כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו מזהה מזה? http://forums.ort.org.il/files/30/2005607/5536634.mid
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//872450 למי שלא יודע זה נמלים אדומות קטנות ואלימות מאוד שיש להם עוקץ והם תוקפות כל דבר שאומד להם בדרך ומעצבן אותי שבימקום לנסות לטפל בבעיה דחוף רק מדברים ומדברים אולי הם חושבים שהנמלים רוצים לרוץ לבחירות
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת פסח והיומולדת שלי החלטתי לפנק את עצמי בדברים שונים וביניהם הדברים הללו (התקציב שלי הוא 3K גג אחרון ביותר): *כרטיס קול XtremeMusic עבור הFX6021 שלי - מחו"ל כנראה. *אוזניות PX200 עבור הMP3 שלי -מחו"ל כנראה. *מסך Viewsonic VX724 עבור העיניים שלי -מהארץ כנראה *מצלמה Canon A610 עבור התחביב החדש שלי. *קירור לכרטיס מסך Zalman VF900-CU עבור שקט נפשי + אוברקלוק עתידי -לא יודע מאיפה. השאלות שלי הן: מה לא כדאי לקנות מחו"ל?.. ומה אתם הייתם קונים בתקציב הזה?
-
- 9 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך הוא נראה לכם? בתמונה הוא יצא לא משהו, וצילמתי אותו בטעות הפוך. http://img316.imageshack.us/img316/2974/dscf06269pb.jpg
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש, אין, אולי, יכול להיות או שבכלל זה לא הוא? ובכן, העם דורש לדעת! עם זאת, עקב סתימת פיות מצד מנהלי הפורום הנאלח הנ"ל, אני דורש להוציא את תוצאות הדיון חסר התועלת בעל 40 העמודים הנ"ל לאור למען יראו ויראו ואולי גם יירו. תודה. בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 543 צפיות
-
-
למישהוא יש אתר שאני יכול לעלות אליו תמונות ולשמור אותם באתר ? כי אני רוצה לעלות לאתר כל מיני תמונות ואני צריך אתר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אתם זוכרים את אתר מיליון הדולר? (גם את הזיוף הישראלי שלו) ראיתי עכשיו במקרה אתר מעניין שמזכיר משהו דומה (לכל האחראים של הפורום אין לי קשר לאתר אז לא לחושב שזה פירסום למטרות רווח שלי) http://www.projectext.com/ ממליץ להסתכל ולקרוא די מעניין ונותן השראה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני חייב בבקשה לכל מי שיש עבודה על האסלאם ועל הפילוגים שלו וגם על לבנון בבקשה שיאמר פה וישלח לי זה ממש דחוף! הכנתי כבר הרוב [יש לי מעבודות קודמות] אבל חסרים לי חלקים ואין לי זמן או כוח ללכת לספרייה לקחת את הספר הזה על האסלאם... בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז זה הולך ככה כבר שכמעט שבועיים אני מנסה למצוא שם של שיר מסויים שהיה בפירסומת בטלויזה אז הפרסומת הולכת ככה.. יש כזה גבר ואישה שלוקחים קפה ממדף בסופר כל אחד בצד אחר ואז הגבר לקח צינצנת וראה את הפנים של האישה ואז הוא כזה נסחף בשביל לראות את כולה הוא קנה איזה 2000 קפה כאילו הוריד אותם מהמדף בשביל לראות אותה.. והשורה היחידה שנאמרת בשיר ששומעים שם או שאני קלטתי זה wana be a bad man למישהו יש מוסג איך קוראים לשיר.. ודרך אאגב גוגל קצת יותר מדי טובים בחיפוש שלהם הקלדתי בחיפוש את השורה מצא לי כמעט 100 דפים!! תודה לכל מי שיעזור!!
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לא יודע אם זה בדיוק שיר, אבל מתי שהיא באה לבחינות ועולה לבמה יש מן שיר כזה שמתחיל במשהו עם D-block ... מישהו יודע איך קוראים לשיר?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ראיתי בחדשות שהבחירות יהיה כנראה ב28.3 - קצת יותר משלוש שבועות אחרי יום ההולדת ה-18 שלי. האם אני אוכל להצביע?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
התרגיל מצורף כתמונה אין לי מושג איך לפתור אותו!! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
מדוע לדעתכם החזיק ג'ון צ'פמן- האיש שרצח את ג'ון לנון, את הספר "התפסן בשדה השיפון" בכיסו בזמן הרצח, ומדוע השתמש בספר כטיעון להגנתו בזמן שנשפט? שתפו אותי בדיעותיכם נדב
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות אתר שיש בו מערכת סליקה לכרטיסי אשראי. מה אני צריך לעשות ו/או לקנות כדי להרים כזאת מערכת באתר?! אני יודע שפשוט אפשר לקנות חשבון באחד האתרים שמאפשר סליקה ואז לעשות את הסליקה שלי דרכו, אני פשוט מעוניין לדעת את הצד הטכני שבעניין - איזה שרתים צריך? איזה הצפנה? הגנות וכדומה... תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הי, מישהו כאן משחק Empireswar ומעוניין בכסף קל? דברו איתי, הודעה פרטית או מה שבא לכם. אני מעוניין למכור כסף תמורת כוחות מאגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני צריך למלא את המנילה באינטרנט עד ה2/2, עכשיו ממה שאני חושב ומבין אני יכול מחר (ה2/2) במשך כל היום עד 12 בלילה למלא את ההעדפות. חבר שלי אמר לי שהוא חושב שאפשר עד 5 בערב ככה לא יותר. מישהו יודע מה נכון ? תודה רבה. זה חשוב כי אולי אני אוכל להשיג חוות דעת נוספות. ואני מבקש לא לבוא עכשיו בגישה "מה עשית עד עכשיו" כי זה לא ממש יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
חברים מישהו יכול לעזור לי עם איזה שהו אתר טוב עם כל השמות של השירים שרצים היום במועדונים ????
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזהשהוא חנויות ציוד היקיפי - עכברים ,ששולחות לארץ תודה מראש לכל העונים נ"ב לא איכפת לי מהאחריות
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן, מסתבר שיש לי יותר מידי כלי עבודה,שכבר מיליתי את המרתף ובקרוב אני אצטרך לעבור למלות את החדר שלי. חבר הציע לי לקנות וואן שלא עובדת ולשים בחצר ולהשתמש בה כמחסן נוסף. לי הרעיון נשמע סבבה,אבל הנה הבעיה שלי,אני לא יודע איפה אפשר לקנות וואן בזול,בלי גלגלים מנוע וכו. ואני לא אם אם צריך להעביר עליו בעלות בדואר וכול התהליך.. אשמח לעצות,תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-