עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HFDO5,

פשוט החברה שאני רשום בה עכשיו שלחו שהם סוגרים את השירות speedy אז מישהו יכול לשלוח לי הזמנה? HFDO5@speedy.co.il תודה ;D

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by MasterGal,

שלום חברים, רציתי לדעת כיצד עובד זכיות יוצרים באינטרנט, למשל העלתי עיצוב מעניין, שבבוא הימים יכול להיות מודפס על חולצה, אך חשוב לי שרק לי יהיה את הזכות להדפיס לפרסם לצלם וכו' וכו'... כיצד זה עובד באינטרנט ובכלל. מי הגורם האחראי על זה במדינה? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by עמיר,

התחיל עכשיו הפרק הראשון ב AXN. מעולה למי שרוצה להתחיל מההתחלה (לא ראה אף פעם).

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. אהלן, אני יורד השבת הקרוב לאילת, וכנראה למלון שלום פלאז'ה (עם ההורים לא חברים). אמרו לי פה ושם שהמלון לא משהו, אז כל מי שהיה שם או מכיר...אם אפשר חוות דעת! תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by nadav275,

מדוע לדעתכם החזיק ג'ון צ'פמן- האיש שרצח את ג'ון לנון, את הספר "התפסן בשדה השיפון" בכיסו בזמן הרצח, ומדוע השתמש בספר כטיעון להגנתו בזמן שנשפט? שתפו אותי בדיעותיכם נדב

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  6. מעניין אותי לדעת כמה לא עוברים תקצד בערך ואותו דבר בקשר לקורס שכבר בתוך הצבא..

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by spin,

או קי אני לא יודע איך להגדיר בדיוק אבל יש טראנס הולך חזק במיוחד במסיבות היום מתחיעל כזה עם תקיעת שופר נשמע סגנון אייל ברקן תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by ELiA,

אם תשימו לב למשהו אתם תתפקעו מצחוק כנסו ללינק הבא ואז תלחצו קונטרול איי ואז תראו מה רשום שם בכתב לבן שאם לא מסמנים אז לא רואים... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=863

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. פונקציית החיפוש ב-Tradezone לא עובדת.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. שלום. שמי אדר שלו ואני כתבת של ynet וידיעות. אני עובדת על כתבה שעוסקת באנשים שמשלמים על שיתוף קבצים בשירותים כמו Rapidshare או Usenext או משהו דומה, שיהיו מוכנים להתראיין בקצרה. אשמח אם תכתבו לי ל-shalev.adar@gmail.com. מבטיחה לשמור על דיסקרטיות.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by dr computer,

אני לא מבין למה עשיתם דבר כזה? כבר אין על מה לעשות כתבות? הכל נשמע כמו בולשיט 1 גדול..

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  12. רכשתי מחשב בחנות SKYPC בראשון לציון ואני לא מקבלת את השירות שהובטח לי מהם, עם מי אפשר להתייעץ??

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by uriya,

שלום לכולם כולן לכל העוסקים בדבר..... אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו??? הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............ תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by kisin,

שלום, אני מחפש מישהו שיתרגם לי מסמך מרומנית לעברית (או לאנגלית), אני מוכן לשלם למי שיכול לתרגם לי. יש מישהו מעוניין?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by Xilver,

איך אני פותר תרגיל כזה? 2e^2x = 3e^x

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by kfirlion,

שלום, כשראיתי "שש עם עודד בן עמי" היה אצלו חוקר שגילה זן חדש של שפעת, האם זה נכון? אין לי כתבה להראות לכם sry אולי מישהו מצא? סביר להניח שזה נכון מה שהוא אמר כי אני חליתי לפני חודש כמעט בערך כמעט שבוע.... ועוד פעם לפני שבוע חליתי בערך שבוע... יומיים/שלוש היה לי חום ושבוע שלם צינון ושיעול (עדיין לא עבר לי, אין עוד הרבה)... אפילו ידיד שלי מהכיתה חולה כמעט שבוע, כנראה משהו חמור, פעם הייתי מתרפא בקלות, היום זה לא רק שזה קשה להתרפאות אלא זה קרה לי פעמיים בחורף.... מה שלא קרה לי בחורפים הקודמים. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  17. שירשום פה אני ישלח לו הודעה..

18. אם מישהו מכיר אתר טוב עם מחירים זולים, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by ELiA,

אני מחפש קובץ אודיו שבאמת מסוגל להמחיש לי את המערכת 5.1 שיש לי בחדר תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by OR007,

כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by Chevy,

http://news.walla.co.il/?w=/4/488931 מה דעתכם? יש אמת בדבר? הרי פורסם כבר בעבר על ה"משחקים" של החברה ואף על אי קיומה (!). כל זאת נדע בימים הבאים אני משער :user:

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. מחקתי את האיי סי קיו שלי והתקנתי אותו מחדש כול האנשים שהיו לי ברשימה נעלמו אני לא יודע מה לעשות.

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by Dvich,

מישהו יודע מה המחיר של הPSP בסין בדולרים או שקלים? האם אפשר לעדכן לו את הקושחה לגרסא האנגלית? האם הכיתובים על המכשיר עצמו הם בסינית? תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. http://toronto.etn.fm:8110 Winamp -> Ctrl +L

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. איך אני נרשם לאשכול מסויים ומקבל עדכונים על תגובות חדשות

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים