עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tom123,

שירים בסגנון של- 01-infected_mushroom_-_becoming_insane וגם 05. Sesto Sento - Disconnecting אני פשוט רוצה טראנסים שהם לא חפירות יענו הקצב משתנה יש מנגינה וכו' יש המצלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. Started by Rafimr,

מישהו יודע מה זה אומר שאני מוריד שיר מסוים ו-50 אחוז ממנו הם Corrupted - דוגמא: גודל של שיר הוא 5 מגה 2.5 מגה ממנו הם Corrupted ב-Details האם זה אומר שהוא לא יעבוד ואני צריך להוריד אותו מחדש. ומה זה אומר באופן כללי.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  3. אני טס לארגנטינה-בואנוס איירס עוד 10 ימים. חשבתי אולי מישהו פה יוכל להגיד לי איך המחירים של ציוד היקפי למחשבים שם.. יותר זול/יקר מפה? אם זה יותר זול אז כמה בערך הפרש? חשבתי לקנות שם איזה הגה למחשב אולי Logitech Momo שפה בארץ הוא עולה קרוב ל-700 ש"ח ואולי עוד כמה דברים קטנים...למישהו יש מושג כמה הוא עולה שם? חשבתי גם לקנות שם דיי הרבה בגדים(אני במחסור חחח) מהמותגים המובילים..(לדוגמא: Rip curl,billabong,Op וכו'..).. אז מישהו יודע איך המחירים של זה לעומת פה? האם יש שם הרבה זיופים שכדי להיזהר? אשמח לקבל אתרים ושמות של חנויות מומלצות בבואנוס איירס.. תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by Idan-h,

אני צריך למלא את המנילה באינטרנט עד ה2/2, עכשיו ממה שאני חושב ומבין אני יכול מחר (ה2/2) במשך כל היום עד 12 בלילה למלא את ההעדפות. חבר שלי אמר לי שהוא חושב שאפשר עד 5 בערב ככה לא יותר. מישהו יודע מה נכון ? תודה רבה. זה חשוב כי אולי אני אוכל להשיג חוות דעת נוספות. ואני מבקש לא לבוא עכשיו בגישה "מה עשית עד עכשיו" כי זה לא ממש יעזור לי.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by ofeky1,

השאלה שלי אם זה בסגנון PAYPAL? והאם אני יכול לבצע רכישה לא בארץ? למשל לקנות PRIEMUM ב RS או משהו בסגנון? ואם כן אז תתנו לי רקע והסברים על איך זה עובד בבקשה כי אני חדש בעניין! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. אז זה הולך ככה כבר שכמעט שבועיים אני מנסה למצוא שם של שיר מסויים שהיה בפירסומת בטלויזה אז הפרסומת הולכת ככה.. יש כזה גבר ואישה שלוקחים קפה ממדף בסופר כל אחד בצד אחר ואז הגבר לקח צינצנת וראה את הפנים של האישה ואז הוא כזה נסחף בשביל לראות את כולה הוא קנה איזה 2000 קפה כאילו הוריד אותם מהמדף בשביל לראות אותה.. והשורה היחידה שנאמרת בשיר ששומעים שם או שאני קלטתי זה wana be a bad man למישהו יש מוסג איך קוראים לשיר.. ודרך אאגב גוגל קצת יותר מדי טובים בחיפוש שלהם הקלדתי בחיפוש את השורה מצא לי כמעט 100 דפים!! תודה לכל מי שיעזור!!

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  7. שלום אנשים אני צריך עבודה עיונית לספורט לא משנה איזה סוג ספורט. תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. אתם זוכרים את אתר מיליון הדולר? (גם את הזיוף הישראלי שלו) ראיתי עכשיו במקרה אתר מעניין שמזכיר משהו דומה (לכל האחראים של הפורום אין לי קשר לאתר אז לא לחושב שזה פירסום למטרות רווח שלי) http://www.projectext.com/ ממליץ להסתכל ולקרוא די מעניין ונותן השראה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. If you are honest this tells the truth -- it's pretty good. Write your answers on a piece of paper, and NO cheating!! The answers are at the bottom. 1. Which is your favorite color: red, black, blue, green, or yellow? 2. Your first initial? 3. Your month of birth? 4. Which color do you like more, black or white? 5. Name of a person of the same sex as you. 6. Your favorite number? 7. Do you like California or Florida more? 8. Do you like a lake or the ocean more? 9. Write down a wish (a realistic one). When you're done, scroll down. (Don't cheat)....... :+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+: Answers: 1. If you chose: Red - You are alert and your life i…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by תינוק22,

שלום , ברכב שלי ספרתי בפועל עשרה כריות אוויר ,אבל אני קורא באלון שרשום 6 בפועל , למה ? אחד בהגה +נוסע שתיים ב קורות A שתיים בכיסאות + 2ב קורת B שתיים בקורת ,C

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by Lol10k,

מחפש שם של סרט די דפוק,אני לא יודע אם מישהו מכיר. זה עם ג'ניפר אניסטון,היא אישתו של איזה אחד שמן שקשה לו להביא ילדים,ויש לה רומן עם אחד שהיא עובדת איתו והיא צריכה לשכב עם חבר של בעלה כדי שלא יספר... למישהו יש מושג? אולי איפה אוכל למצוא את השם? עריכה,מצאתי The Good Girl אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  12. אני צריך להתייעץ בקשר להצעת מחיר כלשהי.

13. Started by Kurt,

עשיתי בגרות במכניקה ביא' (יחידה אחת) , השנה החלטתי שאין לי מספיק מוטיבציה לסיים את השנה עם ציון נורמלי ופשוט אין לי רצון להשקיע במקצוע. האם אפשר איכשהו לגנוז את הבגרות הזאת מחוץ לממוצע במקרה ואני יוצא מהמגמה או שנתקעתי איתה?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by ForresT,

אני חושב שלהקה גרמנית(לא בטוח)קוראים לה טוקיו משהו..צריך את השם המלא..תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. יש איזה סרט שהסיפור עליו הוא על מישהו ומישהי ושת'הם הופכים להיות אחד השני (ז"א הבחור נפך לבחורה ההיא והבחורה נהפכת לבחור) לא זוכר הדיוק בגלל מה אבל השחקן הוא מוכר יותר, יש לו תלתלים קצת והוא מקריח כזה... ויש קטע בסרט שמראים את הבחורה שהיא בתור בחור מוציאה שיערות באף ושהיא נגעלת מזה כזה... סרט קומדיה שיצא אולי לפני 4 שנים יכול להיות... ראיתי אותו ביס לפני בערך חצי שנה נותן לכם משהו או שלחפור לעוד מידע? אה דרך אגב, התרגום שהוציאו לסרט הזה בעברית לעומת השם שלו באנגלית הוא ממש דבילי... כמו כל שאר התרגומים שעושים פה בארץ לכותרות של סרטים

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by yarl,

שלום יש לי סובארו ואני מחפש ספר תיקון בסיגנון של HAYNES למי שמכיר בבקשה לינקים לספרים או אתרים בחינם כמו שאנחנו אוהבים תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. תמליצו לי פה על שירים בסיגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU שירים בעלי עוצמה כזאת

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. אחד השמות היותר מבלבלים לפי דעתי שנבחרו לקונסולה כלשהי בעולם, במיוחד כשהשם הקודם REVOLUTION נראה כמתאים כל כך למכשיר.. ללא ספק דיי תמוהה לפי דעתי הבחירה בשם הלא ברור הזה ששמו אמור להעביר מסר של "WE" שמשמעותה כידוע היא אנחנו/ביחד.. נינטנדו טוענים שבחרו את השם והלוגו כדי להעביר מסר של משחק משותף וגם כי שתי ה "ii" נראות כמו שני שלטים.. בנתיים, הדעות ברחבי הרשת (IGN, GAMESPOT וכו'..) דיי קטלו את השם החדש וממש לא התחברו אליו.. אתם מוזמנים להוסיף דעות.. סופ"ש נעים.. http://revolution.nintendo.com/

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  19. מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד. מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ. מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום" או " אפ לי קציה ", אלא ה?ח?ל?ה. ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, "ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף, ולא פילינג. יש לומר ת??ח?פ??יף, ולא שמפו . יש לומר ג??ל?ג??ש??ת, ולא סקייטבורד . יש לומר א?ל-ר?יח?, ולא דאודורנט. וכן יש לומר צ?י?מ?נו?ת, ולא אנורקסיה (ויש להדגיש …

20. Started by eladh16,

שלום אני מעונים בהצעות לגבי שירותי איחסון אתרים בתשלום. מודבר באתר של חנות, אתר בסיסי, דפי html. איזה חברה את מצעים לי כולל דומיין. חברה אמינה, וזולה, ללא בעיות טכניות. נראה לי אני יקנה מ spd חבילה בסיסת של לינוקס, הם טובים? תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by Yair Tz,

אין לי מושג איזה ז'אנרים הבחורה אוהבת אבל אשמח לשמוע המלצות לסרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by Amit_Alcobi,

אני מחפש משהו שיכול ליצור סרטון אנימציה פשוט שאמור לפרסם מוצר מסויים... כל מי שיכול ליצור סרטון כזה שייגיב פה ואני כבר אחזור אליו. תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. שלום לכולם, לקראת פסח והיומולדת שלי החלטתי לפנק את עצמי בדברים שונים וביניהם הדברים הללו (התקציב שלי הוא 3K גג אחרון ביותר): *כרטיס קול XtremeMusic עבור הFX6021 שלי - מחו"ל כנראה. *אוזניות PX200 עבור הMP3 שלי -מחו"ל כנראה. *מסך Viewsonic VX724 עבור העיניים שלי -מהארץ כנראה *מצלמה Canon A610 עבור התחביב החדש שלי. *קירור לכרטיס מסך Zalman VF900-CU עבור שקט נפשי + אוברקלוק עתידי -לא יודע מאיפה. השאלות שלי הן: מה לא כדאי לקנות מחו"ל?.. ומה אתם הייתם קונים בתקציב הזה?

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by stone cold,

http://news.walla.co.il/?w=//872450 למי שלא יודע זה נמלים אדומות קטנות ואלימות מאוד שיש להם עוקץ והם תוקפות כל דבר שאומד להם בדרך ומעצבן אותי שבימקום לנסות לטפל בבעיה דחוף רק מדברים ומדברים אולי הם חושבים שהנמלים רוצים לרוץ לבחירות

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.