עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by WiSe-Man,

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם אני מעוניין לבצע משהו (שיתכן וחלק יחשבו שהוא מעט מוזר) וזה להקליט את הרדיו. אני מעוניין בשבוע של הקלטות על המחשב שלי, כלומר הקלטה של יום ראשון מ 8:00-22:00, שני...וכן הלאה. יש דרך לבצע זאת, כך שההקלטה תהיה באיכות טובה (עד כמה שאפשר כמובן בהתייחס לתנאים והאיכות של שידורי הרדיו..) ויהיו לי 7 קבצי MP3, אחד לכל יום בשבוע? הבעיה הכי גדולה פה היא שלפעמים המחשב שלי בתנועה ולא נמצא דלוק או כבוי בשעות האלו. האם יש פתרון שיתאים למצבי?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by pagaz,

משהו אולי יודע אם צריך נהגי קו למילואים בתנאי קבע \ קבע ? אשמח לכול עזרה .

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by BarBee,

אם מישהו יכול לחוות דעה מניסיון, זה יעזור מאוד מאוד.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by Shadowman,

סורי לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה... השאלה והבעיה בכותרת, ניסיתי תוכנות שמנקות את המחשב מחקתי כל מיני קבצים הכל נקי ויפה אבל עדיין לא עובד...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

אני כותב השנה עבודה במקצוע עבודות חקר על "כיצד המחשב משפיע על חיי בני נוער" בעבודה זאתי אני צריך לבנות שאלון (ככל הנראה אני אעשה אותו אמריקאי), והייתי מעוניין בעזרתכם. אם יש לכם רעיונות\שאלות\כיוונים שבהם יעסקו השאלות או כל דבר שיכול להוסיף לשאלון שלי, או אפילו אם יש לכם שאלות שאתם חושבים שהם רלוונטיות לשאלון שלי, הם יתקבלו בברכה. (השאלון מיועד לבני-נוער, אז שהשאלות יהיו בהתאם, לגילאים 13-16 ) אפשר גם לפנות אלי באימייל eranyanay@hotmail.co.il אם ברצונכם לעזור ולהוסיף לשאלון שלי להתרחב עם שאלות נוספות ומגוונות. תודה. נ.ב - השאלות יכולים לעסוק בתחומים כמו משחקים (האלימות שבהם, התמכרות ודברים דומים), האינטרנט (החומר הפורנוגרפי, התמכרות, צ'אטים), השפעות כלכליות (לדוגמה עלוי…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Team Fortress 2: Bethesda VS EA Mythic נחמד ביותר..

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by Mesatla,

http://askaninja.com הוא כזה אידיוט שזה מצחיק חחחחחחחחח תראו את הקטעים שיש שם

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by B0necrack3R,

מה דעתכם על המכשיר הזה: http://www.nokia.com/nokia/0,4879,142,00.html האם למישהו היה נסיון איתו? מכיר אותו?? מציעים לי אחד כזה יד שניה ב 700 ש"ח.. הוא נראה סוף הדרך אך אני מפחד מה"פומית" השבירה שלו (או שלא) מחכה לתגובותיכם 8)

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. תשמעו זה ממש דחוף..... אין את המעבד שאני רוצה בארץ בינתיים (AXP 2100+) ואמא שלי מגיע לארץ ביום שבת... מישהו מכיר חנויות באזור ברוקלין\מנהטן??? בבקשה זה חשוב....

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by approx,

לא מצאתי כותרת מתאימה אז ככה אני צריך רעיון לכיסוי עמוד בטון באמצע חדר איזה רעיון עיצוב מגניב

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. הרשת מעניקה לנו פרטים טכניים ראשונים אודות דור ה-Gemini Lake, שמגיע להחליף את Apollo Lake ממש בקרוב לכתבה

13. Started by Akiles,

איך עדיין אין פה כזה ? בכל מקרה נתקלתי בדבר הבא: https://www.grouponisrael.co.il/deal/1010083/gaymer-set-keyboard-computer-mouse/ נראה ממש טוב אמנם אני כבר לא משחק הרבה אם בכלל אבל בדיוק מת לי ה MX518 ואני צריך עכבר (גם פשוט יספיק לי - אבל ראיתי את זה וזה נראה נחמד) מה אומרים ?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  14. אהלן, עקבות שפורסם שמערכת הפורומים הולכת להתעדכן, אעדכנתי מייל חדש. לאחר זה התחלתי לקבל הודעות למייל על כל נושא חדש שנפתח. נכנסתי לפרופיל => מעקב ודוא"ל => מה אני עושה לא נכון, זה כבר התחיל לשגעה אותי. נכנסתי דרך הלינק שמופיע בבכתב עצמו: Unsubscribe to new topics from this board by using this link: אבל משום מה הדואר ממשיך לזרום לי למייל בכיף שלו.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by parlov,

אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by B0necrack3R,

האלן אני עושה קורס של אבטחת מידע בחיל המודיעין.. היתי מאוד מעוניין בגאמא (קורס ממ"ס שמתנהל במקביל לקורס אבטחת מידע) ,אז הלכתי למפקדים של ממס וביקשתי להצטרף הוא שאל אותי איזה ידע יש לי ואני די הרשמתי אותו. הוא דיבר עם המפקדת שלי שתוך זמן קצר זימנה אותי לשיחה. קיצור היא אמרה לי שאני מאותר לתפקיד מיוחד באבטחת מידע הקשור למחשבים ואני אקבל הרבה הכשרה בזמן השירות. בנוסף לזה היא אמרה שבכל מחזור יש "מחשביסתים" כמוני שבוכים על הקורס ובסוף מגיעים לתפקידים מאוד מעניינים ואומרים לה תודה.. :s05: אז אני בדילמה.. האם מישהו !מכיר! את ענף אבטחת מידע ויודע משהו על תפקידי מחשבים איכותיים שאפשר להיות בהם שם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by kobi_af,

שלום אני צריך עזרה בנוגע לזיהוי שיר מפרסומת נכון יש את הפרסומת של פאלפון אז יש שם תמונות ספורטאים מתחלפות ויש שם שיר מישהו יודע מה שם השיר?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  18. לרגל עשור לתוכנית. מישהו יודע מה המקומות 10 - 5 ? #4 DR. DRE 2001 #3 THE FUGEES - IN THE SCORE #2 EMINEM - THE MARSHALL MATHERS LP #1 OUTKAST - שלושת האלבומים שלהם...

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by law89,

רכשתי mp3 שהגיע עם מטען ל-USB (שונא את המשירים האלה שבעייתי להטעין בחשמל). מה האופציות שלי מבחינת הטענה? יש לי פאוור באנק של שיאומי (ה-20000) שיש בו מצב של הטענה של מוצרים רגישים יותר אבל אין לי מושג האם הוא עומד בתנאים שהם רשמו לי:

20. גילוי מקרי של ההנחיות הפנימיות של ChatGPT מספק הצצה נדירה לעולם הבינה המלאכותית ומעורר דיון על אתיקה ובטיחות בתחוםלכתבה

21. Started by OferS16,

שלום, אמא שלי צריכה לראות את הסרט הכוכבים של שלומי בשביל איזה עבודה שלה , אבל מכיוון שהסרט נורא ישן אני לא מצליח למצוא לינקים לא להורדה ישירה או לצפייה ישירה וגם אין לי שום דרך להשיג עותק מקורי של הסרט, השאלה שלי היא האם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להשיג תסרט(לא משנה איך, הורדה \צפייה ישירה\השכרה\כל דרך אחרת) . אם מישהוא יעזור זה יהיה נורא נחמד כי היא צריכה את זה לעכשיו.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי חבר'ה, אני סטודנט למדעי מחשב, אני וחברי מבשלים כבר רעיון לאפליקצייה וובית די הרבה זמן.. הבעיה היא שאין לנו כל ידע בנוגע להקמת עסק,פרסום ושיווק, הקמת תוכנית עסקית וכו'.. אתמול קיבלתי ברשימת תפוצה הזמנה לסדנה בנושא יזמות טכנולוגית. הנה קצת פרטים: http://www.jcya.org.il/?cmd=occupation.333 אשמח לשמוע מה אתם חושבים.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.