עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gmppaz,

שלום לכולם, לפני מספר דקות מכרתי את הPS2 הדק שלי + שני שלטים + 10-15 משחקים צרובים ב1200 ש"ח (לא כולל כרטיס זיכרון) מה דעתכם על כך? אני מרגיש שיצאתי טיפה פראייר אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם החמצתי ב100 ש"ח או כבר הרבה יותר :-\ תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by MDK,

יש מצב שמישהו יקנה שולחן מחשב שחור (במצב טוב, אחרי שנתיים)? זה כולל מקום למארז, מקלדת ועוד שתי קומות למדפסת ושטויות

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

שלום לאחרונה הזמנתי מנוע למכוניות שלט על דלק מחו"ל היום קיבלתי מכתב שאני צריך להגיעה למכס חיפה לקחת אותו,כמה אני אצטרך לשלם בשביל לשחרר אותו? החבילה בלי משלוח עלתה 75 דולר,עם משלוח היא עלתה 105 דולר. אז כמה בדיוק אני צריך להביא בשביל לשחרר אותה?

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by noambar,

כמה מכס יש על חלקי מחשב (כרטיס קול, מעבד וכו'...) עם אני מזמין חלקים מחוץ לארץ?

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by Director,

שלום לכולם . אני מעוניין להזמין כמה דברים מחול . (9 חלקים למחשב). זה יוצא 1200$ בערך . אני יצטרך לשלם על זה במכס ? לפי מה שאני זוכר אמרו שלא צריך לשלם על חלקי מחשב .. -טעות בפורום , להעביר בבקשה..-

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by NetSpider,

בקיצור אני רוצה לדעת עם יש סיכוי להעביר אלקטרוניקה בלי שיתפסו אותך המכס ?? ובכלל איך הם עובדים שם ,כי אני אני רוצה לקנות כמה דברים בארה"ב ואני לא רוצה גם לשלם עליהם במכס ... פעם שעברה שטסתי לשם לא קניתי שום דבר טכני ולא כל כך התעניינתי... הפעם אני רוצה לדעת בדיוק מה ואיך ... תודה .

7. אם כתוב עליו שהוא קורא בפורמט AVI אז הוא קורא DIVX או שזה לא קשור? כתוב שהוא קורא VCD, AVI + MPEG תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. קיבלתי לא מזמן את המכשיר מכשיר ממש טוב ונוח (נוקיה כרגיל..) הוא בא עם כרטיס זיכרון של 32MB ואפשר להחליף לכרטיס אחר לפי מה שאני הבנתי השאלה עד כמה הוא יכול לתמוך.. אם אני קונה למשל כרטיס של 1GB הוא ייקבל אותו? יידע להסתדר איתו והכל? כרטיס MULTIMEDIA MMC משהו כזה.. מישהו יודע? ???

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  9. אוקי עדיין אין לי פרופיל, כנראה 64 וזה יוצא לי מעולה כי אני רוצה להגיע לממר"ם...עכשיו מישהו כאן יודע במקרה על השפה שהם מלמדים שמה? הבנתי שהיא דיי דומה לASM (אני יודע אASM דיי טוב)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by timac,

קיבלתי מנילה ונתנו לי בה 3 אופציות : חיל חימוש-אופטיקה,מערך רכב,מכטרוניקה,מערכות חשמל. מערך התקשוב-תקשורת ומחשוב,מערכות תקשורת,תקשורת רדיו,תקשורת מחשבים. חיל האוויר-מערך המטוסים מערך יחידת בקרה,מערך הנ''מ,מערך יחידת התוכנה,מקצועות טכניים,אלקטרוניקה ומחשבים. 2 שאלות: אם נגיד ואני ילך לחיל האוויר אז אני בוחר מתוך הרשימה מה שאני רוצה או שמשבצים לפי איך שהצבא צריך? בתור מקצוע לעתיד לאן הייתם הכי ממליצים ללכת? אני חזק בכיוון של מחשבים.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. Started by WarMachine,

היום קיבלתי מנילה, לא קרבית ויש שם כל מני תפקידים שאין לי מושג מה אומרים אז אם מישהו יוכל להאיר את עיניי זה יהיה נחמד ביותר.. אז ככה בקד"צ אני יכול לבחור את התכניתן/מפעיל מערכות מחשב, שני אלה אני יודע מה אומרים (ממר"ם)ככה שלא צריך להרחיב שאר התפקידים שלא מצריכים קד"צ הם: מפעיל תקשוב מבצעי מפעיל תקשורת נתונים והצפנה מפעיל קש"ב טקטי מש"ק מערך בלונאי מודיעין מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס מישהו יודע מה כדאי מה לא, מה עושים ואיפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני צריך לדעת כמה אחוזים מורידה מס הכנסה בסכום כסף מסוים. למשל אם קיבלתי 3000 ש"ח, כמה מס הכנסה תוריד לי (באחוזים) תודה!

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Burned,

נגיד וקיבלתי מאתר מסוים שאסור להגיד את שמו (מתחרז עם פוקרז) משלוח. האם אני צריך לשלם עליו מסים מסוימים? לדוגמא אייפוד נאנו שהמחיר שלו זה נראה לי סביבות 150-200$? והאם אני צריך לבוא ולאסוף אותו מת"א או דברים כאלה? תודה

14. Started by STRENGTH,

באתר הזה רשום שאפשר לדעת מי מחק או חסם אותך מהרשימה checkmessenger2 אבל לפני שאני נכנס אליו צריך להכניס את הסיסמה ואת הכתובת של האימייל אבל השאלה היא אם האתר הזה מספיק בטוח..זה לא איזה אתר גונב סיסמאות?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. כמו שכתוב למעלה, אני רוצה להירשם לאתר מסויים ולשלם כסף אבל אני לא מצליח כי לא יודע מה שלושת המספרים הראשונים של ארצות הברית למשל או ביכלל מה המספרים אני בחברת אורנג' עם זה משנה עם אבנתם זה ה+ ואחריו שלושה מספרים ואז המספר של הפלאפון שלך או הטלפון בבקשה עזרה לא מבין מה המספרים תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום רב. אח שלי עוד חודש בדיוק מתגייס לצה"ל. מאחר ואני סיימתי לפני 8 חודש את השירות, הוא הגיע אלי עם שאלה שאני לא יכול לענות אליה. מבקש עזרה ממי שמתמצא בתחום. רקע: אח שלי למד לטבחות בתדמור כולל י"ג ועבד התמחות בכמה מקומות. היו לו בעיות רפואיות (קצת פיזיות, קצת פסיכולוגיות) שטופלו ברובם לפני די הרבה זמן. הוא ממש רוצה (ודי צריך) שבשירות יעשה את תפקידו כטבח. אבל בצו ראשון בגלל שהוא לא ניפח את הבעיות שהיו/קיימות עדיין, הביאו לו פרופיל 97 וקב"ע די נורמלית (לא יודע כמה בדיוק אבל כך זה נראה). בסופו של דבר הוא קיבל גיוס לכפיר. השאלה: באיזה דרך אפשר להעביר אותו ליחידה/תפקיד מתאים בתור טבח. האם להוריד לו פרופיל (דרך מי ואיך?) או קב"ע? האם לעמוד על שלו ולא לעשות טירונות בכפיר ואז לה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by aviran9111,

שמתי לב שמשום מה המערכת שלכם לא מזהה מערכת הפעלה של מיקרוסופט מעל XP ומזהה את VISTA ו-7 בתור NT (וידוע שהם כאלה אבל בחייאת..). למה זה קורה?

18. היי אבא שלי קנה בשביל הLCD החדשה שלנו מחשב קצת יותר חזק בשביל מדיה סנטר,שאנחנו נוכל לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה במקום על המחשב ושיהיה עם הסאונד של הרמקולים והכל המפרט הוא כזה: AMD ATHELON 5200+ לוח אם: asus m3n78-EM am2+ הכרטיס מסך נשאר אותו אחד 8500GT,אבל יש מצב שאני אנדב את ה88GT שלי לטובת גראפיקה מעולה.זה כדאי? זכרונות DD2 1066 MHZ של 2 ג'יגה של OCZ וכמובן מערכת ההפעלה היא ווינדוז וויסטא הום פרימיום אם אני אכניס שם את ה88GT שלי,על איזה גראפיקה נוכל להריץ משחקים?והאם נוכל להגיע לרזולויה המקסימאלית של FHD שהיא 1900X1200? תודה

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  19. טוב דבר ראשון אני ממש מתנצל אם זה לא המקום אבל התלבטתי בין כאן לבין מפרטי מחשב אבל נראה לי ששמה זה רק למפרטים אז פתחתי פה בכל מקרה חבר שלי אח שלי טכנאי הוא בא אליו ואז אמרתי לו שיעזור לי להרכיב מפרט הוא אמר לי שיותר טוב לי לקנות מחשב מוכן (לא יד 2) אלה מערכת מחשב כזאת כי במערכת מחשב זה דבר שנדבק לעומת מפרטי מחשב שאם לא עושים את זה באמת אצל מישהו ממש מקצועי יש סיכוי שזה לא ייצא בצורה טובה כי לא כל החלקים תומכים ב-100% עם שאר החלקים והם לא ייתנו את התצואה הכי טובה לעומת מערכות מוכנות שמי שבנה אותם כן מקפיד שכל החלקים יתאימו אחד לשני אתם חושבים שהוא צודק?? למה אני רואה שגם פה (וגם ב-FXP אם אפשר להגיד ) עובדים רק לפי מפרטים והרבה קונים רק לפי מפרטים אז זה נראה לי …

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by SixKiller,

כמה זה עולה מאיפה קניתם ורק את הראש(כאילו את הכוס עצמה) לא נראה לי שזה עולה הרבה כי מקדח עולה 400 שקל והכוס כולה 50 (הערכה קבוצתית) כמה עולה תודה על התשובה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by X_Dror,

מה המינון והדחיפות בה אני צריך לקחת את התרופה אם רשום לי PO 1 TAB X 2/day for 30 days ? מקווה שתוכלו לענות לי. (אני משער שאני צריך לקחת כדור אחד כל יומיים במשך 30 יום)

22. Started by PsyDream,

לא ידעתי איפה לשאול..תגידו מזה אפשרות "המהרת מערכת המחשב" שיש אפשרות להוסיף ב-tms??

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  23. Started by ariel-ro,

יש לי בבית משחזת זווית שהשתמשתי בה פעם אחת בלבד. בכמה אפשר למכור אותה? הדגם: Bosch gws 6-115. כיום הדגם היותר חדש עולה 470. אני הצעתי 300 שקלים. לכמה לדעתכם שווה לרדת(אם צריך)? ויש גם 4 דיסקים לחיתוך מישהו יודע מחיר של דיסקים כאלה? אריאל

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by tulicooli,

נגיד עשינו רעש והזמינו אליינו משטרה ואז היא אמרה לנו ליהיות בשקט ואז היא הלכה להגיד לקבוצה אחרת ליהיות בשקט ובדיוק בא ילד שלא היה שם ואז הוא דיבר בקול ואז בדיוק המשטרה באה ואמרה לו בוא לתחנה ובלי אזהרה אפילו.. מותר לה? והאם חייב שההורים שלו ישחררו אותו או שאפשר מישהו בן 18 שישחרר אותו? ומזה איזה שוטרים מניאקים מותר להם ככה לקחת מישהו בלי לדבר איתו פשוט לקחת ולא לשמוע את הצד שלו? ותגידו זה נכון שאם השוטר בלי כובע \ עם נעליי ספורט \ החולצה שלו לא בתוך המכנס אז הדו"ח שהוא רושם לא תקף? שזה תחת הסעיף של לא תילבושת מלאה? האם אפשר איכשהוא להתנער משוטרים כאלה? למשל פעם לקחו אותי לתחנה ולא היה לי מושג אפילו מה עשיתי לא אמרו לי מה עשיתי פשוט באו לקחו אותי לתחנה לא הראו לי תעודת שוט…

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Enable,

אני מעוניין לקנות זכרונות יד שניה והמוכר הציע לשלוח לי במשלוח גוביינה [שאני משלם לשליח] עכשיו,מה ימנע מאותו מוכר פשוט לשים לי אבנים בחבילה במקום זכרונות??? השולח מצהיר את מה הוא שולח? במקרה וקורה מצב כזה מה אפשר לעשות? X:

• 0 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.