כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
תורידו את האתר הזה..... www.hwzone.com סתם.... אבל עכשיו ברצינות: יש דבר כזה TM טריידמרק.(trademark-סימן רשום)....אז יאללה מנהלים תוציאו TM לאתר ומשום שזה רטרו-אקטיבי אז יהיו חייבים להפיל את האתר הרשויות (במידה וזה יהיה אפשרי) יש כבר תקדים ביןלאומי שחובה לפסול מותג על אותו נושא באותו שם או שם שמאוד רומז לכך אני טיפה מבין בנושאים האלה וקצת מתמצא בחוק... AaaBb
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
היום יום רביעי הגיע ההודעה ממסיבת העיתונאים של לוני הרציקוביץ http://www.ultras.co.il באתר האולטראס הרשמי של מכבי תוכלו לראות תעשו רענן כמה פעמים כי יש לחץ על האתר הוא נפל כבר שניהם נזרקו סופית ! בשביל פירוק המחנאות שהיתה שם. יש כבר שמועות שעומרי אפק הולך למכבי תל אביב ונמני במכבי חיפה אבל זה כבר לא בטוח
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כנסו ל-Ana.co.il בשביל הוירוס המדובר...גם תומך Xp בשביל מי שמתעצל לכתוב: www.ana.co.il מוגש כשירות מטעם: AaaBb
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
תביאו לי תחנות רדיו ל Winamp. כמה שיותר יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
ראיתי בקולנוע את הטרילר שלו (דקה ומשהו בערך) מישהו יודע איפו אפשר להשיג את הטרילר גם למחשב באיכות טובה?
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז כמו שציינתי עשיתי בדיקת שתן בצו ראשון ומצאו לי רמת גלוקוזה גבוהה (לא יודע כמה גבוהה) ישר שלחו אותי לעשות בדיקות חוזרות בקופת חולים שלי ומצאו שיש סוכר בשתן אך אין סוכר בדם. רופאת המשפחה שלי לא יודעת בדיוק מזה ולכן אני צריך לעבור סידרת בדיקות ביום רביעי (דם ושתן אני חושב P:) בינתיים היא המליצה להוריד את מינון האוכל המתוק והסוכר.(יותר מהמליצה..) ועכשיו לשאלתי. יש סיכוי שהצבא ייקח צ'אנס וישים אותי בקרבי אם אני אלחם על זה?. נגיד והבדיקות שאני עושה ביום רביעי יצביעו על רמת סוכר גובהה מהממוצע אבל אפשר לטפל בזה בעזרת דיאטה. תודה מראש! אהה ורק רציתי לציין שבבדיקה החוזרת מצאו פחות גלוקוזה מאשר בבדיקה של הצבא(עדיין מעל לנורמה) זה אומר משה…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
k now 1)אני בן 17 וחצי 2)גימר זה באמת חרא של פורום אני מודה שאני מוריד משחקים בלילה ואין לי שום וירוס-בדקתי! ולא קוראים לי דני :[ "סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של זונה!!!" לא אמרתי את זה ! אני באמת חושב שאתה הילד הקטן פה אבל אני חייב להודות יש לך טאוריה יפה אם "להדביק אנשים בווירוס הילדות" פעם הבאה שלך לי תטופיק הזה כי אם מישהו לא היה שולח לי אותו בהודעה פרטית לא הייתי יכול להגיב לטיפשות שלך *sorry all the admins i just HAVE TO DO THIS*
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מי שיש לו יכול להגיד לי מאיפה או לתת לי קישור??
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שההבדל בין 2 ל 4 ראשים הוא שב 4 ראשים אפשר לעשות הכפלת זמן וב 2 ראשים לא.. אבל לפי מה שראיתי טעיתי וב 6 ראשים זה סטראו.. אז מישהו אוליי יכול להסביר לי מה ההבדל בין מספר הראשים? (אם ההודעה בפורום לא נכון אז תעבירו )
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אהלן, אני חדשה כאן בפורום, אשמח להכיר אותכם.... :gorgeous: הנה תמונה שלי
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היום קניתי לי את ה DVD הראשון שלי ולהפתעתי התמונה היתה לאורך כל הסרט היה לרוחב המסך ולא גם לאורך, כלומר התמונה לא מילאה את כל המקום על המסך. אז השאלה שלי היא, האם כל הסרטים ב DVD נראים כך ? ולמה זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שעוד לא שמע את Cisco kid - Pizzaman (מתוך Clubbers guide to 2003) - מומלץ !
-
אוי זה טוב... נשים, לגזור ולשמור! בשביל הגירסה המלאה, כנסו ללינק הזה...:http://www.ebaumsworld.com/wife2.gif
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי טסה לשבוע, היא אמרה לי למצוא לה מדיח גדול במחיר טוב, את העבודה וההרכבה אני ושכן שלי נעשה. יש לכם המלצה לחנות טובה וזולה, או לדגם מסויים?
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שמעתי שיצא אלבום חדש של אמינם שקוראים לו "Don't call me Marshall" , אבל כשחיפשתי באמזון לא מצאתי ובאתר של אמינם לא מצאתי כלום. מישהו שמע משהו\ ראה משהו על האלבום?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! היום נכנסתי לתר'ד: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=44515 וראיתי שגם פה בפורומים האלה של HWZONE מתקיימת מה שנקרא על ידי מומחים "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם". תופעה זו באה במקור מפורום אחד שקוראים לו פורום "גיימר" הפורום הכי דפוק שקיים! אני לא מדבר על הספאם שDARKMAN (שבהחלט נגוע בווירוס המסוכן) אלא על זה מה שקורה בהרבה מקומות והנה דוגמא: דני הוא ילד שמבלה את חייו בהורדת משחקים ובהפצת "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם" למרות שביום דני מוריד משחקים בחופשיות בלילה הוא הופך ל:סופר ספאמר וככה נראית שיחה שלו בפורום: שלומי: מישהו יכול להביא לי בבקשה את הCD-KEY לUT ? סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של …
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
http://www.target21.jeeran.com http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=420768 אני אישית לא תומך נגד השתמטות מצה"ל
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. 8) אני חדש בפורום והייתי מעונין לדעת האם מישהו מכיר אתר המכיל סכמות או תרשימי אלקטרוניקה למוצרי חשמל (כמו טייפים, טלוויזיות וכ'ו). הרעיון הבסיסי הוא לתקן מוצרי חשמל בבית ללא הצורך לרוץ לטכנאי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חברת הזכרונות המובילה *GeIL* מסתיימת ב IL שזה בעצם Israel... האם יש קשר בין החברה הזאת לישראל?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כל מי שעדיין לא שמע את הגירסה של אבריל לווין המטומטמת ל Chop Suey, שיוריד את זה עכשיו ודחוף (לא בעיה למצוא לזה מקור - **אהם** קאזהה)... בושה וחרפה לקהל המעריצים של סיסטם! ברגע ששמעתי את זה רציתי להכניס לה בוקס... אבל זה עדיין מצחיק תהנו
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-