עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jack_g,

אני טב עוד כמה ימים לחו"ל ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בדיוטי פרי מכיוון שבאנגליה שלשם אני טס זה בטוח יהיה יקר מהארץ(תקנו אותי אם אני טועה). בכל אופן אני לא יודע איך אני יכול לדעת אם יש להם את הדגם שאני רוצה במלאי שהוא OLYMPUS C740ULTRAZOOM , או בכלל מה יש להם במלאי שאני יוכל לעשות סקר שוק לפני. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לא מזמן ראיתי את אותה הודעה שכבר מסתובבת כמה שנים באינטרנט ושכל פעם מוחקים אותה כי זה ספאם: הודעה די ארוכה שמסבירה שאם תשלחו 5 ש"ח לכל אחת מהכתובות הרשומות בתמורה לכך שיוסיפו אתכם לרשימת הדיוור ולאחר מכן תפיצו את ההודעה במאות פורומים עם השם שלכם בתחתית הרשימה של ששת הכתובות, תוכלו להרוויח לאחר זמן מה הרבה מאוד כסף. האם מישהו הרוויח או שמע על מישהו שהרוויח מהדבר הזה כי זה נראה מאוד מפתה וגם לא השקעה גדולה (30 ש"ח + 6 בולים)? ??? ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ORrrr,

כל כמה שעות באיי סי קיו אני מקבל "היי Or תוצאות החיפוש שלי העלו אותך, אני רוצה לדבר איתך לעשות לך טוב... תתקשר אלי אני מחכה לך 057-364364" זה מתחיל לעצבן כי אני עושה איגנור אבל כל פעם זה ממספר אחר.. ואי אפשר להסתכל על הפרטים שלו/שלה, זה נותן לי הודעת שגיאה של לנסות שוב. מישהו נוסף נתקל בתופעה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by e.s,

איפה אנ י יכול לקבל דומיין או שרת לאתר שלי??

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  5. Started by iib,

BMW Z4: Ferrari 355:

• 60 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by iakovl,

מדובר על משחק רשת די נחמד, יש שלוש סוגי דמויות: מפלצות גנגסטרים וכוכבי-פופ, לכל דמות החפצים המיוחדים לו. מדובר על משחק לחימה, כל תור מקבלים 2 התקפות (או יותר) ומתקיפים שחקנים אחרים, מקבלים כסף וכונים נשק והגנה בשבלכם. למי שמעוניין לחצו על לינק הבא ובתחתית העמוד יש הרשמה, אפילו אם אתם לא רוצים להרשם, תלחצו על הלינק זה מוסיף לי עוד כוח. http://www.outwar.com/page.php?x=1428531

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. Started by dorratz,

כנראה שיש תרנ'ד חדש ביום העצמאות: להביא לפארקים מארזים ישנים, לשים בתוכם גחלים, לפזר קצת שמן, לזרוק איזה גפרור לתוכו והנה יש לנו מנגל ! אפשר להחליף את השישליק באיזה ג'יפה FX 5800 מגעיל... ;D

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  8. שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.

9. Started by .AloN,

בבבעעעעעעע

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by amisha,

שלום !!!! אני רוצה לקנות מכשיר DVD טוב . ה DVD צריך להיות חיצוני כלומר מתחבר ל TV ככול שיש שיותר פיצ'רים יותר טוב אבל אני לא מוותר על איכות ואמינות!!! התקציב עד 2000 ש"ח אז תתחיל עם ההצעות אם מישהו יודע על איזה דגם בריא , שיפלוט

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  11. Started by MishaK,

[urlhttp://www.aquada.co.uk/aquada/homepage.jsp?flash=true]

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

• 9 תגובות
    • 11.1k צפיות
  13. Started by demonshlomo,

אני רוצה לקנות ריינגר אבל לפני שאני הולך לעשות רשיון או משהו אני רוצה לדעת כמה זה עולה.... אני מחפש ריינגר 2X4 בלי מערכת בלי מזגן פתוח....לא חדש אלא יד שנייה (או שלישית)שיהייה במצב טוב.... אני לא רוצה שתגידו לי פה אני מוכר אני מוכר אלא כמה זה אמור לעלות לי? ואם תוכלו להגיד לי על שתי דגמים: 1. מה שאמרתי למעלה... 2. סגור עם מזגן... תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by 47,

לפי גיימר הולכים ליבא את המגזין האמריקני המצויין PcGamer, האם אתם שמעתם על זה משהו במקום אחר? או האם אפשר להחשיב את גיימר כמקור אמין למידע? מישהו בכלל ראה פעם את המגזין הזה (לי יש גיליון ישן של 2002 )? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21758

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by assaf990,

קריאטיב INSPIRE 2400 ? די זול ראיתי בהצעת מחיר כאן http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=games&price=5000&monitor=no אבל לא יודע מאיפה החנות הזאת שמוכרת ב - 310 ש"ח. אני מעדיף חנויות בחיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  16. אני עושה השנה פרוייקט בטכנולוגה(יותר במחשבים) ואני רוצה לעשות משהו מיוחד (לא בסיס נתונים משעמם..) רציתי להתייעץ איתכם בקשר לרעיון,אם יש לכם איזה רעיון מעניין שאתם יכולים לחלוק אותו איתי אז אני אשמח מאוד!! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by Milk-Inc,

מה זה אומר?????

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by R0ck,

Winamp - http://212.199.163.6:8000 דמעות בעיניים.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by e.s,

איפה אני יכול למצוא את הכתוביות לסרט "טיפשים בלי הפסקה 2"

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by rk666,

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1163008 תראו את זה : מארז : מידי ATX איכותי ומפואר + 2 יציאות USB קדמיות נוספות +ספק חזק 300W לוח אם :Eliteמבית ECS דגם K750 M+ מעבד : 2000 AMD DURON זיכרון: 256MB DDR 333MHZ ניתן להרחבה עד 1 GIGA צורבCDRW במהירות עצומה 52*24*52 ****מתנה תוכנת נרו אקספרס **** כרטיס מסך 64MB 3D On. Board עם מאיץ גרפי כרטיס קול AC 97 4 CHANNEL On. Board כרטיס רשת : 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL דיסק קשיח ענק איכותי בנפח 40 גיגה מבית WD מקלדת : אינטרנט איכותית עכבר + גלילה תואם מיקרוסופט מערכת שמע איכותית הכוללת זוג רמקולים בעוצמה של 400W איזה מפרט, בבקשה, קצת אמת בפרסום, דורון 2000? נו באמת, גם איזה ח*א של מחשב, אבל 1400ש"ח....חל…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by SixKiller,

http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=77239&sid=50 היכנסו וקראו... זה קשור לאיזה וירוס ששולחים לכל משתמש בעולם ושלחו לי אולי 300 כאלה רק בשבוע.... בטוח שלך כן.. ולך ולך שלחו את זה.... עריכה: ובבקשה כולם תיכנסו ותבדקו עם הטלאי אפילו אם זה וזה וזה וזה..... תבדקו בשבילכם...

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by SixKiller,

או קיי תראו כבר מזה חודש שהאתרים כולם!!! משתגעים או שזה רק בנטוויזיון ולא רק אצלי אצל המון אנשים יש אירורים לפעמים צריך ללחוץ פעמים על אותו אתר שיפתח כלומר זה עושה פעולה נעצרה או משהו כזה... יש המון בעיות מה זה????

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  23. טריגו מתחילים ללמוד רק בכיתה יא'. אני יודע שיש כאלה ב3 יחידות שלמדו בכיתה י' אבל זה בכלל לא אותו דבר וממש לא אותו חומר או רמה

• 169 תגובות
    • 13.9k צפיות
  24. טוב , יש לי כמה שאלות , למי שמבין בזה , או למי שפתח לאחרונה. אז ככה : 1) אני עוד חודשיים בן 18 ואני מתגייס עוד 5 חודשים בערך , אני יכול כבר לפתוח חשבון חיילים? או שאני יכול לפתוח רק צעירים? כי לא נראה לי יש לי כוח לפתוח עכשיו צעירים ועוד חודשיים לחזור ולפתוח חיילים. 2) שמעתי חברים שלי , שאומרים שאפשר לפתוח מספר חשבונות , במספר בנקים , וכך לקבל את המתנות מכולם ולסגור את כל החשבון פרט לאחד , אחרי חודשיים. ושזה לא עולה כסף לפתוח ולסגור חשבון. 3) למישהו יש מושג איזה מתנות מקבלים חיילים או צעירים ובאיזה בנק? (הממ , אל תגידו לי על מתנות שקיבלתם לפני שנה כי אני בטוח שהם התחלפו , אז רק אם מישהו פתח בזמן האחרון) תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. אלו הדרישות חומרה הכי גבוהות שנקלתי בהם... נראה תוך כמה דקות יזהו כאן של מה זה 8) Windows® XP 3GHz CPU 1600x1200, 1920x1080 or higher Screen Resolution 24 Bit 96 KHz Multichannel Sound Card Internet Connection of at least 56.6 Kbps 512 MB RAM DVD-ROM Mouse, Speakers/Headphones 128 MB/3D Video Card קשה לשכוח אחריי שנקלים בכאלו דרישות חומרה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים