כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מתעניין בספת בטן, אבל לא יודע האם זה כדאי בכלל או בזבוז כסף? לעשות כפיפות בטן רגילות אני לא עושה, בגלל שכשאני עושה כואב לי הגב ואני מעדיף לא לפגוע בבריאות הגב שלי. עכשיו השאלה האם המכשירים האלה בכלל טובים? אשמח למי שיש לו מכשיר בסגנון. מה גם שיש איזה מכשיר שניראה מעניין בהנחה שעולה כרגע 250 , למכשיר קוראים AB KING PRO אם למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת זה בכלל יהיה מעולהת למרות שהתגובות בזאפ לא מחמיאות במיוחד...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אבא שלי נוסע לשבוע לפיליפינים (עבודה - הוא לא מתעסק בעובדים זרים ... ) רציתי לדעת אם מישהו כיר איזו חנות מחשבים בפיליפינים שנוכל להזמין ממנה כי המחירים בפיליפינים ממש זולים תודה .
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
אני חושב שזה הת'ארד הכי קשה והכי מרגש שכתבתי בחיים שלי: למרות שפה זה פורום של מחשבים והכל (למרות שכאן זה פורום כללי) החלטתי (אני לא יודע למה) שאני חייב, אולי אפילו בלי שליטה לכתוב את מה שאני מרגיש וחושב, מן דחף כזה- ואני רוצה לכתוב את זה כאן: היום בבוקר (שני) התאבדה ילדה מהשיכבה שלי שלמרות שלא היינו חברים קרובים- הכרתי אותה טוב במשך למעלה מ-3 שנים. רציתי להגיד לך אורלי אם את איכשהוא קוראת את זה- שיהיה לך הכי טוב למעלה, שתחייכי תשמחי תהי כמו שאת גם אצל הבורא אבל אני עדיין לא מבין למה עשית את המעשה הנורא מכל?! למה היית צריכה לקפוץ 13 קומות?! את היית הילדה האחרונה שהייתי חושב שתוכל לחשוב על התאבדות אני פשוט קיבלתי את זה בהלם טוטאלי! אני מסתכל עכשיו על התמונה שלך ורק חושב על …
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מתגייס ב*26 לחודש, למישהו יש מושג איזה גיוס זה? לאיזה חיל?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חייל משוחרר טרי ושוקל לטוס בקרוב לעגלות בארה"ב, לוס אנגל'ס ואני שומע הרבה דברים טובים וגם הרבה רעים. רציתי לשמוע חוות דעת אולי מאנשים שחוו והתנסו בעגלות בארה"ב לאחרונה ויכולים למקד ולשפוך קצת אור בנושא. תודה רבה מראש.
-
- 26 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
שלום לכם, נכנסתי לחדר של הבן שלי וראיתי אותו עם הפרצוף בתוך הסורק, סורק את עצמו להנאתו. זה מסוכן?????? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7772376.stm
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
-
כנסו לפה : http://www.outwar.com/page.php?x=90006 עכשיו זה בעצם משחק שאתם בוחרים להיות : מפלצת גנגסטר או כוכב פופ... אתם מרויחים כסף ואתם יכולים לקנות דברים... ולהילחם עם חברים... בקיצור.. מאוד מומלץ !
-
קראתי לאחרונה ששיעור הקבלה של ויזה לאלו שמבקשים בישראל הוא 98%. זה יותר גבוה מבריטניה. הVISA Waiver Program מבקש רק 97%.. אבל משום מה אנחנו עדיין צריכים לשלם קרוב ל1000 ש"ח כדי לקבל משהו שכל אדם מהעולם המערבי מקבל בחינם. באותו הזמן, מדינות מזרח אירופאיות שנמוכות הרבה מישראל ברמתן כמדינות First World, אבל יענו יותר "אריות" כן נכנסות לVISA Waiver Program. יש למישהו מושג למה, חוץ מאנטישמיות או זה שרואים אותנו כחלק מהזרח התיכון, זה עדיין קורה?
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי טוב עד שהתחלתי ללמוד היתי מתאמן באופן קבוע ומאז שהתחלתי עברתי עיר והפסקתי בגלל מגבלות זמן בקיצור השמנתי קצת ואני ממש לא מרוצה וממש אין לי זמן להתאמן (אני עושה הליכות מדי פעם אבל לא יותר) אני מחפש אתר עם דיאטות מוכנות ובמיוחד רשימה כמה שיותר מפורטת של מוצרים והקלוריות שלהם תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כדאי (סטייל ערוץ הקניות) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הי,מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הבאה: Let F(u,v) be the Fourier transform of an M x N image f(x,y). Let g(x,y) be an image of dimensions (2 M) x (2 N) whose Fourier transform G(u,v) is defined as follows: What does the image g(x,y) look like in terms of f(x,y)? התשובה שלי: g(x,y)=0.25f(x/2,y/2) זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המהפכה השקטה של וואטסאפ יוצאת לדרך: תמלול אוטומטי של הודעות קוליות מושק ברחבי העולם עם תמיכה במגוון שפות, כולל עברית. האם זה הפתרון שיסיים את המלחמה בין שולחי ההודעות הקוליות למתנגדיהן?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3028888,00.html יוווווווווווווווווווווווווווווווווו איזזהההההה שוווהווהוהווהוה
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
סטרימרית פופולרית מצאה את עצמה במרכז דרמה טכנולוגית מסוכנת כאשר כרטיס המסך העוצמתי שלה, ה-RTX 4090 מבית MSI, החל להעלות עשן במהלך משחק אינטנסיבי. האירוע, שתועד בזמן אמת, חושף שוב את נקודת התורפה של מחברי ה-12VHPWR ומדגיש את הסכנה הטמונה בהתעלמות מסימני אזהרה קריטיים בזמן אמת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
הייתי בצו ראשון, וקיבלתי מיון לטייס שבוע הבא, מה זה אומר? מה הולך לי להיות שם ומה כדאי להתכונןן?
-
- 10 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום, איפה אתם ממליצים לקנות מיטה וחצי , ספת נוער? באזור המרכז , תל אביב-רמת-גבעתיים תודה מראש ואם אתם מבינים , מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ראיתי פורום עם נשים " נשלטת שיפחה " דברים כאלה ואני לא מבין דבר אחד איך בחורה מוכנה להיות מושפלת ולמכור את הגוף שלה ? בשביל אהבה ? תשומי ? עברה טראומה בבית ? זה מוזר לראות גברים בני 60 מתעסקים על ילדות בנות 20 - 25 ועושים בהן ככל על רוחם והן עוד קוראות להם " אדוני מאסטר שלי " זה מוזר הן מטורפות לא נורמליות , הן ניראות " כאילו " נורמליות הן מקלידות " כאילו "נורמלי אבל משהו דפוק להן בראש , אוהבות שמכים אותן מורידים להן דם קושרים אותן מה זה ? אני רק יודע שקוראים לזה BDSM והגברים שהם כביכול " המאסטר " קולטים שהן שרוטות על כל הראש ופשוט עם לשון חלקלקה גורמים להן לעשות כל מה שהם רוצים ואפילו קראתי שהם מבטיחים להן להיות מאושרות והן מאמינות בזה ואפילו רושמות בפורום " אני מאושרת ב…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה צריך בשביל להוציא תעודת ברוקר, כמה עולה מה צריך הכל. איפה אני יכול לברר את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אנשים, מסתבר שבכביש החוף צילמה אותי ניידת סמויה. עכשיו קיבלתי (חודש וקצת לאחר התאריך המדובר של העבירה) את הקנס על סך 750 שקלים, ו-8 נקודות. הבעיה היא שהנקודות נרשמות על שם אבא שלי שהוא בעל הרכב, ואני רוצה להעביר אותן על שמי. מה הפרוצדורה הכלולה בכך? כמו כן, בתאריך המדובר, עדיין הייתי נהג חדש (שבוע לפני סיום התאריך של הנהג החדש שלי), מה תהייה המשמעות מבחינתי במידה ואעביר את הנקודות לשמי? תודה, Anatoli.
-
- 38 תגובות
- 15.6k צפיות
-