כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
ומאיזה מוצרים לא הייתם מרוצים?
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
WTF סרט חבל על הזמן מההתחלה עד שהם מגיעים לבוסטון. יש קטעים רגשניים שנמצאים בדיוק במקום ומשולבים ממש טוב בכל הבלאגן, ואז פתאום הכל נגמר בחמש שניות בלי שום סיבה רצינית ובלי שום קשר. החייזרים שעד לפני שנייה זיינו את האמאמא של כל הצבא האמריקאי נופלים כמו כוסיות וכולם שמחים. יש הרגשה שחסרה לפחות עוד שעה-שעה וחצי של סרט. גם פיתוח הדמויות נפסק באמצע, מה שבכלל מראה שזה לא הסוף של הסרט כמו שסוף צריך להיות. זה רק אני או שסטיבן שפילברג צריך לצאת לפנסיה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
היי, נתקעתי בזה: הוכח כי (שורש 3):2 * X >= ל ( sin x) בריבוע. התחום הוא X בין פאי ל-0. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום (ערב טוב) רצה הגורל ואני ב3 יחידות אנגלית,חושב שאולי אני מתאים ל4 אבל אתם יודעים מורות (מילה שעדיין לה פירוש מדויק) אז לעניין רציתי לדעת אם אפשרי לשפר תאנגלית שלי באופן משמעותי בדרך כלשהי במחשב\טלויזיה ניסיתי כמה פעמים להכנס לאתרים שמעניינים אותי באנגלית לתרגם תמילים אני יכול אבל איך אני יכול ללמוד גם לרשום....
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.stackopolis.com/play/ אני בשלב 13 עכשיו.. לכל מי שרוצה את הססמאות שהגעתי עד עכשיו יש כמובן אפשרות שם להתחרות על זמן ולהיכנס לספר השיאים.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
טוף.. יש לי (פתאום) 900 שקל להוציא על משקפי שמש חדשות (הקודמות נשברו אחרי שנתיים וחצי של שימוש מטורף..) הסיפור הוא שאני לפני צבא ואני רוצה משקפיים טובות שישארו איתי (לא לדאוג הם לא ישברו.. אני במודיעין) השאלה שלי איזה מהדגמים האלה נראה לכם טוב יותר?? לא חייבים להתייחס לצבע (אבל אפשר.. אני עדיין מתלבט בין כחול לפלסמה - הכתום) ולא להגיד לי תמדוד ותחליט אחרת לא הייתי שואל.. אני בודק מה לכם נראה יותר טוב... OAKLEY Splice OAKLEY Half wire XL OAKLEY Half jacket OAKLEY Valve OAKLEY Plate
-
- 46 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בשבת בשעה 02:01 תתחיל המכירה של הארי פוטר ברחבי הפלנטה היכן אתם תהיו? אני שוקל לקנות את הספר לקרוא ישר את הסוף ולספר אותו לכל המכורים עם מגהפון ;D ;D אבל אני די לא רוצה שיהרסו לי את הסוף. נו טוף עוד נראה... עדכון: התקשרתי לסטימצקי והם אמרו שהמכירה תתחיל רק רק מוצש בשעה 8.
-
- 56 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום איך קוראים לשיר שבפתיחה של הסופרנוס? תודה לעוזרים נ.ב יש עכשיו סופרנוס בערוץ 10
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו ראה את הפרק ששודר ביום שני בארה"ב (פרק 9 עונה 5 - Ecotone)? אמא'לה איזה פרק מדהים! והסיום!!! לא הצלחתי להרגע...
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
עבדתי בחברת אבטחה "מרכזי" איבטחתי בשלוותה וב-TLV שהגיע היום למשכורת חבר שלי אומר לי שמורידים על מס בריאות ומס ביטוח , האם יש דבר כזה? או שזה סתם חארטה ולהגיד להם על זה? הוא אמר שיורידו לי בין 40 ל-70 שקל בערך...
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי ריהוט שאני לא צריך ואין למי לפנות לבקש עזרה להוריד החוצה. אילו אופציות אחרות יש לי לשקול? אני לא רוצה להזמין משאית וסבלים בשביל זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולקינוח, המרשימה ביותר בעיני... ככל הנראה שמישו פה עבד קשה מאוד על העריכה. 8)
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז כך אני הבנתי שיש באיביי כך ,מכירה ,שאתה קונה משהוא במחיר שרשום ,והצעות שאתה מציעה וזה לוקח את ההצעה המקסימלית . אז אני לא כל כך מבין ב איביי ,בדרך כלל חברים קונים בשבילי ,אז לא הייתי צריך להתקל בבעיה הזו עד עכשיו ,אבל עכשיו שמתי לב לכמה עיסקעות מפתות שם . למשל זה http://cgi.ebay.com/Intel-Core-I7-920-w-fan_W0QQitemZ230353172802QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a21e7942&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50 מישהוא יכול להגיד לי העם זה באמת המחיר של המעבד (פאק 45 דולר ל core i7 זה סופר זול ) ,כי עם כן אני קונה את זה ,לא מעניין אותי כל כך שזה יד שנייה (בכל זות כמה ישן יכול להיות core i7 עם הם יצאו רק לפניי חצי שנה ). …
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש תנ"ך, קיץ תשס"א, מס' 900091, 137... תודה לעוזרים..אני מחפש כבר חצי שעה...
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מנגינה שמזוהה עם הצרפתים... יש אותה בפרסומת לביטוח ישיר, ואם זכור לי נכון גם ב Psychonauts בשלב עם פרד (ווטרלו) מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אוקיי...אז ככה, לאור הכוסון שלנו בעל העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני [בקיצור, אשכנזי יפה ] שפע ברכות ואיחולים, או בקיצור: מזל טוב ענקי אחי!! ;D שיהיה לך עד 130 שנה [ממתי 120 מספיקים?!] של אושר, עושר, אהבה ובריאות! מי יתן ותעבור טסט ראשון (ובדרך תדרוס כמה זקנות ) תהיה לך מכונית שתוכל לסגור 180 קמ"ש (סתם פיג'ו 206CC של כוסיות ) תכיר איזה אשכנזיה חמודה ובעלת חזה שופע, ותקים איתה משפחה אשכנזית מסורתית ;D בקיצור, אני לא טוב בברכות, כל זה החל מזה שרציתי לאחל לך מזל טוב, וכתבתי לך כאן חיבור בע"פ בהבעה, לא משנה, כוונתי עדיין קיימת, ויומולדתך עדיין לא נגמרת אז תחגוג אותו בצורה הטובה ביותר ורק תהנה, כי יום כזה, קיים רק פעם בשנה, אז בנימה אופטימית זאת אסיים, …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצאתי את המקום המתאים בתקווה שפה המקום. למישהו יש חנות מחשבים אמינה עם מחיר זול באזור ירושלים שיכולה להביא לי באותו סכום את המפרט הבא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351349.0
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
תישמעו יש איזה כמה אנשים שתמיד מיתקשרים אלי במיספר חסוי ומזיינים לי במוח!!! יש איזה סיכוי שאני מגלה מה המספר? חברים אמרו לי שאני יכול להיתקשר ל ORANGE להגיד שיש לי צו מהמישטרה והם יגידו מה המיספר,אפשרי? אם זה חשוב יש לי Nokia3100 של ORANGE [קו רגיל].
-
היי חברים, רציתי לדעת האם הגודל "כניסה" של התיבת דואר שמשכירים מדואר ישראל גדול יותר מהגודל של התיבות הסטנדרטיות בבתים. למה אני שואל: יוצא לי להזמין הרבה מוצרים בEBAY כמו לדוגמא dock של אייפון שלא נכנס בתיבה אצלי בבית, למרות שברור כי יש בתיבה נפח לחבילה הזאת. חשבתי אולי אם אני אשכיר תיבה בדואר ישראל אז לא יהיה בעיה להכניס את את החבילות הקטנות שבד"כ לא נכנסות בתיבה רגילה בבית. ואז אני אחסוך לעצמי את העמידה המתישה בתור לקבלת החבילה. בבקשה יגיב רק מי שקיימת ברשותו תיבה כזאת. תתפלאו אבל גם במודיעין של דואר ישראל לא ידעו לענות לי על ההשאלה והפנו אותי לסניף הדואר הקרוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או, כמה ק"מ זה ללכת בדרכים מסביבה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
-
ניסיתי *123 אבך אומרים שהם לא פולים יום שישי > איך אני גורם לכך שלא ייתקשרו ממנו ?? מישהו נתקל בכזה מצב ?? PLZZ אני חייב עזרה דחוף !!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-