עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MOFRA,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259517,00.html לא מים לא חשמל איזה מסכנים מדינת עולם שלישית

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. מי שיגיד לי איך קוראים לשיר שיש פה שזה בפורטוגזית http://he.metacafe.com/watch/110649/brazil_team_dance_the_samba/ הוא מלך!! ואני ממש אודה לו... (השיר מתחיל בערך ב-00:25)

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by artv8,

היי, שלום לכם. קיבלתי שובר מתנה לקניות מאמאזון ואני לא יודע כלום לגבי מיסים וכדומה. 1. אם אני רוצה לקנות מוצר אלקטרוניקה, מה אצטרך לשלם וכמה ? 2. האם המשלוח יגע לביתי או שהוא יתקע במכס ואני אצטרך ללכת לשם לשחרר אותו? אולי מישהו שהתנסה בזה יוכל לעזור לי ?

4. Started by rogbi,

לא משהו שמתחרה בפורם הזה רק משהו לשפר את האנגלית ושהיה מעניין תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  5. טוב אז יש לחברה שלי עוד מעט יומולדת ואני רוצה לקנות לה גיטרה קלאסית (היא חופרת לי שהיא רוצה גיטרה כבר מלא זמן) הקטע הוא שהיא לא יודעת לנגן והיא צריכה משהו טוב למתחילים אבל שיהיה איכותי ובגודל מלא כדי שהיא תחזיק גם אחרי שהיא תלמד לנגן. מיותר לציין שאני בעצמי לא מבין בזה כלום , אז אני צריך עזרה ממי שכן מבין ויכול להמליץ לי על חברה+דגם שיתאימו התקציב שלי הוא 500 ש"ח +\- , מקווה שתוכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by sgt_flippy,

האם יש כנסים או הרצאות או תערוכות בפסח ובחול המועד?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה מראש, manbot

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. כי שמעתי כבר מלא זמן שמדברים על זה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by 114508534,

http://stage.co.il/s/381348 אני פשוט רואה את זה כל פעם מחדש וזה עושה לי צמרמורת ! מה אתם אומרים .

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. אז זה הולך ככה כבר שכמעט שבועיים אני מנסה למצוא שם של שיר מסויים שהיה בפירסומת בטלויזה אז הפרסומת הולכת ככה.. יש כזה גבר ואישה שלוקחים קפה ממדף בסופר כל אחד בצד אחר ואז הגבר לקח צינצנת וראה את הפנים של האישה ואז הוא כזה נסחף בשביל לראות את כולה הוא קנה איזה 2000 קפה כאילו הוריד אותם מהמדף בשביל לראות אותה.. והשורה היחידה שנאמרת בשיר ששומעים שם או שאני קלטתי זה wana be a bad man למישהו יש מוסג איך קוראים לשיר.. ודרך אאגב גוגל קצת יותר מדי טובים בחיפוש שלהם הקלדתי בחיפוש את השורה מצא לי כמעט 100 דפים!! תודה לכל מי שיעזור!!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Nahum2,

מצורף התרגיל והנסיון שלי ושל חברי לקורס לפתור אותו. אנא עיזרו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. Started by Aviko,

כותרת^. אני דבה גאה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. Started by eliXir,

זה בערך מתאים לפורום הזה.. אני רוצה לקנות רכיבים מאי ביי כגון 7800GTX, A64 4200+ X2 ועוד, עכשיו הקטע הוא שאם אני אקנה את הדברים האלה בארץ זה יעלה יותר מדי.. ב-EBAY זה חצי מחיר. עכשיו הקטע הוא שיש את הקטע של המשלוח והמכס, מישהו יודע כמה בערך המכס עולה? התקציב שלי הוא בערך 7-8 אלף ואני רוצה להרכיב מחשב משהו בסט

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו היום ניכנסתי לישעור בלשון המורה מתחילה ללמד הכול סבבה, פיתאום מה היא מוציא מהתיק? כן כן את הבגרות בלשון של החורף 2005. ;D גדול! אגב היא נתן לנו אותו הביתה! אה ואני לומד בתיכון תל אביב [באשדוד] זה רשת בתי ספר. אה ואנחנו רק שתי כיתות י'א ו י'ב. http://s53.yousendit.com/d.php?id=MXZEFISEZZKO14C620T0G42S8

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by bluemail,

אני יודע שזו שאלה אינפנטילת . מתי מתחילה חופשת פסח ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. קניתי לפני שבועיים כרטיס זכרון KINGSTON MICROSDHC 4GB CLASS 4 (בארץ). האם אני באמת צריך לשמור את הקופסה במקרה של תקלה?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by THE FOX,

הייתי רוצה לדעת איך הולך כל הקטע של הקנייה מEBAY? ואיך זה הולך בתחום של המשלוחים מחול? למשל אם אני רוצה לקנות מעבד המשלוח יגיע לסכומים גבוהים? ??? ואם יש מכס על מוצרי מחשב בארצנו בכלל?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by AtomiX,

בעוד כחודש אני טס לארה"ב אני מעוניין לקנות ספק לוח אם וזכרונות .. תמליצו לי בבקשה על חנויות טובות באזור ניו-יורק: מנהטן ובאזור סן-פרנסיסקו תודה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by ben389,

http://video.google.com/videoplay?docid=-781163969053975339&q=m+coupe

20. Started by Lior4543,

אוקי אז אבא שלי הפתיע אותי במסך חדש LCD 19 של ACER ומדפסת חדשה של ברודר, בקיצור ממש אהבתי הכל עלה לו בערך 1300 שקל.. תחדשו אותי!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by realmagic,

היי, אני יודע שזה לא הכי מקובל, אבל זכור לי שיש המון כפר-סבאים בפורום... אני מחפש דירת שלושה חדרים בכפר סבא, אז אם מישהו יודע על איזה דירה (רצוי במזרח העיר) - אני אשמח אם תשלחו לי בהודעה אישית. ניסיתי homeless וניסיתי מד"ס אבל פשוט אין פירסום של דירות באינטרנט... :-[ תודרבה! זהר.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by manganga7,

שלום לכולם. אני מחפש שיר של קובי פרץ (אני חושב שככה קוראם לו ). אני יודע שיש לו תיסרוקת פלטינה כזאת והוא קצת מזרחי. בקיצור אני מחפש את השם של השיר שלו, הוא דיי פופלרי ומשמיעים אותו בהרבה מקומות (חתונות, מגרשי כדורגל, כדורסל ועוד) ובכלל לשיר יש קצב ממש יפה. אז אם מישהוא יגיד לי איך קוראים לו אני ממש, אבל ממש יודה לו ולקהילת ה-HWZONE בכלל!. בתודה מראש- manganga7

24. אני לא זוכר של מי השיר או איזה מילים או קטעים מהסרט נמצאים בו כל מה שאני זוכר שזה אחלה טראק ודיי ישן (קצת אחרי שהסרט יצא) אז מי שמכיר... תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי =\ אם יש לך תאתר אשמח לקבל אותו אם יש לכם תרד זה יהיה אפילו מצויין בעיקרון אני מחפש איזה 2,3 אותיות סיניות יפות לצייר על הקיר בחדר שלי אז האתר הזה יכול מאוד לעזור לי

דיונים חדשים בפורומים