עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlevy,

איזה קסם http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=221494&sid=10

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by שוקו,

טוב כידוע לנו מחר בערב יום כיפור, ולכן פתחתי דיון זה כדי שנספר חוויות להעברת הזמן, נחכה שיבוא מישהו דתי ותתחיל פה מריבה, ונמליץ אחד לשני על סרטים טובים, בנוסף כל הצעה אחרת לפעילות או לקשקשת תבוא בברכה. אז, איזה סרטים לראות, בהנחה שראיתי את כל הדברים הסטנדרטיים אבל לא עקבתי בחודשיים האחרונים? דיון מהנה כופרים שלי

• 57 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. Started by MeUser,

הולך לקבל עדכן 4.2.2? סמסונג התחילה להוציא את העדכון בספטמבר 2013 יש לי את הגרסה של היבואן הרשמי

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. הבנתי שיש דרכי קיצור עם חברות שמארגנות עורכי דין שעושים את כל הבירוקראטיה ומקצרים את התהליך. אני לא לחוץ בזמן. ומעדיף לא לבזבז כספים על עורכי דין. יש אפשרות להוציא את האזרחות בדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Nahum2,

מישהו יכול להמיר בבקשה את מסד הנתונים המצורף מ ACCESS 2000 ל ACCESS 97? (תודה מראש) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני מחפש חומר הדברה בשביל להרחיק חתולים וכלבים מלחרבן לי בחצר נשבר לי כבר מהמתנות שהם משאירים שם. עכשיו השאלות שלי הם כאלה. 1. אני יודע שיש חומר כזה, אני רק לא סגור על השם. השאלה עד כמו הוא אפקטיבי, מישהו פה ניסה פעם יצא לו לשמוע על זה ? 2. זה לא מסריח מדי או מזיק לבני אדם ? כי השימוש יהיה בחצר איפה שיש אנשים, ילדים קטנים וכו... 3. כמה זמן זה מחזיק וכל כמה זמן צריך לפזר שוב את החומר ? בתודה ,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by דניאל י.,

לאחרונה יצא לי לדפדף באתר של המשטרה והגעתי לפרטים על משמר אזרחי. קראתי קצת הרבה וזה נראה לי די מעניין אני לא הייתי בצבא וגם לא מתכוון להיות (סיבות אישיות) אבל חשבתי שזה אולי יכול להיות איזשהו תחליף רציתי לשמוע ממי שכבר מתנדב או שהתנדב בעבר איך זה ואם אתם ממליצים.. תודה לעונים

8. Started by benor,

מקור: מלון עולמי לעברית מדוברת

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. נלקח מהעיתון המקומי: :lol:

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Skid,

http://www.break.com/index/inhaling_alchohol_with_a_hooka.html הגיוני שהקרח היבש ישא איתו מולקולות של אלכוהול? ובכל מקרה יהיה עדיף 100אחוז אלכוהול לא?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. וגם יש לי כמה שאלות... 1)מה אני לוקח איתי ביום גיוס? 2)כמה זמן יעבור מיום הגיוס עד שאראה את הבית? 3)האם אני עושה את הטעות של החיים בזה שאני מתגייס?

• 44 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by AnTiSh0ck,

קראתי לאחרונה בידיעות שאושר (סוף סוף) מלגות מטעם המדינה לסטודנטים הלומדים בפריפריה. אבל! אחרי חיפושים ובדיקות נרחבים באינטרנט ובמכללה, אף אחד לא יכל להגיד לי איך מקבלים את המלגה.. איפה מגישים טפסים? איזה טפסים? והלאה... יש למישהו מושג מה קורה עם המלגה הזו ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. מניית רשת המרפאות וואן מדיקל מזנקת ב-69% לאחר שאמזון הודיעה על רכישתה עבור כמעט 4 מיליארד דולר - צעד נוסף בתוכנית של ענקית המסחר המקוון להפוך לשחקנית מרכזית בתחום שירותי הבריאות ■ מניות רשתות בתי המרקחת נסחרות בירידות בוול סטריטלכתבה

14. http://www.wimp.com/cpu/ זה סירטון ישן רצח וזה לא נכון להיום אבל בכל זאת יפה ;D מצטער אם זה היה כבר

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by parlov,

אוקי אז יום שישי הגיע כן אין מה לעשות זה הסדר של השבוע קודם חמישי ואז מגיע השישי. אז מה לעזאזל עושים ביום זה שלפי כללי החברה שבאה אנו חיים כיום היום הזה בשבוע חייב להיות שונה משאר הימים בשבוע. אני לדוגמא אומר שעם לא התעוררתה ביום שבת בהרגשה שאיזה רכבת נכנסה בי ואני לא זוכר איזה רכבת בדיוק אז זה לא היה יום שישי איכותי.וכן לא חייבים אפילו לא חייבים לצאת החוצה מהבית בשביל לתפוס את הרכבת הזאת היא יכולה להגיע גם הבייתה. אז מה דעתכם מה עושים ביום שישי?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Reze,

שלום אני מעצב את הספר מחזור של השיכבה שלי ואני צריך עזרה... אני צריך רעיונות לשער של כל כיתה .... ברעיון צריך להיות שתמונה של הכיתה איך שהוא אפשר גם רעיונות של לצייר דברים ... תודה רבה... לעוזרים

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by avi2705,

שלום רב, האם יש יבואן רשמי ללוחות Asus בישראל? ואם לא, תוכלו לתת לי שמות שונים של ספקים שמייבאים ישירות?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by J0n1,

לפני כמה זמן השארתי פרטים בחנות אוכל מהיר בקניון, היום בצהריים התקשרו אלי וביקשו שאני אבוא מחר להתלמדות. אחה"צ כשהייתי מחוץ לבית ובסביבה התקשרו אלי וביקשו שאבוא היום להתלמדות על מנת שאוכל כבר לעבוד מחר כרגיל. אז הגעתי, עבדתי וגם סגרתי את המקום בעזרת שני עובדים נוספים. בסגירה שטפנו את הרצפה, ובגלל בעיה בניקוז המים עלו למעלה והחלקתי, כתוצאה יש לי כאבים בגב התחתון וקשה לי להתכופף, ובנוסף בגלל האקונומיקה נגרם נזק למה שלבשתי (400 ש"ח+-) הבגדים פחות מטריד אותי, על הכאבים אני רוצה להתלונן. השאלה אם יש פה עילה ואם זאת לא תהיה בעיה שאני מתלמד (לא מלאתי טופס 101 ואפילו עוד לא יצא לי להפגש פנים מול פנים עם המעסיק)

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני לדלות מהאינטרנט מידע על תביעות(כמו שיש בYNET על צרכנות, רק בנושא כללי). מישהו מכיר אתר עם כתבות בנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני צריך עזרה בטריגו, תודה לעונים ABC הוא משולש ישר זוית הקטע AD הוא a זוית A היא אלפא DC וBC שווים צריך להביע את DC בעזרת A ואלפא

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by shapin,

אני מאחל לכם גמר חתימה טובה, שניחתם לחיים טובים. צום מועיל לכולם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.