עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נשבר לי כבר זין , שיודעים מתי אני פה מתי לא ,כמה זמן אני פעיל\לא פעיל ועוד אלף דברים שונים .... אי אפשר לסנן כמו פעם בשקט ? קיצר יש תוכנה או משהו שיכול למנוע את כל זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  2. מלבד השאלה בכותרת עוד משהו - בהתחלה רציתי לקנות מPCH וגם בדקתי באתר שלהם וכל הרכיבים במפרט שאני רוצה לקנות יש להם (לפחות לפי האתר) ובדקתי באתר של זיג זאג אחרי ששמעתי על השירות המצויין שלהם וחסרים להם המעבד שאני רוצה (2100+) המסך(P70F) המארז (DRAGON DX-01BD) והספק (HEC 300AR-T). סכום מחירי החלקים שחסרים להם מסתכם ב 2500 ש"ח מתוך ה 7500 שאני משקיע. מה כדאי לי לעשות - לקנות הכל מPCH או חלק מזיג זאג וחלק מחנות אחרת?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by kisin,

שלום, אני צריך לבנות אתר שיש בו מערכת סליקה לכרטיסי אשראי. מה אני צריך לעשות ו/או לקנות כדי להרים כזאת מערכת באתר?! אני יודע שפשוט אפשר לקנות חשבון באחד האתרים שמאפשר סליקה ואז לעשות את הסליקה שלי דרכו, אני פשוט מעוניין לדעת את הצד הטכני שבעניין - איזה שרתים צריך? איזה הצפנה? הגנות וכדומה... תודה מראש לכל מי שיעזור...

4. Started by JHONLEV,

בת'ארד זה ניזכר במשחקי ילדות במחשבי שחור לבן... זוכרים את BUMPY? בכדור האדום שצריך לאסוף ממתקים? או את הנסיך הפרסי... אבל בדו מימד? באיזה משחקים אתם נזכרים? ועל כל מי שנכנס חובה לרשום!!!(סתם בצחוק....)

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  5. ליתר דויק המכללה האקדמית של חיל האויר. ואם כן מי הולך? :-\ שווה ללכת לנסות?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by Senator Stupidity,

בדר"כ אני לא נוהג לקשקש על השירות שאני מקבל, אבל השירות של אנטק (Antec) היה יוצא דופן וגורר תגובה יוצאת דופן. הסיפור - לפני שנה קניתי בארץ מארז של אנטק (P180 ליתר דיוק). במשך הזמן, בעיקר משום שאני מזיז אותו יותר מדי, שתיים מ-4 רגלי הסיליקון שלו נפלו, הדבק שלהן נחלש והן סירבו להיצמד בחזרה. ניסיתי סתם לשים את המארז עליהן, והן פשוט זזו שוב, ופחדתי להדביק אותן עם סופר-גלו כי חששתי שזה יפגע בחומר איכשהו. הפתרון שלי היה לשלוח אימייל (בעצם Trouble Ticket ממרכז התמיכה האינטרנטי שלהם) לאנטק, בו שאלתי אותם האם אפשר להשתמש בדבק מגע עם רגלי הסיליקון שלהם. התשובה שקיבלתי: תן לנו את הכתובת שלך, ואנחנו נשלח לך רגליים חדשות. חשוב להדגיש שזו תשובה של אנטק הגלובלית, בלי כל קשר לחנות שק…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by pMor,

מה אתם אומרים כדאי לקנות אודיגי חדש פלטינום במחיר טוב מeBay?? אני לא רוצה להדפק... ובבקשה תענו מהר זה נגמר עוד כמה ימים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by FIRE-KID,

שלום עשיתי היום 07 ואני חייב לשפר 06 (50),אני יגש במועד ב' קיץ שיבוא עלינו לטובה : 1.המיקוד של מועד א' הוא כמו של מועד ב'? - המיקודית של מריאן ואידית כהן מעולה אז אפשר פשוט לקנות 006 של הקיץ?או שיהיה גרסה למועד ב? תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  9. כולל אותי.. ;D יש פה עוד כאלה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. Started by WhiteHaze,

יש לו גם Podcasts: http://www.stevepavlina.com/audio/

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by 104952,

http://www.notes.co.il/benbasat/24089.asp לא הבנתי מה זה ישמש בדיוק אבל זה נראה לי כל כך כיף

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by xTz,

איזה זוועה של מקום http://download.yousendit.com/1CA810DF5E6477E1

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by ZorD,

שלום לכם. אני זקוק לאתר, שיש בו כמות גדולה כמה שיותר של תמונות\איקונים מכל התחומים. *חשוב שלתמונות\איקונים תיהיה סיומת של"bmp" ושיהיו ב-size of 25 pixels by 20 pixels. אם אפשר תמונות\איקונים מעניינים יפים ומיוחדים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

אתמול ושלשום לקוחות 013 ברק (נטויז'ן אנאערף) היו עדים לבעיות איטיות, חוסר אפשרות התחברות למסנג'ר ולשאר האפליקציות המתחברות דרך פורטים. לי, למשל, לא הייתה גישה מהירה להתחברות למשחקי רשת או להורדה מהירה בביטורנט (לא עובר את ה10K כשהטראקר מהיר ואמור לרדת לי על 200K בוודאות). רוב האנשים שמו לב לבעיה כי לא הייתה להם גישה למסנג'ר ואני מניח שלא הרבה שמו לב שהם לא יכולים להתחבר למשחב מרוחק, להוריד על מהירות גבוהה (דרך פורט אחר לא HTTP פורט 80) או להתחבר למשחקי רשת. היום ברק אמרה שהיא פתרה את הבעיה - אמנם המסנג'ר מתחבר אך אני עדיין לא יכול להכנס למשחקי רשת ולעשות שימוש בשאר אפליקציות שרוצות חיבור דרך פורט שונה/אחר. ברק טוענים שלא חסמו אף פורט והבעיה סודרה 100% (השרת בלונדון נפל בל…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  15. Started by amir.o,

אני מחפש את הכרטיס של הרקולס game theater xp מישהו יודע לאיזה חנות יש את הכרטיס במלאי ? אני יודע שאסור לפרסם שמות של חנויות,אז אם אתם יכולים לצרף לינק או לשלוח לי בפרטי תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by exquisite,

To make a woman happy ............ .. A man only needs to be: 1. A friend 2. A companion 3. A lover 4. A brother 5. A father 6. A master 7. A chef 8. An electrician 9. A carpenter 10. A plumber! 11. A mechanic 12. A decorator 13. A stylist 16. A psychologist 17. A pest exterminator ! 18. A psychiatrist 19. A healer 20. A good listener 21. An organizer 22. A good father 23. Very clean 24. Sympathetic 25. Athletic 26. Warm 27. …

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by LAKOTA,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני פונה עליכם לעזרה שמתי לב שיש אלבומים שיש להם אותיות ומילים אחרי שם האלבום והיתי שמחה לדעת מה זה אומר? אשמח לקבל רשימה שבה אוכל לזהות את הגרסאות לאלבומים כגון: Deluxe Edition,MTD, Advance מה כל אלה אומרים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by skp333,

בזמן האחרון שאני נכנס לפורום הכתב השתנה נהיה גדול יותר מוזר מאד לעוד משיהו יש את זה ? למשל נושאים בפורום שמופיעים בדביק והודעות חדשות שאני כותב אני רואה בכתב נורמלי לרזולוציה שאני משתמש 1280X960 אבל נושאים רגילים שזה רוב הפורום אני רואה בכתב גדול ומגושם וגם אחרי שאני שולח הודעה הכתב נהיה גדול??? באתרים אחרים אין לי תבעיה רק פהה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by sgsg,

האם על החנות/יבואן לספק מסך חלופי בזמן שהמסך המקולקל נשלח לתיקון במסגרת האחריות ? אם לא, האם יש פרק זמן מקסימלי שעל היבואן להחזיר את מסך מתיקון, שוב במסגרת אחריות? תודה.

20. Started by Rrafi,

ואלללה מסקרן אותי לדעת איזה תאוריה עברתם טסט וכמה שיעורים לקחתם..וכמה כסף הלך לכם אל הכול...? אני לקחתי 30 שיעורים תאוריה ראשונה וטסט ראשון הכול ביחד ביזבזתי אל הרשיון 3068 ש"ח...יצאתי בזול.....אני חשוב..חיחיחיחי..

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  21. http://www.digitalmachina.com/tetrical/

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. שלום, אני פשוט אגש לבעיה.. כל 4-5 לחיצות על לינקים שונים אני מקבל את ההודעה שמופעיה ב-IE-First.JPG, ברגע הניסיון ללחות על לינק מסוים. אם אני לוחץ על הירוק זה מביא אותי ללינק שרציתי, או לא מגיב. אם אינ לוחץ על האדום זה מביא אותי ל-IE-Ssecond.JPG יש לי מישהו פיתרון איך להפסיק את הדבר הזה? תודה רבה מראש. נ.ב יש לי XP - SP2, ו IE 6.0 נ.ב 2 אין צורך לצחוק עלי שאני משתמש ב-IE [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by 888,

השאלה בכותרת אפשר להצביע פעמיים...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by tom123,

איך עושים ברדיו שכאשר לא משדרים לייב הוא עובר לשדר ליסט? אני יודע שאפשר לעשות את זה בלינוקס אני צריך בווינדוס אני יודע שקוראים לזה ON-DAMAND משהו כזה חח

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by Dano,

אם כן מהי?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.