עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by musari,

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=A0429531&cs=19&c=us&l=en WTF????????????????????????????????? ???

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  2. אינה סרטון קצר שמראה לנו בדיוק איזה רובוטים חכמים כבר קיימים ;D

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. Started by Chymes,

יש חוות דעת? משתלם לרכוש?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by lioron7,

אני נרשמתי לאתר gamer+lionetwork מסרתי את הפרטים שצריך אחרי זה נכנסתי לemail שלי ב012 ושני החשבונות שהם מסרו לי לא היו קריאים רשום שם:Error Decoding Body ו subject:?????????? מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by timac,

מחר יש לי מגן בספרות למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא סיכומים חומר על: ביבר הזכוכית סיפור פשוט

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. Started by urielka,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsxp.php זה עושה בהתחלה את הרעש של WINXP לא לפחוד ;D

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. הייי סופ"ש מצויין תכולם מישהו אולי יודע איך אני יכול להשיג את הקובץ של התשדיר ב"מ (בטחון מידע) עם השחקנים הממש מאפנים שמשודר לו בימים אלו בגלגל"ץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש מטי.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד או מישהו שיש לו מחשב כף יד מסוג מיו 168 אני חייב כמה דברים בשבילו ובפורומים אחרים לא עוזרים לי כמו פיסי פריק וליאונטאורק אז עם מישהו מכיר פורוןם אחר נאי ישמח לקבל לינק.. תודהההה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  10. ז"א מה התקציב האידיאלי למחשב חזק היום כשבעת שיפור שנה מהיום או יותר לא יהווה מכשול לדוגמא אם אני לוקח ספק Corsair vx450 ובעוד שנה אני מתכוון לקחת כרטיס HIGHEND עם דרישות גבוהות שאני לא אצטרך להחליף גם עוד רכיבים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. הסקין נראה כמעט אחד לאחד כמו הסקין של המקסתון ואני לא מוצא אותווווו מישהו? עזרה?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  12. אני רוצה להקים פורום אין לי שרת ואין לי שום מושג איך מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. כי שמעתי כבר מלא זמן שמדברים על זה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. Started by VerdineR,

שלום לכולם, יש לי מחשב 3 שנים אני מעוניין למכור אותו. אך אין לי שמץ של מושג כמה הוא שווה, על מנת שלא הציע מחיר לא הגיוני אשמח עם תוכלו לפי הנתונים שארשום עליו כמה הוא שווה נכון להיום, מעבד: Pentium 4CPU 3.00GHz זיכרון פנימי: 512 RAM ספק כוח: 480W חברה לא יודע כיצד לבדוק לוח אם: Asrock 775i65GV כרטיס קול: Sound Blaster 5.1 כרטיס רשת: מובנה. כרטיס מסך: מובנה. ארד דיסק: 80GB צורב דיוידי. מארז של חברת: ZIP orive יש מצב שמודבר במחיר מצחיק, בכל זאת הרצה לשמוע כל מחיר. בנוסף עם יש צורך להוסיף חומרה שלא צויינה במפרט תאומרו והציין. תודה מראש לכל העוזרים. בברכה, עמית

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. הבאות: מהירות אספקה מחיר שילוח מוצרים (איכות וכמות) מחיר אמינות תמיכה טובה אם יצא לכם הצורך (יש לי קרובי משפחה שם אז אין לי בעיה של לממש אחריות אם צריך) בשני התחומים הבאים במיוחד: מודינג וכללי..... תודה רבה לעוזרים ואני מבקש לא לנעול את זה כי לא מצאתי בחיפוש שום דבר שעונה לי בדיוק על השאלה הזאת

16. Started by eliXir,

זה בערך מתאים לפורום הזה.. אני רוצה לקנות רכיבים מאי ביי כגון 7800GTX, A64 4200+ X2 ועוד, עכשיו הקטע הוא שאם אני אקנה את הדברים האלה בארץ זה יעלה יותר מדי.. ב-EBAY זה חצי מחיר. עכשיו הקטע הוא שיש את הקטע של המשלוח והמכס, מישהו יודע כמה בערך המכס עולה? התקציב שלי הוא בערך 7-8 אלף ואני רוצה להרכיב מחשב משהו בסט

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  17. מחפש גם את התמונות של האלבומים שלהם אך בגדול , כח מה שמצאתי היום זה תמונות מצ'וקמקות שלהם... חוץ מזה הכותרת אומרת הכל

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  18. אממ אני פותח אתר של סאות פארק ואני צריך אנשים שיעזרו לי לכתוב כתבות... =] מי שיכול לעזור לי בבקשה... ניתן לתפוס אותי ב: Msn: Dj_Samsong@Walla.Co.il icq: 188834 e-mail: Samsong@Sp-israel.com אם לא מותר לשאול דברים כאלה אז מראש סליחה..

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by 114508534,

מה זה לעזאזל ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by shz41,

שלום, מבקש המלצה לספק מחשבים ושירותי מיחשוב בחולון או הסביבה לארגון קטן/עמותה עם משהו כמו 8 מחשבים ושימושים בסיסיים בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by mei,

מישהו יודע איך פותרים התרגיל הנ"ל ??? אשמח אם תוכלו לרשום פתרון מלא... תודה !

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by FatherBoard,

אני צריך להוריד משהו דחוף מהאתר של CyberLink אבל הוא לא פועל. מישהו יודע אם הכתובת השתנתה או מה קרה?

23. Started by TyFon,

מה מצב? אני חדש בפורום, אני מקווה לעזור ולהשתתף. שמעתי שפיספסתי מפגש , לא נורא אני יבוא במפגש הבא.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. תשמעו אני שואל בשביל חבר שמתכנן לקנות מחשב והוא ממש לא יודע מאיזה חנות לקנות , בגלל הביקורות האחרונות על KSP אני חושב שלא כדאי לו , אשמח אם תתנו חוות דעות על TMSFOX , ואם יש לכם אז עוד חנויות שיש להם סניפים בצפון . תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים