עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AtomiX,

בעוד כחודש אני טס לארה"ב אני מעוניין לקנות ספק לוח אם וזכרונות .. תמליצו לי בבקשה על חנויות טובות באזור ניו-יורק: מנהטן ובאזור סן-פרנסיסקו תודה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by new!!!!,

פעם הייה את האתר הזה של פאגין שהוא מתקשר לאנשים עכשיו מחקו את האתר עשו אתר אחר מאיפה אני יוכל להוריד את השיחות שלו? מצאתי איזה אתר אבל יש בו רק 30% מי השיחות שלו מאיפה אני מוריד את כול השיחות שלו:<?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by Lior4543,

אוקי אז אבא שלי הפתיע אותי במסך חדש LCD 19 של ACER ומדפסת חדשה של ברודר, בקיצור ממש אהבתי הכל עלה לו בערך 1300 שקל.. תחדשו אותי!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע באיזה ערוץ המשחק ישודר? באינטרנט כתוב "ערוץ בתשלום"... איזה ערוץ בתשלום? 5+? 5+ Live? ספורט 1? ספורט 2? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  5. זה די נפוץ כאן באתר ולא הצלחתי למצוא. אשמח להסבר.

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by J0n1,

אבא שלי קיבל מתנה לחג ממישהו, DVD של Graetz קורא DVIX אז צרבתי לו סרטון DVIX עם כתוביות בפורמט SUB באותו השם, והוא קורא בלי בעיה את הסרטון אבל אני לא מצליח להעלות את הכתוביות, זה נתמך בכלל בDVD הזה? או שמא צריך להמיר? או אולי הוא מכיר רק SRT? הדגם הוא AV-745DX תודה! מסתבר שהוא קורא SRT, אבל הפונט ממש מעפן וקטן, יש דרך להגדיל אותו? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by matanyaniv,

מישהו יודע מתי יגיע ההארד קנו 12 לחנויות? תראו איזה יופי:

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. אני לא זוכר של מי השיר או איזה מילים או קטעים מהסרט נמצאים בו כל מה שאני זוכר שזה אחלה טראק ודיי ישן (קצת אחרי שהסרט יצא) אז מי שמכיר... תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by GamesFreak,

אני מחפש משהו שאין לי מושג איך קוראים לזה רישמית.. זה כזה משטח לבן עם עט המשמשת כעכבר, וכשלמשל מציירים עם העט אז זה מצייר במחשב..... מישהו יודע על מה אני מדבר?? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by Culandur,

שמעתי יש אתר של איזה משהו שצריך לפתור שם משהו מתמטי / לפרוץ משהו הראשון מקבל פרס... מישהו יודע מה הכתובת?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by G.P.S,

איך אני מעיף את עיצוב הכתב המחריד הזה? איך אני מחזיר אותו לקודם?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by MacGyver,

אני ממש מתחנן........! אני שובר את הראש איך קוראים לשיר הצרפתי הזה שרץ כל הזמן ברדיו .... שיר מהיר כזה...... איתן

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by yanushka,

לפי השמועות (חבר), הדיסק נמכר ב-TOWER RECORDS כמו קולה, ובבריטניה בכללל...EMI חזרה מפשיטת רגל בעקבות הצלחת הדיסק. לשמיעת האלבום X&Y מהי דעתכם? דיסק מושקע וסוחף כמו הקודמים?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. אם אתם רוצים להגיב, הייתי רוצה לדעת גם כמה משלמים לכם, ואיך ? שכר גלובלי ? לשעה ? כמה שעות ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by stone cold,

לIRON יש דיסק חדש- Iron Maiden- A Matter of Life and Death לפי זה - http://www.youtube.com/watch?v=dNttRSMqOe0 הנגנים בסדר אבל הקול של ברוס חלש אבל זה כמובן רק שיר אחד מישהו יודע מה האיכות של הדיסק עצמו?

16. Started by avivlevy,

לפי מה נקבע ה"איכות" של הכדורסל? יש לי 100-150 שקל לכדורסל. מה לקנות? ומאיפה?

17. Started by Fistuk1,

זה סופרמן? לא! זה ספיידרמן? לא! זה אוגרמן! האוגר הזה מנסה שוב ושוב עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

מאוד פשוט: איך קוראים לשיר ברקע של הפרסומות ל"פלאספורט" תודה!!

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by LastForOne,

כתבתי פה הודעה בקשר לאתר BUX... לפי הידוע לי לא עברתי על אף חוק מחוקי הפורום... למה ההודעה נמחקה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. Started by Culandur,

כדי לראות סרט בפורמאט OGM תודה איגור

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. אם מישהו מכיר אתר טוב עם מחירים זולים, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. אני לא יודע אם זה במכוון או לא ואם זה זמני או קבוע, אבל הבוקר לא ניתן להגיע יותר לאתר שלהם.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  23. פירסתי אתזה פעם אבל הפרסם שוב : סנובורד(גלישה) ראיתי את הסרטון הזה לפני איזה שבוע וזה היה הדבר הכי מטורף שראיתי. אל כנראה שלא ריאיתי הרבה My new dream

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by rogbi,

לא משהו שמתחרה בפורם הזה רק משהו לשפר את האנגלית ושהיה מעניין תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.