עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני פותח עסק חדש ואני רוצה לשים בו 4 מצלמות שיקליטו 24\7 אם יש אפשרות גם שהמצלמות יחוברו לגישה מהאינטרנט מישהו מבין בנושא טוב? יש איזה חברות מומלצות שכדאי לפנות אליהן? מי שמבין יכול לפרט לי קצת על סוגי מצלמות / כרטיסי לכידה ומה ההבדל בינהם כי ראיתי מחירים שמתנדנדים בין 100 שקל לאלפי שקלים למצלמה אחת ובקשר לכרטיס לכידה בכלל ההפרשים ענקיים תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by xTz,

איזה זוועה של מקום http://download.yousendit.com/1CA810DF5E6477E1

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. כולל אותי.. ;D יש פה עוד כאלה?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

חחחח מי רשם "hwzone teem" שנה את זה פדיחות. http://service.futuremark.com/compare?2k3=3928076 אהה ועברתי אותך :}

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. Started by 888,

השאלה בכותרת אפשר להצביע פעמיים...

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by K0sTa,

3 יח' מתמטיקה שולטים :[ מה הפתרון? אם אפשר אז לרשום גם את הדרך בבקשה תודה (x+2)^2+(y-4)^2=25 מה הנגזרת של זה?! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. Started by 00000,

בד"כ בהתחלה ובחזרה מהפרסומות

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by dror_gh,

שלום , יש לי נוקיה 6230 ואני רוצה להעביר את כל ההודעות sms שלי למחשב כדי שאוכל למחוק אותן מהמכשיר אבל ה oxygen phone manager לא נותן לי להעביר את ההודעות למחשב . אני שזה בגלל שזה גרסת trial (ניסיון) מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד קראק לגרסה הזו או גרסה פרוצה? אם זה משנה אז הגרסה שיש לי היא 2.8.3.3 תודה רבה מראש ואם זה לא הפורום הנכון אז מצטער

9. מישהו מכיר אתר שאפשר לאחסן בחינם כמה מאות מגה ושהוא לא איטי מאוד?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. Started by narlat1,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד סרטי DVD עם MENU ותרגום לעברית...בבקשה תעזרו לייי!! (שגם יהיה על דיסק אחד)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. אני מחפש את הגירסה המהירה והקיצבית ששמים במסיבות מה השם שלה?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. Started by iakovl,

רציתי לברר למי יש בפורום PAYPAL והוא מוכן לעזור לי עם כמה דברים

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by kikkler,

דרור לוקאץ' ייבצע בפעם האחרונה מחווה ל איירון מיידן ומטאליקה אקרופוליס ייבצעו מחווה מלאה! למגהדת', במופע פרידה מהסולן דרור "שוקו" פאר. כל הופעה באורך של שעה פלוס.. תצפו להפתעות תקלוט - בועז בר לוי במקום יוקם דוכן של רייבן. פרטים נוספים בקרוב {צונזר. תיחצן את המסיבות שלך במקום אחר.}

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. Started by pMor,

מה אתם אומרים כדאי לקנות אודיגי חדש פלטינום במחיר טוב מeBay?? אני לא רוצה להדפק... ובבקשה תענו מהר זה נגמר עוד כמה ימים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by MacGyver,

האם מישהו מכיר נוסחה של סמים כלשהם??? לא,אני לא מתכנן ליצר אותם בעצמי זה משהו בשביל המורה לכימיה... תודה איתן

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. Started by MacGyver,

אני ממש מתחנן........! אני שובר את הראש איך קוראים לשיר הצרפתי הזה שרץ כל הזמן ברדיו .... שיר מהיר כזה...... איתן

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by alexrta,

רציתי לדעת באיזה תאריך המועד ב' של הקיץ? שמעתי שזה ב-12.7 אבל אני לא בטוח.. ובאיזה שעה הם מתחילים?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  19. Started by Peri228,

"אליפות העולם במשחקי מחשב, ה-World Cyber Games, היא אירוע בינלאומי עצום ומלהיב, בו משתתפים מיטב שחקני המחשב מכל העולם. השחקנים הטובים ביותר בתחומם, וכים בפרסים כספיים יקרי ערך, ובתואר הנחשק 'אלוף העולם במשחקי מחשב'." נלקח מתוך הכתבה שפורסמה ב Gamer.co.il . ב 6.10 עד ה 10.10 , תתקיים תחרות משחקי המחשב הגדולה ביותר בעולם , ה WCG , בפעם הרביעית . זו השנה הראשונה שהתחרות מתקיימת מחוץ לקוריאה , והפעם התחרות תתקיים בסאן פרנסיסקו . זו השנה השניה שישראל שולחת נציגים , באמצעות נטוויז'ן ו Gamer.co.il . הנציגים שישלחו יהיו במשחקים Fifa 2004 , Warcraft III ו Unreal 2004 . לכל אחד מהמשחקים ישלח נציג אחד , יחד עם מספר כתבים של גיימר שישלחו למקום לסקר את האירוע . ההרשמה לליגות פתוח…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  20. אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה מראש, manbot

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  21. אני וחבר שלי רוצים לנסוע לפני הגיוס להופעה של בלינק באנגליה. אנחנו חושבים כבר חודש לפחות איך להשיג כרטיסים, מצאנו כרטיסים להופעה המדוברת באיביי אבל אנחנו לא סומכים על החרטא הזה. מישהו מכיר אתר שמוכר כרטיסים להופעות ברשת? : ( מישהו יכול לחשוב על דרך אחרת להשיג כרטיסים?

22. Started by urielka,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsxp.php זה עושה בהתחלה את הרעש של WINXP לא לפחוד ;D

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  23. אתם אנשים לא נחמדים!!! בסוף אני עוד אעלב..... :'( מה יש לכם נגד ארנבים?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש מטי.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים