עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני וחבר שלי החלטנו לעבוד על האוטו שלא קצת. אנחנו מחפשים חנות בסגנון אוטו דיפו,רק לא כל כך יקרה. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by apple lover,

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=733&msgid=51881085 זה אמיתי והיא בת 17 חחחחחחחחחחחחחחח עריכה: ראיתי שכבר פתחו סליחה לינעול

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by deangefen,

מישהו בבקשה יכול לתת לי אתרים של חברות כמו מאסט שופ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. מישהו יודע איך מורידים משחקים לפלאפון הזה? אני יודע שאורנג' לא תומכת בזה אז יש דרך אחרת? למשל לפרוץ אותו או משהו?

5. Started by Asafalfa,

היי חברה תאמינו או לא ! אני טססס לסין !!! חח קצת חופש מהצבא ! תמיד טוב... רציתי לשאול את מי שיודע מה המחירים שם כי חשבתי לקנות חלקים ! למחשב ! אולי לחדש כמה דברים ! אז מי שהיה שם ומכיר חנויות בעיר הבירה אז זה יכול לעזור לי ...!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by TimoTy,

טוב השיר הזה לא ידוע הוא מלפני 4-2 שנים ככה שר אותו גבר והשיר הוא על מישל ואני חושב שאחת השורות בפיזמון הולכות ככה : michel...... what im gonna do with you michel ........... וככה זה ממשיך אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וחשבתי שאולי יש סיכוי שאחד ממכם ידע ....... נ"ב אם אתם מכירים איזה אתר או שניים שאפשר לכתוב שורה משיר והוא יתן לך את הטקסט ואת השם של השיר והמבצע זה גם יעזור ..... תודה רבה מראש !!

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  7. Started by Bose,

http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm יש במשחק 100 שלבים, אני תקוע בשלב 20 כבר חצי שעה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. לשוק האירופאי...לא הישראלי ולא האמריקאי. תאריך מדוייק אם אפשר...למרות שגם חודש כללי יהיה טוב אם לא במקום להעביר בבקשה ולא לנעול. תודה מראש לעוזרים. המכשירים הם: Samsung P850 Samsung Z700

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. אני צריך עבודה בנושא מוטיבציה לצה"ל לכל מי שיש או מכיר מישהו שיש לו ויכול לשלוח לי אני מאוד ישמח

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

מחר יש לי ראיון לקורס ג'ערים (או שזה בכלל ג'ארים? גוגל לא מכיר אף אפשרות...) שמתחיל עוד חודש בערך. מישהו היה ויכול לספר קצת ולתת עצות (לראיון, לקורס עצמו..) ? thanks

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by gigabot,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/716346

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

יש לי תקציב של 700, מקסימום 800. חשבתי על המוטורולה c650, כי הוא פלאפון זול עם פיצ'רים שלא יביישו פלאפון יקר. יש לו מצלמה, צלצולי mp3, לצפות בסרטונים, וכו'.... אם מישהו יכול לעזור, כי אני מחר קונה. תודה! דרך אגב עם מישהו מוכר ps2 במחיר טוב שישלח לי לפרטי.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. חבר שלי והחבר'ה שלו פתחו אתר חדש שנותן מידע על הקבוצה שלהם : TEAM NAIEN מי שרוצה לראות: http://www.teamnaien.tk/ הם עושים "טריקים" כמו בורג, סלטות, אומנויות לחימה ועוד דברים שנראים יפה. 8) הם גם מחפשים עזרה בבניית האתר ..אז מי שרוצה שישלח לי בפרטי

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. שלום אני מתמיין לעתודה בכימיה לא למדתי 5 יחידות פיזיקה בתיכון והאפשרויות שלי הם ככה: לעשות קורס הכנה בקיץ ברמה של 4 יחידות או קורס הכנה בקיץ ברמה של 5 יחידות הבנתי שבאוניברסיטה עצמה עוברים על החומר במרוכז במשך שבועיים וסוגרים פינות...אז האוניברסיטה ממליצה לקחת את הקורס של "רמות" בקיץ.. מה דעתכם? מה כדאי לקחת? 4 או 5? אני פונה לכל מי שבעתודה או באוניברסיטה במקצועות מדעיים כמו כימיה ביולוגיה ורפואה, שם צריך את זה כבסיס ו\או לא למד פיזיקה בתיכון... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  15. מחפש חנות חומרה בניו-יורק פיזית שיש לה אתר עם קטלוג של החלקים :hi:

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  16. אני מחפש אם אני לא טועה חנות בהרצליה שהיא היבואנית של DFI, אם למישהו יש אתר\טלפון\פרטים תודה!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by maxim22,

אני מאוד אוהב את כל הקטע של קסמים-טריקים מישהו יכוללהביא לי אתרים טובים עם קסמים והסברים איך עושים אותם? תודה ענקית מראש

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. אז ככה אני שוקל לעבור ספקית עכשיו הציעו לי הצעה מפתה ב HOT 94 שקל לחודש ל 1.5 מגה ו upstream 128K ב 012. דרך אגב זה ללא התחייבות מה דעתכם על המבצע ? איך לדעתכם 012?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  19. כמה עולה לעשות רישיון על טרקטור כולל שיעורים וטסט.. והאם אפשר לנסוע על טרקטורון ברשיון זה? מישהו יכול להביא לי מידע מוסמך?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. שלום... שמתי לב שהמגזר המזרחי משתמש הרבה במילים "בויה" "סלמטק" ומילים בסגנון... "אבאל'ה" וכל מיני כאלה... רציתי לדעת מה מקור המילים ומה משמעותן, והאם קיימות עוד מילים כאלו. במיוחד לגבי 2 המילים הראשונות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 10.9k צפיות
  21. Started by LazyBoy,

רציתי לשמוע מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם. שווה לקנות אותו? האם יש שם שירים חדשים או רק חידושים וכ'ו.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  22. שלום, אני שוב פעם צריך אותכם שתתנו לי רשימה של שירים איכותיים לריקודים ולסלואו שמבוגרים יאהבו, אודה לכם אם תתנו שמות של כמה שיותר שירים, ואני מבטיח להקשיב לכל השירים שיפורסמו בת'ראד.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by 888,

השאלה בכותרת אפשר להצביע פעמיים...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by ^DaRk-MiNd^,

1 - http://news.yahoo.com/s/eo/20050525/en_movies_eo/16622 2 - ז http://www.ananova.com/news/story/sm_1409211.html?menu= הכי אהבתי את הציטוט ובלי ספויילרים על הסרט, לא כולם ראו!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by PhP dUdE,

אהלן, יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות חתיכות אלומניום כאלו בארץ במחיר טוב? בארצות הברית\בריטניה קונים אותם במגרשי גרוטאות יש משהו שווה לזה בארץ? תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.