כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש חבר'ה בעלי ידע רב בPHP (רצוי גם ידע בWAP) וחבר'ה בעלי כשרון והבנה בעיצוב גרפי (עדיף שילוב של PHP עם עיצוב גרפי). המתאימים יהיו חלק בצוות של שותפים במיזם חדש לטלפונים סלולריים. שימו לב, לא מדובר במקום עבודה, אלא בסוג של חברת הייטק שאני מקים. השותפים (הצוות) יקבלו אחוזים על הכנסות שוטפות וכמובן את חלקם במידה שנצליח לעשות אקזיט שמן אם אתם מחפשים אתגרים ולהיות "מסודרים", אנא פנו אלי בפרטי או לאימייל: gonent@walla.com תודה לכל מי שקרא את ההודעה והגיע עד שורה זאת 8)
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, אני מחפש את הלוגו של שייגעצ, אבל רק (!!) את הלוגו, רצוי על רקע לבן כדי שיהיה לי קל להפוך אותו ל-GIF עם רקע שקוף... תודה רבה רבה !! לעוזר/ת..
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אז ככה, אני עולה לכיתה י' ואני אלמד במגמת טכ"מ (לפי מה שהבנתי הרבה שעות). אני בנוער העובד והלומד מכיתה ד' ותמיד חשבתי שאני לא ארצה להדריך אף פעם. עכשיו אנחנו קרובים לתחילת שנת הלימודים ושנת הפעילות. אני הייתי בטוח שלפחות איזה 50% מהחברים שלי לא ידריכו, ונוכחתי לגלות שאולי מתוך איזה 30 חברים שבנוער העובד, רק 5 לא מדריכים. אני בבלבלות, ואני לא יודע אם להדריך או לא. מצד אחד - זה חוויה, ואני בטוח שבסופו של דבר אני אהנה. אבל מצד שני, זה ילדים בכיתה ד', ואני ממש גרוע בכל העניין הזה של ההדרכה\חינוך. מה גם שאני לא בטוח שאני ארצה "לבזבז" את כל הזמן החופשי שלי על זה. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
חברים מישהו יכול לעזור לי עם איזה שהו אתר טוב עם כל השמות של השירים שרצים היום במועדונים ????
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
מישהו במקרה יודע איך אפשר לעשות את ההרשמה בפורטל שלהם בסלולרי כדי שרק המספר יופיע? הכוונה לא להירשם דרך הרשמה רגילה, פשוט בדרך כמו שאתה מקבל את המכשיר והמספר מופיע למעלה ואפשר להשתמש בתכנים שם.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברה מה המצב? קניתי לאחורונה מחשב חדש בנו לי אותו וזה עלה לי הרבה כסף לפעם הבאה שאני אקנה מחשב אני רוצה לבנות אותו לבד ולא לשלם לטכנאי שיבנה אותו. יש לכם אולי מדריכים מפורטים עם תמונות איך לבנות מחשב לבד?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
סליחה שאני מטריד אתכם בשאלות מעין אלה, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. רציתי לשאול אתכם לגבי השעון הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1GYEFA119BK יש לו המון פונקציות ואפשרויות, רציתי לדעת אם זה יכול להוביל לקלקול מהיר יותר של השעון, או לירידה בדיוק? אם מישהו מכיר את השעון הספיצפי (הוא די נפוץ) אשמח לקבל חוות דעת... תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
ליד החותמת של ה"עבר" רשום שעה: וליד זה בעט כתוב 26 זה אומר 26 תשובות נכונות או שעה? מזתומרת 26 במידה וזה מתייחס ל"שעה" ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לא משהו שמתחרה בפורם הזה רק משהו לשפר את האנגלית ושהיה מעניין תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי EMAIL בוואלה ואני צריך שלוח למישהו הודעה ויש לו HOTMAIL . עכשיו כשאני לוחץ על "שלח" אז זה מראה לי למעלה פס אדום וזה לא שולח. מישהו יודע לה זה ככה ? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אהלן, הייתי מנהל באתר המנוח, אני מניח שמי שגלש שם יזכור אותי... יש פה מנהלים או גולשים שהיו חלק מהקהילה שם? אם כן, מה היה הכינוי שלכם...?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
נכון במהיר ועצבני 3 יש שיר כשהם מגיעים לחנייה הזאת שהם יעשו בה תמירוץ יש שיר יפה כזה מה השם שלו?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
3 יח' מתמטיקה שולטים :[ מה הפתרון? אם אפשר אז לרשום גם את הדרך בבקשה תודה (x+2)^2+(y-4)^2=25 מה הנגזרת של זה?! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי פלאפון דגם lg u8120i האם אפשר לצרוב לו קשוחה של ה-u8331i ? תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה אתמול יצא לי לראות כמה קטעים מסרט אימה ב DVD אצל חברים ועכשיו הוא בצבא ואני רוצה לדעת תשם של הסרט בסרט מסופר על ילד סיני קטן שהורג אנשים ומפחיד אותם וגם הוא עושה קולות חתול ומין תקתוקים כאלה יש למישהו מושג על מה אני מדבר :s05:
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הורדתי את פרקים 207 ואת 208 והם לא עובדים ומעלים את הבעיה הזאת: ואז עשיתי לפרק 207+208 --AVI FIX בעזרת חבילת המקודדים 2.63 של K-LITE והוא מצליח להפעיל רק את 207 והוא עושה מלא סקרצ'ים כאלה ... והוא כותב שאורך הזמן של פרק 207 הוא רק 18 דקות... מה פה לא בסדר??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אם כתוב עליו שהוא קורא בפורמט AVI אז הוא קורא DIVX או שזה לא קשור? כתוב שהוא קורא VCD, AVI + MPEG תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
למישהו פה שמשתמש בתוכנה קרה כבר שהתוכנה מסיימת קובץ מסויים או מגיעה נגיד ל 99 אחוז ופתאום חוזרת אחורה נגיד ל 35 אחוז ומתחילה את ההורדה מחדש? יש לי כאן כמה קבצים שאני כבר שבוע מוריד וכל פעם שהיא מגיעה לקראת הסוף של ההורדה היא חוזרת לי אחורה!! וכך שוב ושוב!! ולא מסיימת אותם כבר שבוע! פעם אחת היא אפילו התחילה לי הורדה מחדש לגמרי !!! מאפס! אחרי שהקובץ היה על 100 אחוז... מה נסגר איתה?? למישהו זה קרה ? זאת בעיה מוכרת או מה?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה עדיף ? אינטל ליבה כפולה E8400 / E8500 לוח אם Gigabyte P43 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II כ.מסך GeForce 8400GS 512MB ב 2050 ש"ח או AMD ליבה משולשת 8450 / 8650 לוח אם Gigabyte זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320/500GB SATA II כ.מסך 9400GT 512MB ב 1960 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
למישהוא יש אתר שאני יכול לעלות אליו תמונות ולשמור אותם באתר ? כי אני רוצה לעלות לאתר כל מיני תמונות ואני צריך אתר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ממש לא הבנתי מה הקשר בין הקטעים אבל לא הפסקתי לצחוק תעברו משולשל משולש. http://www.yourdailymedia.com/media/1142938158/What_Is_Love_Compilation כל כך הרבה נוסטלגיה ;D
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-