כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
מישהו מזהה מזה? http://forums.ort.org.il/files/30/2005607/5536634.mid
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
באתר של אסוס לא מצאתי.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי אתר, וחשבון באדסנס. האם אני יכול להחליף את המודעה שלי, במודעה של חשבון של חבר כדי שהוא יקבל תכסף לחשבון שלו, או שגוגל אוסרים את זה \ זה בלתי אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אינה סרטון קצר שמראה לנו בדיוק איזה רובוטים חכמים כבר קיימים ;D
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לשאול ולהתייעץ איתכם לגבי משהו.. אשמח אם תוכלו לעזור. אני מעוניין ללמוד בחו"ל, אני עוד לא סגור איפה.. אני אכתוב את הפרטים העיקריים לגבי ובכן, בגרות מלאה יש לי, אנגלית אני יודע ברמה סבירה בהחלט. נולדתי בבולגריה ויש לי אזרחות בולגרית. כמו כן יש לי גם אזרחות ישראלית. ממקרות מידע שראיתי ומאנשים שסיפרו לי, הלימודים בבריטניה מאד יקרים, חשבתי על לילמוד שם.. אבל האירו את עיני בקשר לגרמניה.. לא עלה בדעתי שיש כל כך הרבה מקומות שבהם מלמדים שם בשפה האנגלית.. בקשר לגרמניה, בדקתי באתר אחד שהביאו לי וראיתי שיש מקומות בהם לא משלמים כלום ! Tuition fees - None ובחלק נכבד מאותם מקומות ישנה אפשרות ללימודים באנגלית מלאה ובחלק באנגלית + גרמנית, עובדה זו משמחת אותי.. להלן שאל…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האלן, שמעתי מהרבה אנשים שאפשר לקנות מוצרים במחיר מאוד זול בכל מיני מכרזים של נמלים (למשל נמל אשדוד). כל מיני מוצרים שהוקפאו במכס מסיבה כזו או אחרת.. האם אתם שמעתם על התופעה? מישהו קנה משם פעם? איפה אפשר לקבל מידע על מכרזים וסחורה זאת? 8)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=13983
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש בפזמון Every single day every time i pray ill be missing you.. המנגינה שלו היא של כזאת גיטרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שיתרגם לי מסמך מרומנית לעברית (או לאנגלית), אני מוכן לשלם למי שיכול לתרגם לי. יש מישהו מעוניין?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אנשים צריך עזרה בזיהוי בשיר של רגב הוד - "בתלם אוהבים" א. מי המלחין\ המלחינה? ב. מאיזה אלבום לקוח השיר? ג. מי כתב? תודה!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היה פיגוע בתל אביב במרכז אני יודע שזה יכל להגיד הרבה דברים על המפגש היום אני מקווה מאוד שאף אחד מחברי הפורום לא נפגע אני יודע שלי היה מזל כי אני איחרתי לאוטובוס ויש כל שעה בערך אני חושב שהם לא יודעים על זה וממשיכים את המפגש שלהם
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsxp.php זה עושה בהתחלה את הרעש של WINXP לא לפחוד ;D
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מכוון שאני יוצא יומיות, יש לי אפשרות אחרי שעות הפעילות (ואפילו לצאת יותר מוקדם במידת הצורך), לצאת לקורסים\הסמכות באיזור חיפה. הייתי שמח לשמוע על מקומות אמינים (שמות מוכרים, לא "המכון של ג'קו"), בנושא מחשוב והתמקדות בעיקר בקורסים עם שימוש במחשב עצמו בתוכנה וחומרה (לדוגמא נושא הרשתות שעד כמה שידוע לי לא כולל כל מיני נושאים של מתמטיקה פיזיקה נוסחאות חשמל ואלקטרוניקה, אלא למידה נטו בחומרה ותוכנה). מראש אני מבקש, רק תגובות ענייניות וממוקדות על מקומות וקורסים, אין לי מה לעשות עם תגובות כגון "תחפש באתר של הטכניון", ושאר הספאם שמתרוצץ פה בפורום. המון המון תודה !
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? תחרות המודינג של ]HW[?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד או מישהו שיש לו מחשב כף יד מסוג מיו 168 אני חייב כמה דברים בשבילו ובפורומים אחרים לא עוזרים לי כמו פיסי פריק וליאונטאורק אז עם מישהו מכיר פורוןם אחר נאי ישמח לקבל לינק.. תודהההה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לא משהו שמתחרה בפורם הזה רק משהו לשפר את האנגלית ושהיה מעניין תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
האם יש כבלים שממירים את החיבור של ספק תוצרת IL שיתאים לתקן של תקע בחול? דוגמה: הקצה של הכבל של הספק בעל 3 חיבורים.. בחול יש רק שני חיבורי.. יש כבל שממיר את ה3 ל2 כדי שיהיה ניתן להשתמש בספק גם בחול? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חלק ממכם בטח זוכר את הסרט MAD MAX וכמובן את ההמשכים שלו בעקבות הסרט הזה יצא סרט חיקוי ,בחור שחי עם רובוטית בתקופה פוסטאפוקליפטית,וכשהרובטית מתקלקלת בעקבות תאונה הוא שוכר מישהי שתיקח אותן למפעל שבו ייצרו את הרובוטים מהסוג שלה כדי להשיג חלקי חילוף , אתם זוכרים איך קוראים לסרט הזה במקרה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://stage.co.il/s/381348 אני פשוט רואה את זה כל פעם מחדש וזה עושה לי צמרמורת ! מה אתם אומרים .
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לDIVX קורא כתוביות מובנה עד 800 ש"ח : -שיהיה של חברה איכותית -שיש עליו ביקורות טובות -שלא יהיה גרמני תודה לעוזרים. ד"א יש לי DVD DIVX קורא כתוביות והוא לא מצליח לקרוא אוטומטית כתוביות- מה לעשות???(לא צריך להוריד איזה עדכון או משהו כזה...)
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לא בטוח שבשנת 2022 יש מקום לאתר פורנו שמהווה אכסנייה לסחר בנשים, לניצול קטינים, להתעללות, לאונס ולהפצת תכנים מיניים ללא אישור המצולמים. התפטרותם של מנכ"ל וסמנכ"ל פורנהאב היא רק העדות האחרונה לקרע שהולך ונפער במזרן המטונף הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
HI EVERYONE I made 3 internet photo albums there you can see picture from all my trip to south america , the newest are in the brazil album, and the latest on the album are from from the last few dayz in Rio De Janerio. So now you can watch everything and not only some picture i Upload here. here are the links , EnjoY Brazil album: ----------------------- new pictures hi - ive addes 60 more pictures from brazil -enjoy and press the "slideshow" in the album http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=phmTU2AB9SxIF0aT&.dir=/ce51&.src=ph Chile/Argentina album: ----------------------------------- chile/argentina album here is the pic…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
נראה לי יותר יאה...לפרסם זאת לכלל ציבור הגולשים מאשר להפנות זאת לאחד מהאדמינים. אז, מדוע, בעצם אסור לפרסם ביקורות על חנויות אינטרנט שמוכרות את מה שהאתר הזה לא יכול להתקיים עליו? מדוע, אדם שקנה רכיב מחנות כלשהי ונכווה בצורה כואבת מכך,אינו מקבל את האפשרות להזהיר אחרים מהסכנה? הדבר מקובל בכל העולם, ובפורומים עם קהילה גדולה במידה מספקת ,מוקדש לנושא פורום משלו,אז מדוע לא כאן,אתר שמיומו הראשון היה במאבק בכמה מישורים עם "אתם-יודעים-מי"(את שמו אסור להזכיר שלא אקבל אזהרה ,חלילה :);שהיה נקודת מפתח בעיצוב זירת החומרה הישראלית מנע מעצמו את האפשרות לתמרן את הכוחות הכלכליים שפועלים סביבנו כדי לספק רמת שירות טובה יותר לכלל החברים באתר באמצעות עשייה כזאת? (או,אם בא לכם- איפה סעמק אנ…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-