כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי קנה לי דרמל בחו"ל ושכח לקנות ראשי חיתוך. אחרי זה הוא הראה לי קופסא עם ראשים ואנחנו עדיין מתווכחים אם אלה ראשים לחיתוך (פח/ברזל כמובן) או להשחזה, אני חושב שהם להשחזה כי הם עבים מדי בשביל חיתוך. אני אודה לכם אם תתנו לי מקום/ות בארץ שאני יכול בוודאות לקנות ראשים לחיתוך פח/ברזל ואם אפשרי אז אני גם צריך תמונה של ראש לחיתוך כדי לוודא שמה שיש לי בבית עכשיו זה לחיתוך/להשחזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/6 :spermat: ;D
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
heya מישהו מכיר אתרים (עדיפות לישראלים) בנושא שיפור מכוניות ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שאני קונה אותו בעיקר לצורך צפייה בסרטי SVCD לא ברור מהפרסומת שלו אם זה המצב. גם לא מצויינת תמיכה ב-VCD. חיפשתי בגוגל לפי הדגם ולא נמצא דבר! הוא נמכר ב-DUTY FREE ב-100 דולר לפחות עד לא מזמן. כרגע מה שמוצע שם זה LG DV-6842P ב-120 דולר שזה מה שכתוב עליו : "מתאים לדיסקים מכל הפורמטים: CD AUDIO,VCD,DVD" וגם LG DM-4941P שגם לא מצויין SVCD ב-200 דולר. יכול להיות שאף מכשיר לא תומך בזה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
למה זה לא נותן להיכנס לאתר? הוא כל פעם מבקש סיסמא ושם משתמש... מאיפה אני אמור להשיג אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היה את סטאר וורס קיד אכשיו זה אמינם קיד http://drunkstunts.com/videos/071603_eminem_kid.wmv
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה זו הטבעת הזו ? http://www31.brinkster.com/pureserver/what.htm
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
האם ניתן לקבוע שם כתובת שהיא לא הכתובת המגורים שלי בישראל, אלא הכתובת שאליה אני רוצה שהחבילה תגיע בארה"ב? אם מישהו יוכל להנחות אותי, אני אשמח מאוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
יאללה תנו שמות של חנויות מחשבים באיזור המרכז זולה ;D תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב שלי בתאריך 15/7 וכיום ה- 28/7 ובין התאריכים הללו היו רק יומיים לא של ימי עבודה (רק יום שבת, ביום שישי הם עובדים). מה שאומר זה כבר 11 יום. אני מתקשר היום בבוקר (28/7) שואל מה נסגר עם המחשב, והם אומרים שהם לא מצליחים להשיג את הכרטיס מסך שהזמנתי (RADEON 9700) וזה יקח להם עוד יומיים מינימום בכדי למצוא אותו (אם הם ימצאו). אז הם הביאו לי רשימה של כרטיסי מסך מחברה דומה אם ברצוני להחליף (כרטיסים שבידם כמובן), וגם בכדי לקבל את אחד הכרטיסים הללו אני צריך להמתין יומיים שלושה. מה שאומר שהמחשב כביכול יגיע לאחר 13-14 יום לאחר שהזמנתי, אף על פי שבאתר, בתנאים שהם הציבו, רשום מקסימום 10 ימי עבודה, והם חורגים מהנהלים של עצמם. מה אני יכול לעשות בנידון?
-
- 50 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי כבר המון זמן שאני מקבל לסלולרי שלי (אורנג') הודעות פירסומת מעצבנות על איזה מועדון ברחובות (ביקלאב או משהו כזה) עכשיו אני לא מקבל את זה בתור פרסומת של אורנג' כמו כולם (אני בטוח שאתם מכירים את ההודועות האלה מרדיו בי יו או מאורנג'). את ההודעות האלה אני מקבל ממספר 04849061 (כאילו איך אפשר לשלוח אס אם אס מקו של בזק?!) מישהו נתקל בזה או יודע מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כמה זה עולה מאיפה קניתם ורק את הראש(כאילו את הכוס עצמה) לא נראה לי שזה עולה הרבה כי מקדח עולה 400 שקל והכוס כולה 50 (הערכה קבוצתית) כמה עולה תודה על התשובה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש קוד טכנאי למכשיר סמסונג 522 בסלקום אם יש למישהו מושג בבקשה שיעזור. בתודה מראש: Penny Hardaway
-
-
שלום. לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים לרשום את זה אז אני רושם פה אם זה לא מתאים להעביר .... ככה אני רוצה לקנות דרמל וביררתי קצת והבנתי שלא שווה לקנות דרמל מזויף של וולף ועדיף ללכת על זה של החברה המקורית "דרמל" עכשיו אני ממש לא יודע מה המחירים ואני רוצה להשתתף במכרז להוציא אותו אז אני רוצה לדעת מה מחיר השוק ומה המחירים בערך מדובר על הדרמל http://ledico.com/tools/?pid=38&did=63 מולטיפרו 395. הצעות הערות הארות בנוגע למחיר \מקום לקנות אותו יתקבלו בברכה. בתודה מראש.
-
אוקיי היום הגדול שלי עבר...הייתי בצו ראשון.... רק נלחצתי משני דברים... 1)בראיון האישי אחרי שאמרתי למראיינת שאני רוצה קרבי מובחר...היא שאלה אם זה יהיה אסון שאני אלך ליחידה קרבית רגילה 2)בסיום המבחן הפסיכוטכני המחשב שאל אם מעניין אותי תפקיד טכני ועניתי לא והוא שאל אם ברצוני להיות לוחם ועניתי כן.. השאלה אם זה נורמלי,והאם יש לי סיבה להיות לחוץ?! תשובות יתקבלו בברכה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
מה השם של המכונית שהתשמשו בסרט MATRIX RELOADED במרדף שטריניטי נהגה בה ובאותו אוטו השתמשו גם בסרט BAD BOYS2 אני פשוט לא מזהה את שם החברה זה מטריף אותי כי האוטו נראה פיצוץ ראיתי כבר לפחות 5 כאלו על הכביש בארץ ובכל זאת לא מצליח לזהות. מישהו יודע? ההשארה שלי שזה ALFA יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על שולחנות סנוקר ומחירים? כדאי לי לקנות בכלל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המחירים שם? יש למישהו מושג? מבחינת תאימות לרשת החשמל בארץ, אין שום בעיה, אני מניח, חוץ מ"תקע" חשמל שונה. אני צודק? אני מתלבט בין מחשב נייד\CDP\שיפחת מין J/K
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-