עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נו, בערך, או אולי בכלל לא. אתם תחליטו ... https://www.youtube.com/watch?v=ZSyH26cl9AQ

2. שלום חברים, ידוע למשל, שהרבה חנויות בארץ מוכרות אוזניות cx300 מזוייפות. באיזה עוד רכיבי חומרה ידוע לכם שיש זיופים וצריך להיזהר לפני שקונים? אני חושב שאם תיתנו אינפורמציה על המוצרים המזוייפים שנפוצים בארץ זה מאד יעזור לכל החברים וגם לאנשים הפשוטים ש"נופלים ברשת הזיופים". תודה מראש וכל הכבוד על האתר המקצועי.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם Xbox cloud יאפשר גראפיקה יותר טובה (על ה Xbox one) ממה שניתן על PC?

4. Started by arik100,

אהלן אני מעוניין לגבות את אוסף התמונות שלי ברשת איפה אתם ממליצים? PICASA GOOGLE DRIVE MICROSOFT SKY DRIVE DROPBOX וכו' וכו' אשמח ליתרונות מול חסרונות תודה מראש האוסף שברשותי מונה כ7 גיגה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. סרט גיבורי העל המדובר של האחים וורנר מקבל מספר טריילרים חדשים לקראת ההשקה הבינלאומית ב-25 במרץ, וברשת כבר מדווחים על מכירות כרטיסים מוקדמות בהיקפים מרשימים אחרי הסיפתח המוצלח מאוד של Deadpool, שמגיע אלינו מעולם הקומיקס של מארוול, האם בקרוב נקבל להיט קולנועי בינלאומי נוסף – הפעם מכיוון העולם העלילתי של DC Comics? אם להאמין למה שמדווחים כעת במספר מקורות ברשת, התשובה היא כן. Batman v Superman, הסרט שמציב את שני גיבורי המפורסמים בעימות חזיתי עמוס אפקטים ואמור לשמש כקרש קפיצה ליצירתו של קו סרטים עמוס ומתרחב (בדומה לזה המצליח מאוד שיצרו אולפני דיסני ומארוול בעשור החולף), יושק ברוב השווקים ברחבי העולם בעוד קצת פחות משבועיים, ב-25 במרץ, והאנליסטים של תחום הקולנוע מעריכי…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by wow,

או עוד ספר של אותו המחבר כי שמעתי שיש משהו.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by duk4u,

Just when you think you have seen it all, along comes a dance team like this one . He's 25 and his partner , well........... she is 84 and the music is good too! http://www.youtube.com/watch?v=bKRZv6NGjdc

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  8. ניסיתי לשלוח דרך ה ICQ אבל הוא לא מקבל מספרים של חברת הענק! AT&T ואני יכול לשלוח למספר שאני מעוניין SMS דרך AOL INSTANT MESSENGER אבל לא יכול לקבל בחזרה תשובה, למישהוא יש הצעה בשבילי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by darkman,

אם מישהו מכיר באיזור כפר סבא אני יודע שיש בנתניה חנות אבל זה רחוק מידי אני צריך גם תלוח וגם המברג-מפלף הזה מה שכן אני צריך חנות שיש לה במלאי

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by IG,

המקורי של בלאק סאבאת' עד כמה שאני יודע. עכשיו שמעתי קאבר של פנטרה לשיר הזה (שאישית אני מאוד אוהב בביצוע של סאבאת' עם עוזי :-*), והזמר בקאבר לא נשמע כמו הזמר של פנטרה... מעין חיקוי של אוסבורן (עם קול מגעיל ולא קשור) או משהו כזה... מישהו יודע על מי מדובר? אגב, לעבור בצורה חדה מפנטרה לאייס אוף בייס- לא מומלץ... לגאנז & רוזס, לעומת זאת- מאוד מומלץ

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by OgANDi_BoY,

שלום אנשים! אני מיועד לקורס תמ"מ הייתי רוצה לדעת מה זה אם מישהו יודע או מישהו שעה את הקורס יודע תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by n_aviv1,

מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ומה ההבדל גם בין אלה לבין מה שמוכרים בדיל אקסטרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. פתאום לרגל החזרה לארץ תקף אותי גל נוסטלגיה וגעגועים לסאטירה הטובה של פעם (כשהטלויזיה היתה מלאה ברק 97% זבל ולא 110%)... אני מחפש הקלטות (בכל פורמט, אני אסתדר...) של התכניות של שי ודרור מערוץ 2 (כשהם עברו לכבלים/ערוץ 10/ ערוצים אחרים הם הדרדרו מאוד). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by eegg,

אני הולך מחר לנועה אז זה דיי דחוף ויש לי בערך 500 שקלים לבזבז כרגע זה מה שאני בטוח קונה: COOLER-MASTER COOL DRIVE 6 ¤150.00 Sunbeamtech CASE CHASIS LIGHT LEGS ¤30.00 SUNBEAM LASER LED WHITE ¤40.00 הלדים זה רק ליופי וזה בשביל המפרט שבצד הנה הטמפ כרגע ויש מוד של 80mm מאוור מתחת לכרטיס מסך וחשבתי לקנות עוד אחד מה דעתכם צריך idle -42cpu 48-gpu hdd-55 load -50cpu 55-gpu hdd-56

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  15. Started by PuLsE,

אממ אז ככה אני לא יודע אם מכירים פה או לא.. אבל בספח שנה שעברה הסתובב ברשת סירטון של Jibjab של משהו עם מצה הדמות הראשית בסירטו בתמונה בסוף ההודעה עכשיו אני וחבר שלי מנסים לחפש את הסירטון ונכון לכרגע עוד לא מצאנו כלום אשמח לעזרה אם למישהו יש באימייל או משהו אגב השם של זה Matzah - Hip Hop For Hebrews בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  16. Started by kawaii,

Happy new year to all of you. שתהיה שנה טובה,לפחות יותר טובה מהקודמת,שכולנו נצליח בחיים, ופשוט, All of best ונצטט מהשיר של ABBA: Happy new year Happy new year May we all have a vision now and then Of a world where every neighbour is a friend Happy new year Happy new year May we all have our hopes, our will to try If we don't we might as well lay down and die You and I

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  17. ערב טוב. ברצוני להזהיר אתכם מתקריה (פנצ'ריה) באשקלון "על גלגלים". הם ממוקמים באזור התעשייה צפוני מתחת לשלט ענק של "TIRE CLUB" (למרות שהם כמובן לא שייכים לרשת, הונאה בפני עצמה) תחילה ניסו למכור לי צמיגים מ-2012 (!), [בסוף התעקשתי וקיבלתי שבוע 31 שנת 13, גם לא משהו] בהמשך, בשנייה שהורדתי עיניים מהרכב הם פתחו את הבורג במכרז הצמיג (נאבה), תוך כדי מצג שווא שיש לי בעיה מכנית ברכב. כרגע גם גליתי שאחד הצמיגים לא ישב טוב על הג'אנט וכל האוויר ירד ממנו. מזל שזה קרה בזמן עמידה ולא בנסיעה. בקיצור חובבנים. ממליץ להתרחק. [אני יודע, היו מיליון דברים שסימנו לי להתרחק, אבל הם היחידים באזור שמחזיקים FALKEN]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. גירסת הבטא החדשה של מערכת ההפעלה הקרובה של אפל, iOS 17.5, הסירה את הקישור האוטומטי לדגל פלסטין ומבטיחה למנוע טעויות דומות בעתידלכתבה

19. תמליצו לי פה על שירים בסיגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU שירים בעלי עוצמה כזאת

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.