עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עבדתי בחברת אבטחה "מרכזי" איבטחתי בשלוותה וב-TLV שהגיע היום למשכורת חבר שלי אומר לי שמורידים על מס בריאות ומס ביטוח , האם יש דבר כזה? או שזה סתם חארטה ולהגיד להם על זה? הוא אמר שיורידו לי בין 40 ל-70 שקל בערך...

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  2. שלום, יש לי ריהוט שאני לא צריך ואין למי לפנות לבקש עזרה להוריד החוצה. אילו אופציות אחרות יש לי לשקול? אני לא רוצה להזמין משאית וסבלים בשביל זה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by R0ck,

ולקינוח, המרשימה ביותר בעיני... ככל הנראה שמישו פה עבד קשה מאוד על העריכה. 8)

• 41 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by alexbmw,

אז כך אני הבנתי שיש באיביי כך ,מכירה ,שאתה קונה משהוא במחיר שרשום ,והצעות שאתה מציעה וזה לוקח את ההצעה המקסימלית . אז אני לא כל כך מבין ב איביי ,בדרך כלל חברים קונים בשבילי ,אז לא הייתי צריך להתקל בבעיה הזו עד עכשיו ,אבל עכשיו שמתי לב לכמה עיסקעות מפתות שם . למשל זה http://cgi.ebay.com/Intel-Core-I7-920-w-fan_W0QQitemZ230353172802QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a21e7942&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50 מישהוא יכול להגיד לי העם זה באמת המחיר של המעבד (פאק 45 דולר ל core i7 זה סופר זול ) ,כי עם כן אני קונה את זה ,לא מעניין אותי כל כך שזה יד שנייה (בכל זות כמה ישן יכול להיות core i7 עם הם יצאו רק לפניי חצי שנה ). …

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  5. אני מחפש תנ"ך, קיץ תשס"א, מס' 900091, 137... תודה לעוזרים..אני מחפש כבר חצי שעה...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by mt_nro,

מנגינה שמזוהה עם הצרפתים... יש אותה בפרסומת לביטוח ישיר, ואם זכור לי נכון גם ב Psychonauts בשלב עם פרד (ווטרלו) מישהו יודע על מה מדובר?

7. Started by frenzy,

אוקיי...אז ככה, לאור הכוסון שלנו בעל העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני [בקיצור, אשכנזי יפה ] שפע ברכות ואיחולים, או בקיצור: מזל טוב ענקי אחי!! ;D שיהיה לך עד 130 שנה [ממתי 120 מספיקים?!] של אושר, עושר, אהבה ובריאות! מי יתן ותעבור טסט ראשון (ובדרך תדרוס כמה זקנות ) תהיה לך מכונית שתוכל לסגור 180 קמ"ש (סתם פיג'ו 206CC של כוסיות ) תכיר איזה אשכנזיה חמודה ובעלת חזה שופע, ותקים איתה משפחה אשכנזית מסורתית ;D בקיצור, אני לא טוב בברכות, כל זה החל מזה שרציתי לאחל לך מזל טוב, וכתבתי לך כאן חיבור בע"פ בהבעה, לא משנה, כוונתי עדיין קיימת, ויומולדתך עדיין לא נגמרת אז תחגוג אותו בצורה הטובה ביותר ורק תהנה, כי יום כזה, קיים רק פעם בשנה, אז בנימה אופטימית זאת אסיים, …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by BeN-T,

לא מצאתי את המקום המתאים בתקווה שפה המקום. למישהו יש חנות מחשבים אמינה עם מחיר זול באזור ירושלים שיכולה להביא לי באותו סכום את המפרט הבא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351349.0

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. Started by DarkRise,

איך אתם מתמודדים עם זה? מה השיטות שלכם להקל על ה"כאב" אחרי לילה משוגע?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו יש איזה כמה אנשים שתמיד מיתקשרים אלי במיספר חסוי ומזיינים לי במוח!!! יש איזה סיכוי שאני מגלה מה המספר? חברים אמרו לי שאני יכול להיתקשר ל ORANGE להגיד שיש לי צו מהמישטרה והם יגידו מה המיספר,אפשרי? אם זה חשוב יש לי Nokia3100 של ORANGE [קו רגיל].

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by keglevich2,

היי חברים, רציתי לדעת האם הגודל "כניסה" של התיבת דואר שמשכירים מדואר ישראל גדול יותר מהגודל של התיבות הסטנדרטיות בבתים. למה אני שואל: יוצא לי להזמין הרבה מוצרים בEBAY כמו לדוגמא dock של אייפון שלא נכנס בתיבה אצלי בבית, למרות שברור כי יש בתיבה נפח לחבילה הזאת. חשבתי אולי אם אני אשכיר תיבה בדואר ישראל אז לא יהיה בעיה להכניס את את החבילות הקטנות שבד"כ לא נכנסות בתיבה רגילה בבית. ואז אני אחסוך לעצמי את העמידה המתישה בתור לקבלת החבילה. בבקשה יגיב רק מי שקיימת ברשותו תיבה כזאת. תתפלאו אבל גם במודיעין של דואר ישראל לא ידעו לענות לי על ההשאלה והפנו אותי לסניף הדואר הקרוב. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. או, כמה ק"מ זה ללכת בדרכים מסביבה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  13. Started by yud alaf 6,

גיל דרור הוא פוט...... סתם הוא גבר.... באהבה ט'7 מלחמה!!!!!!!!!!

14. ניסיתי *123 אבך אומרים שהם לא פולים יום שישי > איך אני גורם לכך שלא ייתקשרו ממנו ?? מישהו נתקל בכזה מצב ?? PLZZ אני חייב עזרה דחוף !!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ההרפתקן ומתעד המסעות Christoph Rehage החליט ללכת ברגל מבייג`ין עד גרמניה. אחרי שנה שלמה, הפנים שלו השתנו בצורה מאד משמעותית מהיום הראשון שיצא למסע – שינויים ששיקפו איפה הוא היה ואיפה הוא אמור להמשיך בעולם, אם זה היה מדבר, מסלול הררי, ליד נהר או בעיר גדולה.

16. Started by arkady,

היי, בקשה מטומטמת למדי E V K K Y Y D P L L N R R A A A A A זה האותיות שיש לי, אני אודה לכם אם מישהו יבנה מהם כינוי נחמד, אני יושב על זה כבר 15 דקות ולא מצליח לחשוב על כלום ><''' [אפשר גם 2-3 מילים] תודה!

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by udi80,

רצית לדעת איפה אני יכול למוצא את אתר של היצרן הזה es cool

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Moty_p,

אני מדמיין או שהרשת מוצפת באתרים כגון אלה: http://linkz.it/iLk שכדי להוריד קובץ נפתח לך 3 עד 5 שורות ושם חייב לבחור "במה אתה רוצה לזכות" ואז לתת את הפרטים שלך והסלולרי שלך עד שאתה לא עושה את כל התהליך הזה (למעשה מוסיף אותך לאיזה רשימת תפוצה של ספאם או ענערף מה) לא נותנים לך להוריד. אתרים אחרים נותנים לך להוריד את מה שאתה רוצה אבל אז שזה מסיים להוריד אתה מגלה שיש סיסמה וכדי לקבל אותה הם מפנים אותך בדיוק לסוג האתרים האלה.. אין דרך לעקוף את זה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Biatch,

יש למישהו פרטים מעבר למה שרשום פה ? http://www.articles.co.il/article/9059/%D7%90%D7%99%D7%9A%20%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D%20%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%20%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%94 מה זה המשחק מטבעות הזה ?

• 9 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. מישהו יודע למה לא אני לא מצליח כבר יומיים להכנס לשירות המסנג'ר?? בדקתי שהוא לא חסום בפיירוול. בדקתי את החיבור שלי. ואין לי ראוטר.. עיצה מישהו??!!! אני מתחרפן כבר מזה..

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 108 תגובות
    • 8.7k צפיות
  22. הי חברים, שאלה מתוך סקרנות כמה עולה להשאיר את המחשב פתוח בלילה? נגיד שיש לי ספק של 650W מה העלות המוערכת לשעת עבודה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי דלת שאיבדתי את המפתח שלה ואני חייב לנעול אותה אבל כדי להליף צילינדר אני חייב את המפתח אולי למישהוא יש איזה דרך להוציא אותו בלי המפתח??

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים