עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yehudaa,

ויקי אשמח להמלצות הערות והארות תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין להביא לארץ את ה ZCOVER ל IAUDIO X5L שלי http://www.zcover.com/product_pics/CWAX5NWT.htm זה סה"כ כיסוי מסיליקון לנגן שעד כה לא מצאתי בארץ! איך אני מביא את זה לארץ בלי יותר מדי בלאגן זה כולה 29$ יש פה איזה קומבינה למישהו להביא את זה לארץ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by syclla,

איזה באסהה גם אתם שמת לב לזה?? מלא מחירים עלו שם !!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  4. ב-Messenger הם עולים כסף, מישהו מכיר אתרים שבהם זה חינם ואפשר לשחק עם חברים ברשת? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. Started by DOGMA,

http://www.petitiononline.com/nvidiafx/petition.html

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. פרסומת של B-MUSIC יש שם 3 שירים אם אני לא טועה ואחד מיהם הוא סגנון שנות ה80 כזה שאישה שרה.. ואני חושב לא בטוח .. שיש שם את המילים queen of the night

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Gilo2005,

לכול צופי הסדרה תגידו ב-yes באיזה ערוץ ושעה ניתן לראות את הסדרה?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by Amit86,

לאחרונה קניתי למחשב שלי מעבד וזיכרונות חדשים Intel P4 3.0GHz 1MB וזכרונות: 2x256 Samsung 400MHz אך המחשב לא עובד במהירות לה ציפיתי, חשבתי לעצמי לעשות בדיקות למחשב, אך אני לא מבין בתוצאות כמו שאנשים אחרים כן מבינים אז בדקתי את המחשב בתוכנת ה PCMARK וב SISOFT SANDRA האם תוכלו לעזור לי לשפר את ביצועי המחשב שלי או לפחות לבדוק אם באמת הוא עובד לאט מן הרגיל? שני הקבצים נמצאים בתוך קובץ אחד מקובץ כי הם שקלו יותר מידי האחד של PCMARK והשני של SANDRA בתודה, עמית [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש מטי.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by thejester,

שלום חברים, האם ידוע לכם במקרה מהו מספר התשלומים המירבי בIQPC? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  11. יש לי כמה פעלים שששחכתי את הפרוש שלהם: VOULOIR POUVOIR METRE ENVIE IL FAIT BEAU ועוד 2 שאלות: 1) מתי שמים פועל בעבר במשפט? (למשל מ JE COMPRENDRE ל JE COMPRI) 3)מה החוקים של פעלים שחלים על עצמך ? (כמו SE FACHER) ואיך זה תקף בעברית (דוגמאות- רק מעברית) ואני צריך תרגום למשפט הבא: (אפילו אם הוא לא נכון) POURQUOI te fais des problems tu te connais

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. מיועד לנשים בלבד, כל מענה יעזור! למחקר בנושא דימוי גוף ופיברומיאלגיה, הנערך במכללה האקדמית ת"א-יפו בהנחיית פרופ' רונית אביצור-חמיאל, ד"ר שולמית גלר וד"ר סיגל לוי, דרושות מתנדבות מעל גיל 20. השתתפות במחקר דורשת מילוי שאלונים אינטרנטיים בלבד וכ-15 דקות מזמנך. הניסוי מתאים הן לנשים המאובחנות עם פיברומיאלגיה והן לאלה שלא. נשמח ונודה להתנדבותך! שמירה על פרטיותך מובטחת. למילוי השאלון, לחצו על הקישור: https://biusocialsciences.eu.qualtrics.com/.../SV... לפרטים נוספים: גילי רפנברג gilirafe@gmail.com יעל מן yaelman@mta.ac.il שרון סלע sharonsel@mta.ac.il

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה מראש, manbot

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by צוות האתר,

לכתבה

15. Started by i-kramba,

אתמול ניסיתי להיכנס לאתר וגם לפני כמה ימים ולא הצלחתי מה קורה חבריה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. כי שמעתי כבר מלא זמן שמדברים על זה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. Started by Amit Bar,

אהלן, הייתי מנהל באתר המנוח, אני מניח שמי שגלש שם יזכור אותי... יש פה מנהלים או גולשים שהיו חלק מהקהילה שם? אם כן, מה היה הכינוי שלכם...?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by narlat1,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד סרטי DVD עם MENU ותרגום לעברית...בבקשה תעזרו לייי!! (שגם יהיה על דיסק אחד)

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  19. 1. IQPC 2. SKYPC 3. ZIGZAG 4. TMS תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by 1,

היום בשעה 1 וחצי לפנות בוקר היה פרק בערוץ שלוש (בכבלים) של E.R שבו מארק כבר בשלבים האחרונים בחייו עקב מחלת הסרטן שחלה בה. בפרק הוא לוקח את הבת שלו רייצ'ל לכל מיני מקומות והוא רוצה ללמד אותה על ההיסטוריה שלו ושל המשפחה שלו, הוא לוקח אותה לנופש שבוע ליד חוף ים, ומצבו מדרדר, ובסוף הפרק יש את הלוויה שלו... הפרק הזה מאוד נגע בי, כי חוויתי בעצמי מקרה דומה לפני שנתיים (אבא שלי נפטר מסרטן לפני שנתיים), ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את הפרק הזה...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. אם מישהו יודע זה יעזור לי כל כך שאתם לא יכולים לתאר לעצמכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by K0sTa,

3 יח' מתמטיקה שולטים :[ מה הפתרון? אם אפשר אז לרשום גם את הדרך בבקשה תודה (x+2)^2+(y-4)^2=25 מה הנגזרת של זה?! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by eli33,

יש איזה שהיא נוסחה שאפשר בעזרתה למצוא נקודה מסויימת(X,Y) על המעגל (לא בתוך) אם אני יודע את הזווית ואת הרדיוס? אם כן אז מהי הנוסחה? תודה

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by bluemail,

אני יודע שזו שאלה אינפנטילת . מתי מתחילה חופשת פסח ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by esaly,

אנשים!!! מישהו מכיר את אתרי הPROFIT האלה שאתה נרשם אליהם, פותח חשבון בPAYPAL והם שולחים לך פרסומות, כל שאתה צריך זה לפתוח את החלונות של הפרסומות והם שולחים לך קרדיטים של כסף לחשבון, ברגע שאתה מגיע לסכום מסויים, הם שולחים צ'ק הבייתה.. מישהו מכיר את הדברים האלה? זה עובד? מישהו קיבל כסף פעם מדבר כזה? אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.