עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Abit.com.tw,

חבר'ה... קיבלתי 325 שקל חשבון טלפון... כמה אתם מקבלים? תעודדו אותי?

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אתמול ב6 וחצי, חבר של אמא שלי נהג, אמא שלי קדימה אני אחותי הקטנה ואח לי הקטן נסענו מאחורה. היינו בדיוק בכיוון לעשות בדיקת עיניים לרישיון נהיגה. החבר לא נתן זכות קדימה בצומת, ואישה שנהגב בכ70 קמ"ש נכנס בנו, בדלת השמאלית מאחורה. אני ישבתי צד ימין, כנראה הראש שלי עף ימינה, נחתכה לי הגבה לאורך כמעט לגמריי הכל היה דם. תוך שניות התאספו איזה 50 איש. האמבולנס לכך אותי לנהריה, בדרך הוא אמר לי שיש לי חתך עצבני שם. בסוף הגעתי למחלקת עיניים, 20 הרדמות מקומיות, ואז תפרו מבפנים ואז מבחוץ. למזלי העין לא נפגעה, ואני מקווה שלא תישאר צלקת רצינית. לחבר של אמא שלי ישללו תרישיון כנראה לשנה, ואז הוא יצטרך לעשות טסט מחדש וגם לשלם קנס, כי הוא היה בשנתיים תנאי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מניח שיש סיבה טובה, אבל יהיה נחמד לדעת. כי דיונים על חנויות לפי עניות דעתי, וכן לבדוק מתי חנות מביאה את ההזמנות שלה, היא הזדמנות לתת לאנשים ולהתבטא, ולתת את דעתם על חנות זו או אחרת עם נסיון טוב או רע עם חנות זו או אחרת. מה שכן צריך לציין שכל הדברים האלה הם מאוד סובייקטיביים, בגלל זה צריך לתת לאנשים להגיב.

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by Ewingum,

אם יש איזשהוא מדריך אינטרנטי ל"על האש" אני אשמח לקבל לינק

• 199 תגובות
    • 11.6k צפיות
  5. Started by mrraz,

????

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Or ei,

זה אחד מהחתולים שלי יש לי 6 3 גורים ו3 בוגרים הוא אחד מהגורים לאחרונה איזה כלב נענע אותו והוא עבר ניתוח להחזרתה המעיים למקום (אל תשאלו) מאז שהוא חזר מהניתוח הוא לא עוזב אותי אם אני הולך שנייה לסלון הוא בא אחריי גם אם זה לשנייה כל היום הוא יושב עליי ומסתובב לי על השולחן של המחשב כבר כיבה לי אותו (עם הכפתור שבחוץ כרגע מטעמי בטיחות) רדף אחרי הסמן של העכבר וכתב הרבה על המקלדת בזמן שהלך על השולחן בגלל שהוא כל כך נחמד החלטתי למצוא לו שם (לשאר החתולים שלי אמא שלי ואחותי תקעו שמות זרובבל,מוצי ) יש לכם עצות לשמות לחתול ? שמות כאלה שאני אוכל לצרוח עליו בלי להישמע מגוכך (ראדון רד מהשולחן !!!! )

• 104 תגובות
    • 10.4k צפיות
  7. Started by Humpo,

מישהו יודע אם מוכרים משחקי מחשב בלאן שופ? ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shmoolik,

אם אתם יכולים להכינס לאתר הזה : http://planet.nana.co.il/goaway4u/go/ ואז בצד ימין למעלה להכינס ל - שליטה מלאה. אני נכנסתי ואז הוא אומר לך כמה דברים , ביניהם האיי פי שלך (למרות שאצלי הוא טעה בקשר לאיי פי) , אבל אחרי זה , זה הוציא לי את הצורב והסי די , ואפילו הראה לי תמונה מהתקיות שלי בכונן C. סתם רציתי לדעת איך זה עובד , ועוד הם טעו באיי פי שלי. *ודרך אגב ,תמיד רץ אצלי ברקע , NAV 2002 + SYGATE PERSONAL FILEWALL PRO.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by zag_zag,

לא יודע אם זה אמיתי, אבל זה פשוט מצחיק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=71&msgid=17406391

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by DJO,

אהלן, החלטנו בבית לקנות DVD (כן עדיין אין לנו..). אני לא מבין בזה כלום. אשמח אם מישהו יסביר בקשר לפורמטים שונים (אני זוכר שפעם היו.. ?), מולטיזון? חברות מומלצות, קורא צרובים, מחירים וכו'. קיבלנו באימייל הצעה לרכישת DVD SONAB דק במיוחד - פחות מ 5 ס"מ - ב 490ש"ח, איך זה נשמע? תודה מראש נ.ב. ה - DVD יתחבר לטלוויזיה METZ 34 אינץ' חדשה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  11. נכון היה כבר המון פעמים... אז? יאללה להתחיל לשים שירים איכותיים... להקה איכותית!! הינה שיר "רגוע" אחד שלה שאני אוהב כל השאר בואו נגיד שההורים שלכם לא היו מתים עליהם... System of a Down - Aerials השירים שכדי לישמוע בלי הורים... ;D אבל שירים יכותיים מאוד!! system of a down - forest System of a Down - Know System of a Down - Marmalade System of a Down - Psycho System Of A Down - Toxicity System of a Down - War סתם שיר יפה! Carpenters - Why Do Bird Suddenly Appear זמר ענק 3 שירים איכותים משהו BEST סוף הדרך שמאלה: Eagle Eye Cherry - Falling in Love Eagle Eye Cherry - Save Tonight Eagle Eye Cherry - Are You Still Having Fun ניבחר לשיר הרוק הכי איכותי במילניו…

• 111 תגובות
    • 7.8k צפיות
  12. ספרו לי גם על החידושים שלא הזכרתי .

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by alexrta,

היום כשאני אני גולש לתומי באינטרנט אני רואה את הדיסק הבא: 2Pac The Prophet The Best Of The Works UK RetAIl מישהו שמע עליו?? אולי מישהו שמע אותו?? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך כותבים "מהיר ועצבני 2" באנגלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. שלום לככם זונרים! במסגרת שיעורי אנגלית בכיתה י' אמר לנו המורה שאני צריכים להכין עבודה אשר תהיה בעלת משמעות בציון הבגרות. הוא החליט שהנושא לעבודות יהיה החלל וניתן יהיה להציג אותן בדרכים שונות. אני, ThePorscher ועוד מישהי התארגנו כקבוצה והחלטנו שנעשה את העבודה בנושא נאסא, החקר בעבר, בעתיד וכו'... בגלל נסיון עבר שהיה לי עם עריכת ווידאו חובבנית הצעתי שנעשה זאת כסרט\מצגת ווידאו וכך נוכל לעשות עבודה יפה וגם לשלב סרטי קולנוע בנושא החלל. לאט לאט התברר שאנחנו לא הולכים לכתוב כאן מאמרים מדעיים מדוייקים או פרטים מדוייקים מספיק ונשאר לנו רק את הסרט עצמו כדבר מיוחד ושונה להאחז בו. את הטקסטים סיכמנו ממאמרים קצרים ועמומים באתר של נאסא וגם הרבה המצאנו, תמונות מרחבי האינטרנט, מוזיקה מהמ…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  16. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מנסה להיכנס לשם דרך האימייל (כשיש הודעה חדשה) אז פיתאום זה כותב לי Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. :-X http://entertainment.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=poll.results&id=3346

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by Gohan,

היה על הנגן המדהים הזה כתבה באתר http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1054749978,10942, ואני ממש רוצה לקנות אותו השאלה היא איפה וכמה הוא עולה עם דמי משלוח? תודה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

חזרתי מחבר במוצקין, עברתי את צבר לכיוון לקרית ים, יש שם עיקול כזה.... אוטו לפני נסע מהר, עלה על הגדר, והמשיך לנסוע עליה עוד כמה מטרים, העיף אותה ממש רחוק לצד השני של הכביש, ואפילו הוריד איזה עמוד תאורה בדרך אני חושב...... אני, שלקח לי איזה רגע להבין מה קורא, בלמתי, כולי מפחד על הבייבי של אבא שאני נוסע עליו פעם שנייה (תמיד נסעתי על האוטו השני, אותו אני מכיר כמו את היד שלי..) ראיתי שהוא חיי, ונסעתי 30 כל הדרך להוריד מישהוא והביתה..(לא רצוני, אבל ככה יצא..) ...והבייצים שלי עדיין בתחתונים..... חבל שנתנו לו רשיון.... (הוא היה צעיר, נהג חדש, נסע מהר, וכנראה גם קצת מסטול, עייף בטוח...)

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by benor,

למישהו יש קובץ תרגום בעברית למערכת פורומים הזאתי? תודה!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

לEWINGUM יש היום יומולדות. מזל"ט, ושמנמן YABB משודרג לקינוח

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by rambo,

היה לי משעמם, עשיתי מתיחות בסלון, הרמתי את היד, פגעתי במנורה ושברתי אותה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  24. אוקיי אז ממש בשניות שאני כותב את ההודעה (אחת מהמרגשות שכתבתי בחיי), אני אוחז ב 400$ (4 * 100) חדשים ירקרקים ורחיינים להפליא, שבעוד כ- 6 שעות (נכון לזמן כתיבת ההודעה) יטוסו ביחד עם חבר שלי (orrm מהפורום..) לארה"ב! עכשיו אתם שואלים מה הם יעשו שם? אוקיי אז בעזרת 400 הדולרים הנחשקים האלה, אור הולך לקנות לי את האיי פוד 15 ג'יגה מהדגמים החדשים!!! אתם לא יודעים כמה אני מאושר, פשוט לא יודעים! כי בתור אחד שלא היה לואף פעם דיסקמן (חחח באמת!) והולך לקבל בעוד כשבוע וחצי את האיי פוד, ובנוסף חסכתי לבד את ה 1795 שקלים האלה!!! (זה 400$ לשער היציג של היום + עמלה לבנק 40 ש"ח). אז לכל אלה שמקנאים, זה בסדר גם אני קיניתי פעם, אבל פשוט חסכתי כסף במשך זמן של חצי שנה- שנה + תמיכה קטנה מההורים …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. כל שנה, המחנך מאיים שאם לא תביא אישורים על חיסורים מההורים זה יפגע בציון בהתנהגות ולא תעלה כיתה, כל שנה סגנית המנהל אומרת לי שבקצב הזה אני לא אעלה כיתה (השנה כי השמצתי את הבי"ס בקרב תלמידי כיתות ו' שבאו לבקר בבי"ס, שאגב אני עד היום טוען שמותר לי להביע את דעתי ואסור לאף אחד לשלול אותה) כל שנה המחנך אומר שהתיק האישי הולך וטופח, וזה רע... אבל הנה גם השנה לא הבאתי אישורים על 80% מהימים שלא הגעתי + הברזות מהרבה שיעורים כדוגמת מיומנויות וחרא כאלה... גם השנה הסגנית אמרה לי את אותו הנאום המטומטם גם השנה קיבלתי איכשהו 7 מכתבים לתיק האישי, ותאמינו לי הוא באמת כבד... וגם השנה אני עולה כיתה ל-יא' והמסקנה מכל זה - שבי"ס זה בולשיט אחד גדול, ואם יש לך ציונים טובים (ויש לי, בכל המקצועות…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים