כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי נוקיה 6230 ואני רוצה להעביר את כל ההודעות sms שלי למחשב כדי שאוכל למחוק אותן מהמכשיר אבל ה oxygen phone manager לא נותן לי להעביר את ההודעות למחשב . אני שזה בגלל שזה גרסת trial (ניסיון) מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד קראק לגרסה הזו או גרסה פרוצה? אם זה משנה אז הגרסה שיש לי היא 2.8.3.3 תודה רבה מראש ואם זה לא הפורום הנכון אז מצטער
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
תודה[br]פורסם בתאריך: 16.05.2007 בשעה 15:40:38 אה ושכחתי לומר , על גיר רגילאני צריך נהג טוב בשביל חבר שלי הוא מחפש אולי אתם יודעים?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים היה לי תחקיר בטחוני במודיעין במסלול שנקרא "איסוף ועיבוד מידע חזותי" , במנילה שקיבלתי סימנתי בעדיפות ראשונה את האשכול של המחשבים (תכניתן). בעקרון העדיפות הראשונה שלי היתה מסלול התכניתן , אבל כדי לקבל זימונים לזה אני חייב לחתום וויתור במסלול המודיעין אחרי שעברתי מבחנים וראיון אישי ... מצד אחד אני מעדיף את מסלול התכניתן ומצד שני אם אני לא עובר את המבחנים של זה (אם בכלל ישלחו לי כי במודיעין אמרו לי שלא ממש מתחשבים במנילה) אז אני בבעיה כנראה... יש איזה אפשרות שאני יוכל לקבל מיונים לתכניתן בלי לחתום וויתור על מודיעין ? ואם לא אז איזה מסלול עדיף לדעתכם? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.donkey.co.il:8000/listen.pls אחלה רדיו! מומלץ!! תהנו חברה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להציג את הקישור הזה http://private.asafy.net/snir/random_image.php כתמונה בחתימה עם הפקודה [img*] ? זה לא בפורום "על הפורום" כי זאת כנראה לא בעיה בפורום (יש כאלה שמצליחים). מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אינטל רושמת הפסדים גדולים בשווי ובעובדים כאשר התרסקות המניה מגיעה לצד פיטורי המונים שכמותם לא ראינו בעולם המעבדים. אם זה לא מספיק, ישנה דאגה צרכנית עבור צמד דורות מעבדים שלא מפסיקים לחוות תקלות טכניות ללא פתרון מושלםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם איך קוראים לשיר בפרסומת שיש כרגע לגומרות הולכות הוא מתחיל ב- Hello.... (השיר הראשון)
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קראתי שאפשר לבחור להיבחן באנגלית במקום בעברית ואני יודע אנגלית יותר טוב מעברית ,מישהו יכול לפרט קצת על הבחינה והאם היא יותר קלה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
על WINDOWS ?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האלן, שמעתי מהרבה אנשים שאפשר לקנות מוצרים במחיר מאוד זול בכל מיני מכרזים של נמלים (למשל נמל אשדוד). כל מיני מוצרים שהוקפאו במכס מסיבה כזו או אחרת.. האם אתם שמעתם על התופעה? מישהו קנה משם פעם? איפה אפשר לקבל מידע על מכרזים וסחורה זאת? 8)
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש שיר ראפ חדש זה הולך ככה: Come on! you ready you ready go! משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי עכבר logitech mx518 לפני כשנה בחברת מחשבים האחריות עומדת להיגמר לי בעוד שבוע וחצי והעכבר עושה רעשים מוזרים כאשר לוחצים על הכפתור השמאלי, ולפעמים (פעם בשבוע שבועיים) החיבור למחשב נעלם והסמן לא זז...כך גם בריסטרט של המחשב. עכשיו, אם אני אתקשר אליהם ואומר להם את זה אני יוכל לבוא ולקבל עכבר חדש בתמורה שלי עקב האחריות שיש לי ? מה באמת התנאים לקבלת עכבר חדש תחת אחריות ? אפילו גם אם הוא סתם שרוט או יוצא רעשים מוזרים בעת לחיצות על לחצן כלשהו ?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מי שיגיד לי איך קוראים לשיר שיש פה שזה בפורטוגזית http://he.metacafe.com/watch/110649/brazil_team_dance_the_samba/ הוא מלך!! ואני ממש אודה לו... (השיר מתחיל בערך ב-00:25)
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קובץ מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי עכשיו אני בכיתה יב,לומד במגמת שיווק,ובנוסף אני לומד ניהול התיפעול הציונים שלי במקצוע הזה טובים מאוד,בבחינה האחרונה הוצאתי 89,מה שאומר אם אני רוצה אני יכול עכשיו,מציעים לנו מאורט חנה סנש בחיפה להמשיך לימודי המשך מה שאומר יג-יד לעשות תואר של הנדסאי תעשיה וניהול ולעסוק בתחום הזה בצבא אני לא יודע אם כדאי ללכת על זה,אין לי ניסיון עם זה ואני לא ידוע אם אני אפול בפח זה כדאי?זה לא יחסום לי בעתיד אם אני ארצה ללמוד תואר ראשון במשהו אחר ולאו דווקא בתחום הזה,אלא בתחום כמו תקשורת? חוץ מיזה לא צריך קצת שיחרור אחרי סיום התיכון? תנו דעות תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בחודש הבא נגמרת חבילת המבצע שלי באינטרנט זהב ו-HOT, חבילת ה-3 מגה ב-148 ש"ח (אם אני לא טועה). אני מאוד מרוצה באינטרנט זהב, אבל מכיוון שהמבצע נגמר, אני צריך מבצע חדש. לא אכפת לי לרדת במהירות, אבל אני רוצה לשלם פחות מ-150 ש"ח. לא מעוניין לעבור ל-ADSL. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הנושא: דמיון משולשים. שאלה קצת מוזרה אבל המורה שלי אמר שהיא קשה רצח. נגיד שדף זהו ריבוע.[ABCD] E - אמצע צלע הריבוע AD. F - אם נקפל את הדף [הריבוע] באופן הבא: מחברים את הנקודה C עם הנקודה E אז נקודת החיתוך של הדף עם הצלע AB תסומן בF. צ"ל : AF = 2BF תמונה : http://img90.imageshack.us/img90/5107/68771140gx0.jpg תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
http://stage.co.il/s/381348 אני פשוט רואה את זה כל פעם מחדש וזה עושה לי צמרמורת ! מה אתם אומרים .
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טוב אני עושה איזה עבודה ואני צריך את זה בקיצור חיפשתי ולא מצאתי אז בבבקשה זה דחוף עם מישהו יימצא לי איזשהוא אחד שמסתתר שם מישהו זכר אז שייביא לי לא משנהה קל או קשה!.! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש לעבור קורס CCNA של Cisco משהוא יודע איפה באזור רמת גן ? רצינית אם מדריכים טובים , בית טוב בקיצור.... וכן אם משהוא עבר את הקורס שישתף קצת...
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי יום שישי מגן בתמטתיקה, 3 יחידות , אף פעם לא הייתי טוב עם מספרים... שלא נדבר על זה שאין לי תחת לשבת... אני צריך עזרה, את החלק של אלגברה אני יודע, יש לי בעיה רצינית עם הטריגונומטריה, אין לי מושג בשיט. למישהו יש איזה אתר או מסמך טקטס שמסבירים שם את הנושא כמו שצריך... אפשר להשיג כזה דבר ? עוד שבועיים הבגרות... : תודה אנשים.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני כיתה י'5 באוהל שם.... יש כאן איזה מישהו מאוהל שם או בכלל מאיזה תיכון מרמת גן!?????
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שבת שלום לחברי הפורום . אם אפשר בבקשה תמליצו לי על הרכבי האוס מוצלחים אבל רק את המוצלחים והאיכותים , בבקשה אל תתנו לי שמות של הרכבים לא איכותים תודה חבר'ס
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-