עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dr. Evil,

חיפשתי אבל מצאתי כל מיני דיונים על העונה השלישית על כך שמיקססו את השיר אבל לא את השיר עצמו בכל שלושת העונות זה אותו שיר בעיקרון.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by chmmr,

אני לפני קניית מחשב נייד, לגבי המפרט אני סגור אבל לא לגבי החנות. רוב הדיונים על מפרטי מחשב ב hwzone מתייחסים לחניות באיזור המרכז ולא לאזור חיפה. הייתי רוצה לקבל המלצות לחניות אמינות באיזור חיפה. מחיפושים באתר אני מבין לא להתקרב ל KSP (למרות שהם 10 דקות נסיעה מכאן) אבל השאלה למי כן להתקרב ?? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by doker,

אני צריך לזהות ידיים בתמונה על ידי אלגוריתם שאני צריך לבנות אני לא יודע לאן זה מתאים יותר לפורום תכנות או לפה כי גם מי שלא יודע לתכנת יוכל לעזור אני צריך שיטה יעילה לזהות איפה נמצאת יד בתמונה דרך לעבור על התמונה ולמצוא איפה היד נמצאת חשבתי על מספר דרכים: 1.בכל יד גובה האצבעות הוא בסדר עולה השמאלית והימנית הן האצבעות הנמוכות ביותר והאמצעית היא הגבוה יכול ליהיות בזה שימוש אבל זה נראה לי בעייתי 2.יש כל מיני אפקטים שאפשר להשתמש ולנסות להגיע למצב שליד יש סימני זיהוי ברורים ויש עוד כמה אבל הן כבר לא שיטות מעניינות למישהו יש עוד רעיונות יצירתיים שיוכלו לעזור לי כי זה ממש קשה לחשוב על רעיון לזה ואני גם לא יודע אם זה יעיל הפיתרון שהצעתי ברעיון מספר אחד כי אני צריך בדרך כל שהיא לה…

4. או שיש שביתה? לא הלכתי לביה"ס ביום שישי כי היתה שביתה אבל אני לא יודע אם זה נמשך גם ביום ראשון, חיפשתי ב-Ynet ובהארץ ולא מצאתי.

5. Started by Oranili,

התקנתי ווינדוס 7 עכשיו התחימה של הOUTLOOK לא עובדת .... יש למישהו מושג למה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by Fighter,

הי יש מישהו ביוטיוב שקוראים לו hyadain http://www.youtube.com/user/hyadain2525 איזה יפני אחד שאוהב לעשות רמיקסים של כל מיני נוסטלגיות לבני עמו והיה מופתע שבכלל מחוץ ליפן אוהבים את זה (הם מכנים אותנו foreigners) עכשיו בטח אתם שואלים את עצמכם מה פתאום אני שואל על מישהו ספציפי ביטיוב אז הנה: אם יצא לכם לראות את הסרטונים שלו, מלא אנשים מתחרפנים ממשהו אחד בחלק מהסרטונים הוא שר גם בקולות שלא שלו בצורה יוצאת מן הכלל וברובם זה קול של בחורה שבהתחלה אנשים חשבו שהוא עובד עם בחורה על הסרטונים עד שהוא צחק בראיון שערכו לו ואמר שזה סך הכל תוכנה שמשנה קול והוא תמיד שר בקול רגיל עכשיו זה לא שאף אחד ביוטיוב לא מכיר את התוכנות של השינוי כל, כמו הvoice changer diamond הזאת שמסתובבת בכל מיני …

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by kesf.co.il,

יש לי אתר, וחשבון באדסנס. האם אני יכול להחליף את המודעה שלי, במודעה של חשבון של חבר כדי שהוא יקבל תכסף לחשבון שלו, או שגוגל אוסרים את זה \ זה בלתי אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. כנראה בעיה ב DNS ואני אכלתי סרטים שזה אצלי נ.ב. דווקא HWZONE עובד.. אבל כל שאר אתרים כמו YNET FACEBOOK וגוגל לא עובדים הזוי ***עידכון*** נראה שתיקנו את זה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. שלום אנשים אני צריך עבודה עיונית לספורט לא משנה איזה סוג ספורט. תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by overload,

למה אני לא מצליח להציג את הקישור הזה http://private.asafy.net/snir/random_image.php כתמונה בחתימה עם הפקודה [img*] ? זה לא בפורום "על הפורום" כי זאת כנראה לא בעיה בפורום (יש כאלה שמצליחים). מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by american,

קובץ מצורף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by Guy King,

אני טס ללונדון בחופשת פסח, ואני אהיה שם ביו היתר ב-23.4, יום שישי, "Good Friday". אם מישהו יודע, מה קורה בלונדון ביום הזה? המוזיאונים והתיאטראות יהיו סגורים? יש אירועים מיוחדים כלשהם ביום הזה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  13. אפשר שם משתמש?

14. Started by yanushka,

שיר מפורסם, שהושמע היום בתוכנית המיטב של פספוסים עם זו שחולמת כביכול. מילים זכורות מהפזמון: dreams ... will/are aalways תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. היי כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סיכום\חיבור על המיקלדת לצורך הגשה לבצפר, אבל לא מוצא (חיפשתי בגוגל) אני צריך על המיקלדת בכלליות ואם אפשר גם על כל מיני טכ' חדשות שיש במיקדלת... תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. There is a big antenna next to our house, how can i check what is the rediation level if indeed ? Thnx alot ! Btw, its an cellular-telephone antenna.

17. אני מחכה בקוצר רוח וניראה שבזמן האחרות זה ירד קצת מהכותרות...

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by pc student,

חברה כל הזמן שאני לוחץ על הודעה שקיבלתי אני נכנס למקום שבו אני חייב לעשות login בבקשה תעזרו לי

19. משהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשר בו לקנות את החולצה הצהובה של מוביל הטור דה פראנס?? יש אפשרות להזמין את זה לארץ אבל זה טיפה בעיה בשבילי.. http://www.madeinsport.com/fr/descProduit.asp?Univers=letour&Langue=en&IdMdl=17526&IdPrpMdl=IdPrpMdl_02:001§IdPrpMdl_01:044|040&idPtn=letour&taille=Size&Devise=USD

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. המשקפיים במטריקס...איזה חברה\דגם זה? סתם, נראה לי נחמד ובא לי לברר 8) גם ככה אני צריך משקפי שמש

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  21. שלום לכולם טכנית אם יש לי טלויזיה חכמה או סטרימר, ואינטרנט דור חמישי סלולרי בבית, ואני רוצה לצפות בטלויזיה, לדוגמא של פרטנר, האם אני יכול להוריד את האפליקציה שלהם כמובן בתשלום ואוכל לראות טלויזיה?

22. הטראק המפורסם של אינפקטד ןסקאזי ביחד איך קוראים לא לא הצלחתי למצוא אותו בגלל שאין לי את השם. השני של סקאזי שבמהלך כל הטראק הוא צועק סקאזי ומדבר בשפה זרה. תודה מראש L.A

23. Started by MasterOr,

מישהו יודע? אני חייב את השם שלו תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. אני רוצה לקנום ספר תבים לצ'לו של הלהקה אפוקליפטיקה ובשום מקום אין ....איפה אני מוצא

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by amir.o,

אני מחפש את הכרטיס של הרקולס game theater xp מישהו יודע לאיזה חנות יש את הכרטיס במלאי ? אני יודע שאסור לפרסם שמות של חנויות,אז אם אתם יכולים לצרף לינק או לשלוח לי בפרטי תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים