כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
-
האיתחול הקולנועי לצמד להיטי שנות השמונים נוחת בקיץ הקרוב, ובינתיים מעסיק את המעריצים הוותיקים ואת הרשת כולה בשל ההחלטה להחליף את צוות השחקנים הגברי המקורי בצוות נשי טרי השנה הנוכחית עתידה להביא לנו הרבה סרטים חדשים שיאלצו להתמודד עם דעות קדומות ואתגרים יחסיים – Batman v Superman שינסה להוכיח כי יש חיים לאביר האפל גם אחרי הטרילוגיה הנהדרת של כריסטופר נולאן, X-Men: Apocalypse שינסה להמשיך את ההצלחה גם ללא אחרוני צוות השחקנים המקורי של סדרת הסרטים, Suicide Squad שיאלץ להתמודד עם ההופעה הקולנועית האחרונה והבלתי נשכחת של הג'וקר ו-The Angry Birds Movie שיזדקק להוכיח כי גם משחק מובייל פשוט שהפופולריות שלו בדעיכה יכול להצליח בתור סרט קולנוע עלילתי בפרופיל גבוה. כעת, אל …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לפני שנה בערך (ליתר דיוק 8 חודשים) נפתחה קבוצה של HWzone ב-UD. UD (שהם ראשי התיבות של United Devices) זהו פרוייקט של מיחשוב מבוזר (Distributed Computing) שמטרתו ללהשתמש במחשבים בייתים על מנת לבדוק רעיונות לתרופות נגד סרטן. הרעיון הוא להשתמש בכוח החישוב הלא מנוצל של המחשב כדי בצע פעולות שהיו לוקחות המון זמן והמון תקציב בעזרת Supercomputers. הנה הקישור לעמוד הקבוצה: http://www.grid.org/services/teams/team.htm?id=4E7C6020-659F-4EC7-9125-421C148DD11C ומי שרוצה להוריד את התוכנה ניתן להוריד אותה מפה: http://www.grid.org/download/gold/download.htm עוד אינפורמציה ניתן למצוא פה: http://www.grid.org/projects/cancer/about.htm
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש חדר כושר + בריכה עדיף עם ג'קוזי שניתן לקנות כרטיסיה אליו במחיר משתלם. אני לא מאמין שיהיה לי את הזמן להגיע יותר מ 3-4 פעמים בחודש ולכן מנוי פשוט לא מעניין. נווה עוז נמצא ממש באמצע הדרך שלי למשרד. למישהו יש התרשמות ממנו?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום קיבלתי כמה שאלות בש"ב ואחת מהן היא להוכיח את פסוק הגרירה הבא: אני מתקשה להוכיח את הביטוי השמאלי אחרי קשר הגרירה התחלתי בסגנון של : אם A מוכל בB אז סיימתי לכן אני מניח ש A לא מוכל בB, ז"א קיים x ששיך לA ולא שייך לB. (x,x) שייך לAxA => שייך ל CxC... אני לא מצליח להתקדם למשהו שיעזור לי בהמשך התרגיל
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני עובד בפני בחירה האם להמשיך את הקו המקצועי שלי בתור מתכנת , DBA או איש SYSTEM(ERP, SAP וכו') כאשר אני באמת לא מבין מה זה SYSTEM אחרי כל מה שהסבירו לי, רק הבנתי שזה מאוד מאוד מעניין ואתה לא נוגע בקוד... אה וגם מרווחים ברמת DBA
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.frontsteps.com/creations/1001/89/index.php?t=1094127436
-
-
מקום ל-5,000 נופשים, אולם אירועים עם נוף פנורמי ובריכות שחייה בשמיים הם חלק מהמאפיינים של מלון סקיי קרוז השאפתני ■ הגולשים קטלו את סרטון ההדמיה של הקונספט: "שילוב של טיטניק והינדנבורג"לכתבה
-
- 0 תגובות
- 263 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות מחשבים MB בנהרייה? ובכלל מישהו מכיר כאן חנויות מחשבים טובות בנהרייה? (שמביאות מותגים טובים, ויש להם מחירים טובים)
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שאלה|תגידו יש כאן כמה פרויקט נטע? עם כן איזה שנה ומאיפה?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 359 צפיות
- 1 follower
-
-
חוקרים בגרמניה פיתחו בינה מלאכותית המסוגלת להניח תיאוריות פיזיקליות על ידי זיהוי תבניות בערכות נתונים מורכבים ולאחר שהוזנה בכל הפיזיקה הידועהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 245 צפיות
-
-
דליפת הסיסמאות הגדולה בהיסטוריה מסכנת את פרטיותם של משתמשים ברחבי העולם ומעלה חששות כבדים בקהילת אבטחת הסייברלכתבה
-
- 0 תגובות
- 280 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש את הכרטיס של הרקולס game theater xp מישהו יודע לאיזה חנות יש את הכרטיס במלאי ? אני יודע שאסור לפרסם שמות של חנויות,אז אם אתם יכולים לצרף לינק או לשלוח לי בפרטי תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם משהו יודע אין קןראים והיכן ניתן להשיג מתקן לשפורפרת טלפון המאפשר להניח אותו על הכתף ביתר נוחות. זה משהו שראיתי פעם, נתפס על גב שפופרת ו"מעבה" אותה כך שזוית הצוואר אינה חדה מדי בעת דיבור ללא ידיים (השפורפרת בין הכתף לאוזן).
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
Gabriel&dresden ו Above&beyond מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות את הדיסקים שלהם בארץ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איזה שירים יש לגיטרה לשבת מסביב למדורה ולשיר? חיפשתי ישראלים באתר MP3 אבל הם לא מתאימים... כמובן שאני מדבר רק על אקורדים ולא על טאבים [ובטח שבטח על גיטרה קלאסים ולא חשמלית ]
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ביום ראשון הזה, ה19 לחודש, אני מתגייס לשייטת 7, צוללות. אני מתרגש מאוד מהגיוס אבל למרות זאת כבר מת להתגייס כי כל החברה שלי התגייסו... אשמח אם מישהו שהיה ביחידה/מכיר חבר/מכיר איכשהו את היחידה, ישפוך לי עוד אור על היחידה הלא מוכרת הזאת. איך התנאי שירות שאחרי הקורס?(הבנתי כבר שאני לא הולך להיות הרבה בבית בקורס ובלי פלאפון וכאלה...) על מה לשים דגש, איך היחס שם, וכאלה... כמה שיותר מידע יהיה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
סטודנטים עניים מחפשים מכונה בכ1000 ש"ח. תהיתי אם למישהו יש המלצה ואם לא למכונה ספציפית אז אולי לחברה מסוימת. ראיתי את המכונה הזאת ויש לה כמה ביקורות טובות ותהיתי אם מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ עליהם או לחלופין להזהיר מפניהם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי למכור שטויות באיביי ונתקלתי בכמה שאלות , אם יש פה אנשים שביצעו כבר מכירות ויוכלו לענות לי על כמה שאלות בפרטי זה יהיה מעולה . צרו איתי קשר או השאירו הודעה פה תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני וחברה שלי רוצים לעשות טיסת חוויה במצנחי רחיפה (או משהו כזה). מישהו מכיר? יכול להמליץ? עדיפות לאיזור המרכז. תודה!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני צריך כתבה אני לא יודע איפה כתבו אותה (וואלה , ווינט , אן אר ג'י וכו'...) הכתבה על גבר בן 50 שנפצע באורך אנוש מנפילת לבנה על ראשו מיום רביעי שעבר בתאריך 13.9.06 קוראים לבנאדם מרקו חיים (הוא דוד של אמא שלי =\ הוא נפטר כבר) תודה למי שימצא אתרים שיכול להיות בהם את הכתבה: www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il www.nrg.co.il מי שמכיר עוד שינסה למצוא , תודה =]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
(זה רשום באתר הדואר) גם אתם נתקלתם במשלוחים מתעכבים עם KSP?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439265,00.html
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-