עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היו זוכים או משהו? כי לא ראיתי שום איזכור על זה. ואני באתר לפחות פעם בשבוע כשאני חוזר מהבסיס..

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  2. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

חחחח מי רשם "hwzone teem" שנה את זה פדיחות. http://service.futuremark.com/compare?2k3=3928076 אהה ועברתי אותך :}

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. מה השרת שאפשר להעלות אליו את הקובץ את הכי גדול??

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. אני מאוד נהנה מהאלבום הזה ממליץ בחום היפ הופ משובח , יכולת ורבלית מצויינת וקצב מעולה . אני יודע שבטח חלק נכבד מכם מכיר ואולי צריך להכיר את הצד הטוב של ההיפ הופ כמו כן ידוע לי שזה אלבום ישן יחסית ( 2003) אבל הוא עדיין טוב גם בשאר הפרוייקטים שלו L.B עושה מוזיקה מעולה , הוספתי גם אתר הבית שלו והכי חשוב קישור מגוגל וידיאו עם דוגמית של המוסיקה - מאוד ממליץ למי שלא מכיר לפתוח עם" callin' out" ועם "I Changed My Mind" קישור מגוגל וידיאו http://video.google.com/videosearch?client=firefox-a&rls=org.mozilla:he:official&channel=s&hl=iw&q=lyrics+born&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# אתר הבית http://www.lyricsborn.com…

5. Started by elad the master,

?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. מישהוא יודע על חנויות מחשבים בטורקיה ? בעיר אנטליה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. יש עצומה להביא את הלהקה לארץ, כנסו לקישור ותחתמו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400441,00.html

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה השיא שלכם במשחק כמה קומות? שלי 335 קונות! ;D ;D

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. אם אתם חולמים על שדרוג מערכת מחשב בתקופה הקרובה, כדאי לעשות זאת כבר אתמול כי אם לא, הדבר יעלה לכם הרבה יותר כבר בתקופה הקרובה, בהנחה שבכלל יהיה היצע של חומרה . כי בסין הוחלט לצמצם דרסטית את ייצור הסיליקון שמשמש גם את תעשיית המחשבים. https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39188580

10. אני מנסה כבר כמה שבועות לחפש דרך למכור/להחליף את זכרונות ddr 400Mhz 2*256 של חברת ceon דרך לוח יד שניה ודרך אתרים נוספים ברשת אך ללא קונים. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות מחשבים שמוכנות לעשות טרייד אין לזכרונות או לקנות אותם במכיר סביר. ברצוני לשדרג לפחות לג'יגה זכרון ללא צורך בoc. תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שלום לכולם, לקראת פסח והיומולדת שלי החלטתי לפנק את עצמי בדברים שונים וביניהם הדברים הללו (התקציב שלי הוא 3K גג אחרון ביותר): *כרטיס קול XtremeMusic עבור הFX6021 שלי - מחו"ל כנראה. *אוזניות PX200 עבור הMP3 שלי -מחו"ל כנראה. *מסך Viewsonic VX724 עבור העיניים שלי -מהארץ כנראה *מצלמה Canon A610 עבור התחביב החדש שלי. *קירור לכרטיס מסך Zalman VF900-CU עבור שקט נפשי + אוברקלוק עתידי -לא יודע מאיפה. השאלות שלי הן: מה לא כדאי לקנות מחו"ל?.. ומה אתם הייתם קונים בתקציב הזה?

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  12. הייתה אי הבנה. אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by moshe_ha,

תגידו אם קניתי מחשב חדש ואני רוצה להוסיף חלקים מהישן אז אני פותח תחדש אז הלכה האחריות הכללית? כי מישהו אמר לי שזה ככה...

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by kobi3211,

שלום רציתי בבקשה לדעת אם מישהו במקרה מכיר איזה אתר שנותן מידע על מחשבים חומרה תוכנה אני מתכוון ממש למישהו שרוצה ללמוד ברצינות באופן מפורט תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. אני לא זוכר של מי השיר או איזה מילים או קטעים מהסרט נמצאים בו כל מה שאני זוכר שזה אחלה טראק ודיי ישן (קצת אחרי שהסרט יצא) אז מי שמכיר... תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. אהלן, שאלה פשוטה לי אליכם: איפה הכי כדאי לקנות מסך 2443BW של SAMSUNG באיזור ירושלים? מישהו התנסה עם אייבורי - מה מדיניות הפיקסלים המתים שלהם והאם אפשר לפתוח ולראות את המסך בחנות? תודה לעונים. עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שמדיניות החלפת הפיקסלים הפגומים של היבואן של סמסונג-חיון, איומה ונוראה. אחרי שכבר נסגרתי על המסך הזה, פתאום הבנתי שאולי זה לא כדאי. מישהו יכול להרגיע?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. אני אישית אהבתי את הישן... יקח לי זמן להתרגל לחדש...

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום מזמן היה לי שיר ואח שלי רוצה אותו ואין לי מושג איך קוראים לו או של איזה להקה ואשמח אם תעזרו לי בתחילת השיר שומעים ילדים ובערך באמצע השיר או שר ליטל סוזי שי ווס אונלי 12 חחחחחח נקווה שתעזרו לי

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by skyline,

לא יודע אם זה בדיוק שיר, אבל מתי שהיא באה לבחינות ועולה לבמה יש מן שיר כזה שמתחיל במשהו עם D-block ... מישהו יודע איך קוראים לשיר?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by syclla,

איזה באסהה גם אתם שמת לב לזה?? מלא מחירים עלו שם !!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. Started by harry,

תשמעו אני רוצה להתחדש מחשב כף יד אחרי 4 שנים כואבות במיוחד עם palm IIIx הקיצר בדקתי ככה לוחות יד שנייה וראיתי שבערך במחיר של פאלם חדיש אני יכול לקנות פוקט פי סי, המחיר הוא כזה : palm t2 - 800 ipaq 1930 - 900 שקל הלכתי פורומים של פאלם, הלכתי לפורומים של פוקט פי סי, אבל כל אחד משוחד לצד אחר, בגלל זה אני רוצה לשאול פה את מי שיש לו נסיון עם המכשירים שיאמר לי מה כדאי יותר לקנות. הצרכים שלי זה בעיקר מולטימדיה, שינגן סרטים של divx ואם אפשר עם תרגום sub זה פשוט מעולה..

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by Gilo2005,

לכול צופי הסדרה תגידו ב-yes באיזה ערוץ ושעה ניתן לראות את הסדרה?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by BetZeFer,

יש שיר ראפ חדש זה הולך ככה: Come on! you ready you ready go! משהו כזה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  24. מישהו כאן עובד בתור מדפיס בחנות של פיתוח תמונות? ואם כן על איזו מכונה?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  25. היי ניזכרתי עכשיו שראיתי את התראד הזה ואמרו שמהיר ועצבני 3 יצא בתחילת 2005, הוא כבר יצא? ואם לא מתי הוא כבר יצא? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים