עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Decktor,

חבר שלי צריך להירשם למועד ב' מתמטיקה וחייבים דרך האינטרנט ולא הצלחנו למצוא איפה בדיוק באתר של משרד החינוך אם מישהו יודע אני נורא אשמח תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לככם זונרים! במסגרת שיעורי אנגלית בכיתה י' אמר לנו המורה שאני צריכים להכין עבודה אשר תהיה בעלת משמעות בציון הבגרות. הוא החליט שהנושא לעבודות יהיה החלל וניתן יהיה להציג אותן בדרכים שונות. אני, ThePorscher ועוד מישהי התארגנו כקבוצה והחלטנו שנעשה את העבודה בנושא נאסא, החקר בעבר, בעתיד וכו'... בגלל נסיון עבר שהיה לי עם עריכת ווידאו חובבנית הצעתי שנעשה זאת כסרט\מצגת ווידאו וכך נוכל לעשות עבודה יפה וגם לשלב סרטי קולנוע בנושא החלל. לאט לאט התברר שאנחנו לא הולכים לכתוב כאן מאמרים מדעיים מדוייקים או פרטים מדוייקים מספיק ונשאר לנו רק את הסרט עצמו כדבר מיוחד ושונה להאחז בו. את הטקסטים סיכמנו ממאמרים קצרים ועמומים באתר של נאסא וגם הרבה המצאנו, תמונות מרחבי האינטרנט, מוזיקה מהמ…

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by Or ei,

זה אחד מהחתולים שלי יש לי 6 3 גורים ו3 בוגרים הוא אחד מהגורים לאחרונה איזה כלב נענע אותו והוא עבר ניתוח להחזרתה המעיים למקום (אל תשאלו) מאז שהוא חזר מהניתוח הוא לא עוזב אותי אם אני הולך שנייה לסלון הוא בא אחריי גם אם זה לשנייה כל היום הוא יושב עליי ומסתובב לי על השולחן של המחשב כבר כיבה לי אותו (עם הכפתור שבחוץ כרגע מטעמי בטיחות) רדף אחרי הסמן של העכבר וכתב הרבה על המקלדת בזמן שהלך על השולחן בגלל שהוא כל כך נחמד החלטתי למצוא לו שם (לשאר החתולים שלי אמא שלי ואחותי תקעו שמות זרובבל,מוצי ) יש לכם עצות לשמות לחתול ? שמות כאלה שאני אוכל לצרוח עליו בלי להישמע מגוכך (ראדון רד מהשולחן !!!! )

• 104 תגובות
    • 10.4k צפיות
  4. Started by Gohan,

היה על הנגן המדהים הזה כתבה באתר http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1054749978,10942, ואני ממש רוצה לקנות אותו השאלה היא איפה וכמה הוא עולה עם דמי משלוח? תודה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מנסה להיכנס לשם דרך האימייל (כשיש הודעה חדשה) אז פיתאום זה כותב לי Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by benor,

למישהו יש קובץ תרגום בעברית למערכת פורומים הזאתי? תודה!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by rambo,

היה לי משעמם, עשיתי מתיחות בסלון, הרמתי את היד, פגעתי במנורה ושברתי אותה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. אוקיי אז ממש בשניות שאני כותב את ההודעה (אחת מהמרגשות שכתבתי בחיי), אני אוחז ב 400$ (4 * 100) חדשים ירקרקים ורחיינים להפליא, שבעוד כ- 6 שעות (נכון לזמן כתיבת ההודעה) יטוסו ביחד עם חבר שלי (orrm מהפורום..) לארה"ב! עכשיו אתם שואלים מה הם יעשו שם? אוקיי אז בעזרת 400 הדולרים הנחשקים האלה, אור הולך לקנות לי את האיי פוד 15 ג'יגה מהדגמים החדשים!!! אתם לא יודעים כמה אני מאושר, פשוט לא יודעים! כי בתור אחד שלא היה לואף פעם דיסקמן (חחח באמת!) והולך לקבל בעוד כשבוע וחצי את האיי פוד, ובנוסף חסכתי לבד את ה 1795 שקלים האלה!!! (זה 400$ לשער היציג של היום + עמלה לבנק 40 ש"ח). אז לכל אלה שמקנאים, זה בסדר גם אני קיניתי פעם, אבל פשוט חסכתי כסף במשך זמן של חצי שנה- שנה + תמיכה קטנה מההורים …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by DJO,

אהלן, החלטנו בבית לקנות DVD (כן עדיין אין לנו..). אני לא מבין בזה כלום. אשמח אם מישהו יסביר בקשר לפורמטים שונים (אני זוכר שפעם היו.. ?), מולטיזון? חברות מומלצות, קורא צרובים, מחירים וכו'. קיבלנו באימייל הצעה לרכישת DVD SONAB דק במיוחד - פחות מ 5 ס"מ - ב 490ש"ח, איך זה נשמע? תודה מראש נ.ב. ה - DVD יתחבר לטלוויזיה METZ 34 אינץ' חדשה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  11. Started by Lev-UFO-Child,

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. פתחתי את הת'רד לכל אלה שהם מוכרים / טכנאים או סתם יצא להם לשמוע סיפורים מוזרים ומשונים על מקרים מעניינים/מצחיקים/שבא לבכות בעולם האלקטרוניקה. אתחיל בסיפור משלי : בתור טכנאי פרטי (כרגע לא עובד בתור טכנאי) , יום שישי אחר הצהריים , טלפון מלקוח פרטי באיזור כפר שמריהו. האיש מפוצץ בכסף - אני מדבר על מסך פלזמה 50 ומשהו אינץ' , רמקולים שטוחים מוטבעים בקיר ומחשב הכי חדיש שהיה בזמנו..... ומדפסת לייזר צבעונית (כן - לייזר צבעונית). "י. - אתה חייב לבוא , אני צריך לקבל עידכונים מהאינטרנט והמדפסת לא מדפיסה" ללקוח כזה לא אומרים לא - ואז עבדכם הנאמן יוצא לדרך בתקווה לחזור בזמן לסרט עם חבריו (מטריקס הראשון - סרט נהדר , מישהו הבין את השני ??? GO ZION). אני מגיע וישר ניגשים לחדר העבודה (שכ…

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by HFDO5,

הגעתי ל 100 הודעות מזלטוב לי חחחח ;D

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  14. :-X http://entertainment.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=poll.results&id=3346

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by onn_the_vy,

חזרתי מחבר במוצקין, עברתי את צבר לכיוון לקרית ים, יש שם עיקול כזה.... אוטו לפני נסע מהר, עלה על הגדר, והמשיך לנסוע עליה עוד כמה מטרים, העיף אותה ממש רחוק לצד השני של הכביש, ואפילו הוריד איזה עמוד תאורה בדרך אני חושב...... אני, שלקח לי איזה רגע להבין מה קורא, בלמתי, כולי מפחד על הבייבי של אבא שאני נוסע עליו פעם שנייה (תמיד נסעתי על האוטו השני, אותו אני מכיר כמו את היד שלי..) ראיתי שהוא חיי, ונסעתי 30 כל הדרך להוריד מישהוא והביתה..(לא רצוני, אבל ככה יצא..) ...והבייצים שלי עדיין בתחתונים..... חבל שנתנו לו רשיון.... (הוא היה צעיר, נהג חדש, נסע מהר, וכנראה גם קצת מסטול, עייף בטוח...)

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by OmerS,

היי, תמיד רציתי לברר, מי מחברי הפורום הזה חבר גם בתנועת הצופים? אם כן, באיזה הנהגה (ושבט) אתם? ומה התפקיד שלכם בשבט? אני אישית בהנהגת שרון, שבט פולג (תל-מונד), שכב"ג ואני בשנת קורס (ט') עוד מעט יוצא לקורס חמישיות..

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

לEWINGUM יש היום יומולדות. מזל"ט, ושמנמן YABB משודרג לקינוח

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. כל שנה, המחנך מאיים שאם לא תביא אישורים על חיסורים מההורים זה יפגע בציון בהתנהגות ולא תעלה כיתה, כל שנה סגנית המנהל אומרת לי שבקצב הזה אני לא אעלה כיתה (השנה כי השמצתי את הבי"ס בקרב תלמידי כיתות ו' שבאו לבקר בבי"ס, שאגב אני עד היום טוען שמותר לי להביע את דעתי ואסור לאף אחד לשלול אותה) כל שנה המחנך אומר שהתיק האישי הולך וטופח, וזה רע... אבל הנה גם השנה לא הבאתי אישורים על 80% מהימים שלא הגעתי + הברזות מהרבה שיעורים כדוגמת מיומנויות וחרא כאלה... גם השנה הסגנית אמרה לי את אותו הנאום המטומטם גם השנה קיבלתי איכשהו 7 מכתבים לתיק האישי, ותאמינו לי הוא באמת כבד... וגם השנה אני עולה כיתה ל-יא' והמסקנה מכל זה - שבי"ס זה בולשיט אחד גדול, ואם יש לך ציונים טובים (ויש לי, בכל המקצועות…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by EagleX2,

שלום רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי מידע מקוצר ומסוכם בעברית על מטריקס 1 2 כמה תאוריות דרך אגב חבר שלי טוען שהעולם האמיתי זה בעצם עוד מטריקס וזה בעצם מטריקס בתוך מטריקס זה נכון?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. לכל מי שמכיר סרטים איכותיים בבקשה לרשום. הנה הרשימה של הטובים שאני מכיר: Turbo Dreams 1,2,3 Getaway In Stockholm 1,2,3 Ghost rider (סרט עם אופנוע אבל חיה ביותר) ועוד סרט גרמני שאני לא יודע את השם שלו על גולף RS אם מנוע V6 של אודי . משהו פשוט משופר מהתחת.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה דעתכם? http://www.baboom.co.il/Uploads/5841-631924975893593750-gt.htm Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2612.9 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1199.75 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 498.84 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 549.94 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5900 Ultra TDH MyVIVO 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2999.37 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 488.92 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by רביד,

התמונה שלי בסדר לפורם או לשנות? אני אבין אם כן...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. Started by FixSiS,

אני מקווה לעזור כמה שאני יוכל....

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by Tomerico,

מי האבא של לוצ'יוס בסרט גלאדיאטור?! זה לא יכול להיות מקסימוס... ביגלל שהיתה לו אישה... מי זה?! *עריכה האמא שלו זה הבת של הקיסר.. (הבן זונה הזה..)

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by jj516,

טלפון להזמנות : 046100786 טלפון שירות לקוחות : 046260797 זה מה שכתוב באתר שלהם, אבל הוא לא מחובר, עם אני לא טועה 04 זה עכשיו 08 לא? וגם עם אני מחייג דרך 08 עונה לי משיבון צחוקים כזה של משפחה ולא של חנות... אז... מישהוא יודע איך אני יוצר איתם קשר טלפוני?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים