.. מוזמן להיכנס לפה:http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php (MiniMizer אישר לי שאני יכול לפרסם את האתר שלי פה).

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by elad the master,

טעות לנעול.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  14. תוכנית מצחיקה ממליץ ליראות

15. זה דחוף חבר שלי הוריד בטעות ספייוואר והוא לא יכול להפטר ממנו והוא לא מצליח להכנס לאינטרנט אם מישהו שמע על תוכנה שיכולה לשחזר את הווינדוס שיגיד ונ.ב הוא גם לא יכול לעשות שחזור מערכת אם למישהו יש תוכנה או משהו שיכול לעזור שיגיד בבקשה תודה רבה מראש :) :) :)

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  16. אני טס לארגנטינה-בואנוס איירס עוד 10 ימים. חשבתי אולי מישהו פה יוכל להגיד לי איך המחירים של ציוד היקפי למחשבים שם.. יותר זול/יקר מפה? אם זה יותר זול אז כמה בערך הפרש? חשבתי לקנות שם איזה הגה למחשב אולי Logitech Momo שפה בארץ הוא עולה קרוב ל-700 ש"ח ואולי עוד כמה דברים קטנים...למישהו יש מושג כמה הוא עולה שם? חשבתי גם לקנות שם דיי הרבה בגדים(אני במחסור חחח) מהמותגים המובילים..(לדוגמא: Rip curl,billabong,Op וכו'..).. אז מישהו יודע איך המחירים של זה לעומת פה? האם יש שם הרבה זיופים שכדי להיזהר? אשמח לקבל אתרים ושמות של חנויות מומלצות בבואנוס איירס.. תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. http://www.boreme.com/boreme/funny-2006/bammo-p1.php Bammo! Card Walloper אם מישה יודע איך עושים אני אשמח נראה מגניב לאללה.. נראה לי שזה קשור בהכנה של חפיסה מיוחדת לצורך הקסם הזה במיוחד...

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. ראיתי כרגע סרט ב YES ו2 ורציתי לדעת איך אני יכול למצוא איזה שירים התנגנו בו, קיים אתר או מקום שרשום בו את שמות השירים שהיו באותו הסרט?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. http://www.youtube.com/watch?v=dWBSL2cvwGQ&search=cat ;D

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. אני גולש באתר הזה גבר קרוב ל3 שנים וזב זמן רב מעניין אותי מי יש לו הכי הרבה הודעות בפורום אז מה דעתכם לדרג את 10 הגדולים??? ראתי של - VATOS L יש יותר מ 10000 הודעות!!! וגם כל בעלי ההודעות באלפים יוכלו להיראות!וגם לספר על כמה שנים או חודשים הוא כבר פה!!! LET THE SHOW BEGIN

21. Started by צוות האתר,

לכתבה

22. Started by Idan-h,

אני צריך למלא את המנילה באינטרנט עד ה2/2, עכשיו ממה שאני חושב ומבין אני יכול מחר (ה2/2) במשך כל היום עד 12 בלילה למלא את ההעדפות. חבר שלי אמר לי שהוא חושב שאפשר עד 5 בערב ככה לא יותר. מישהו יודע מה נכון ? תודה רבה. זה חשוב כי אולי אני אוכל להשיג חוות דעת נוספות. ואני מבקש לא לבוא עכשיו בגישה "מה עשית עד עכשיו" כי זה לא ממש יעזור לי.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by mahatef,

אני רוצה להתייעץ איתם בנוגע לזכויות שלי עם מקום עבודה שהתפטרתי ממנו לפני כמה ימים. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי מספר של מרכז הייעוץ שלהם, ולפי מה שאני זוכר היה משהו כזה. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by ice2k,

HI EVERYONE I made 3 internet photo albums there you can see picture from all my trip to south america , the newest are in the brazil album, and the latest on the album are from from the last few dayz in Rio De Janerio. So now you can watch everything and not only some picture i Upload here. here are the links , EnjoY Brazil album: ----------------------- new pictures hi - ive addes 60 more pictures from brazil -enjoy and press the "slideshow" in the album http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=phmTU2AB9SxIF0aT&.dir=/ce51&.src=ph Chile/Argentina album: ----------------------------------- chile/argentina album here is the pic…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים