כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
הלו מה קורה? ראיתם את הקליפ החדש? אני חושב שהשינוי שהם עושים יהפוך אותם לטובים נראה לי שהם סוף סוף נכנסו למטאל חזק! אני אהבתי מאוד למרות שזה לא ממש מראה את השינוי שהם עשו רק בעוד איזה חודש נדע שיצא הדיסק יאללה ביי!
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היה לי עכשיו ויכוח עם מישהו שעובד באינטל שטוען: 1 אינטל מחזיקה ב-87% מהמכירות 2 המעבדים של AMD לא עמידים לוירוסים 3 במקומות עם רשת של איזה 7 מחשבים AMD ממש לא טובים\לא מתפקדים או משהו כזה מה אתם אומרים ובקשר למכירות האם יש איזשהו מקום\אתר שעשה איזה סקר אמין בקשר למכירות(בכל העולם)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
קבלו משהו נחמד: http://www.loungin.net/games/unreveal/unreveal.html זה משחק פלאש של סנייק שכל פעם שהוא אוכל אז מתחיל להיות חם..... ומה בנות עושות שחם להם?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שלום! 8) אז כמו שאמרתי בכותרת כמה שאלות 1. חיברתי את הרמקולים של המחשב דרך יציאת אוזניות...זה בסדר? או שזה מיועד רק לאוזניות? עדיף שאני אשתמש בכבל RCA? 2. לא מצאתי חיבור RCA מאחורי הטלוויזיה (רק בפרונט) אבל יש שם חיבור שאני לא כל כך מכיר... אני חושב שזה נקרא 21 פין. מה התפקיד שלו? מה אפשר לחבר אליו? 3. עכשיו עניין מוזר..יש כמה ערוצים שרואים בהם מצויין! ממש איכות טובה! ויש ערוצים שהאיכות די חרא.. וזה העניין שלא מובן לי.. נגיד ערוץ 5 רואים אחלה וערוץ שלוש רואים חרא. למה זה? יש דרך לסדר את זה? 4. לא, אין 4! בסה"כ הטלוויזיה ממש איכותית.. בערוצים שרואים בהם טוב האיכות מצויינת! הסאונד מדהים! אפשר לשנות את הסאונד מסרט למוזיקה.. יש איקולייזר קטן כזה..חסימת ערוצים ליל…
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Enc0der כתב: לפעמים נראה לי שכל כמה ימים מגיע לכאן.. "מישהו", ושואל איך החנות הזאת בשביל לבחון את התגובות. אז? וגם ההפנייה שכתבת בנושא השני ... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=45079;start=2 לא מדובר פה על מחירי חנויות. מדובר על רמת שרות. כתבתי את הטענות שלי בעבר .. מי שמעונן שיחפש. אני רק מזהיר אותכם: פאנדה שיקרו לי במצח נחושה כמה פעמים. אין אפשרות להאמין למילה שהם אומרים. ורמת השרות שלהם מיתחת לכל ביקורת. לכל החכמים שקנו מוצר בודד ולא ניזקקו לשרות שלהם סתמו את הפה שלכם! ניראה אותכם ברגע שתזדקקו לשרת שלהם. ולכל מי שמעוניין ליקנות שם אז יש פתגם סיני עתיק: פריירים לא מתים ..... רק מתחלפים. ואל תגידו שלא אמרתי לכם !
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בעיקרון אם היו לי שעתיים אז הייתי כותב איזה "חוברת קטנה" על החנות . מה שיש לי רק להגיד זה שאל תתפתו מהמחירים הנמוכים כי כשהבעיות מתחילות (וכאן לפי דעתי נמדד השירות של כל חנות) -אז אתם בבעיה!! אני אותו בחור עם הכרטיס מסך שהגיע אלי שבור לפני כמה זמן והסיפור עדיין לא נסגר. הם חצופים,יהירים,שקרנים וקשה לקבל מהם תגובה. המינוס הגדול פה לפי דעתי הוא שהמנהלים "מתחבאים" מאחורי פקידות וככה עובר לפעמים שבוע שלם עד שהם מחזירים תגובה,אתם מבקשים לדבר עם המנהל אז "הוא בשיחה","בפגישה" ועל לחזור אליכם אין בכלל על מה לדבר. בקשר לזה שכמה אנשים קיבלו פה "פיצוי" בדמות חלקים הרבה יותר טובים או כאלו ששווים יותר אז יש לי להגיד לכם רק דבר אחד זה מרוב הבילבול שקיים בחנות הזו. הסיפור שלי עדיין לא נ…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לשמעון פרס!! היום יומלדת, היום יומלדת,80. שמנמנים :funn::funn::funn: :funn: :funn: :funn: (הכותב איננו פעיל שמאל) http://news.walla.co.il/?w=//427748
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
סתם רוצה לדעת , אם מישהו פה היה בניצנים ואם כבר באחת מממסיבות הקלאב שהיו (היו שניים עד כה) או מתכוון ללכת לאחת משני המסיבות שיהיו ? ואפילו אם לא הייתם בקלאב אלא במשהו אחר ספרו גם . וכמו כן , למי שהיה , שיספר אם הוא נהנה וכל זה . בתודה .
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
למה יש אנשים פה שכותבים באנגלית? אין לי כוח לשבת שעה שלמה ולתרגם מילה במילה בבבילון אז בבקשה כול מי שכותב באנגלית יכול בבקשה ליכתוב בעברית? הבנו שאתם יודעים ליכתוב באנגלית ורוצים להראות שאתם הכי טובים בעולם אבל בישביל זה יש פורמים של אמריקה פה זה פורום\אתר של ישראל.
-
- 84 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני
-
-
שלום ! יש לי התלבטות די קשה והייתי מבקש לשמוע דעות של חברי הפורום ההתלבטות היא מה לקנות...יש לי כרגע כסף לספק ThermalTake Silent PurePower 420W + Active PFC , עולה 300 ש"ח. בשאר הכסף אני יכול או לקנות WD 80GB 8MB Cache (כרגע אני עם WD20GB מזדקן)... או להזמין את החבילה הבאה מחול (כולל משלוח) - Blue Cold Cathod 12" Red Cold Cathod 12 " UV 2.0 Cold Cathod 12" Cross Bonex Grill 80mm Black Floppy Mitsui 1.44MB Zalman chipset coolers (צהוב וכחול..אולי ראיתם אותם בארץ) 2 כבלים עגולים זוהרים באולטרא (אחד סגול ואחד כתום) ATA133 24" כבל עגול זוהר באולטרא ל-FLOPPY 18" ערכה שעולה 10$ בערך שתאפשר לי לצפות את כל החוטים במארז ב"שרוול" כמו שמצופים פה ה-20PIN בספקי אנרמק…
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לקנות אצל חבר בEbay אני שם מחיר ולוחץ sumbit, וזה נותן לי את ההודעה הבאה: Registration blocked Users whose registered status is blocked must resolve any outstanding complaints on file before proceeding. Please resolve these issues and try again. אודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
Once again, Insane Clown Posse is proven yet again to be the most player-hated band of all time. Blender Magazine decided to have a review of the Top 50 Worst Band of All Time. And, naturally, ICP made nothing short of #1 on their list, with The Wraith as their worst album. Honestly, how much do these 12-year vets-of-the-game have to accomplish to get recognized by mainstream media? They've got 2 Platinum Records, 4 Gold Records, 1 Gold Home Video (from their own feature-length movie Big Money Hustlas), another Gold DVD right around the corner (Bootlegged in LA), their own merchandise line (HatchetGear), their own record label (Psychopathic Records) with offices in the…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
לא רוצה להתלונן יותר מדי, אבל כנראה מאז המעבר לשרת החדש השימוש אומנם מספיק מהיר, אבל כמות הפרסומות והPOPUPS עלו בהרבה... היש סיבה?
-
אני תריך עזרה למצוא כל מידע אפשרי על הגרסה הזאת של הווייפר. תודה
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-