עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סך הכל בכל בדילים שיש היום בעיתון יש הנחה של איזה 500-1000 ש"ח, אם היו לוקחים חלק חלק ומחשבים מחיר זה היה יוצא יותר. יש עילה לבקש על מחשב ב10,000 (אולי קצת יותר) הנחה כזאת? ואם למישהו יש ניסיון... אשמח לשמוע. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by adi518,

היי, לפני יומיים שלושה קניתי מחשב חדש שהיה אמור להגיע עם DVD של LITEON (ראה לינק למוצר המדויק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1513032558.htm) הקיצר חלה טעות וקיבלתי סידי רום של לייטאון (הייתה מדבקה רשמית של לייטאון שווידאה שעם זאת הסידי רום אכן של לייטאון, ולמה אני אומר את זה....) יום אחרי הלכתי להחליף לדיוידי של לייטאון שעליו שילמתי כסף, וקיבלתי דיוידי שלא מראה שום סימנים מלייטאון -לא מדבקה כמו שעל הסידי רום שאגב אפשר לראות בתמונה של המוצר באתר (אני יכול לוודאות זאת אותה מדבקה במאת באחוזים), ולא בפרטי הדרייבר של וינדוז. השאלה היא... מי יכול בבקשה להסביר ? האם ככה זה אמור להיות ? או שאכן קיבלתי מוצר אחר ואני צודק בטענתי ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Mortar,

חוקים: חייבים לציין את מערכת ההפעלה, המעבד, לוח האם, הארדדיסק, סוג וכמות הRAM. אם המערכת מומהרת ציינו זאת ופרטו את כל החלקים שעברו המהרה. הזמן שתמדדו הוא מרגע הלחיצה על הכפתור עד לרגע שבו אתם כבר יכולים להיכנס ל MY COMPUTER או להתחיל לתפעל את המערכת... אני אתחיל P4P800 200@252 2.4C @ 3ghz WD 80GB + 8mb Cache Geil Golden dragon ddr 400 @ 404mhz CAS 2-3-3-6 (שינוי יחס ) WIN2k Pro SP4 45 שניות. ומה איתכם ?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Sol@rWind,

אני רוצה להתחבר, לא יודע למי למישהו יש ניסיון ? איך ערוצי המדע ה YES ? זו הסיבה העיקרית שלי ל YES. תודה.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום רב לכולכם זה מכבר קניתי מצלמת אינטרנט ורציתי לדעת כיצד ניתן לשדרה בשידור ישיר בנט אם דרך אתרים, אתר משלי או דרך תוכנה מסויימת. אודה באם תשיבו במהרה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by TeaTime,

אני מניח שכולם פה מכירים את תורת האבולוציה אתמול בלילה שניה לפני שנרדמת חשבתי עליה קצת ותהיתי כיצב יכלו להתפתח אבולוציונית דברים כאלה ניסתי ללכת מרמת התא אל הדג ולא הצלחתי לבצע שום התפתחות לוגית שתוביל מתא לדג אני יודע איך להסביר את רוב המערכות, אפילו המתוחכמות כמו העין אבל לא הצלחתי להסביר שום התפתחות של מערכת הדם, הלב והריאות הבעיה המרכזית שנתקלתי בה הייתה זו: 1. כיצד צביר תאים (שכל אחד מהם בנפרד מסוגל לשרוד ללא האחרים) מפתח את התלות בתאים אחים השונים ממנו? כלומר מדוע תאים מסוימים הפכו לתאי שריר בעוד האחרים לתאי עור וכן הלאה? לא הצלחתי לחשוב על הדרך שבה תאים יפתחו תכונות כאלה ועדיין יקיימו את המכלול 2. כיצד אותו צביר תאים מצליח לפתח את היכולת לבנות את כל המכלול מזוג תאי…

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by e-d-a,

לכל מי שמורעל כמוני ורוצה לדעת ולאסוף כמה שיותר מידע על הסיירות של צה"ל ואיך להגיע אלהם אז שיתן פה מידע מועיל שיכול לעזור, לשמשל כמו הקישור הזה http://www.idf2000.co.il/corps/elite.htm. אז אם יש לכם בעיקר מידע על איך להתקבל לסיירת מטכ"ל, סיירת דובדבן, סיירת יעל. וגם כן יש למישהו מושג מהי סיירת רימן? (כי אני לא הצלחתי למצוא מידע עלייה)

• 55 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by demonshlomo,

לפני שבוע קיבלתי את HARRY POTTER AND THE ORDER OF THE PHOENIX וסיימתי אותו לפני יומיים...(שלוש ימים ללא שינה!) ולדעתי הוא הספר הכי מותח והכי מפתיע בסדרה.... כמו כל השאר הוא סוחף וגורם לך לא לרצות להפסיק לקרוא, ספר מעולה שווה קריאה! למרות שהוא ארוך(870 עמודים...באנגלית!)הוא פשוט ספר מדהים! יש עוד מישהו שהתחיל לקרוא אותו או סיים כבר?

• 77 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. Started by e.s,

מישהו יכול להמליץ לי על סרט קומדיה יפה שכדי לי לראות תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by 47,

פשוט חובה ליראות!!! http://codematrixusa2.free.fr/reloadedparody.wmv

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by Shadowman,

שלום לכולכם.... דבר ראשון למה הפורומים שוב לא עובדי...? לשאלה שלי... ליפני כשלושה חודשים הייתי בגיבוש צנחנים/דובדבן!!! לא עברתי אותו!! אבל סיימתי.... התאריך גיוס שלי היה לתאריך 28.7.03 קיבלתי תאריך גיוס חדש 3.8.03!! זה הפתיעה אותי... ואכשיו אני לא יודע לאן אני מיתגייס... למישהו יש מושג לאן אני מיתגייס לפי התאריך... זה יוצא יום ראשון בשבוע!!

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by War-Hammer,

באיזה אתר ניתן לראות את התוצאות של הבגרויות בכלל ושל הבגרות בהסטוריה?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  13. הכתובת למטה היא קישור לפורום בארה"ב, בו מוצגים 2 "מיקרים": 1. תינוק בלי ידיים... נורמאלי עצוב אבל עדיין צוחקים עליו. 2. ילדים שנולדים עם הארליקווין, מחלה שנולדים איתה, ונפטרים ממש כעבור ימים ספורים אחרי הלידה, היא גנטית וקוראת כאשר אב ואם הנושאים את אותו הגן עושים ילד... הילד ה"גדול" שנושא את המחלה בן 6 ומאיראן והוא מיקרה נדיר, כי בדרך כלל נפטרים בימים הראשונים של המחלה. המיקרה מזעזע, אבל התמונות והאנימציות ממש ממש מצחיקות... אישית צחקתי כמו משוגע, אבל אני דפוק בראש אז... הנה הלינק: forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=602934 נ.ב תיקראו את כל התרד כי יש דברים מצחיקים בהמשך... ותתעלמו מהפירסומת למעלה.

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by Ewingum,

מי אמר שאין עבודה לחופש? http://news.walla.co.il/?w=/1/411810 נ.ב. - נו, זה עבודה לחופש בבת-ים ;D

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. Started by BrAvE_HeArT,

כנסו ותבדקו: http://199.203.207.174/bagrut_dynamic/main.asp?redir=Tziun

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. ללא תוכן

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. שמעתי שאפשר להיות טייס קרב של מסוקים גם אם יש בעיות ראייה עד גודל עדשה של 4 זה נכון?

• 107 תגובות
    • 11k צפיות
  18. אני מעוניין לעשות פרודיה ואני לא יודע באיזה פונט להשתמש כדי שיהיה דומה למקור. נ.ב. אני הבן אדם האחרון שיזדהה עם המשפט הזה, כל פעם שאני רואה את הסטיקר הזה אני חוטף קריזה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הגיע הזמן באמת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2688433,00.html

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  20. האם כדאי לקנות טלויזיה מסוג LCD (40 אינץ) או שעדיף פלזמה (ה-LCD הוא מדגם LG RL44SZ20RD אם זה עוזר ) תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by alexta-z,

ערב טוב אני רוצה לקנות סרט DVD ברשת , האם תוכלו להגיד לי אתרים מהימנים בארץ שמהם ניתן לקנות סרטים במחיר סביר ? (כל זה בא לי אחרי שקניתי את הANIMATRIX וממש נהנתי ממנו והרגשתי שאני תורם לתעשייה ). הסרט אגב עלה 80 ש"ח . ;D

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. Started by Socrates,

אתם יודעים על מה אני מדבר. אני רוצה את השם של הטראק.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים