עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הייתכן שהעיבוד הקולנועי עבור סדרת משחקי המובייל הנודעת יהיה הפתעה איכותית? לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בטריילר-הראשון-של-הגירסה-הקולנועי/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. סיימתי לראות חלק גדול מהראיון המשותף של ביל גייטס וסטיב ג'ובס, וזה פשוט מדהים. http://www.youtube.com/watch?v=9HMO0zVYUw8 פשוט מדהים, שני שועלים וותיקים יושבים על הבמה מדברים וצוחקים יחד, ועם זאת עוקצים אחד את השני על העבר וההווה חופשי כמעט ולא מיישירים מבט ביניהם (משקעי העבר?). מעניין לראות שהחוק או כלל האצבע הידוע "כדי להצליח לא צריכים להיות הראשונים בשוק, אלא הכי טובים" פשוט מרצף את הדרך בין שתי החברות האלו: - GUI: אפל משאילה את הרעיון מ- Zerox, נתקלת בבעיות של עלות חומרה לצרכן ומדשדשת ואז MS מגיחה מאחורה ודורסת אותה עם WIN95. ג'ובס דרך אגב למד את הלקח היום הוא מגדיר את אפל כחברת תוכנה (לדבריו) - נגנים דיגיטלים: אפל פשוט פותחת את השוק עם IPOD ו- ITUNES ועכש…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by r1plet,

כמו שזה נראה, כל החנויות הנוחות לי מציעות רק את הרויזיה (סטפינג) הישנה של המעבד, C2. יש חנות שבוודאות מוכרת את הPHENOM II X4 955 BE בגרסאתו החדשה יותר - C3?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by LAKOTA,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני פונה עליכם לעזרה שמתי לב שיש אלבומים שיש להם אותיות ומילים אחרי שם האלבום והיתי שמחה לדעת מה זה אומר? אשמח לקבל רשימה שבה אוכל לזהות את הגרסאות לאלבומים כגון: Deluxe Edition,MTD, Advance מה כל אלה אומרים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. בארץ או בחול. אם מחול אז שלא יהיה מחיר שחיטה. באתר הרישמי אאפשר, כי הם לא שולחים לארץ.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by MATTAN,

אני מבקש המלצה על ספר של רשתות ואינטרנט טוב שמסביר הכול על הנושאים הללו תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  7. Started by New-Old User,

רציתי לשאול אם יש פה מישהו שקצת מבין בנושא של מניות.. זכרתי שדרור אולי יודע קצת לא? יש לי מניות של טבע בערך שנתיים,והרווחתי עליהם 1500 שקל. עכשיו יש לי 4500 שקל אבל אני לא רוצה לשים את כל הכסף על מקום אחד אז חשבתי אולי לקנות מניות חדשות.. יש המלצות למשהו?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  8. מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  9. העתיד אולי עשוי להביא עימו הפוגה קלה במגמה זו - אך בינתיים ערך הרכישה הממוצע עבור רכיבי ה-DRAM מגיעה לגבהים חדשים לכתבה

10. יש למישהוא דרך להשיג את טופס מספר 7 של התוכנית הצבירה במתמטיקה (מועד א' כמובן) כי אני פשוט ממש חייב אותו וראיתי רק פטרונות שלו ובשום מקום כולל המאגר של משרד החינוך אין אותו... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  11. Started by genia,

למישהו יש המלצה מנסיון לחנות כלשהיא?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  12. חנויות לכל רכיבי המחשב (לא כמו FROZENCPU) תודה, RED SHARK.

13. האינטרנט זה מקום חופשי אבל אמרתי שלפורום יש חוקים והוא עבר עליהם אז זכותי לדרוש וליידע את המנהלים

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by UltraWaveMUSA,

לא משנהה חחחח כבר חזרתי מהבגרות [הלך אש :-) ]

15. Started by TOMMYB1,

חברה אני בשלבי כתיבה של הספר פרוייקט כדי לקבל טכנאי אלקטרוניקה. עכשיו אני בטוח שיש כאן חלק שעשו פרוייקטים של טכנאי והנדסאים. זה לא שאני רוצה להעתיק את הספר.. גם אי אפשר יש לי כבר פרוייקט מוכן! אם מישהו יכול לעלות את הפרוייקט שלו כדי שאני אראה אותו כדוגמא? (עדיף לעלות ללא הדפי נתונים זה יחסוך הרבה מקום) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  16. http://video.yahoo.com/video/play?vid=e625e97b18a35d7ed006579e70e8a471.1855152&cache=1 ועוד סרטון גדול בקבוק וודקה ב25 שניות http://uniquepeek.com/viewpage.php?page_id=469

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. פשטה רגל? כי חיפשתי אותם היום ואין תשובה ומצד שני בבדיקה שערכתי יש להם מעבדי AMD 939 ופנטיום 4 עדיין וזה נראה לי מחשיד

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  18. אם אני מצרף קובץ GIF הוא לא זז אז השאלה שלי אם יש איזשהי דרך ?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  19. Started by StorM FighteR,

איך אני עושה לעצמי חתימה עם תמונה יפה משהו שאני יבחר? אני מת שיהיה לי אני לא יודע איך עושים

20. האתר הוא www.axiontech.com . אם מישהו פעם הזמין מחנות זו או שמע עליה או יכול להגיד עליה משהו (מניסיון) אני אשמח מאוד אם הוא יכתוב את זה פה . אני שואל כי אני יכול להיות מאוד שאני מזמין מהאתר מערכת רמקולים ....בתודה .

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by MS-D,

שלום חברים, בזמן האחרון אני נודד בלי סוף, רחוק מאוד מהבית. הרעב ללמוד עדיין לא הפסיק. אני מחפש אתרים עם הרצאות, או לחילופים שיעורים על : כלכלה , יזמות , אינטרנט, חדשנות , עתידנות , יצירתיות , מנהיגות , עסקים , מכירות וכל נושא העשרה אחר. אשמח אם תשתפו אותי בלינקים שמוכרים לכם

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. אממ אני מחפש בעיקר חניות כמו frozencpu הם שולחים לארץ ? מה עם גב טק ? נעלמו מן העולם ? יש לכם חניות אמינות ששולחות ישירות לארץ ולא עושת בעיות עם המכ''ס וככה ? תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. חיפשתי ומצאתי רק סרטונים אני צריך את הפס קול להוריד למחשב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.