עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

הייתי בצו ראשון ביום שלישי קיבלתי קב"א 54 דפ"ר 60 הבנתי שזה בדיוק מספיק לי למיונים של טייס שני דברים שאני לא יודע מה לעשות לגביהם 1 - לא קיבלתי פרופיל עדין כי אני צריך לעשות בדיקת מאמץ( אסתמה בעבר) אני בריא לחלוטין ורץ המון, הקצין רפואי אמר שזה 97 אם הכל בסדר 2 - אני ילד יחיד ועדין לא החתמתי את ההורים שלי (אבל הם כבר הסכימו, רק אחרי שאני אקבל את ה97) מה אני צריך לעשות כדי לקבל את המיונים לצוות אוויר? לחכות? להתקשר ולבקש?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. אילו יחידות קרביות בצבא (חוץ מטייס ונהג) יכולות להביא לי מקצוע לחיים?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by VoliSuS,

שמתי לב שהרוב הגדול פה אחרי צבא או כרגע בצבא.. אני כנראה מתגייס לשמה ושמעתי לא מעט סטיגמות על האנשים שמה והפעילות (שזה שמירות והכל) אבל אני מצד שני כל דבר שקראתי זה היה ב-FXP ככה שאני לוקח את זה בעירבון מוגבל מה אתם אומרים? זה באמת ככה שמה?

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by א אוהל,

יש לי פרופיל 72 לאן כדאי לי ללכת? שלחו לי מנילה (זה כבר צו שני) של יחידות שדה אם אני רוצה לשרת בחיל האוויר ליד הבית מה אני עושה? ו.......................... אם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחה מה הוא צריך ללמוד? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Domovoi,

אם אני לא יהודי (בן לאמא לא יהודיה) אני מחוייב לשרת או שיש לי פטור?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום עשיתי את כל הבדיקות של הצו הראשון וקבלתי הזמנה נוספת להתייצבות לוועדה רפואית השאלה שלי היא אם את כולם מזמינים לשם? ואם לא, אז את מי כן?.. ולמה מזמינים? תפרטו כמה שאפשר בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Yoav,

את הבדיקות הרפואיות, להעביר אליהם בדואר או להביא להם שם? תודה..

8. Started by idankek,

שלום לכולם.... רציתי לדעת אם יש דרכים להתכונן לצו הראשון, הבנתי שהשאלות שקבעות לך את הקב"א זה בצו ראשון והייתי מעוניין לעבור על על שאלות דומות... אמרו לי שאני צריך לדעת אחוזים גם, סליחה על הבורות אבל לא נגעתי בזה מכיתה ז+- ... תקנו אותי אם אני טועה 20% של 500 זה: 500/100 *20 עוד דוגמא לצורך העניין.. 30% של 200 זה 200/100 *30 תודה למגיבים

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by Vidati,

אני בן 17וחצי כמעט וקבלתי היום צו ראשון דחוי (יענו שלחו לי אותו עוד פעם) והפעם הוא הגיע לי בצורה שונה... אני יסביר: קבלתי רק דף אחד במכתב ויש שם 6 כרטיסים של "אגד".. הבנתי שזה לנסיעה (מוזר, פעם ראשונה שאני מקבל כזה) ושם רשום "שובר נסיעה מלש''ב"... הכוונה שזה רק נסעיה מתל השומר הביתה יענו? מצטער על הבורות ותודה.

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  10. אני מביא מוצר לשליח ומשלם על המשלוח השליח הולך לכתובת שנתתי לו ולוקח את המוצר שאני אמור לקבל ואת הכסף שמצורף למוצר שאני מקבל לאחר מכן השליח מגיע אליי ונותן לי את המוצר והכסף שהוא לקח מהאדם השני. קיים כזה...אני רק לא יודע כמה בערך עולה ואיפה יש את זה ואיך בדיוק זה נקרא...

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  11. Started by B0necrack3R,

יש לי שאלה כזאתי אם למשל קיבלתי במועד הראשון 500 ולאחר מכן אני חורש ומוציא 680+- , האם המשרד הארצי חושד? מזמין לחקירה? חשד להעתקה, בחינה חוזרת וכו' ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום ביום שישי חטפתי מכות ואיזה 15 ילד שהפילו ובעטו בי אם הרגליים, עכשיו עד היום כל המקומות שכאבו טיפה עברו לי חוץ מהצלעות אז אני רוצה ללכת לעשות צילום רנטגן . השאלה שלי זה אם אני עושה את הצילום לצלעות בצד ימין יכולים לראות שאני מעשן? תודה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אם אני לוקח 2 מכוניות מאותה החברה ואותה השנה האחת בעלת מנוע 1.6 והשנייה 2.0 איזה מכונית תאיץ מ 0 ל 100 יותר מהר? ואיזה תצרוך יותר דלק? כי אני כבר מבולבל כל אחד אומר לי משהו אחר!

14. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. רציתי לשאול מה קב"א 53 ודפ"ר 74 יכול למנוע ממני לעשות בצבא ומה הוא מאפשר לי? אני לא יודע מה בעצם יכול להתאפשרא לי (פרופיל זמני 24 כנראה יהיה 64 או 73 יותר סביר 64...). מה שאני מחפש זה משהו שיוכל להועיל לי בחיים האזרחיים. אני חושב יותר בכוון המחשבים ובעיקר בתכום החומרה או כל דבר אשר דורש חשיבה ואיתגור מוחי (אפילו פיענוח צפנים מצידי ) כי זה מה שאני אוהב ואני יכול להעביר את רוב שעות היום בנושאים הנ"ל. כמו כן לדעתי האישית אני גם דיי טוב בהם (בין השאר חידות, חומרה, חשיבה וכו'...). אם אפשר לפרט כמה שיותר. ועוד שאלה, מישהו מכיר את זה שאפשר לגשת לראיון חוזר (כמו שהיה בצו 1) בכדי להעלות בנקודה את הקב"א? האם זה עובד לפעמים? תשובות מלאות ורציניות ככל האפשר יתקבלו בברכה. …

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

יש לי משקפיים בעין אחת 1.25 ובשניה 1.50 חשבתי שאני יכול להתקבל לתובלה לא? אז מה התנאים לקבלה לשמה?

16. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לא מתגייס בזמן הקרוב מאוד אבל אני חושב שצריך להתחיל לחשוב מה אני אעשה בצבא הג'וב שאנ יהכי רוצה זה להיות לשרת בגלי צהל או גלגלצ לא בהכרח שדרן אבל משהו שמה כי זה הג'וב שאני הכי אהנה בו! אבל איך כאילו אני משיג שם ג'וב? כאילו איזה חיל הם? חייבים קשרים או שאין בה ללכת לשם? מישהו יודע את התשובות?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by vinipyx,

מה אני צריך בישביל לקבל ויזה עבודה לארצות הברית? האם אני צריך שישליחו לי מארצות הברית איזה שהיא המלצה אליי או משהוא כזה? תודה.

• 25 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. שלום קיבלתח היום מכתב עם זימון למבחני בתאמה לקירוס תיכנות - עתודה טכנולוגית. כמו כן נרשמתי לעתודה טכנולוגית (יג) ואני אמור להמשיך ללמוד עוד שנה (קיבלתי גם דחיית גיוס). אשמח לדעת מה הם המבחנים הללו, האם הם משפיעים על לימודי בי"ג (יכולים לפסול או להוריד אותי מהעתודה?) האם זה שווה? עוד כל מיני דברים בסגנון. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by ^Dr-TrAnCe^,

יש לי קו טלפון מחוץ לחדר. עכשיו אני על חיבור 56KB והקו מחובר למודם של האינטרנט. אז עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ש: נכון התקע של הטלפון? נכנס לשם החוט ואז בקצה השני יש עוד יציאה? אז רציתי לדעת עם לקצה של החוט אפשר לחבר מפצל שיחבר גם תמודם וגם תטלפון. אבל לא יהיה אפשר לדבר ולגלוש באינטרנט באותו הזמן. אבל שהמודם יהיה מנותק הטלפון יעבוד ישמיעה צליל חיוג? תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אהלן אנשים אני עשיתי יג יד ואני מתגייס בקרוב..אני מעוניין לנצל קצת תזמן בצבא ללימודי עסקים, שוק ההון או כל מה שבעניין. אני לא מדבר על תואר וכאלה..יותר לכיוון של קורס רגיל, אני מעוניין יותר בידע ולא תעודה כי אני רוצה לנצל את הידע אישית ולא לעניין של חיפוש עבודה בזה. העניין הוא שאני לא יודע אם יהיו לי יומיות אז..יש מצב שאפשר ללמוד מתי שנוח לי, אפילו מהאינטרנט? כמה סיפור כזה יכול לעלות בערך? תודה.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  21. Started by stone cold,

אני עובד כמה ימים אם מילון מובנה של FF לגאול אותכם מהטעויות כתיב שלי ורציתי לדעת מותר לכתוב לדוגמה" תמשחק במקום את המשחק ? מעצבן לכתוב כל פעם את ה במקום תוו וזהו בתודה קרירין

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  22. האם זה אפשרי?(השאלה בכותרת) אני רוצה להכנים כל מיני דברים שיש לי מברזל וממתכות שונות אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בדג תודה ושבת שלום!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כמה יעלה לשלוח את המוצר לארץ? בהנחה שלא מדובר במשהו גדול מדי, נאמר מצלמה דיגטלית. בנוסף, האם בארץ יקחו במכס מס על המוצר?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by dorish,

שלוםם אני גר בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי הרבה ידע ואני מחפש מחשב בין 2000 ל 3000 דולר שזה המון כסף וזה יהיה ממש מחשב רציני הבעיה היא שאני לא מוצע חנויות מחשבים טובות פה יש את הרשתות הגדולת אבל הם שם לא מבינים כלום ואין להם את כול הדברים המיוחדים שאני מחפש האם משהוא מכיר בניו יורק איזה חנות רצינית למחשבים או אם לו לפחות על איזה אתר שאני יכול להזמין משם את הכול... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  25. שיהיה ברור, זה לא נשק אמיתי 1.אם אני מזמין ושולחים את זה עם UPS אז זה עובר בגיקה במכס? 2. אני יכול לשלם עם ויזה של הארץ? 3. מי רוצה לקנות איתי ולהשתתף במשלוח?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.