עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by barlevi321,

שלום לכם. אני רוצה שתתנו לי עצה חוות דעת על האתר הזה ועל המוצרים שהיא מוכרת. 1. מה אתם אומרים על המוצרים הללו , האם הם אמינים , מישהו ניסה איך זה עובד? http://www.click-a.com/tech.php בתודה מראש בר לוי!!!

2. Started by משיקומי,

ברוב המאכלים/שתייה שאנו אוכלים/שותים יש תוספים מלאכותיים (צבעי מאכל/חומרים משמרים/נוגדי חימצון, ושאר חומרים מלאכותיים). הם מסומנים ב E-XXX. אני מחפש רשימה אמינה שתגיד את ההשפעות של כל E. אני ניסיתי לחפש רשימה אמינה, אך ישנם זיופים מוגזמים שאפשר לזהותם בשל שהם כתבו ש E-330 הוא חומר מסרטן/מסוכן למרות שהוא חומצת הלימון הטבעית. ויש את הרשימות המרחמות של כל מיני משרדי "בריאות" למיניהם שבהם כתובים הרבה חומרים מסרטנים/מסוכנים כבטוחים לשימוש. אני ניסיתי לחפש את דרך המלך ולא מצאתי, אם מישהו כבר מצא או יצליח למצוא אז שייגיב לי להודעתי. תודה .

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. איזה מעצבן זה החנויות באינטרנט שלוקחות מחירים מופקעים על משלוחים !!! יש את אלה שלוקחים 70 שקל משלוח על מוצר ששוקל 200 גרם ועולה 90 ש"ח שאיתם אני בכלל לא מתעסק. אבל אפילו החנויות ה"נחמדות" שמאפשרות לבוא לקחת את המוצר ומוכנות לשלוח בדואר תמורת 25 שקל, גם הן דופקות אותנו. לאחרונה הייתי צריך להחזיר כרטיס RAID לחנות מסויימת ושלחתי להם בדואר רשום וזה עלה לי 8 שקלים, כאשר כמה ימים לפני כן הם שלחו לי את אותו כרטיס בדואר רשום וגבו ממני 25 שקל על זה...

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by ביצה קשה,

gengster pavaise משהו כזה נראה לי פשוט לא מוצא לי. תודה תעזרו

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by tom123,

שירים בסגנון של- 01-infected_mushroom_-_becoming_insane וגם 05. Sesto Sento - Disconnecting אני פשוט רוצה טראנסים שהם לא חפירות יענו הקצב משתנה יש מנגינה וכו' יש המצלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by Shadowman,

אני כבר כמה חודשים מחכה למכשיר הזה, הבנתי שבאוגוסט. תקנו אותי אם אני טועה.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by Green,

שלום אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם וידיו מהמסך שלי כמו שיחות וידיו במסנגר או וידיו סטרימינג באינטרנט תודה

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  9. אני עושה סירטון על Counter Strike Source אז אני צריך מנגינת רקע, למישהו יש משהו?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  10. מחקתי את האיי סי קיו שלי והתקנתי אותו מחדש כול האנשים שהיו לי ברשימה נעלמו אני לא יודע מה לעשות.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  11. באיזור ת"א

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by Peri228,

"אליפות העולם במשחקי מחשב, ה-World Cyber Games, היא אירוע בינלאומי עצום ומלהיב, בו משתתפים מיטב שחקני המחשב מכל העולם. השחקנים הטובים ביותר בתחומם, וכים בפרסים כספיים יקרי ערך, ובתואר הנחשק 'אלוף העולם במשחקי מחשב'." נלקח מתוך הכתבה שפורסמה ב Gamer.co.il . ב 6.10 עד ה 10.10 , תתקיים תחרות משחקי המחשב הגדולה ביותר בעולם , ה WCG , בפעם הרביעית . זו השנה הראשונה שהתחרות מתקיימת מחוץ לקוריאה , והפעם התחרות תתקיים בסאן פרנסיסקו . זו השנה השניה שישראל שולחת נציגים , באמצעות נטוויז'ן ו Gamer.co.il . הנציגים שישלחו יהיו במשחקים Fifa 2004 , Warcraft III ו Unreal 2004 . לכל אחד מהמשחקים ישלח נציג אחד , יחד עם מספר כתבים של גיימר שישלחו למקום לסקר את האירוע . ההרשמה לליגות פתוח…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. Started by DJ Clue,

סיפור שחיבים לקרוא.. ולהעביר הלאה http://planet.nana.co.il/sapir14/

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by mahatef,

אני רוצה להתייעץ איתם בנוגע לזכויות שלי עם מקום עבודה שהתפטרתי ממנו לפני כמה ימים. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי מספר של מרכז הייעוץ שלהם, ולפי מה שאני זוכר היה משהו כזה. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  15. מתעניין בכל מה שקשור בתחום, אשמח לאינפורמציה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by xTz,

איזה זוועה של מקום http://download.yousendit.com/1CA810DF5E6477E1

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. הסרטון היה עם ג'ים קארי אני זוכר שהיה דיי צעיר שהוא עם עוד 2 באוטו והם הולכים למסיבות "לתפוס" בנות. לבסוף הם הולכים לזקנות, זה קרע אותי יש למישהו את הקישור? תודה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by tulicooli,

שלום נתנו לנו עבודה לגיאוגרפיה לעשות על דימונה ואני לא מוצא חומר וכן חיפשתי בגוגל אני צריך גם מפות ברורות תפרוסת האוכלוסייה ואופי ההתישבות תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by HeaT-SinK,

אתמול ושלשום לקוחות 013 ברק (נטויז'ן אנאערף) היו עדים לבעיות איטיות, חוסר אפשרות התחברות למסנג'ר ולשאר האפליקציות המתחברות דרך פורטים. לי, למשל, לא הייתה גישה מהירה להתחברות למשחקי רשת או להורדה מהירה בביטורנט (לא עובר את ה10K כשהטראקר מהיר ואמור לרדת לי על 200K בוודאות). רוב האנשים שמו לב לבעיה כי לא הייתה להם גישה למסנג'ר ואני מניח שלא הרבה שמו לב שהם לא יכולים להתחבר למשחב מרוחק, להוריד על מהירות גבוהה (דרך פורט אחר לא HTTP פורט 80) או להתחבר למשחקי רשת. היום ברק אמרה שהיא פתרה את הבעיה - אמנם המסנג'ר מתחבר אך אני עדיין לא יכול להכנס למשחקי רשת ולעשות שימוש בשאר אפליקציות שרוצות חיבור דרך פורט שונה/אחר. ברק טוענים שלא חסמו אף פורט והבעיה סודרה 100% (השרת בלונדון נפל בל…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. http://planet.nana.co.il/shvita71/index.html רציני או לא תחליטו לבד. הכיתה שלי עוזבת מחר את בית ספר בשעה 11 . אהל שם רמת גן

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. שלום אם אחרי שנרשמתי למועד ב' באנגלית או מתמטיקה ואני לא ניגש בכלל למועד ב' ולא מודיע על זה הציון הראשון נשאר ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת איך משנים את התמונה שבUSER שלי בHWZONE. אבל שלא יהיה תמונה מהמאגר אלא תמונה מהמחשב שלי.. תודה...

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://radio.hbr1.com:19700 משו מטורף!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by gigabot,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/716346

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים