עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

חשבתי אולי לעשות ורציתי לדעת על החברות השונות שמציאות את השרות הזה..

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

סתם רוצה לדעת עוד על היחידה הזו(שהיא די ענקית).

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום, במסגרת העבודת גמר שלי לתואר ראשון אני כותב מאמר על מערכת הבריאות בישראל, ניסיתי למצוא נתונים על כמות תביעות בנושא רשלנות רפואית בישראל (כמות בלבד ללא חלוקה לנושאי תביעה) בשנת 1997-8, בנוסף כמות תביעות בנושא רשלנות רפואית בישראל בשנת 2007. עד עכשיו העלתי חרס בידי, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר או מאמר עם נתונים מסוג זה. (אגב, חיפשתי באתר של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ובאתר של לשכת עורכי הדין, וכמובן בגוגל). תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לכתבה הבאה בכתבה כתוב ככה: "חברת לוג'יטק העולמית עורכת שני מחזורי השקה גדולים בשנה, השקת החורף במרץ והשקת הקיץ באוגוסט, כשבין לבין יש השקות מוצרים נוספות, למוצרים בודדים." [פסקה ראשונה שורה 2 לפני הסוף] ואז מציגים את החידושים שהולכים להיות מוצגים. השאלה היא האם כל מה שהציגו שם בכתבה זה הדברים שהולכים לצאת בקרוב או שיצאו גם מוצרים שלא מופיעים שם? כן,בטח עכשיו תגידו הינה עוד שאלה מטומטמת ומלא שטויות אבל תעשו טובה אם מישהו יודע שיענה, תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by methodman,

אני מתכנן לקנות מהם פלאפון ביום ראשון למישהו יש ניסיון איתם ? http://www.tikcom.co.il/

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by Kurt,

טוב hdtv,dvd ו-erotica די מסבירים תעצמם, אבל מה לעזאזל יש ב- boneless,core,nl,x? פשוט לא בא לי להוריד חצי מיליון headers במשך שבוע כדי לגלות

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by pavelr,

בזמן האחרון (למען האמת אף חודשים אחדים) אני חווה איטיות מחרידה בהורדות מרשתות p2p. כמובן התקשרתי לתמיכה של 013, וכמה מפתיע, הם מתכחשים להכל וכמובן אני יוצא האידיוט בכל הסיפור. בקיצור, כבר כמעט גיבשתי החלטה לעבור לבזק, אך לאור הטראדים החדשים שנפתחו בנוגע לאיטיות גלישה בבזק, אני כבר בספק אם זה כדאי (בברק אין לי בעיה של כניסה לאתרים, אלא אולי רק סרטונים עולים נורא לאט). מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by Or ei,

סוף חודש הבא אני טס לדרום אמריקה (מתחיל בארגנטינה) יש לי כרטיס מסטרקרד השאלה אם עדיף שבחשבון הכסף יהיה בדולרים במקום בשקלים כדי לחסוך עמלות המרה בדרא"מ (דרום אמריקה) לפי מה שהבנתי עם החשבון שלך בשקלים אז כל פעם שאתה מושך שם בבנקט הוא ממיר את השקל לדולר ואת הדולר למטבע מקומי ככה שאתה משלם על 2 המרות + עמלות משיכה אם אני אמיר את זה עוד בארץ אז זה יהיה עמלה רק על משיכה והמרה למטבע מקומי השאלה מה עדיף? כי גם להמיר את כל הסכום בחשבון לדולרים יעלה לא מעט

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. כמו זה למשל http://www.dragoncelt.com/DRAGON%20Misc/dragons%20miscellaneous.htm באיזה חנות בארץ אני יכול לקנות דברים דומים?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. איך אני קונה מהאתר EBAY ? מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה, ואיך אני עושה זאת מבלי שיעבדו עלי? -תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by Tanya,

הי בעוד כמה חודשים בודדים אני מתכוונת להתחיל לשפר כמה ציונים. [כשיגמר המלווה שלי ]. יש את לחמן, יועל גבע, וכ'ו... רציתי לקרוא חוות דעת, איפה כדאי [ולמה]... ולדעת איפה אתם שיפרתם...[במידה ושיפרתם... ]. יש לכם מושג מהו טווח המחירים?... ואיך בדיוק אני משפרת אם אני עובדת? ניתן להתאים את השעות? תודה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by IlanF,

מצאתי אחד חינמי ואני רוצה להוריד אותו, אבל אני מקבל שגיאה שאני צריך ליהיות בארה"ב כדי להוריד... ניסיתי עם כמה פרוקסים לארה"ב, אבל לא הלך... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by yuraxp,

שלחתי קונסולה לתיקון בשירות דואר אקספרס,כלומר עם שליח,את זה עשיתי ביום שני,היום בדקתי באתר של רשות הדואר החבילה הגיע למוקד השליחים בראשון לציון ,ששמה נמצאת החנות,חנות נתפתחת בשעה 10,מה קורה עם השליח מגיע מוקדם יותר וזה סגור? הוא יתן בדואר את הפתק של דואר רשום כאילו? אשמח לדעת איך זה עובד במצב כזה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by imac,

יש לי חומרה במצב טוב ואני רוצה נגיד להחליף איזה רכיב ברכיב אחר, האם קיימת חנות שמסכימה לעשות את זה? רצוי בדרום.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by J0n1,

כבר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. הי.. חיפשתי בלאזה ואין להם את השיר מה גם שהם חייבים לי שיר על חיוב לריק.. אני פשוט חייב את הקריוקי עוד להערב . תודה רבה ושבוע טוב ..

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. אם מישהו מכיר את האתר http://www.moddersmart.com/ אני רוצה לקנות משם כמה דברים קטנים והייתי שמח לכמה תגובות של אנשים שקנו משם , דבר ראשון והכי חשוב האתר אמין? בכמה הוא עושה משלוח לישראל ? אפשר לשלם דרך PayPal? ותוך כמה זמן יגיע המשלוח בערך ? קניתי בעבר מPlayAsia אז אני מבין קצת את הדברים , אבל אני לא יודע אם האתר אמין וזה... יאללה מחכה לתגובות כי אני רוצה כבר להזמין .. תודה מראש , Playaz עריכה: עוד שאלה בSUPOORET שם יש שאלה אם הם עושים משלוחים לכל העולם וזו התשובה: Yes. We proudly ship internationally but require extra documentation/information in order to reduce fraud. Please be prepared to submit copies of your credit card, photo ID, and signature. You may also b…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. http://www.focalprice.com/ האתר דומה במהותו ל-DealExtreme אך כמעט ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת, שלא לדבר על מישהו בישראל שקנה משם.

19. Started by חן מ,

,חג שמח קיבלתי בדואר זימון ליום מיון תעסוקתי. רשום שם שזה משהו חדשני כדי להתאים את מה שהמתגייס יודע לצרכים של הצבא,ואחרי יום זה ישלחו לי באינטרנט שאלון העדפות שאותו אני אצטרך למלא בצורה מסויימת. השאלה שלי היא האם צריך בכלל להתכונן למבחנים האלו?האם אלו מבחנים פסיכוטכניים כמו בצו הראשון שצרריך להוכיח ידע במתמטיקה ובלשון ובאנגלית וכו'? או שאלו מבחנים של דינמיקה ותנועה קבוצתית וכו'? אני ממש חייב לדעת,כי מה זה לא בא לי שוב להתכונן למבחנים המעצבנים האלו ושוב לא להצליח בהם תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by Axel Foley,

מישהו יודע מהם המיסים על רסיבר לקולנוע ביתי?

21. Started by neogod,

מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הוהפעה ב16/10 וכמה עולה כרטיס ??? ואיפה ניתן להזמין /לקנות (חוץ מהקופות בהיכל נוקיה) ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום! רציתי לכתוב כמה תגובות בZAP וראיתי שצריך משתמש, אז אמרתי אני אעשה לי משתמש. הכנסתי את הפרטים שצריך(אימייל סיסמא שם פרטי ומשפחה) לחצתי על הרשמה וזה חזר לי לדף של ההרשמה. כל הפרטים היו רק הסיסמא לא. החלפתי סיסמא ושוב אותה בעיה. החלפתי אימייל ועדיין זה חוזר למסך של ההרשמה. ניסיתי בכל מקרה להיכנס אבל זה אומר שאין כזה משתמש. האם לעוד מישהו הייתה/יש את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by drorhazan,

שווה לקנות חשבון שם במקום להיות guest כל הזמן? זו תוכנה בשם i am viewing אם אינני טועה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DarkMoh,

ככל הנראה הפרופיל הרפואי שלי (פלטפוס, בעיות בברכיים, משקפיים במס' גבוה) ימנעו ממני להתגייס ליחידה קרבית. למרות זאת, אני מחפש תפקיד שיהיה איכותי לא פחות מתפקיד קרבי ברמת השירות שלו. אני מחפש משהו שיתן לי סיפוק, אתגר וסביבה נהדרת במסגרת הצבאית. כרגע אין לי ממש מושג לאן לפנות ובגלל שרוב האנשים כאן אחרי גיוס אשמח לקבל המלצות. חשבתי על מצ"ח, מודיעין (שלא קשור בתיכנות), תפקידי ניהול שונים (כוח אדם וכו') או אפילו מראיין פסיכוטכני. שירות בשב"ס נשמע כמו חוויה מאתגרת, אבל האיכות הכללית של התפקיד, הסביבה האנושית והמשמרות נראים קצת נמוכים. תפקיד מעניין נוסף שחשבתי עליו הוא המשטרה, כלומר פשוט להיות שוטר. אם למישהו יש משהו ספציפי להציע, או סתם "כיוון כללי" אשמח לשמוע אותו.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  25. אני רוצה לקנות משחק שמופיע כניתן לקנייה רק בארה"ב ומקסיקו,תהיתי אם אפשר לעקוף את זה איכשהו ולקנות בכל זאת?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.