עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יאללה תנו שמות של חנויות מחשבים באיזור המרכז זולה ;D תודה ;D

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by eliXir,

הזמנתי את המחשב שלי בתאריך 15/7 וכיום ה- 28/7 ובין התאריכים הללו היו רק יומיים לא של ימי עבודה (רק יום שבת, ביום שישי הם עובדים). מה שאומר זה כבר 11 יום. אני מתקשר היום בבוקר (28/7) שואל מה נסגר עם המחשב, והם אומרים שהם לא מצליחים להשיג את הכרטיס מסך שהזמנתי (RADEON 9700) וזה יקח להם עוד יומיים מינימום בכדי למצוא אותו (אם הם ימצאו). אז הם הביאו לי רשימה של כרטיסי מסך מחברה דומה אם ברצוני להחליף (כרטיסים שבידם כמובן), וגם בכדי לקבל את אחד הכרטיסים הללו אני צריך להמתין יומיים שלושה. מה שאומר שהמחשב כביכול יגיע לאחר 13-14 יום לאחר שהזמנתי, אף על פי שבאתר, בתנאים שהם הציבו, רשום מקסימום 10 ימי עבודה, והם חורגים מהנהלים של עצמם. מה אני יכול לעשות בנידון?

• 50 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by yuvalkob,

היי כבר המון זמן שאני מקבל לסלולרי שלי (אורנג') הודעות פירסומת מעצבנות על איזה מועדון ברחובות (ביקלאב או משהו כזה) עכשיו אני לא מקבל את זה בתור פרסומת של אורנג' כמו כולם (אני בטוח שאתם מכירים את ההודועות האלה מרדיו בי יו או מאורנג'). את ההודעות האלה אני מקבל ממספר 04849061 (כאילו איך אפשר לשלוח אס אם אס מקו של בזק?!) מישהו נתקל בזה או יודע מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by SixKiller,

כמה זה עולה מאיפה קניתם ורק את הראש(כאילו את הכוס עצמה) לא נראה לי שזה עולה הרבה כי מקדח עולה 400 שקל והכוס כולה 50 (הערכה קבוצתית) כמה עולה תודה על התשובה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 5466,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הערוץ הראשון...

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by benor,

תסתכלו טוב טוב על העיגולים אתם כבר תבינו לבד.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by penny_hardaway,

אני מחפש קוד טכנאי למכשיר סמסונג 522 בסלקום אם יש למישהו מושג בבקשה שיעזור. בתודה מראש: Penny Hardaway

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 47,

כל מילה נוספת תהרוס ;D

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by CaRTeR,

שלום. לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים לרשום את זה אז אני רושם פה אם זה לא מתאים להעביר .... ככה אני רוצה לקנות דרמל וביררתי קצת והבנתי שלא שווה לקנות דרמל מזויף של וולף ועדיף ללכת על זה של החברה המקורית "דרמל" עכשיו אני ממש לא יודע מה המחירים ואני רוצה להשתתף במכרז להוציא אותו אז אני רוצה לדעת מה מחיר השוק ומה המחירים בערך מדובר על הדרמל http://ledico.com/tools/?pid=38&did=63 מולטיפרו 395. הצעות הערות הארות בנוגע למחיר \מקום לקנות אותו יתקבלו בברכה. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by guycnaan,

אוקיי היום הגדול שלי עבר...הייתי בצו ראשון.... רק נלחצתי משני דברים... 1)בראיון האישי אחרי שאמרתי למראיינת שאני רוצה קרבי מובחר...היא שאלה אם זה יהיה אסון שאני אלך ליחידה קרבית רגילה 2)בסיום המבחן הפסיכוטכני המחשב שאל אם מעניין אותי תפקיד טכני ועניתי לא והוא שאל אם ברצוני להיות לוחם ועניתי כן.. השאלה אם זה נורמלי,והאם יש לי סיבה להיות לחוץ?! תשובות יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by wwww,

שלום מה המצב?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by wwww,

תודה wwww

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. Started by Jack_g,

מה השם של המכונית שהתשמשו בסרט MATRIX RELOADED במרדף שטריניטי נהגה בה ובאותו אוטו השתמשו גם בסרט BAD BOYS2 אני פשוט לא מזהה את שם החברה זה מטריף אותי כי האוטו נראה פיצוץ ראיתי כבר לפחות 5 כאלו על הכביש בארץ ובכל זאת לא מצליח לזהות. מישהו יודע? ההשארה שלי שזה ALFA יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  14. למישהו יש פרטים על שולחנות סנוקר ומחירים? כדאי לי לקנות בכלל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Fkl0ster,

איך המחירים שם? יש למישהו מושג? מבחינת תאימות לרשת החשמל בארץ, אין שום בעיה, אני מניח, חוץ מ"תקע" חשמל שונה. אני צודק? אני מתלבט בין מחשב נייד\CDP\שיפחת מין J/K

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by maphisto,

היום יצא לי להגיע לירושלים לקחת את חברה שלי (דן,מישה זה למה לא יכולתם לתפוס אותי כל היום) ובדרך חזרה החלטתי לנסות את כביש 6 ולראות איך זה איך חייב לספר לכם -תענוג גדול ! 140 כל הדרך בלי פקקים ובלי ניידות משטרה (אני יודע שלרוב יש שם הרבה אבל לא אכפת לי יש לי בליינדר M20 ) ירושלים עד כפר סבא - 18 דקות פשוט מומלץ לך מי שיכול.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. איזה בולשיט! http://www.e-dologic.co.il/microsoft/fire/page :boid:

• 73 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. הדיון הזה נועד להגיד מה אתם שונאים ומה מעצבן אותכם במערכת ההפעלה שלכם /כל מערכת הפעלה אחרת / שהיתה לכם אני מדבר רק על דברים שהם DEFAULT במערכת ההפעלה - איך שהיא באה מראש אחרי שסיימתם את ההתקנה. חלק מהדברים זה בדיעבד/ בהשוואה כי אני אוהב את הTASK MANAGER לאללה ולא היה אותו לפני WIN2000 אני אתחיל : DOS הכל צריך לכתוב ואם שכחתי לשים DOSKEY זה מעצבן אחושלוקי להתחיל לכתוב מחדש והHELP מסורבל - טוב נו ככה זה כשאין GUI - (ממשק גרפי) 95 זה היה מזמן אני כבר לא זוכר מישהו זוכר /יודע? 98/ME קורס כל הזמן מסך כחול - BSOD לא מאובטחת - בקושי! NT הגלגלת בעכבר לא עובדת!!! אין תמיכה בUSB בכלל! 2000 אני שונא כשהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: .....at least one…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Crash5,

אני רוצה לקנות כמה דברים למודינג ואני לא ממש מכיר אתרים ממולצים. אשמח אם אנשים שרכשו בעבר והיו מרוצים ימליצו לי, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by A_MuMu,

לפני יותר מחודש העברתי לפלונטר דיסק שלי שנקנה אצלם ונדפק. הוא נדפק בדיוק מתי שהם סגרו בפעם האחרונה חיכיתי בסבלנות עד לפתיחה המחודשת שלהם ונתתי להם את הדיסק. קישקושים על כמה הם שונים בגלגול הזה שמעתי מהם עד שיצא לי כבר מכל החורים. כמו שאמרו חז"ל: דיבורים לחוד ומעשים לחוד. עוד הבחור שם טרח וציין בפני שעכשיו זה כבר לא ייקח שלושה שבועות כמו פעם כי הם שינו תהליכים וכו.. עברו יותר מ 4 שבועות מאז ואין דיסק ואין נעליים. הטלפון שלהם מצלצל למוות ואף אחד לא עונה כבר כמה ימים. ונשאלת השאלה.. האם הם שוב פשטו רגל?! האם הם מתו? אולי הם זוחלים ברגעיהם האחרונים לטלפון, גוססים מסיבה זו או אחרת, ובדיוק כשהם שולחים יד מגששת אל השפופרת ועונים (אחרי שעתיים של צילצולים) בקול סדוק: "פלו…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות domain מהאתר godaddy.com (מישהו שמה דברים רעים אל החברה?) ויש לי פורום בשרת של tripod http://www.tripod.spray.se/ (אין בנארים) האם אני בעיה לעשות domain forwarding לכתובת כזאת?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by R0ck,

דייייייייייי אני לא יכול יותר, הולדן עושה זאת כל פעם מחדש, מצליח להפיל אותי על הריצפה עם הטראקים המדהימים שלו. פשוט יוצר מעולם אחר. James Holden - A Break In The Clouds (Main Mix) 9:56 הטק האוס הטוב ביותר ששמעתי מזה הרבה מאוד זמן, מומלץ בחום!!!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  23. Started by AKULA,

שלום לכולם. היום במסגרת עבודתי כסייר הגעתי בעיקבות אזעקה לביתו של לא פחות מאשר סמנכ"ל אינטל. קודם כל בית מדהים,ענקי עם דלת כזאת מאסיבית כמו בטירות האנגליות בסרטים,כזאת שבשביל שישמעו אותך כשאתה דופק אתה צריך להישתמש בגרזן. אוקיי אז לאחר בדיקה קצרה לפני שעזבתי בעודי משוחח בפאלפון שלי עם חברה שלי ומנסה לשכנע אותה לא לקנות אינטל מגיע הברנש בכבודו ובעצמו מר דני גלוטר. כמובן שהשיחה די עניינה אותו אם כי לא בדיוק ערבה לאוזנו,התחלנו לשוחח ואז אני מוצא את עצמי מנסה לשכנע לא אחר מסמנכ"ל אינטל למה AMD עדיף מאינטל. כמובן שבסוף לא הסכמנו על כלום אבל מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by yot,

http://www.bbspot.com/News/2003/06/camper.html lllllllllllllloooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by R0ck,

http://www.bash.org/?5273

• 10 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים