כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
האם זו רמאות או שבאמת מקבלים משהו? עריכה: אם מישהו מכיר עוד אתרים שעובדים על אנשים אנא תנו לינק וכך כולנו לא נבזבז את זממנו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
זה תמונה של קקטוס שצילמתי (פיוטה) מישהו שמבין בנושא יכול להגיד לי בן כמה שנים הוא בערך? ואל תתבלבלו הוא ממש קטן פשוט עשיתי זום הוא קצת יותר גדול מפקק של בקבוק משו כמו 3 אצבעות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה מכירים את האנימציה הזאת של הסקלה של המוסיקה? שעולה ויורדת...? קיצר אני מחפש כזה בפורמט GIF או פלאש ואני אשמח לקצת עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני פשוט הצטרפתי לזה ואני עונה להם בכל פעם בטלפון על סקרים,השאלה אם הם רמאים או משהו? מישהו מכיר או שמע על זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . אז ככה השנה עליתי לכיתה יב ואני במגמת חשמל ואלקטרוניקה ברכב . ואני צריך השנה להגיש עבודה הגשה על המתנע (שזה 2 יחידות במגמה ) . חיפשתי ומצאתי רק איך עובדת כל מערכת ההצתה . אז אני ישמח אם תעזרו לי קצת . תודה .
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן, כמו שאתם רואים נשארו לי עוד פחות מ 3 חודשים לשחרור, אני רוצה לעשות קורס ברמנים כדי לעבוד בצורה נורמלית לאחר השחרור, או באילת או במרכז הארץ. לא מזמן התקשרו אלי מבר מאסטר והציעו לי קורס ב 3 אלף (אפשר על חשבון פיקדון) במשך חודש וחצי אם אני לא טועה, סירבתי כי לא ידעתי אם כדאי שם או במקום אחר. אני רוצה לדעת מאנשים שעשו קורס כזה, ומאיזור הדרום איפה כדאי (אני דימונאי, שמעתי המלצות על ללכת לקורס של הפורום אם אני לא טועה זמן אמיתי). תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שמתי לב שבמדור המפרטים המומלצים למשחקים, כל מערכות המחשב מבוססות על מעבדים מרובעי ליבה. בעוד שרובכם בפורום הזה בונים וממליצים על מפרטים המבוססים על ליבה כפולה כגון E8400, E8500. לא פעם נאמר שמרובעי ליבה פחות טובים למשחקים ולא מנוצלים היטב. אז עכשיו שאני מחליט לקנות מחשב חדש בשביל משחקים כבדים, איזה מעבד אקנה - כפול או מרובע תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לא מזמן ניסיתי להשתמש בRSS של Gmail, ומשום מה העדכון האחרון הוא היה להודעה לפני 3 חודשים (באותו הזמן), עזבתי את זה. עכשיו באתי לGMAIL ולחצתי על כפתור הRSS בFF ועלתה השגיאה הבאה: Unauthorized Error 401 מה הולך פה ?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר(אפשר להתחיל עם קובץ אחד ביינתים). הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. אשמח לרעיונות ולעזרה .
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים! לשמחתי הרבה, באיחור אופנתי של איזה חודש קיבלתי את גיליון הציונים שלי בלימודי התרגום ו... עברתי הכל! איך? לא יודע, אבל הלך טוב. במקום לפתוח ת'רד בסגנון "עברתי את המבחנים\סיימתי לימודי מקצוע!!11!!" והכל יהיה מזל"ט משעממים אז תחלקו לי איתו הצלחות\הישגים שלכם. תקעתם את הכוסית של השכבה - ספרו כאן! עברתם טסט? הצלחתם לא לפול באיזה מכשול ריגשי מול החברה? (לא סביר אבל מי יודע...) יאללה, ספרו!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
החותם של המוסד http://hydepark.hevre.co.il/upload0608/5930A79201D24C6BA188253015259FC9.gif איזה פונט זה? איך אני מוצא אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הבנתי שהשלב הראשון בוא מבחנים אמריקאים שבנויים משאלות בהם כל מיני מושגים במחשבים, לדוגמא garbage collecter - שאני יודע שאיכשהו קשור להקצאות זיכרון. איך המבחנים בערך הולכים ואיזה ספר אני יכול לקחת מהספריה שיעזור לי עם המושגים? (גם ברשתות אני מאמין שאצטרך) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הביקורות עליו לא משהו, אבל אני ממש מחפש פדל כזה, רוב האנשים אומרים שהצליל לא נשמע בכלל אקסוטית
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש איזה שרות שיביא לי לשדר מצלמת אינטרנט או מצלמת וידאו לייב כוידאו באתר. מישהו מכיר משהו כזה? אני אפילו לא יודע איפה להתחיל לחפש... כמובן שעדיף חינמי. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אנשים חושבים שאני מסטלבת עליהם
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרי חומרה טובים או מקומות שניתן לקנות דרכם מפרט בסכום הנ"ל (למשחקים כמובן , בלי מסך) ...
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
בחור נחמד וסימפטי שירצה להעניק שירותים על בסיס קבוע לחברה שהולכת וגדלה. אם יש מישהו עם נסיון בCisco Call Manager וטלפוניית IP בכלל, אנחנו נשלם כסף טוב. העבודה על בסיס מזדמן, תשלום לפי שעה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-