עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by generalA,

אני מחפש 3-4 חנויות זולות במיוחד אשר לא בהכרח אינטרנטיות אך זולות באיזור הדר יוסף בת"א (ליד תחנת הרכבת האוניברסיטה) או בכלל בת"א ... תודה אנשים !!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by PeteRoy,

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  3. מדינות באירופה רוצות למשוך אליהן עובדים מיומנים והן מציעות הטבות למי שמעוניינים לגור בהן ולעבוד מרחוק. מי מציעה את השהייה הארוכה ביותר, איפה תקבלו פטור מתשלום מסים ואיפה ניתן לקבל אזרחות?לכתבה

4. Started by pure perfection,

שלום , יש ל xtreamer prodigy , אני מנסה לצפות בסרטים שה aspect ratio שלהם זה 2.40:1 שזה מסך מלא . במחשב זה בסדר זה מוצג כמסך מלא אבל בסטריימר זה לא מופיע במסך מלא . מה יכולה להיות הבעיה ? שאלה שניה : אני מזמין מחול בגדים בשווי של 2600$ כמה מס אני אצטרך לשלם ? תודה

5. Started by udi,

שלום אני מודע לכך שאסור ואני מדגיש שאסור לפרסם כאן חנויות בארץ שאלת היא כך אני נוסע לארה"ב למשך חודש פלוס מינוס רציתי לשאול האם משהוא מכיר אתרים באינטרנט של חנויות זולות שם אני יודע שרובם עושות משלוחים רק בתוך ארה"ב ולכן ארצה לבדוק זאת לפני הטיסה בתודה מראש לאחראי הפורום בדקתי בכללי הפורום זה ואין זכר על יזכור חנויות בחו"ל והדגש בחו"ל אם אני עובר על כללי הפורום זה רק בתמים ואבקש שתנעל או תמחוק את הבקשה וסליחה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by dante123,

שלום אני מחפש אתר שמכיל תווים לתופים, כמו שמצוין. אני לא רוצה טאבים, אלא רק תווים.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  7. שמעו אוהד שרוף של חולון נפלנו רע שמשחקים ברעננה מישהו יודע אולי איך ואיפה אני משיג כרטיסים למשחק ביום שני.. ?? אוי זה אמור להיו משחק טוב איפה בכלל היכל הכדורסל ברעננה?אף פעם לא היתי שם מאיזה חנות קונים כרטיסים למשחקים שנערכים שם?? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  8. קיצור אני מחפש איפה אפשר להוריד צלצולים (פורט מידי 4 פולי ולא מונו זול וצורם לאוזן) ומשחקים לנוקיה 3510i כמובן שיהיה בחינם (יש כבל לחיבור למחשב) יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. אני חייב בבקשה לכל מי שיש עבודה על האסלאם ועל הפילוגים שלו וגם על לבנון בבקשה שיאמר פה וישלח לי זה ממש דחוף! הכנתי כבר הרוב [יש לי מעבודות קודמות] אבל חסרים לי חלקים ואין לי זמן או כוח ללכת לספרייה לקחת את הספר הזה על האסלאם... בתודה מראש.

10. שירות א-ד-י-ר שגיליתי לאחרונה דרך האו"פ - סקירה קטנה ב http://www.pc-spot.co.il/community/viewtopic.php?t=3783

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה לדעת איך השרות של-pch ? האם היו לאנשים בעיות איתם' איך המחירים שלהם. אם אפשר בבקשה לקבל המלצות לחנויות מחשבים טובים ואמינים באזור רעננה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  12. במדריך הזה אני אלמד אתכם איך לבדוק איזה חומרה מותקנת במחשב וגם בדיקת טמפרטורות אם אהבתם תנו בכפתור הלייק ואם אתם חדשים ורוצים להתעדכן תלחצו על כפתור הsub זה יכול מאוד לעזור לי!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Nahum2,

גוגל..

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

אהלן! אני מחפש מקום שמוכרים 5 מרבדי דשא דרבן. זה לא הרבה אבל אני לא צריך יותר. אריאל

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. הפרסומת מוצגת כאן באתר, לפחות אצלי .... עברית שפה קשה ?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  16. יש לי מספר שאלות: 1. האם עד כה נתבע מישהו על הפרות זכויות יוצרים למעט מוזיקה (משחקים, סרטים ומדיה אחרת)? 2. האם נתבע אדם פרטי בישראל, כלומר לא אחד שהפעיל אתר? 3. האם חוקי לדרוש מספקית האינטרנט את כתובת הIP שלך? 4. כיצד ניתן לדעת מיהו בעל הזכויות על תכנים שאינם ישראלים (כגון שירים לועזיים, סדרות לועזיות, סרטים לועזיים וכו') בבקשה לענות לי בהרחבה עד כמה שאפשר. (אם כי אני אסתפק בכן

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by dvirf1,

היי, שמתי לב שמחירי האוזניות בארץ די יקרים. החלטתי לקנות אוזניות מ dealExtreme. אני לא חובב מוזיקה מושבע, אבל עם האוזניות הנוכחיות שלי אני בקושי יכול לשמוע משהו כשאני נוסע ברכבת. הפרמטר הכי חשוב לי לאוזניות יהיה עוצמת שמע נורמלית. מכיוון שאני לא מבין באוזניות החלטתי לשאול כאן - על איזה פרמטר טכני עליי להסתכל כאשר אני רוכש אוזניות בשביל לדעת שהן יספקו ווליום נורמלי?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. ביקרתי לפני כמה זמן בפלאפון עכשיו אמרו לי שם שהפלאפון כבר הישתחרר וקיים רק מרכז הארץ וזה ביגלל האין עדיין דור שלישי בצפון הארץ אבל ב 8 לחודש הזה הייתי בבן גוריון טסטי לחול ויש שם עמדת שירות של פלאפון שאלתי אותם בקשר למכישיר הזה והם אמרו לי ביכלל שהמכשיר עוד לא יצא אז קיצור למי שהוא יש מידע כל שהוא על המכשיר ועל התאריך היציא שלו דרך אגב סוף סוף פלאפון עברו ל gsm

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  19. רוג'ה איגנטובה, המכונה "מלכת הקריפטו", מואשמת בהונאת פונזי של 4 מיליארד דולר באמצעות המטבע הדיגיטלי המפוברק וואן-קוין ■ עקבותיה נעלמו בשלהי 2017לכתבה

• 0 תגובות
    • 291 צפיות
  20. אלכסה בדרך ל-Roomba? ענקית הטכנולוגיה מחזקת את קו מוצרי הבית החכם שלה עם הרכישה של iRobot, שעומדת מאחורי סדרת שואבי האבק הרובוטיים. סגן נשיא אמזון: "נחדש בדרכים שיהפכו את חיי הלקוחות לקלים ומהנים יותר"לכתבה

21. שלום רב, מזה זמן אני שוקל להגיש מועמדות לעתודה האקדמאית. עשיתי פסיכומטרי, יצא מצויין, ויש לי בגרויות טובות, אז אני לא חושב שתהיה לי בעיה להתקבל לפקולטה שארצה. השאלה היא במה לבחור? בעיקרון אני מתעניין בתחומים אלקטרוניקה ומחשבים. קראתי קצת על הנדסת מחשבים, אבל לא הבנתי עם איזה ידע אני בעצם אצא משם. כך גם לגבי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם. כמו כן, איזו אוניברסיטה עדיפה לדעתכם, בן גוריון או הטכניון? אני גר בערד, אז יש עדיפות לבן גוריות מבחינת קירבה. השאלה היא האם המוניטין של הטכניון מוצדק ושווה להסתבך עם מעונות? אשמח אם תוכלו לענות על השאלות בתודה מראש, עדי.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. היי חברים, שמי גלעד ואני סטודנט שנה א' לניהול מערכות מידע במכללה האקדמית תל אביב-יפו. במסגרת סמינריון קיץ אני עורך עבודת מחקר בנושא הרגלי שימוש בשירותי מוזיקה בענן בקרב משתמשים בגילאים שונים בישראל. השאלון שלי מיועד לקבוצות הגיל 18-35 ו-40-65 בלבד (אם את/אתה בגיל 36-39 אין צורך שתמלא/י את השאלון). אשמח אם תוכלו להקדיש מספר דקות למילוי השאלון - זה יעזור המון ניתן להשיב על השאלון בקישור הבא: http://goo.gl/8Q1LFT תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by or2077,

תגידו אם אני לא הולך לתחרות סתם נרשם בחינם כאילו שאני בא רק להסתכל, אז מה אני רק מסתכל על אנשים משחקים או שיהיו משחקים גם למי שלא בתחרות כאילו אקסבוקס וכאלו כמו שהיה לפני כמה שנים בתערוכת גיימר

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.