כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
צ'רלטון קנתה אתה כל הכדורגל !!!!! ישראל-אנגליה אי אפשר לראות כלום ועכשיו הם קנו ת'מונדיאל ... אז איפה רואים ??
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
למישהוא יש אתר שאני יכול לעלות אליו תמונות ולשמור אותם באתר ? כי אני רוצה לעלות לאתר כל מיני תמונות ואני צריך אתר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש את הלוגו של שייגעצ, אבל רק (!!) את הלוגו, רצוי על רקע לבן כדי שיהיה לי קל להפוך אותו ל-GIF עם רקע שקוף... תודה רבה רבה !! לעוזר/ת..
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
החותם של המוסד http://hydepark.hevre.co.il/upload0608/5930A79201D24C6BA188253015259FC9.gif איזה פונט זה? איך אני מוצא אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה תאריך המועד ב' של הקיץ? שמעתי שזה ב-12.7 אבל אני לא בטוח.. ובאיזה שעה הם מתחילים?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
האלן, שמעתי מהרבה אנשים שאפשר לקנות מוצרים במחיר מאוד זול בכל מיני מכרזים של נמלים (למשל נמל אשדוד). כל מיני מוצרים שהוקפאו במכס מסיבה כזו או אחרת.. האם אתם שמעתם על התופעה? מישהו קנה משם פעם? איפה אפשר לקבל מידע על מכרזים וסחורה זאת? 8)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יודע מי מופיע בבמות בחיפה ביום העצמאות?(פירסמו איפשהו אבל לא מוצא)... תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני לא מבין למה עשיתם דבר כזה? כבר אין על מה לעשות כתבות? הכל נשמע כמו בולשיט 1 גדול..
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קיבלתי עם הפאלפון שלי (סמסונג 824 של אורנג') 2 בטריות, אחת עבה ואחת דקה. אני תמיד השתמשתי בעבה והרבה זמן כבר לא נגעתי בדקה. אתמול הטענתי את הבטריה הדקה במשך כל הלילה. היום בבוקר הדלקתי את הפאלאפון ואופס ... אני מקבל הודעה - ** סוללה חלשה **, איך זה הגיוני? סוג הסוללה היא 3.7V li-ion תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות אתר שיש בו מערכת סליקה לכרטיסי אשראי. מה אני צריך לעשות ו/או לקנות כדי להרים כזאת מערכת באתר?! אני יודע שפשוט אפשר לקנות חשבון באחד האתרים שמאפשר סליקה ואז לעשות את הסליקה שלי דרכו, אני פשוט מעוניין לדעת את הצד הטכני שבעניין - איזה שרתים צריך? איזה הצפנה? הגנות וכדומה... תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני בן 15 עוד 3 חודשים בן 16 בקיצור חשבתי על לעשות רישיון לקטנוע . בקיצור אני רוצה לדעת מתי כדאי לי להתחיל כמה זמן בערך העסק הזה יקח לי ? וכמה יעלה לי לעשות את הרישיון ולקנות קטנוע נחמד לא משהו מיוחד.אני רוצה לדעת מחירים איפה אפשר לעשות באיזור חיפה מאיפה אפשר לקנות חוברת עם תמרורים וכאלה יעני ללימוד קטנוע תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שיתרגם לי מסמך מרומנית לעברית (או לאנגלית), אני מוכן לשלם למי שיכול לתרגם לי. יש מישהו מעוניין?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים צריך עזרה בזיהוי בשיר של רגב הוד - "בתלם אוהבים" א. מי המלחין\ המלחינה? ב. מאיזה אלבום לקוח השיר? ג. מי כתב? תודה!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הייי סופ"ש מצויין תכולם מישהו אולי יודע איך אני יכול להשיג את הקובץ של התשדיר ב"מ (בטחון מידע) עם השחקנים הממש מאפנים שמשודר לו בימים אלו בגלגל"ץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לא מזמן נערך סקר בקרב מאזיניי תחנת הרדיו הבריטי של ה בי.בי.סי,שבדק מי היא קבוצת/נבחרת הספורט(לא רק כדורגל!) הטובה בהסטוריה.ברזיל של 70' זכתה במקום הראשון. מה שאני רציתי לעשות כאן,זה סקר שיבדוק מי הן קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה לדעתכם,ברמת המועדונים.כלאמר,הסקר הזה יהיה רק על קבוצות-מועדונים ורק על כדורגל. אשמח אם כל אחד מכם יבחר 10 קבוצות עבר בכדורגל,שלדעתו היו הגדולות ביותר.אנא בחרו בדיוק 10 קבוצות.לא פחות ולא יותר מכך.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש איזה אתר שבאמצעותו אני יכול לשים תמונה בכרטיס שלי . למישהו יש את הלינק שלו ?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי לקנות אודיגי חדש פלטינום במחיר טוב מeBay?? אני לא רוצה להדפק... ובבקשה תענו מהר זה נגמר עוד כמה ימים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יובנטוס ירדה לסיריה B והופחתו 30 נק' וביטלו לה את 2 האליפיות. לאציו הורדה גם ליגה והופחתו לה 7 נקודות פיורנטינה ירדה גם כן והופחתו לה 12 נק' מילאן נשארה בסיריה A אבל הופחתו לה 15 נק' והיא לא תשחק במפעלים אירופים!! http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=78806&bz=24
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
פירסתי אתזה פעם אבל הפרסם שוב : סנובורד(גלישה) ראיתי את הסרטון הזה לפני איזה שבוע וזה היה הדבר הכי מטורף שראיתי. אל כנראה שלא ריאיתי הרבה My new dream
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני לומד עצמאית ורוצה לגשת למבחנים באופן עצמאי היכן המקום הכי זול והכי קל (אם אתם מבינים למה אני מתכוון)לגשת למבחני הסמכה אילו אשמח גם לשמוע טיפים ועצות בתודה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שוב פעם, אם זה לא קשור לפורום הנ''ל, בבקשה להעביר. ערב טוב, הצעתי לחבר מחיר על לוח אם, מעבד, כ.מסך וזיכרון: לוח אם: 945P S3 מעבד: E6300 זיכרון: 512MB של KINGSTON מקורי כ.מסך: X1650XT על כל הרכיבים הצעתי לבחור, 650 ש''ח אולי 700. אבקש את דעתכם בנידון, אם המחיר מצדיק את התמורה וכו... האם המחיר שנתתי הוגן?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-