כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
תראו המצב שלי הוא ככה... אמא ואבא לא מביאים לי יותר שקל(יעני מוסיפים יותר מהדמי כיס) בגלל ששחתתי אותם בלי שהם ידעו בכלל ב2500 שקל על השילוש הקדוש ויש לי עכשיו 2 דברים שאני צריך לקנות 1 גוף קירור ~תמליצו לי על משהו 2 להחזיר לאיזה חנות את הזיכרון הגנרי 2700 שלי ולקחת 3200 של קינגסטון ~70 שקל אני יודע שהמלצתם כבר על הוולקנו 11 אבל אל תשכחו שהדמי כיס שלי הם כל שבוע 100 שקל ... ואני לא יכול לחכות 3 שבועות עד שיהיה לי את שניהם... תודה רבה... שמח לעצות...
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני עושה שלא יקפצו לי חלונות שאני נכנס לאתר או לפורומים ? בבקשה תעזרו לי :-\
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אנחנו מנויים לעיתון ידיעות אחרונות וכל כמה זמן עוברים למעריב, בסיום המנוי כדי להנות מהמבצעים שהם מציעים למנויים חדשים (ולהיפך בנוגע לידיעות אחרונות). לאחרונה הם (מעריב) התחילו להתקשר אלינו על מנת לברר מתי מסתיים לנו המנוי כדי שנירשם אצלם, זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב וגובל בהטרדה! היום לדוגמא קיבלנו לא פחות מ 3 שיחות ממעריב (2 מהם היו מאותו בנאדם), וזה בזמן של שעתיים בלבד! הם מתקשרים כמעט כל יום ושואלים בדיוק מה ששאלו יום לפני ומשאירים טלפונים וכו'. בנוסף לזה, כל פעם שהם מתקשרים אנחנו צועקים עליהם כדי שיפסיקו כבר עם ההטרדה הזאת והם לא קולטים ואומרים שאין להם קשר אחד לשני (יעני שהם לא יודעים כשבנאדם אחר ממעריב מתקשר). כמו שאמרתי למעלה, היום התקשר פעמיים אותו בנאדם וזה אחר…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוש שבועות אחרי הצו הראשון, קיבלתי הזמנה למבדקים לצוות אוויר אז רציתי לשאול את מי שכבר היה שם - מה זה כולל? מה בדיוק עושים ביום הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי באתר שלהם בהרד דיסקים,לוחות אם ועוד הם יותר זולים אפילו מפנדה. הנה עוד סיבה לקנות רק שם.
-
איפה אני יכולה להוריד את הכתוביות של הסרט אמריקן פאי החתונה??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לתאר חוויות? מילים זה דבר נדוש. איך אפשר להסביר דברים שאתה רואה ומרגיש , למישהו אחר? איך אפשר להסביר לך , לתאר מצב , להסביר את האי-צדק שאני חש? למה ג'ובניק חי טוב?! מוקף חיילות , יש לו את כל האפשרויות והזמן לעשות?! חבל שהשנים הטובות חולפות מהר... למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת : "אתה מקסים , אתה נחמד , אבל אני לא אשב שבוע , שבועיים , חודש , חודשיים ואחכה לאדון שיבוא מסריח , מלוכלך ועייף , ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפניי" ועוד שבת עברה... למה שהתגייסנו , לחבר'ה במחלקה היו הרבה חברות , מכתבים , חבילות ופתאום נשארנו כולנו לבד?! בגלל שלוש שנים מזדיינות!? אני יושב פה ב- X בתוך אוקיינוס של בוץ , שלג מרחף אט אט מטה ואני רועד אבל הלב... …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שעה נודע לי על לאן פארטי שמארגן צוות CSL\GAME FREAK לשעבר, עכשיו בשם 3DV. בכל מקרה, למרות שכמה אנשים ששאלתי לא שמעו על המסיבה, כפי הנראה רוב קהילות השחקנים כן שמעו, וכרגע יש 330 אנשים רשומים, מתוכם לפחות 180 עם מחשב. אני כנראה אגיע, ואני רוצה לדעת אם עוד מישהו מפה יגיע. אם כן, אני אפרסם את הטלפון שלי ונפגש שם. http://www.3dv.co.il/lan.php רוב העניין הוא CS(כרגיל) אבל אני מאמין שישחקו גם דברים אחרים מן הסתם.
-
אוקיי... ובכן אני מניח שהייתה וריאציה כזו או אחרת של הדיון הזה....ובכל זאת אני מבקש מהמנהלים לא לסגור את הדיון כי זה פשוט מציק לי...ואני מניח שזה מפריע לכמה אנשים אחרים... ובכן הלכתי לתומי היום ליוניברס לקניות...הייתי צריך לקנות כרטיס רשת,ומכיוון שזה מקום די זול וזה עלה בערך כמו בחנות מחשב רגילה אז החלטתי לקנות כשלפתע ראיתי איך איש הולך לקנות שם מחשב... המוכר מכר לו אינטל סלרון 1700 , 533 מגה הרץ, 256 אס די ראם,כרטיס ג'י פורס אם אקס 64, 40 ג'יגה בייט, ומסך 17 אינץ בש"ח... והוא מכר לו את כל הזבל הזה ב3500 שקל והאיש הזה היה בטוח שהוא קיבל את עסקת חייו...אני לא האמנתי שזה קורה...וניסיתי לספר לאיש הזה מה עושים לו...אבל המוכר העיף אותי משם ולא רצה להביא לי את מה שביקשתי... ביצ…
-
- 66 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי כתבה מעניינת כאן http://www.tcon.co.il/extra/PR-160803-he.htm רעיון נשמה גדול, אבל שאלה היא איך היישום ו"כמה זה עולה לנו"... מה דעתכם, האם יש עתיד לדבר הזה? האם יש משהו דומה או שזו מערכת חדשנית???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הטרייל הנ"ל: http://a772.g.akamai.net/5/772/51/1373e4e8b18d05/1a1a1aaa2198c627970773d80669d84574a8d80d3cb12453c02589f25382f668c9329e0375e8178af967e03faf187bef64d63baedd52c02489fb72e153bf23/underworld-tlr_dl320.zip לסרט UNDERWORLD. זה לאיכות MEDIUM של הטריילר מי שרוצה באיכות גבוהה יותר יכול להוריד מהעמוד הזה: http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/underworld/ השיר מתחיל בדקה 1:52 בקטע שהיא קופצת מהבניין. מה שמו של השיר הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מצאתי במקרה את האתר הזה, שבו גלריה דיי מרשימה של מודינג שביצעו ל...חיפושיות. נכון לא מדובר במחשבים אבל ההשקעה... במיוחד שווה להציץ בהתייחסות של המודרים למערכת קירור המנוע. (כידוע לחיפושית מנוע קרור אויר) אולי מישהו ימצא שם השראה למוד הבא שלו. http://vwtrends.primediaautomotive.com/features.shtml
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
In case you trumbled upon a pack of some loonie bullies, Which method would you pick: Intimidating them by saying how you will do unspeakable things to their face or just run the fuck away? Please do not try to impress us by saying how you would kick their asses (*Cough* Misha *Cough*), but, frankly - What would you do? Arsim - Show off or Real Trouble?
-
- 45 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
ובכן, היום, ה17 לאוגוסט 2003, יום מאוד מיוחד ליהודים, לגיל (KodKod) יש יום הולדת. הבן אדם חוגג היום 16 שנים של תמיהות, איומים, ריבים והצבת אולטימטומים בשירות HWzone. אני רק רוצה לאחל לו את היום הולדת הכי שמח שיכול להיות, מי יתן וכול יום הולדת שיהיה לך עד 120 תמיד יהיה יותר ויותר טוב. תהנה מהיום שלך, בכבוד אחי, אסף. ד"א, מסורת זאת מסורת, שמנמנים מקפצים. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, איפה אני יכול לברר מתי נסגרים ההרשמות לתאריכים השונים? ומידע בכלל על הפסיכומטרי?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה דעתכם על SONATA ARCTICA?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח IBM בפלונטר לפני כשנתיים . כמובן שהוא התקלקל , פניתי לפלונטר בתקופה שחזרו מפשיטת רגל , הם הבטיחו לטפל בבעיה. היום , קיבלתי את הדיסק בחזרה , לא מתוקן , עם מכתב שהם ניסו לפנות ליבואן , TECHVISION , אבל הם לא מוכנים לטפל בעניין. כמובן , שניסיתי לפנות לטקויזיון , אבל שם לא מוכנים לדבר איתי ברגע שהזכרתי את המילה "פלונטר" . "תפנה לפלונטר ... " זו התשובה. ואני שואל : בתור חברה שממשיכה לייבא ולמכור דיסקים , איך הם מרשים לעצמם להתנער בצורה כ"כ מופגנת מאחריות ? אם זה קרה לחנות אחת זה יכול לקרות בעוד חנויות . בכל המוצרים האחריות היא של היבואן ! מה שאומר שגם אם החנות נעלמת היבואן עדיין צריך לממש אחריות. אחרת מה הטעם ב"שלוש שנים אחריות יבואן"? המסקנה היא לא לרכוש מו…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ראיתי את זה לפני שבועיים שלושה ואני לא מוצא את זה עכשיו זה בן אדם שנלחם בפרה ,בסגנון של מטריקס , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה תודה .
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לברר את החוקים של מס הכנסה או את החוקים להקמת עמותה או לא יודע מה...... יש אתר כזה שמכיל את כל החוקים?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
פעם לפני מאות בשנים (סגנוון ספרותי) קניתי מחשב P3 ניורון (מותאם) עם מסך 17". ניורון נותנים אחריות 3 שנים(לפחות במקרה הזה ובעוד מקרה) המסך אחרי כמה חודשים מתפוגת האחריות התקלקל! הלכתי לניורון בפ"ת שלחתי אותו לתיקון והם אמרו שבכל מקרה מתקנים (אם הוא מקולקל) ולא משנה איזה תיקון אפילו הכי קטן/גדול, איזה 43$ -/+ משהו כזה. כשמסרתי את המסך תיארתי לטכנאי(הרוסי) את הבעיה הוא אמר בד"כ זה קורה מ-"רוח" שפוגעת על המסך או כתוצאה משימוש ממושך, והוא מכיר את התקלה.(הבעיה היא כמו "קפיצות מתח" שרואים במסך) אחרי כמה ימים באתי למעבדה המרכזית שלהם בפ"ת ושמו פתק ועליו רשום "לא יכול לתקן". לא איכפת לי שיקחו כסף, רק שיתקנו. אין איזו תקנה שחובה לסוחר לתת שירות?? או משהו כזה?(תמורת כסף) זה כמו שאתה…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ותחילת שנות ה 90. מחפש אתרים,לא להורדות,רק לשמות,אתרים טובים ומושקעים בתחום. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שיטות, טכניקות ואידיולוגיות יתקבלו בברכה.
-
שלום אני לבד בבית ואני לא יוכל לדבר עם אף אחד עד מחר בבוקר שכולם יחזרון מנתניה כל המשפחה שלי שם... ושאני מתקופף יש לי לחץ מפחיד במצח וזה כואב מישהו יכול לעזור אולי לשלוח לי תרופות? ;D
-
אני הייתי בשתי המופעים הללו, ואני חייב לציין שהיה מגניב לאללה, במיוחד המופע עם גרייניך ואלתרמן ב 14/08...מישהו עוד היה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-