עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ELiA,

אני מחפש קובץ אודיו שבאמת מסוגל להמחיש לי את המערכת 5.1 שיש לי בחדר תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. איפה שכל רושמים משפטים חכמים כאלא....

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  3. Started by UltraWaveMUSA,

gs

4. Started by ELiA,

איך אפשר לבדוק על אנשים אחרים כמה זמן הם נמצאים באתר בכללי? אם אי אפשר שרשרו פה כמה יש לכם.... לי יומיים ו-14 שעות

5. Started by Dvich,

מישהו יודע מה המחיר של הPSP בסין בדולרים או שקלים? האם אפשר לעדכן לו את הקושחה לגרסא האנגלית? האם הכיתובים על המכשיר עצמו הם בסינית? תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. אממ אני פותח אתר של סאות פארק ואני צריך אנשים שיעזרו לי לכתוב כתבות... =] מי שיכול לעזור לי בבקשה... ניתן לתפוס אותי ב: Msn: Dj_Samsong@Walla.Co.il icq: 188834 e-mail: Samsong@Sp-israel.com אם לא מותר לשאול דברים כאלה אז מראש סליחה..

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by Dante_9,

יום ראשון אני מתחיל את הקורס בן שלושת השבועות. רציתי קצת פרטים על הקורס וחומר הלימוד אם אפשר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. http://blog.wired.com/tableofmalcontents/2006/10/less_than_three.html אחרי הפעם הראשונה ששומעים אותו קשה מאוד להפסיק...

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by ofir38,

איפה אני יכול להוריד סקינים כאלה? מי שיוכל לתת לי קישור פה להורדה של סקינים זה יהיה מעולה.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by DrowNz,

אהלן חברה, אני חייב בדחיפות תמונות של Penny Lancaster , תודה ענקית למוצא (לינק, תמונות) DrowNz

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by TyFon,

מה מצב? אני חדש בפורום, אני מקווה לעזור ולהשתתף. שמעתי שפיספסתי מפגש , לא נורא אני יבוא במפגש הבא.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. אחד השמות היותר מבלבלים לפי דעתי שנבחרו לקונסולה כלשהי בעולם, במיוחד כשהשם הקודם REVOLUTION נראה כמתאים כל כך למכשיר.. ללא ספק דיי תמוהה לפי דעתי הבחירה בשם הלא ברור הזה ששמו אמור להעביר מסר של "WE" שמשמעותה כידוע היא אנחנו/ביחד.. נינטנדו טוענים שבחרו את השם והלוגו כדי להעביר מסר של משחק משותף וגם כי שתי ה "ii" נראות כמו שני שלטים.. בנתיים, הדעות ברחבי הרשת (IGN, GAMESPOT וכו'..) דיי קטלו את השם החדש וממש לא התחברו אליו.. אתם מוזמנים להוסיף דעות.. סופ"ש נעים.. http://revolution.nintendo.com/

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. נמאס לי לראות כל רגע תגובות חדשות בנושאים שכבר לא מעניינים אותי זה יעזור מאוד

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by RTTW,

היי מה קורה? אני צריך עזרה קטנה אם הפלאפון שלי. מדובר בפלאפון של מוטורולה דגם E815 אני צריך איזה אתר שיש שם אפשרות להוריד כל מיני סקינים מודים לפלאפון הזה... חיפשתי כבר במוטו-IL ... אבל אין שם כלום לפלאפון הזה... בדקתי בפוקט פי סי גם לא מצאתי כלום... קיצר אני מבקש ממכם עזרה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by שמואלל,

שלום, אני מעונין לרכוש שם כמה דברים האם החנות אמינה ולא גנבת ושקרנית?ואיך השירות תודה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by PeaS,

הקלטתי את הסאונד של הסרטון מטומ'ז הארדוור עם ההמהרה ל5 ג'יגה-הרץ+ (הקולות רקע זה של החנקן הנוזלי וכל אלה). קובץ WMA מכווץ בRAR http://briefcase.walla.co.il/data/p/r/o/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200401221951338191/200401221959077887/rectest.rar

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  17. שלום לכולם, לא מצאתי בחוקים שאסור לפתוח משהו על כזה דבר, אם אסור אשמח אם תגידו לי. אז ככה אני מחפש שרת לאחסן עליו את האתר שלי (אתר אישי לא הורדות או משהו פומבי מסחרי גדול) אני רוצה שהחברה המאחסנת לא תקרוס , כרגע הוא מאוחסן על שרת ישראלי שאני די מרוצה ממנו כשהוא עובד אבל הבעיה היא שהוא נופל די הרבה פעמים וזה מוריד אותי בדירוגים בכל מיני מקומות. לכן אני רוצה שתמליצו לי על שרת(כמובן בתשלום) שרוב הסיכויים שלא יקרוס ואם יקרוס יטפלו בו אנשים מיומנים ומבוגרים. אם אתם רוצים עוד קצת פרטים זה משהו בסגנון 300 מגה לאחסון ו-30 ג'יגה תעבורה. תודה רבה רבה לעוזרים , זה חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by ^Z^,

אני הולך היום (רביעי) עוד לא הוחלט לאיזה אירוע בדיוק ומתי מה איתכם?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by 114508534,

אני צריך איזה כמה כתבות על זה , בעיברתי ובאנגלית , המטרה היא לעבודה באנגלית על התמכרויות והנושא הנבחר הוא סיגריות

20. Started by SweeT_EviL,

סתם רוצה לדעת עוד על היחידה הזו(שהיא די ענקית).

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. חחח מישהו עושה מלחמת בקלאוות ולא קורה לי?!? :nono: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. וואטסאפ עובדת על תכונה חדשה שתאפשר שיתוף קבצים בין משתמשים ללא צורך בחיבור אינטרנט, בדומה ל-AirDrop של אפל לכתבה

23. אחרי שסאגת הבחירות תמה, כנראה לזאפ לא היה מה לפרסם ולכן הם החליטו שהגיעה הזמן לפרסם את המתמודדים של תוכניות הריאליטי בארץ http://zap.co.il/special/models_special.aspx?sog=G-Reality

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by MATOK,

שלום לכולם. אח שלי טס לארה"ב עוד שבועיים ויש לי תקציב של 400$ איזה רכיב למחשב חוץ מכרטיס מסך כדאי להביא משם?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  25. ירדתי לשלוש יחידות במתמטיקה ואני צריך קצת עזרה למשהו האתר של משרד החינוך לא עובד לי ורציתי לדעת מה המיקוד לטופס 001 וטופס 002 לשלוש יחידות ואם אפשר דוגמאות למבחנים כי אני פשוט לא מוצא תודה לעוזרים אני שונא מתמטיקה

• 5 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים