כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
http://www.angelfire.com/vt2/g_hols/Niceguy
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
אני צריך להגיע לתחנת משטרה היום (לא משנה איזה) אני גר באיזור כצנלסון בגבעתיים ואני לא תלוי באוטובוסים אבל מומלץ שזה יהיה כמה שיותר קרוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
heya אני צריך להיות מחר במוזיאון בית ה*משהו* (אופה? אופק? לא יודע) ביפו. יש למישהו מושג איך לכל הרוחות אני מגיע לשם, נניח מתחנה מרכזית בת"א, וכמה זמן זה אמור לקחת ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את האלבום עד שגיליתי שאמינם לא שר באלבום.... כבר ויתרתי ואז ראיתי שמשבחים את האלבום... מה דעתכם, אכן יש איכות? או שסתם ביזבוז כסף?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
;D עריכה: הפלייר עצמו נראה אפילו עוד יותר גרוע. בסריקה לא רואים את כל הפרטים...
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הלכתי היום בפעם הראשונה, היה טוב מאוד.. סתם רציתי לשמוע חוויות של אנשים שהולים לזה יותר זמן ממקומות אחרים בארץ? (אני הייתי באימון בנהריה)
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
http://entertainment.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=poll.results&id=3675 :-X
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
אני צריך מידע על נושאים כמו הלגרמות או על טכנולוגית הקסדה של טייסים בצבא טכנולוגיה בה הטייס רואה על הקסדה שלו נתונים אני מבקש רק מידע טכני ועדיף אם אפשר קישורים להסברים בעברית
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
מה זה פיחו / פיכו? מנהלים יקרים, אם אתם לא בקיעים עם המושג אני מבקש שלא תנעלו, המושג קיים. בדוק.
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה להשתתף בתחרות המודינג של HWZONE וGAMER אבל יש לי מארז ממש לא רגיל,משהו באיזור 2 מטר על 2 מטר תגידו לי למי לפנות כדי לבדוק מה לעשות pleaaaaaaaaaaase
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מישהו פה פרסם את האתר JAB-TECH.COM נכנסתי והמחירים היו דיי נמוכים אני כניראה יעשה לי משם הזמנה אם יש אנשים שמעוניינים להזמין איתי ביחד כדי להוריד את המחיר של המשלוח והםמ אזור כפר סבא השרון תרשמו פה בבקשה אני כרגע עומד על 163$ כולל משלוח המשלוח הוא USPS AIRMAIL PARCEL POST והוא מגיע תוך 7-10 ימים לבית הדואר בכפר סבא ואז אלינו לפי מה שהבנתי מהם בקשר למע"מ ומכס, אני יטפל בזה אפשרי לשלוח לי גם הודעה פרטית
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכם... רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שיש לו במקרה פנטיום SOCKET 370 מיותר או SLOT 1... בנוסף לזה גם לוח אם. הבעיה היא נורא פשוטה... כבר ***המון*** זמן אני מנסה להרכיב מחשב חדש ותמיד חסרים לי את שני החלקים האלו! השגתי לוח ואחרי כמה דקות הוא נדפק לי (כן, אני דפקתי אותו... אין לי מושג איך) ואז הבאתי איזה מעבד ועכשיו הוא לא עובד לי... בקיצור די בלאגן פה... יש לי מסך וכל שאר החלקים למחשב נוסף. יש משהו שיכול לארגן לי משהו שיכול לעזור לי? יש לי זכרונות SDRAM בשביל הלוח אם אתם צריכים גם חלקים אולי יש לי... בכיף אני יעזור לכם תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לפני כמה דקות סיימתי להכין את התמונה הזאתי בשביל חבר שלי.... מה אתם חושבים ?? D: (הכנתי את האיש עם האקדח עם תוכנה שנקראת Milkshape הוא לקוח מקאונטר סטרייק.)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דיברתי עם מישהיא שלומדת נהיגה, בת פחות מ17 אני בן 17 עוד שבועים, והיא אמרה לי, שאם אני מוציא לדוגמא ב17 רישיון, ועוד חודשים מלווה, אני יצטרך לחכות עד לגיל 17 וחצי כדי לנהוג לבד. יעני, אי אפשר לנהוג לבד בלי מלווה אלה עד גיל 17.5 והיא אמרה שזה כתוב בעמוד הראשון של הספר של התאוריה והמורה נהיגה שלה אמר לה בדיוק אותו דבר. פעם ראשונה ששמעתי את זה.. יש לי הרבה חברים שנוהגים אבל אני לא זוכר מי בדיוק עבר 17.5 זה נשמע מאוד לא הגיוני.. אבל מורה נהיגה בישראל אמר לה את זה.. אולי יש משוה בדבריה? מי שיודע.. על דבר כזה, או שיכול לשלול. כמובן מי שיש לו רישיון והוא בן 17 וקצת ונוהג לבד, שיגיד היא אמרה שהיא מוכנה להתערב על זה אבל לא התערבתי, לא יודע למה.. נראה לי כי היא בת ולא יהיה נעים לנצ…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי רוצה שיתנו פה בבקשה קישורים כמו של הדיון שיש פה על המחשב וסביבת עבודה, מישהו נתן פה אחד של חו"ל אם אפשר גם כאלה ואולי גם מהארץ (אבל לא יודע עם מותר לפרסם פורומים אחרים פה בעיברית), אני אוהב לראות דברים כאלה אצל אחרים...
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-