כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
מי שיגיד לי איך קוראים לשיר שיש פה שזה בפורטוגזית http://he.metacafe.com/watch/110649/brazil_team_dance_the_samba/ הוא מלך!! ואני ממש אודה לו... (השיר מתחיל בערך ב-00:25)
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, שלום לכם. קיבלתי שובר מתנה לקניות מאמאזון ואני לא יודע כלום לגבי מיסים וכדומה. 1. אם אני רוצה לקנות מוצר אלקטרוניקה, מה אצטרך לשלם וכמה ? 2. האם המשלוח יגע לביתי או שהוא יתקע במכס ואני אצטרך ללכת לשם לשחרר אותו? אולי מישהו שהתנסה בזה יוכל לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בגלל ששבוע שעבר לא היה, אז היה רשום איפשהו באינטרנט שהשבוע יצאו שתי פרקים, או פרק כפול... אבל כלום, יש רק את פרק 17 להורדה והוא שוקל בדיוק כמו כל פרק רגיל... מישהו יודע על זה משהו? אדם
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ליפני מיספר ימים נירשמתי לחוג של הוקי על רולר ורציתי לדעת אם יש מקום שאוכל ליקנות ציוד כמו מגנים,מקל,דיסקיט,וכדומה.... במיחירים הכי זולים. באזורים רחובות,אשדוד.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
אני מנסה כבר שעה למצוא את האתר שלו ולא מצליח.. אם הוא בכלל קיים עדיין למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שים 100 לבנים ללא סדר מיוחד בתוך חדר, שלו דלת וחלון אחד. אחרי כן הכנס לחדר שניים שלושה אנשים וסגור את הדלת. השאר את האנשים בחדר וחזור לאחר שש שעות על מנת לנתח את המצב. אם האנשים סופרים את הלבנים, הפנה אותם למחלקת הנהלת חשבונות. אם הם סופרים שנית תעביר אותם למחלקת מבדקים. אם יש אנדרלמוסיה בחדר העבר אותם להנדסה. אם הם מסדרים את הלבנים בצורה מוזרה, העבר אותם לתפ"י. אם הם זורקים את הלבנים אחד לשני, העבר אותם מידית לניהול פרויקטים. אם הם ישנים, העבר אותם לביטחון. אם הם שברו את הלבנים לחלקים קטנים, העבר אותם לטכנולוגיית מידע. אם הם יושבים ולא עושים דבר, העבר אותם למשאבי אנוש . אם הם אומרים שניסו לסדר את הלבנים בכמה אופנים, למרות שלא הזיזו לבנה אחת, העבר אותם למכירות.…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני מת להשיג איזה שיר...אבל אני לא יודע איך קוראים לו השיר הוא רמיקס במועדונים וחלק מהרמיקס זה השיר: הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה מישהו יודע מה השם של הרמיקס ומי המבצע והכל?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
אולי זו השפעה של העייפות ואולי אני סתם בנאדם ממורמר, אבל החלטתי לפתוח את הת'רד בשביל שכל אחד יכתוב את הסיבה שלפי דעתו גרמה לנפילה החוזרת של האתר. אוקיי אז הסיפור שלי הוא כזה: האתר נפל כתוצאה מפריצה של האקרים ערבים מהשטחים, שלא כ"כ אהבו את דעתו של עמרי,הWebmaster,בנושאים שנוגעים לגביהם. :-X
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
פעם הייה את האתר הזה של פאגין שהוא מתקשר לאנשים עכשיו מחקו את האתר עשו אתר אחר מאיפה אני יוכל להוריד את השיחות שלו? מצאתי איזה אתר אבל יש בו רק 30% מי השיחות שלו מאיפה אני מוריד את כול השיחות שלו:<?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני חייב בבקשה לכל מי שיש עבודה על האסלאם ועל הפילוגים שלו וגם על לבנון בבקשה שיאמר פה וישלח לי זה ממש דחוף! הכנתי כבר הרוב [יש לי מעבודות קודמות] אבל חסרים לי חלקים ואין לי זמן או כוח ללכת לספרייה לקחת את הספר הזה על האסלאם... בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ואולי גם אמא ואבא... הם ממש יהנו להיזכר בנוסטלגיה הזו... (מחר מתכונת בהיסטוריה, בעת חיפוש חומר ללמוד ראו מה מצאתי ) http://www.nerya.hostiz.com/uploaded/fdvke.pps
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי ;D אני: מחפש מידע בנוגע למפעיל מערכות מחשב בצבא מה הוא הידע הדרוש לסוג של שירות כזה בצבא ואייזה מבדקים ואייזה רמה של מבדקים יש שם בצבא בקשר לזה אייזה חומר יש במבדקים לזה בתודה מראש לעוזרים אוהד!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני עובד כמה ימים אם מילון מובנה של FF לגאול אותכם מהטעויות כתיב שלי ורציתי לדעת מותר לכתוב לדוגמה" תמשחק במקום את המשחק ? מעצבן לכתוב כל פעם את ה במקום תוו וזהו בתודה קרירין
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תגידו אם קניתי מחשב חדש ואני רוצה להוסיף חלקים מהישן אז אני פותח תחדש אז הלכה האחריות הכללית? כי מישהו אמר לי שזה ככה...
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ההורים שלי בתאילנד והם מתכוונים לקנות לי שם PS2 יש משהו מיוחד שכדאי לדעת לפני הקניה ?? זו אותה קונסולה שיש פה בארץ שיש הבדל בגלל האזורים וכל מיני כאלו??
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//872450 למי שלא יודע זה נמלים אדומות קטנות ואלימות מאוד שיש להם עוקץ והם תוקפות כל דבר שאומד להם בדרך ומעצבן אותי שבימקום לנסות לטפל בבעיה דחוף רק מדברים ומדברים אולי הם חושבים שהנמלים רוצים לרוץ לבחירות
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש שיר של קובי פרץ (אני חושב שככה קוראם לו ). אני יודע שיש לו תיסרוקת פלטינה כזאת והוא קצת מזרחי. בקיצור אני מחפש את השם של השיר שלו, הוא דיי פופלרי ומשמיעים אותו בהרבה מקומות (חתונות, מגרשי כדורגל, כדורסל ועוד) ובכלל לשיר יש קצב ממש יפה. אז אם מישהוא יגיד לי איך קוראים לו אני ממש, אבל ממש יודה לו ולקהילת ה-HWZONE בכלל!. בתודה מראש- manganga7
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה לדעת אם מישהו במקרה מכיר איזה אתר שנותן מידע על מחשבים חומרה תוכנה אני מתכוון ממש למישהו שרוצה ללמוד ברצינות באופן מפורט תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני לא זוכר של מי השיר או איזה מילים או קטעים מהסרט נמצאים בו כל מה שאני זוכר שזה אחלה טראק ודיי ישן (קצת אחרי שהסרט יצא) אז מי שמכיר... תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שיר מפורסם, שהושמע היום בתוכנית המיטב של פספוסים עם זו שחולמת כביכול. מילים זכורות מהפזמון: dreams ... will/are aalways תודה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
כעיקרון אני פסנתרן ואני מחפש טייפ, בשביל להקליט את עצמי מנגן. אני צריך את הטייפ עם איכות הקלטה גבוהה, קל לתפעול ושיקלוט טוב צלילים גבוהים ונמוכים.אשמח גם אם תוכלו להפנות אותי לאת עם השוואות והמלצות( ואפשר לחרוג בקצת מהתקציב.)תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
hay guys בן דוד שלי סיים לימודי הנדסאות אלקטרוניקה בהצטיינות, אולם הוא ניתקל ב-catch 22 , ללא ניסיון אף חברה מבין העשרות (אם לא המאות ) שהוא פנה אליהן בעקבות הפרסומים במודעות הדרושים לא נתנה לו אפילו צאנס להתחיל לעבוד ולהוכיח את עצמו , גם כשהוא הביע בראיונות העבודה הבודדים שהיו לו נכונות לעבוד תמורת שכר מינימום מצד שני אם הוא לא יתחיל לעבוד בתחום שלו , גם אין שום סיכוי שבעולם , שמתי שהוא ,כן יהיה לו הניסיון הנידרש כך שזה מצב אבסורדי של מה קדם למה , ?הביצה או התרנגולת.? אני הצעתי לו לעשות קורסי התמחות בתחומים שנידרשים בתעשיית האלקטרוניקה כמו rf --- radio frequency שנידרש בחברות הסלולר ,או קורס בקרים מתוכנתים -תחום פופולרי במיפעלי האלקטרוניקה…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-