עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן,האם יש פה מישהו שמתגייס בשבוע הבא למודיעין שדה? 18-19/11

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. יש לי מספר שאלות: 1. האם עד כה נתבע מישהו על הפרות זכויות יוצרים למעט מוזיקה (משחקים, סרטים ומדיה אחרת)? 2. האם נתבע אדם פרטי בישראל, כלומר לא אחד שהפעיל אתר? 3. האם חוקי לדרוש מספקית האינטרנט את כתובת הIP שלך? 4. כיצד ניתן לדעת מיהו בעל הזכויות על תכנים שאינם ישראלים (כגון שירים לועזיים, סדרות לועזיות, סרטים לועזיים וכו') בבקשה לענות לי בהרחבה עד כמה שאפשר. (אם כי אני אסתפק בכן

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by Karos,

קיבלתי SMS מהמספר ICQ 223459071 במקביל אחרים קיבלו SMS כאילו ממני (כמובן שלא שלחתי כלום) גם דרך ה ICQ עשיתי חיפוש על המספר וברור שהשולח הוא לא בעל המספר ICQ הזה. מופיע גם nickname בתחילת ההודעה אבל חיפוש עליו באתר של ICQ לא מביא תוצאות... יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת מי השולח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חנות שיהיה אפשר לבחור מפרט של רכיבים באיכות סבירה. ולא לדאוג לגבי השירות ורמאות. במחירים טובים כמובן...

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by ofirr,

לא מצאתי פורום מתאים לרשום את זה אז רשמתי כאן. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני לא מתמצא בנושא ולא יודע היכן לשים דגש במכשיר הזה ולכן אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by Doctor Robert,

היי, אני אמור להבחן במועד החורף לבגרויות, אני כעקרון לומד בביה"ס אקסטרני, והלימודים אצלנו מתקיימים כרגיל, למרות השביתה. נרשמתי כבר למועד החורף במשרד החינוך. במידה ויבטלו את מועד החורף לתמידים האינטרניים, יבטלו גם לתלמידים אקסטרניים? כי הבחנות מתרחשות בדיוק באותו יום לאקסטרנים ולאינטרניים, כך שבמידה ויבטלו לאינטרניים את הבחינות, האם יבטלו גם לאקסטרניים את הבחינות?

7. Started by mega1234,

מרצה שאני לומד אצלו, סטטיסטיקה ומסדי נתונים ... הוא מתנהג בדיוק ככה ואותי הכתבה הזאת קרעה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Fistuk1,

עכבר סקסי, סרטון אנימציה מצחיק על עכבר ששר שיר לגבינה: http://www.vch.co.il/video-396.html

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. חנויות אמינות בתחום המחשבים ובתחום החשמל והאלקטרוניקה. מה הם מחירי המשלוח? ואיך ניתן לוודא שבאמת אקבל את מה שהזמנתי? תודה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by 00000,

אזור כפ"ס. עדיף כמה שיותר זמן שיעור => כמה שפחות שיעורים. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  11. Started by guysevi,

אני לא יודע אבל בטח כולכם או רובכם מכירים את הפרסומת האסורה של XBOX שבה אנשים מתחילים לירות אחד על השני באמצעות הידיים בתור כלי נשק שונים ובכן לפני כמה שנים יצא לא בטוח אם פרסומת אבל משהו דומה מאד עם ילדים שיושבים באולם ספורט ומהשעמום הם מתחילים לעשות גם כן משחקים של נשק עם הידיים ורק אחרי שמישהו "נהרג" הם מתחילים מלחמה. (את זה אני זוכר מישהו מכיר קישור סרטון הזה, אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וניסיתי מלא קומבינציות ושום דבר לא העלה לי את הסרטון הזה אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים. אין צורך הצלחתי למצוא את הסרטון סתם במזל

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  12. Started by IlanF,

"take me to your dealer" התמונה היחידה שאני מותא היא זאת: http://www.geocities.com/gilposters9g/general/fp0252.jpg יש עוד תמונה קצת שונה עם אותו השם... A phrase seen on posters and T-shirts in the late eighties up to the mid nineties. Has a picture of an extra terrestial with a light on hsi finger. A parody to "take me to your leader" זה אמור לעזור למצוא אותה, אם מישהו בכלל ראה אותה איפשהו

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by tamar,

שלום. אנו מחפשים אומן שיכול לצייר על מארזי מחשב (ציור על מתכת עם כל המשתמע מכך) ציורים לפי הזמנה אישית - בתשלום כמובן. נא לצור קשר בפרטי.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by BooYaka,

אבא שלי הביאי לי עוד חברה שמוכרת מחשבים והפעם הם: pcpro4all אם מישהו יודע עליהם משהו בבקשה להגיד כי פעם ראשונה שאני שומע עליהם... pcpro4all.com תודה מראש

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  15. כרגע אני בשלב הגיבוש לטייס.. כמובן שטייס זה האופציה הכי טובה ושאני הכי רוצה.. *אז קודם כל שאלה ראשונה בהנחה שאני עובר את הגיבוש.. כדאי לי ללכת לעתודה לפני הקורס? אני מודע לזה שאם עושים לפני הקורס עתודה.. לא צריך את השנה האקדמאית שיש בקורס טיס.. זה עוזר לך בעוד משהו חוץ מלא לעשות שנה אקדמאית בקורס? כמו כן האם זה בכל מקצוע שתעשה בעתודה? או שיש דברים מסויימים שרק אם תעשה אותם לא תצטרך את השנה אקדמיה..? ואם אתה עושה עתודה לפני הקורס ובשנה אקדמיה רוצה לעשות תואר שני.. זה אפשרי? *בנוסף ראיתי בעתודה מגמה למצטיינים של "פסגות" והשנה פתחו שם חוץ מפיזיקה והנדסת חשמל גם מגמה בהנדסת תכנה + תואר שני במדעי המחשב (בלי התזה) כמה שנים בדרך כלל לוקח לעשות תואר ראשון + שני במחשבים? כאיל…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by Oranl,

היי למישהו יש מושג מתי FOXPC מתכוונים לפתוח סניף בראשון? הם כל הזמן אומרים שבוע הבא ולא נראה שמשהו זז שם. הסניף היחידי הוא במגדל העמק... טוב שלא... דווקא יש להם מחירים טובים, חבל.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by Fistuk1,

זה סופרמן? לא! זה ספיידרמן? לא! זה אוגרמן! האוגר הזה מנסה שוב ושוב עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם..אני לא בדיוק יודע את השם..אבל יש תוכנות כאלה שזה כמו סקין שאתה יכול לשים אייקונים למעלה ..בכמו מין באר כזה.. איפה מורידים כזה? תודה רבה לכולם,אם זה לא הפורום המתאים..אז מצטער לא ידעתי איפה

19. Started by אמיר יצחקי,

20. Started by urdead,

קיבלתי צו גיוס למחר 26.11 איך אני מגיע ללשכת הגיוס ממרכזית המפרץ בחיפה ?? איזה אוטובוס לקחת ??

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. טוב אני אספר בקצרה את מהלך הדברים: יש לי פרופיל 97 קבא 56, עשיתי גיבוש טיס באוקטובר האחרון- סיימתי ולא עברתי, לאחריו ויתרתי על גיבוש חובלים. בכל הסיפור הזה התאריך גיוס שלי היה 16.3.08 עכשיו אני לא רוצה להתגייס כ"כ מאוחר, ביקשתי הקדמה ל2 בדצמבר לתותחנים(רוצה להגיע למורן), לפני 3 ימים התקשרו להודיע לי שהקדימו לי את הגיוס ל27.11 (כלומר מחרתיים), כשבגיוס הזה אני אראה קצין מיון ביום הגיוס. הופעלו כמה קשרים וכנראה בזכותם (כנראה, לא יודעים בדיוק) התקשרו אליי היום והודיעו לי שאני אתגייס ב2 בדצמבר. עכשיו הבעיה היא שגם היום קיבלתי זימון למבחני התאמה לתפקידים מסווגים ל10.12 (כאמור, 8 ימים אחרי הגיוס שלי). לפי מה שהבנתי מהבחורה שבישרה לי על דחיית הגיוס שלי בעוד 5 ימים, ברגע שאני חייל…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by dorviper,

נפלתי בירפ"א ב' אחרי פסיכולוג הגשתי ערעור והיום קיבלתי מכתב שלא קיבלו אותו יש למה להגיש עוד ערעור? או שחלאס להרים ידיים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by בלה,

מחפש קורס ללימוד ספרדית.. מישהו מכיר וממליץ על מקום טוב?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש וחשבתי לקנות מ-foxpc. אתר החנות: http://www.foxpc.co.il מישהו כבר קנה מחשב או חלק מחשב מ-foxpc? הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם על החנות הנ"ל. נ.ב זה הפורום המתאים לשאלה שלי נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  25. שלום... אני חייב להגיד קודם כל שאין לי בכלל דעה שלילית (או שלפחות לא הייתה לי...) על IQPC, אפילו קניתי מהם את המחשב שלי וקיבלתי יחס מצויין (לא יודע אם זה היה כדי שאני אקנה את המחשב...). קודם כל לפני הכול: אני יודע שיש פה נציגים שם IQPC בפורום, ואני מבקש מכם להגיב ולרשום מה היה שם מהצד שלהם. כל מה שאני אומר פה זה לפי מה שאני הבנתי, ואם זה ככה זה באמת גרוע. בכל מקרה, היום חבר שלי היה שם כדי לקנות מחשב (בעצתי), ובאותו הזמן הוא הגיע לקחת מחשב ישן יותר שהוא נתן להם לתקן לפני כמה זמן. כשהוא הגיע לשם הוא פתאום שומע משהו נופל, הוא מסתכל ורואה שהפילו לו את המחשב שהיה מונח על איזה כיסא. ואז הם לא הסכימו להחליף לו, והם בקושי בדקו אם משהו לא בסדר, ורק אחרי הרבה צעקות הם הסכימו להחליף…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.