עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זוכרים תנגן ששהראה תסרטונים של הבקרוב ב5 שנים לאתר חשבתי שזה יביא גם ביקורות וידיאו לאתר..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

חחחח מי רשם "hwzone teem" שנה את זה פדיחות. http://service.futuremark.com/compare?2k3=3928076 אהה ועברתי אותך :}

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. אתם אנשים לא נחמדים!!! בסוף אני עוד אעלב..... :'( מה יש לכם נגד ארנבים?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by redead,

משמש כמובן חיבור בין המחשב לטלויזיה ורוב הזמן רואים תמונה על הטלויזיה אבל לפעמים המחשב פשוט בבת אחת מפסיק לזהות את הטלויזיה ואז מקבלים תמונה שחורה על הטלויזיה עד שעושים ריסט והכול חוזר לתפקד.. אין לי מושג מה גורם לתקלה המעצבנת הזאת וזה מביא אותי למצב של לעשות ריסט כל שעה וזה מעצבן!! יכול להיות שהסיבה היא שהכבל S-VIDEO ארוך מידיי ( 15 מטר ) וזה יוצר בעיה? למישהו יש רעיון מה עושים? תודה..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. אהלן,האם יש פה מישהו שמתגייס בשבוע הבא למודיעין שדה? 18-19/11

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by NiTRo37,

חבר שלי המעפן מבקש ממני למצוא שם של שיר ישראלי שחלק מהפזמון שלו(כנראה) זה : "אני יודע...אני זז וזה פוגע....בלב שלי יש חור ... שאי אפשר לסגור..." כמו כן הוא אומר שיש לשיר קצב מגניב(WTF)כזה. נשמע מוזר אבל שאלו את הDICKHEAD הזה חחח. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by galz,

שמעתי שיר ראפ שהפזמון היה בחורה ששרה משהו כמו where d'you go i miss you so it's been so long since you'v been gone משהו כזה... מישהו יודע איזה שיר זה?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  8. אהלן חברה יש לי רסיבר שעושה לי בעיות יש לכם מושג איפה אני לקבל קצת עזרה?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

אני צריך להוריד משהו דחוף מהאתר של CyberLink אבל הוא לא פועל. מישהו יודע אם הכתובת השתנתה או מה קרה?

10. ^^^ תודה ;D

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. הגנת הספאם אמורה להיות יותר טובה.. בכללית הקטינו את הכל והצליחו לדחוף עוד פרסומות, ממש לא נוח גם יחסית לקודם, מי שרוצה לראות http://overview.mail.yahoo.com/us/

12. שלום, ברצוני לשאול האם מישהו איי פעם עבד כאן עם שרתי או חברות SEED HOST למינהן? ואם כן, איך התהליך עובד? אשמח להסברה קצרה, מכיוון שזה עולה לא קצת כסף ואשמח לדעת למה אני נכנס בכללי. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. אני רוצה לקנות משחק שמופיע כניתן לקנייה רק בארה"ב ומקסיקו,תהיתי אם אפשר לעקוף את זה איכשהו ולקנות בכל זאת?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by ofir123,

חבר שלי טס לטורנטו עוד שבוע-שבועיים ואני מעוניין שהוא יביא לי וולקן 7+, מישהו מכיר חנויות בטורנטו שהוא יוכל להביא לי אותו בלי לחפש יותר מדיי?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. תשמעו אני יגיד ככה רוב הנערים{אתם} עושים בדיוק מה שרוב הנערים עושים- לומדים,מכירים בנות,יוצאים,יושבים על המחשב בקיצור מנסים להנות מהחייים כמה שיותר. יוצאים למסיבות והכל אבל אני רוצה להבהיר נקודה שחשובה ביותר. דבר ראשון אני מסכים עם זה שצריך לצאת להנות כמה שיותר חיים רק פעם אחת ואין ספק שצריך להנות כל רגע. אבל!!! שמגיעים איתכם לנושא שירותכם הצבאי בעתיד התשובה שלכם לשאלות היא: "עזוב אותי אני ג'ובניק אני מה לי ולקרבי". תשמעו לא חסרים למדינה שלנו אויבים וזה לא טוב לחיות בבועה ולעזוב את הנושא הזה ככה אתם חייבים לנסות ולשנות את הדעות שלכם כי הן שגויות! אתם שוכחים שהמדינה שלנו בצרה ענקית כל העולם הערבי סביבנו,רוב העולם שונא אותנו. עשו לנו שואה!! ועוד יש כאלה נערים היום שצוחקים…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  16. מי שעשה תמבחן וקיבל תשובה שיגיד מתי והאם הוא עבר או לא... תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. אפשר המלצה למקודדים הכי טובים שהכל יפעל??

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by someone,

אני סתם תוהה.. כי לא ראיתי את זה בשום מקום

19. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? יום שישי הלכתי עם כמה חברים למועדון הVoice בהרצליה, היה שם גרסאת האוס ענקית של השיר שמתנגן פה ברקע : http://4room.surgut.info/pictures/goez/tuma/ אז אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יודעים את שם השיר או על איזה גרסא אני מדבר אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי. אם יש לכם האוסים בסגנון כמו E for electro, No more fucking electro ועוד כאלה אז אני אשמח לשמוע עליהם. אז שיהיה אחלה יום, מתן

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. Started by kikkler,

דרור לוקאץ' ייבצע בפעם האחרונה מחווה ל איירון מיידן ומטאליקה אקרופוליס ייבצעו מחווה מלאה! למגהדת', במופע פרידה מהסולן דרור "שוקו" פאר. כל הופעה באורך של שעה פלוס.. תצפו להפתעות תקלוט - בועז בר לוי במקום יוקם דוכן של רייבן. פרטים נוספים בקרוב {צונזר. תיחצן את המסיבות שלך במקום אחר.}

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. Started by TermiNal,

היי, אני מחפש את הלוגו של שייגעצ, אבל רק (!!) את הלוגו, רצוי על רקע לבן כדי שיהיה לי קל להפוך אותו ל-GIF עם רקע שקוף... תודה רבה רבה !! לעוזר/ת..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by פריאור,

או ליתר דיוק, איך אפשר לשנות את השיבוץ שלי? בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את הקורס שלי,שובצתי בבסיס שהוא גרוע לי מבחינת תנאי הגעה, יומיות, ואנשים שבואו נגיד שהם לא ממש איכותיים. יום ראשון אני צריכה להגיע לבסיס החדש. מה אני יכולה לעשות שם שיעבירו אותי בסיס, חיל ושיבינו שאני לא יכולה לצאת יומיות. אשמח לתשובות, הגיוניות ומועילות.

23. Started by Interl-Conore,

מעיפים Zone Addict's??? תודה

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  24. אני רוצה ליסוע מחר (כן, כן, מחר) לכנרת וזה קצת בעיה כי האוטובוס האחרון מירושלים יוצא ב-15:00 ואנחנו רוצים לצאת ב-19:00. כמה יעלה לי טרנזיט מירושלים עד לכנרת (פחות או יותר... )ואילו חברות עוסקות בהסעות כאלו?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  25. הפונקציה היא ax קו שבר ln2x ואומרים לי שיש נקודת קיצון ב- y=2e א. מצא את a ואת הפונקציה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.