כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
חלק ממכם בטח זוכר את הסרט MAD MAX וכמובן את ההמשכים שלו בעקבות הסרט הזה יצא סרט חיקוי ,בחור שחי עם רובוטית בתקופה פוסטאפוקליפטית,וכשהרובטית מתקלקלת בעקבות תאונה הוא שוכר מישהי שתיקח אותן למפעל שבו ייצרו את הרובוטים מהסוג שלה כדי להשיג חלקי חילוף , אתם זוכרים איך קוראים לסרט הזה במקרה?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שים 100 לבנים ללא סדר מיוחד בתוך חדר, שלו דלת וחלון אחד. אחרי כן הכנס לחדר שניים שלושה אנשים וסגור את הדלת. השאר את האנשים בחדר וחזור לאחר שש שעות על מנת לנתח את המצב. אם האנשים סופרים את הלבנים, הפנה אותם למחלקת הנהלת חשבונות. אם הם סופרים שנית תעביר אותם למחלקת מבדקים. אם יש אנדרלמוסיה בחדר העבר אותם להנדסה. אם הם מסדרים את הלבנים בצורה מוזרה, העבר אותם לתפ"י. אם הם זורקים את הלבנים אחד לשני, העבר אותם מידית לניהול פרויקטים. אם הם ישנים, העבר אותם לביטחון. אם הם שברו את הלבנים לחלקים קטנים, העבר אותם לטכנולוגיית מידע. אם הם יושבים ולא עושים דבר, העבר אותם למשאבי אנוש . אם הם אומרים שניסו לסדר את הלבנים בכמה אופנים, למרות שלא הזיזו לבנה אחת, העבר אותם למכירות.…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב 3 שנים אני מעוניין למכור אותו. אך אין לי שמץ של מושג כמה הוא שווה, על מנת שלא הציע מחיר לא הגיוני אשמח עם תוכלו לפי הנתונים שארשום עליו כמה הוא שווה נכון להיום, מעבד: Pentium 4CPU 3.00GHz זיכרון פנימי: 512 RAM ספק כוח: 480W חברה לא יודע כיצד לבדוק לוח אם: Asrock 775i65GV כרטיס קול: Sound Blaster 5.1 כרטיס רשת: מובנה. כרטיס מסך: מובנה. ארד דיסק: 80GB צורב דיוידי. מארז של חברת: ZIP orive יש מצב שמודבר במחיר מצחיק, בכל זאת הרצה לשמוע כל מחיר. בנוסף עם יש צורך להוסיף חומרה שלא צויינה במפרט תאומרו והציין. תודה מראש לכל העוזרים. בברכה, עמית
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן, הייתי מנהל באתר המנוח, אני מניח שמי שגלש שם יזכור אותי... יש פה מנהלים או גולשים שהיו חלק מהקהילה שם? אם כן, מה היה הכינוי שלכם...?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://themarker.msn.co.il/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fnh20050828_03.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=world וואו חבל שלא ראיתי את זה!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
פרצת אבטחה חמורה שנחשפה במעבדי אינטל עלולה להשפיע על מאות דגמי מחשבים, ומדגישה את הצורך בעדכוני אבטחה מהיריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב שכבר יותר מכמה חודשים כל פעם שאני מנסה להיכנס לחשבון בנק שלי דרך האתר שלהם ולחסןך נסיעה לבנק אני תמיד נתקל בהודעה המרגיזה הזאת ש"זמנית לא ניתן לספק שירות זה" והעיקר הם מתפארים בשירות הזה באתר שלהם רק שהוא לא עובד... רק אצלי זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים מגיבורנט למישהו יש נסיון איתם?
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למישהו יש אם מושג אם אמור לצאת קיוב 3 ? אם כן אני מקווה שהוא יסביר מה לעזאזל קרה בשני הסרטים הקודמים...
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי , אני מחפש ספר שמכיל בתוכו את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד. מצאתי עד עכשיו ספרים עם חומרים חלקיים, כך שאני לא חושב שכדאי לקנות אותם. על איזה ספר משרד החינוך ממליץ? אם למישהו יש ניסיון עם ספר שמכיל את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים ....יש למישהו מושג איך להוריד את האייקון של אורנג' במוטורולה E1000? תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המחשב שלי במחשב נייד.. מישהו מעוניין? Genuine intel[R] CPU 2140 1.60GHz 1.00GB RAM 7200GS
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חבר שלי טס לטורנטו עוד שבוע-שבועיים ואני מעוניין שהוא יביא לי וולקן 7+, מישהו מכיר חנויות בטורנטו שהוא יוכל להביא לי אותו בלי לחפש יותר מדיי?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תשמעו אני יגיד ככה רוב הנערים{אתם} עושים בדיוק מה שרוב הנערים עושים- לומדים,מכירים בנות,יוצאים,יושבים על המחשב בקיצור מנסים להנות מהחייים כמה שיותר. יוצאים למסיבות והכל אבל אני רוצה להבהיר נקודה שחשובה ביותר. דבר ראשון אני מסכים עם זה שצריך לצאת להנות כמה שיותר חיים רק פעם אחת ואין ספק שצריך להנות כל רגע. אבל!!! שמגיעים איתכם לנושא שירותכם הצבאי בעתיד התשובה שלכם לשאלות היא: "עזוב אותי אני ג'ובניק אני מה לי ולקרבי". תשמעו לא חסרים למדינה שלנו אויבים וזה לא טוב לחיות בבועה ולעזוב את הנושא הזה ככה אתם חייבים לנסות ולשנות את הדעות שלכם כי הן שגויות! אתם שוכחים שהמדינה שלנו בצרה ענקית כל העולם הערבי סביבנו,רוב העולם שונא אותנו. עשו לנו שואה!! ועוד יש כאלה נערים היום שצוחקים…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן כולם רציתי לדעת פרטים על ההופעה של אנריקה אגלסיאס באיזה תאריך יום שעה והכול תודה מראש ביי ;D
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות vf900-cu של זלמן (מאוורר לכ.מסך) ורציתי לדעת איזה חנויות יש שיש להם את זה באיזור רעננה... (לKSP אין, והם ממש ליד הבית שלי ... ) הדבר הכי קרוב שמצאתי זה http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VF900-Cu&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=168 שבכפר סבא, אבל גם לא הכי טוב כי זה עולה 220 (זה אמור לעלות 175-200), הצעות מישהו? תודה לעוזרים! עריכה: גם חנויות באזור אשדוד זה בסדר...
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני מחפש אתר איחסון כדי להעלות קבצים, אבל חשוב לי שיעמוד בתנאים הבאים.. 1. לפחות 50 מגה לכל קובץ 2. הקובץ נשמר לנצח 3. שיהיה מהיר (שיאפשר העלאה של לפחות 64Kbyte/sec והורדה לפחות 150) 4. שיאפשר לי לעשות רשימה לא מוגבלת של קבצים שאני רוצה להעלות ושיעלה אותם אחד אחרי השני... תודה רבה רבה לכל העונים..
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=jFg_eCwaHaA ללחוץ מתחת לסירטון על "Watch in high quality".
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שנים שאני אוסף דיסקים MP3 מלאים איכותיים ביותר. עכשיו, שמתי את כל הדיסקים הטובים ביותר על הארדיסק אחד של 200 גיגה ואני רוצה למכור את ההארדיסק. מדובר בהארדיסק של WD שנקנה חדש למען מטרה זאת, ושמתי על הההארדיסק את כל הדיסקים הטובים ביותר באיכות הטובה ביותר. רשימת הדיסקים על ההארדיסק: http://mp3list.notlong.com לפרטים נוספים צרו איתי קשר
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לשאול ולהתייעץ איתכם לגבי משהו.. אשמח אם תוכלו לעזור. אני מעוניין ללמוד בחו"ל, אני עוד לא סגור איפה.. אני אכתוב את הפרטים העיקריים לגבי ובכן, בגרות מלאה יש לי, אנגלית אני יודע ברמה סבירה בהחלט. נולדתי בבולגריה ויש לי אזרחות בולגרית. כמו כן יש לי גם אזרחות ישראלית. ממקרות מידע שראיתי ומאנשים שסיפרו לי, הלימודים בבריטניה מאד יקרים, חשבתי על לילמוד שם.. אבל האירו את עיני בקשר לגרמניה.. לא עלה בדעתי שיש כל כך הרבה מקומות שבהם מלמדים שם בשפה האנגלית.. בקשר לגרמניה, בדקתי באתר אחד שהביאו לי וראיתי שיש מקומות בהם לא משלמים כלום ! Tuition fees - None ובחלק נכבד מאותם מקומות ישנה אפשרות ללימודים באנגלית מלאה ובחלק באנגלית + גרמנית, עובדה זו משמחת אותי.. להלן שאל…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
מלבד השאלה בכותרת עוד משהו - בהתחלה רציתי לקנות מPCH וגם בדקתי באתר שלהם וכל הרכיבים במפרט שאני רוצה לקנות יש להם (לפחות לפי האתר) ובדקתי באתר של זיג זאג אחרי ששמעתי על השירות המצויין שלהם וחסרים להם המעבד שאני רוצה (2100+) המסך(P70F) המארז (DRAGON DX-01BD) והספק (HEC 300AR-T). סכום מחירי החלקים שחסרים להם מסתכם ב 2500 ש"ח מתוך ה 7500 שאני משקיע. מה כדאי לי לעשות - לקנות הכל מPCH או חלק מזיג זאג וחלק מחנות אחרת?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני צריך אתר טוב (מומלץ שיהיה חינמי) שיש בו סמיילים וסרטוני פלאש. או אתר של סמיילים בלבד או סירטוני פלאש בלבד, כעיקרון אני רוצה שתציעו גם זה וגם זה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי איך הילד בסרט (שכחתי את השם - זה שמשחק במלקום באמצע) נשאר חיי?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חברה מה המצב? קניתי לאחורונה מחשב חדש בנו לי אותו וזה עלה לי הרבה כסף לפעם הבאה שאני אקנה מחשב אני רוצה לבנות אותו לבד ולא לשלם לטכנאי שיבנה אותו. יש לכם אולי מדריכים מפורטים עם תמונות איך לבנות מחשב לבד?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-