עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MishaK,

אלה מכם שמתעניינים ואוהבים ראפ, בוודאי יודעים לפחות בכללי את הסיפור בין 2Pac ל-B.I.G. שניהם גדלו באותו מקום והיו חברי ילדות. אבל.. ריב קטן ביניהם על נקבה גרם לביגי לשכוח בכלל מי לימד אותו הכל, באלבום הראשון שהוא הוציא הוא לא הזכיר את טופאק ולא התקרב בכלל להזכיר אותו. דבר שעיצבן את טופאק, בצדק. פאק לימד אותו הכל ובמקום לקחת מה שפאק לימד ולהוסיף לזה סטייל אישי, הוא העתיק בידיוק ולא אמר אפילו תודה. בפעם הראשונה שניסו לרצוח את טופאק הוא היה בדרך לאולפן הקלטות בניו יורק, וביגי "במקרה" הקליט באותו זמן שם, ברגע שפאק נכנס ללובי קפצו עליו שני אנשים, ירו בו 5 כדורים גנבו את כל התכשיטים שלו וברחו. טופאק שרד את ניסיון הרצח הזה והאשים את פאף דדי וביגי בניסיון הזה. שנה וחצי לאחר מכן, פ…

• 181 תגובות
    • 18.3k צפיות
  2. הייתה לי רשימה עם אתרים של תרגום סרטים במועדפים אבל היא נמחקה, בכל מקרה אני מחפש כתוביות , אילו אתרים מומלצים? ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום ! יש אצלי מישהו ואנחנו רוצים לדעת בבקשה אם מישהו יודע , איך נקרא השיר הזה , מה-MTV שיש מעויינים שיוצאים מאמצע המסך כזה......? תודה.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by HFDO5,

מישהו מכיר את העניין הזה של E-GOLD? זה משהו ברעיון של PAYPAL אני יודע אבל מזה בדיוק מישהו יכול להסביר לי? ואיך משתמשים בזה והכל.. והכי חשוב אם מישהו מכיר חנויות אינטרנט שמשתמשות בזה ושולחות לארץ שיישלח הודעה לפרטי תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by waizman,

אין מילים... The Shawarma Animal ובתגובה לזה: The Shawarma Hunter

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  6. אני מכניס את הUSER ואת הסיסמה וכשאני לוחץ כניסה זה מביא את ההודעה על האבטחה בלה בלה בלה ואז אני עושה YES ובמקום להיכנס זה עושה מן REFRESH לדף ולא נכנס לי, מוזר כנראה התקנתי משהו שמפריע לזה, מקודם זה נכנס לי בלי בעיות אז מי שיודע איך נפטרים מזה אני אודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by ofer_mat,

בתוכנית של אדיר מילר יש את הערבי ההוא שבסרטים...אז כשהוא נכנס לטרנס יש ברקע שיר טרנס זה שהוא שר על א..א..אחמד טיבי....דוקטור אחמד טיבי... אז רציתי לדעת איזה טרק זה כי זה כבר חודש על קצה הלשון שלי ואני לא מצליח לזהות של מי השיר (שיר=קטע=טרק)

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. היום בשעה 14:00 כשחברי עמד לו לתומו בחדרו הוא שמע פתאום קול מוזר ... הוא הזיז את ראשו ימינה כשלהפתעתו הוא ראה את הספרייה הוותיקה שלו מלאה בכל טוב מתמוטת לכיוונו לפני שהוא הספיק להבין מה קורה הוא היה שרוע כבר על הריצפה כשהספרייה עצרה רק 3 סנטימטרים מהפרצוף שלו !!! הנה כמה תמונות שהוא הצליח לצלם לאחר שהוא הצליח לגרד את עצמו מהריצפה : בגלל הגודל של התמונות הבאתי לינקים ככה נראת הכניסה לחדר http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit1.jpg ככה החדר נראה הוא יותר נכון מה שנשאר ממנו חחחחח כפי שאתם רואים המסך חטף פגיעה ישירה ! http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit3.jpg http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit4.jpg הנפילה של הספרייה פגעה בשולחן המחשב... htt…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. http://www.richardsandrak.com/ יש גם סרטונים, למשל מתאמינו או לא. :eek2:

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by R0ck,

טוב, אפילו ממש טוב... Spirit Of A Dream דגימונת קטנה מהיכולות של הבחור, פשוט תאווה לאוזניים, אמביינט ברייק מדהים ביופיו.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by Abit.com.tw,

חבר'ה... קיבלתי 325 שקל חשבון טלפון... כמה אתם מקבלים? תעודדו אותי?

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אתמול ב6 וחצי, חבר של אמא שלי נהג, אמא שלי קדימה אני אחותי הקטנה ואח לי הקטן נסענו מאחורה. היינו בדיוק בכיוון לעשות בדיקת עיניים לרישיון נהיגה. החבר לא נתן זכות קדימה בצומת, ואישה שנהגב בכ70 קמ"ש נכנס בנו, בדלת השמאלית מאחורה. אני ישבתי צד ימין, כנראה הראש שלי עף ימינה, נחתכה לי הגבה לאורך כמעט לגמריי הכל היה דם. תוך שניות התאספו איזה 50 איש. האמבולנס לכך אותי לנהריה, בדרך הוא אמר לי שיש לי חתך עצבני שם. בסוף הגעתי למחלקת עיניים, 20 הרדמות מקומיות, ואז תפרו מבפנים ואז מבחוץ. למזלי העין לא נפגעה, ואני מקווה שלא תישאר צלקת רצינית. לחבר של אמא שלי ישללו תרישיון כנראה לשנה, ואז הוא יצטרך לעשות טסט מחדש וגם לשלם קנס, כי הוא היה בשנתיים תנאי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מניח שיש סיבה טובה, אבל יהיה נחמד לדעת. כי דיונים על חנויות לפי עניות דעתי, וכן לבדוק מתי חנות מביאה את ההזמנות שלה, היא הזדמנות לתת לאנשים ולהתבטא, ולתת את דעתם על חנות זו או אחרת עם נסיון טוב או רע עם חנות זו או אחרת. מה שכן צריך לציין שכל הדברים האלה הם מאוד סובייקטיביים, בגלל זה צריך לתת לאנשים להגיב.

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by Ewingum,

אם יש איזשהוא מדריך אינטרנטי ל"על האש" אני אשמח לקבל לינק

• 199 תגובות
    • 11.7k צפיות
  15. Started by mrraz,

????

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Or ei,

זה אחד מהחתולים שלי יש לי 6 3 גורים ו3 בוגרים הוא אחד מהגורים לאחרונה איזה כלב נענע אותו והוא עבר ניתוח להחזרתה המעיים למקום (אל תשאלו) מאז שהוא חזר מהניתוח הוא לא עוזב אותי אם אני הולך שנייה לסלון הוא בא אחריי גם אם זה לשנייה כל היום הוא יושב עליי ומסתובב לי על השולחן של המחשב כבר כיבה לי אותו (עם הכפתור שבחוץ כרגע מטעמי בטיחות) רדף אחרי הסמן של העכבר וכתב הרבה על המקלדת בזמן שהלך על השולחן בגלל שהוא כל כך נחמד החלטתי למצוא לו שם (לשאר החתולים שלי אמא שלי ואחותי תקעו שמות זרובבל,מוצי ) יש לכם עצות לשמות לחתול ? שמות כאלה שאני אוכל לצרוח עליו בלי להישמע מגוכך (ראדון רד מהשולחן !!!! )

• 104 תגובות
    • 10.5k צפיות
  17. Started by Humpo,

מישהו יודע אם מוכרים משחקי מחשב בלאן שופ? ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Shmoolik,

אם אתם יכולים להכינס לאתר הזה : http://planet.nana.co.il/goaway4u/go/ ואז בצד ימין למעלה להכינס ל - שליטה מלאה. אני נכנסתי ואז הוא אומר לך כמה דברים , ביניהם האיי פי שלך (למרות שאצלי הוא טעה בקשר לאיי פי) , אבל אחרי זה , זה הוציא לי את הצורב והסי די , ואפילו הראה לי תמונה מהתקיות שלי בכונן C. סתם רציתי לדעת איך זה עובד , ועוד הם טעו באיי פי שלי. *ודרך אגב ,תמיד רץ אצלי ברקע , NAV 2002 + SYGATE PERSONAL FILEWALL PRO.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by zag_zag,

לא יודע אם זה אמיתי, אבל זה פשוט מצחיק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=71&msgid=17406391

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by DJO,

אהלן, החלטנו בבית לקנות DVD (כן עדיין אין לנו..). אני לא מבין בזה כלום. אשמח אם מישהו יסביר בקשר לפורמטים שונים (אני זוכר שפעם היו.. ?), מולטיזון? חברות מומלצות, קורא צרובים, מחירים וכו'. קיבלנו באימייל הצעה לרכישת DVD SONAB דק במיוחד - פחות מ 5 ס"מ - ב 490ש"ח, איך זה נשמע? תודה מראש נ.ב. ה - DVD יתחבר לטלוויזיה METZ 34 אינץ' חדשה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  21. נכון היה כבר המון פעמים... אז? יאללה להתחיל לשים שירים איכותיים... להקה איכותית!! הינה שיר "רגוע" אחד שלה שאני אוהב כל השאר בואו נגיד שההורים שלכם לא היו מתים עליהם... System of a Down - Aerials השירים שכדי לישמוע בלי הורים... ;D אבל שירים יכותיים מאוד!! system of a down - forest System of a Down - Know System of a Down - Marmalade System of a Down - Psycho System Of A Down - Toxicity System of a Down - War סתם שיר יפה! Carpenters - Why Do Bird Suddenly Appear זמר ענק 3 שירים איכותים משהו BEST סוף הדרך שמאלה: Eagle Eye Cherry - Falling in Love Eagle Eye Cherry - Save Tonight Eagle Eye Cherry - Are You Still Having Fun ניבחר לשיר הרוק הכי איכותי במילניו…

• 111 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. ספרו לי גם על החידושים שלא הזכרתי .

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by alexrta,

היום כשאני אני גולש לתומי באינטרנט אני רואה את הדיסק הבא: 2Pac The Prophet The Best Of The Works UK RetAIl מישהו שמע עליו?? אולי מישהו שמע אותו?? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך כותבים "מהיר ועצבני 2" באנגלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. שלום לככם זונרים! במסגרת שיעורי אנגלית בכיתה י' אמר לנו המורה שאני צריכים להכין עבודה אשר תהיה בעלת משמעות בציון הבגרות. הוא החליט שהנושא לעבודות יהיה החלל וניתן יהיה להציג אותן בדרכים שונות. אני, ThePorscher ועוד מישהי התארגנו כקבוצה והחלטנו שנעשה את העבודה בנושא נאסא, החקר בעבר, בעתיד וכו'... בגלל נסיון עבר שהיה לי עם עריכת ווידאו חובבנית הצעתי שנעשה זאת כסרט\מצגת ווידאו וכך נוכל לעשות עבודה יפה וגם לשלב סרטי קולנוע בנושא החלל. לאט לאט התברר שאנחנו לא הולכים לכתוב כאן מאמרים מדעיים מדוייקים או פרטים מדוייקים מספיק ונשאר לנו רק את הסרט עצמו כדבר מיוחד ושונה להאחז בו. את הטקסטים סיכמנו ממאמרים קצרים ועמומים באתר של נאסא וגם הרבה המצאנו, תמונות מרחבי האינטרנט, מוזיקה מהמ…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.