עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by B0necrack3R,

האלן אני עושה קורס של אבטחת מידע בחיל המודיעין.. היתי מאוד מעוניין בגאמא (קורס ממ"ס שמתנהל במקביל לקורס אבטחת מידע) ,אז הלכתי למפקדים של ממס וביקשתי להצטרף הוא שאל אותי איזה ידע יש לי ואני די הרשמתי אותו. הוא דיבר עם המפקדת שלי שתוך זמן קצר זימנה אותי לשיחה. קיצור היא אמרה לי שאני מאותר לתפקיד מיוחד באבטחת מידע הקשור למחשבים ואני אקבל הרבה הכשרה בזמן השירות. בנוסף לזה היא אמרה שבכל מחזור יש "מחשביסתים" כמוני שבוכים על הקורס ובסוף מגיעים לתפקידים מאוד מעניינים ואומרים לה תודה.. :s05: אז אני בדילמה.. האם מישהו !מכיר! את ענף אבטחת מידע ויודע משהו על תפקידי מחשבים איכותיים שאפשר להיות בהם שם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by DeadByDawn,

בזמנו היה את האתר Pelemania .... יש עוד אתרים בסיגנון?? אני מכיר את getjar ... לא שווה הרבה. אני בעל E1000 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by idankek,

שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Lancer,

שמעתי שיש אפשרות לחבר כבל BNC ל SOUNDBLASTER (או כרטיס טלוויזיה אני לא זוכר) ובאמצעות תוכנה מסויימת ניתן לראות את האות שעובר בכבל. האם באמת קיימת אפשרות ליצור משקף תנודות באמצעות מחשב?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. היי, אני צריך חנות שמוכרת את כל הבטריות על כל גווניהן, כמו אלו של טלפונים או המיוחדות של מינידיסקים... כאלו.... מישהוא מכיר באזור המרכז?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. לא מצאתי בגוגל משהו שהוא קשה, אז אם למישהו יש אתרים קשים אז תשלחו לפה...

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  7. אפשר לקבל ביקורת על המכשיר מאחד שיש לו אותו וגם מה זה איי מוד מה השימושים שלו איך אני משלם עליו על הזמן שאני נימצא באינטרנט או פעם בחודש למשל אם אני נרשם לynet בבקשה אפשר הסבר כללי על המכשיר ועל הסלקום איי מוד הזה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. באיזה חנות יש את המחיר הכי זול? עשיתי חיפוש בזאפ, אבל שמעתי שיש אותה בפחות מ 500 שקל.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by ktbnus,

לתחנת רדיו -אונליין - דרושים שדרים. תחנה מטאל לכל סוגיו Thrash metal Death metal Classic meta Havey metal Black Metal Doom metal Progressive metal Gothic metal כולל PUNK ורוק כבד לכל סוגיו ותכונותיו. יש לך PLAYLIST ניכבד? רוצה לשדר? סתם משעמם לך? ספר לעולם Where words fail, music speaks תגובות, שאלות, רוצים לשדר - פה, בפרטי או למייל ktbnus@yahoo.com (הזמנות לאתרי טורנט יתקבלו בברכה)

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by gshhar,

שיפתח ישר בתור מצגת.

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  11. Started by compman112,

תרשמו ואולי תזכו http://www.magefa.gadgetim.co.il/index.php?id=compman1121134688443

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. לחברה שלי יש יום הולדת ואני מחפש בנרות אתר שבו אפשר לשלוח גלויות מושקעות(סרטו אנימציה ולהקדיש שיר...) חיפשתי בגוגל וכל האתרים שמצאתי היו לא משהו בכלל... בבקשה....אם יש למישהו ניסיון או שהוא מוצא שישים לי לינק כאן....אני אשמח תודה רבה.....

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  13. אתם יכולים לעזור לי לפתור? ממש הסתבכתי... תודה רבה! :-* [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  14. Started by Black Knight,

יש סדרה הנקראת "על בנים ועל בנות", אני חושב שזה בערוץ yes+. רציתי לדעת איך קוראים לסדרה באנגלית. תודה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by exXxTreAm,

מישו במקרה יודע אם יש חוג ברייקדנס בחיפה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. http://news.walla.co.il/?w=//826764 כל מילה מיותרת

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  17. היה מין סדרה של מבחנים למשל לעמוד על רגל אחת עם עיניים עצומות עם ידיים פשוטות לצדדים ולראות כמה זמן אפשר ועוד כמה מבחנים דומים. מישהו זוכר איזה מבדקים בדיוק היו ?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  18. אם אפשר קישור לאתר/דיסק השירים כמו אלה אלה, ג'ו לטקסי וכל הלהיטים הצרפתיים (יש עוד חוץ מאלו?)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RayZ,

כל הזמן אנחנו עוסקים בפוליטיקה (טוב, לא כולנו..) שומעים מה זה אמר למי, ומי קילל את מי (ומקווים למכות, אבל אחרי שניה נזכרים שזה בלתי אפשרי :\ ) הנה קצת סאטירה, איך אומרים את זה בהיכל התרבות.. "שחיטת פרות קדושות" קודם כל, נתחיל בממשלת קדימה. אריאל שרון מקים לנו מפלגה. הנה התמונה הברורה ביותר מזווית הצפיה המובנת ביותר לעתיד עם המפלגה: שלי יחימוביץ': מה שכולם היו רוצים: (בצחוק.. אני מאחל רפואה שלמה לשרון, ושמח שביבי נבחר) מה עשו מהתמונה הזו.. טוב, נזרום ;D פרס מעלה מחשבות לאחר ההפסדה בפריימריז בעבודה: ואל תשכחו את המצב בארץ: בשביל זה, צריך להצביע קדימה: ללא מילים: ... עצוב: וזה נגמר בבכי.. וגם בדם.. :lol: לא רלוונטי להיום א…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. בקרוב קונה משם מחשב חדש ואני כנראה עושה את ה-OC שהם נותנים בחינם. רציתי לבדוק אם למישהו אכן הייתה היתקלות עם האחריות שלאחר OC שהם עושים או בכלל אחריות על מוצרים אצלם. תודה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by J0n1,

יש לי איזה שיר בפלייליסט ששמעתי אותו ואני חייב לשמוע אותו שוב, ואני פשוט לא מוצא אותו (הוא תקוע לי כבר שבועיים בראש, מאז שפתחתי את האשכול על זאת שאני הולך לנחם אותה בשבעה, כל השבעה שרתי לעצמי את זה :\) כל מה שאני זוכר זה שהפזמון התחיל במשהו כמו silent weeeeel ויאוו אני לא מוצא את זה בגוגל או באייטונס וגם ניסיתי באתר שמוצא לפי הקליקים ואני פשוט משתגע! תעזרו לי חבר'ה! זה אמור להיות בסגנון רוק-מטאל תודה עריכה: אני חושב שזה Alter Bridge או Element Eighty, אם לא אז בסגנון

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by david32,

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go לדעתי זה ענק! ;D ;D

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by 00000,

שמעתי שהכנת פרוייקט כלשהו במחשבים עוזר מאוד להתקדמות לקראת יחידת מחשבים בצבא. מישהו מכם יכול לספר על: פרוייקט שהכין/איך הוא התקבל/ מה עזר לו/ כל דבר שיכול לעזור לי פה כדי להתקבל לגאמא או ממרם. תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  24. אני רוצה לשלוח מייל יום הולדת עם אייקונים, איך אני מוסיף אותם?? זה אפשרי להוסיף אייקונים כמו פה באתר למייל (לצורך העיניין נענע מייל...) משהו יודע, זה דחוףףףףף... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Yossarian22,

http://www.simpsonizeme.com/ Cool תעלו את מה שיצא לכם

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.