עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MariahCarey,

שלום, מישהו יודע איך אפשר להפוך את הפרופיל הרגיל שיש לי לפרופיל של מוסיקאי? או שחייב לעשות חשבון חדש?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by spike_staff,

http://www.slg.co.il ראיתי את המחירים שלהם ופשוט אני לא מאמין שיש כאילה מחירים בארץ. I7 965 EE עולה שם כמעט 1500 ש"ח שזה כלום למעבד הזה.. GTX 260 של XFX 400 ש"ח? מישהו הזמין משם בזמן אחרון? מעניין מאוד למה המחירים כל כך נמוכים? אם הם באמת כאילה אני מזמין עוד היום את כל מה שאני צריך ולא צריך ומוכר את זה פי 2 אחר כך...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MagnuM_47,

יש המון קטעים שאני רוצה להוריד מהאתר. רציתי לדעת אם אפשר? תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. הזמנתי מהם מוצרים והם במלאי ועכשיו אני שכחתי להתקשר אליהם היום שישימו לי את זה בקיוסק..... ( נדפקתי ) שלחתי איימיל יכול להיות שהם יקראו אותו מחר ? או היום ? כי זה ממש דחוף למחר !

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by Iv0ry,

למה הוא קרס? http://cms.education.gov.il/educationcms/units/exams

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by H3rzoG,

למישהו יש במקרה הזמנות פנויות ל- http://torrentbytes.net/ ?? יש לי הזמנה לטורנטיט אבל אני לא מסתדר כ"כ עם האתר הזה, אז מישהו צריך ..

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  7. המחיר של המוצר Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Retail Sound Card הוא 150 דולר שזה אומר 700-750 בארץ המחיר הוא 1100-1200 שקל למה יקר כל-כך?? עוד שאלה האם אני יכול לקנות ב yahoo את הכרטיס ב 150 דולר?? וכמה זה משלוח??

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by Alex89,

איזה שירות יותר טוב מבין השנים: YAHOO או ADBRITE למי יש יותר פרסומות להציג מי משלם יותר עבור כל פרסומת וגם בכללי?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  9. נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by --Adidas,

כמה בגרויות יש בכיתה י'? אם חשוב מגמה אז אני אלקטרוניקה ומחשבים .זה דיי רגיל כזה בקיצור אני צריך לדעת כמה בגרויות יש ? במה יש י יחידות ראשונות והכל. למה אני רוצה לעבוד על קטנוע וללמוד ורציתי לדעת אם זה יפגע לי בלמידה .שיעורים וכאלה אני לא עושה ,אבל ללמוד לבגרויות אני ילמד . ורציתי לדעת ,כמה זה זה בערך משמרת בתור שליח בשעות ? למה אם זה נגיד ככה 8 שעות ויותר ,אז לא ניראה לי מתאים לי העבודה . מה אתם אומרים ? בכלל כיתה י' נחשבת לשנה קשה ? עד עכשיו, לא למדתי. היתי במופת ,אבל בגלל התנהגות מלא חיסורים וכאלה אז מעיפים אותי . תודה למי שיעזור כי זה באמת חשוב לי .

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by TNTx2,

מישהו יודע אם אפשר לשנות ציון מגן אחרי הבגרות נגיד למועד הבא? כי אחת המורות אמרה לי היום שזה לא חוקי או משהו כזה... מי שיודע שיגיב ...

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by אבבאא,

היי,אני חדש פה ויש לי שאלה דחופה , למדתי בישראל ועשיתי בגרויות עד כיתה י' כולל , בסוף כיתה י' עברתי לארה"ב ועשיתי את הבגרויות של ארה"ב. אני מתכנן לחזור לישראל ורוצה לדעת אם מקבלים בארץ את התעודת בגרות הזאת של ארה"ב ? כי אני יודע שלמשל רישיון שיש לי משם , לא מקובל פה ! אשמח לתשובה , זה ממש דחוף לי , תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. שלום לכם, אני בוגר מחזור 1999 בבית ספרי, אחרי צבא, ואני מעוניין ללמוד בטכניון בקרוב, לכן אני משלים בגרויות - עשיתי אתמול את מועד ב' במתמטיקה 5 יחידות - ב-3 אני מאמין שיהיה לי 90+, אבל פישלתי ב-2 יח' השאלה שלי היא האם יש מצב שאוכל לגשת למועד חורף של ה2 יח' מתוך 5 במצב הזה ? והאם במקרה זה תחול עלי שיטת הצבירה החדשה הזו (שאין לי שמץ של מושג מה היא מייצגת ואיך היא עובדת), או שמא אוכל להשלים את הבגרות בשיטה הישנה ? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על הנושא הזה. בתודה, אריק.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. שנה שעברה סיימתי פיזיקה 5 יח' עם ממוצע של ,80 מה שלא מספק אותי. לכן אני רוצה לגשת לבגרות אקסטרנית ולשפר את שני השאלונים האחרונים. מישהו יכול להסביר בכללי מה ההבדל בין אקסטרני לאינטרני מה ההשלכות לזה שאני עושה את המבחן בצורה הזאת. עד כמה זמן לפני הבחינה אני צריך להרשם ואיפה? האם יש הבדל בין המיקודים לשני הבחינות? והאם יש עוד דברים חיוניים שעלי לדעת לפני שאני מתחיל לחרוש?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by HiperPsY,

שנה שעברה עשיתי את השאלון של C ואת הפרוייקט ועברתי אותם בהצלחה , השנה הלך לי ממש חרא במודלים ועיצוב , אם אני נכשל השנה אין לי את כל ה 5 יחידות או שבעצם עושים ממצוע בין השאלונים? זה ממש חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  16. שנה שעברה עשיתי 3 יחידות 2 יחידות בסיסיות (C++) ו יחידת מעבדה (אתר) במעבדה קיבלתי 95 וב C קיבלתי 80 השנה עשיתי את שתי היחידות המתקדמות של עיצוב תוכנה ומודלים וקיבלתי בהם 52 , השאלה שלי אם יהיה לי בגרות במדעי המחשב? 1. לא יהיה בכלל את כל ה 5 יחידות? 2. יהיה רק 3 יחידות? 3. יהיה את כל ה 5 , זה השתכלל עם שאר השאלונים? תודה.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  17. בחלק הראשון יש בחירה של שאלה 1 מתוך 2 על הנושאים משוואה ריבועית וסדרות, יכול להיות שיתנו לי שני תרגילים על משוואה או שני תרגילים על סדרות?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. Started by rosesr,

מה ההבדל בין בגרות פנימית וחיצונית? איזה מקצועות הם חובה לבגרות מלאה?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

אני עכשיו בכיתה י' מתמטיקה 5 יח' עוד יומים יש בגרות במתמטיקה שאלות ה'. אחותי שהיא ביא' 4יח' עושה את הבגרות. השאלה אם יש חיסרון בלעשות את הבגרות מחר? אחותי אומרת שלא כי כל עוד אני בבצפר אני יכל לעשות כמה מועדי בגרות שאני רוצה.... היתרון בעצם שבמיקוד ירד כל הסדרות חוץ מסדרות חשבוניות שזה מה שאני יודע ומתכוון לעשות. ובעצם אם אפשר לעשות כמה מודעים שאני רוהצ אז- למה לא? מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by pyro_man,

איך זה הולך?? רציתי לדעת באיזה מקצועות יש בונוסים? מה סכום הבונוס? ואם זה משתנה בין 4 ל5 יחידות??

21. Started by SpEcToR,

אם המורים נתנו לנו שאלה במגן שלא נכללת במיקוד. יש אפשרות לערער או משו? ממה ששמעתי הבחינות מועברות לבדיקה של משרד החינוך לאחר הבדיקה של המורים שלנו. זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hitman123,

בזמן הקרוב אני רוצה לנסוע לסלארוס לביקור של חודשיים. אני רוצה לעשות ביטוח בריאות. השאלה שלי היא באיזו חברה הכי קדאי לעשות את הביטוח כך שבעת הצורך לא ינפנפו אותך? ועוד שאלה קטנה: איך אני מיישם את הביטוח אם אני נמצא בחול וחס וחלילה קרא לי משהו?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  23. אני לומד בעתודה טכנולוגית שנה שניה (יד') האם אני פתור מתשלום דמי ביטוח לאומי? האם עתודה טכנולוגית נחשבת ל"הכשרה מקצועית"?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by OoZz,

ראיתי בפורום מדריך לעשות דלת כזאת שקופה במארז... זה המדריך הראשון שיש שלוחים על מדריכים.. עכשיו רציתי לדעת אם נראה לכם שווה לעשות את זה?

25. קיבלתי החודש 3 צ'קים שמסתכמים ב10,000 ש"ח אני בן 17. האם ירד לי מס אחרי שאני יפקיד את הצ'קים האלה? אם כן עדיף להפקיד 2 צ'קים בחודש הבא? זה יעזור? כמה אחוז ירד לי? ואיך אני מוציא את התדפיס הזה של כל הצ'קים והביזבוזים שלי כי יש מצב חודש שעבר לא נכנס לי צ'ק אחד. איך קוראים לזה שם? אני בבנק הפועלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים