כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
-
קיבלתי את זה עכשיו במייל: זה מה שנותן לנו חוק הספאם? אימיילים מבלבלים שנותנים למפרסם את האפשרות לטעון בזמן התביעה "אמרנו לו להגיב עם המילה"הסרה" ולא "הסרה " לכן הלקוח לא הוסר מרשימת התפוצה. הרי המייל הנ"ל אומר בברור "אם ברצונכם להמשיך ולקבל מאיתנו דיוור אנא הגיבו למייל זה" ויחד עם זאת "במידה ואינם מעוניינים נא להגיב עם המילה "הסרה" " :
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המעבר לרכב חשמלי עשוי לחסוך אלפי שקלים בשנה, את זה רובנו יודעים. אך מהן הוצאות האחזקה והטיפול הייחודיות לרכב החשמלי – ומהי ההוצאה הגדולה ביותר?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 225 צפיות
-
-
-
-
אני לא יודע אם זה חוקי אבל אני בעבודה ומת לשמוע את הפרוייקט של עידן רייכל - יש בי עוד כח מישהו אולי ??? איכשהו אולי ???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הנה מקרה שעלה, תנו דעתם מחשב באחריות מלאה כולל ווינדוס אקספי מקורי. האחריות המקיפה הינה לשנה ואילו שאר החלקים להם ממשיכה האחריות ממשיכה כדרכה (HD MONITOR ETC) השאלה היא כזאת האם לאחר שנת האחריות ניתן / רצוי / אתי , לגבות כסף עבור העבודה נטו? ואילו על ההחלפה עצמה של החלק, משלוח וכו' לא לגבות? או האם במקרה בו נופל דיסק קשיח וכמו שידוע לכל האחריות היא ל3 שנים, לא אתי ולא צרכני לקחת סכום על חלק באחריות שלקח איתו מערכת עובדת? תנו דעתכם ואם ישנם עוד סוגיות בבקשה תוסיפו הת'רד לא נועד לירידה על חנויות / טכנאים ושאר משתמשים בפורום על דעתם האישית.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מישהו מכיר כזה אתר? (לא עם הסברים של כיתה א) תודה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הפורמט הוא RV40 ואני לא יודע איך ועם איזו תוכנה להריץ אותו. מישהוא יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תכננתי להזמין חלקים למחשב מהאתר www.jab-tech.com.. בעיקרון תכננתי להזמין 2 מאווררי לדים, כבלים מעוגלים להארדיסק+פלופי+סידירום/צורב וגם עוד מעין כבל כזה מגניב שקוף שעוטף כבלים אחרים... לפני ההזמנה אני רוצה לראות עוד כמה אתרים כאלה שמוכרים דברים ושאפשר לשלוח דרכם לארץ, כדי שיהיה לי יותר מגוון אז אם אתם מכירים כאלו אתרים בבקשה תרשמו לי אותם פה + מידע קצר עליהם (כמה עולה דרכם משלוח אם אתם יודעים וכו'..) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מחר יש לי יום עבודה אז ככה אני גר באור עקיבא ואני צריך להספיק הרבה נקודת יעד אז רציתי לשאול אותכם באיזה סדר הייתם ממליצים לי לעשות את זה. אני מתחיל מחדרה והנקודות שאני צריך לעבור הם: לוד בני ברק קיבוץ בארות יצחק פתח תקווה יבנה אשדוד תל אביב עם למישהו יש גם המלצות באיזה כבישים לנסוע הודה לכם
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי, החלטתי ללמוד תיקון גלשנים ומפרשים ברצינות קצת. לשם כך דרושים לי- גלשני גלים, גלשני רוח, מפרשים, במצב קשה (: כל מי שבידו ציוד שבור, הרוס, לא בשימוש, מוזמן לנדב לי אותו לניסויים, אפשר גם בתשלום (תלוי באיזה מצב הציוד כמובן..) תודה מראש לכל המסייעים :-*
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום כולם, לצערי הרב במסגרת למודי השל"ח של כיתה י' אני צריך לעשות עבודה על גמלא ואני חייב לבחור ראשי פרקים ועניינים... אני לא מצליח למצוא חומר - הרצתי חיפושים דרך גוגל ו-וואלה ולא נמצאו דברים טובים למעט שני עמודים: http://www.snunit.k12.il/www_teva_trips/nar08.html http://gamla.golan.org.il/ אבל אני לא חושב שזה מספיק - המורה שלי ב* ז*** וזה לא יספק אותו... אשמח אם תפנו אותי למקורות עזר טובים או שיש לכם עבודות או משהו שיוכלו לעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מחפש את הפרסומת הישנה של ג'טיקס אם מישו זוכר.. אני זוכר משו עם X עם ילדים שרוקדים ברייקדנס אם אני לא טועה היא ישנה מאוד בערך .. ואני מחפש אותה דחוף כי מישהי שאני מכיר אמרה לי שהיא בפרסומת ואני חייב לראות אם היא שמה : P
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, צריך קטלוג מחירים של OZ Racing... מומלץ עם מחירים בישראל, אם אין, אז מחו"ל... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD4850 ליפני שנה לערך בחברת לייף. החברה ניסגרה. למישהו יש מושג אך אני מקבל אחריות על הכרטיס הלא תקין בישראל? מי לקח את הנציגות מחברת לייף של החברה GECUBE בארץ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנגן בגיטרה כבר שנתיים בערך, קלאסית חשמלית ואקוסטית (יש בי אהבה לכל אחת מהן), בעיקר לומד לבד מהאינטרנט וקצת מחברים החלטתי שהגיע הזמן להתקדם בעזרת מורה אז אם יש לכם המלצה למורה שנמצא ברחובות או לכזה שמגיע לתלמידים שלו, אנא המליצו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אזור כפ"ס. עדיף כמה שיותר זמן שיעור => כמה שפחות שיעורים. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
קיבלתי צו גיוס למחר 26.11 איך אני מגיע ללשכת הגיוס ממרכזית המפרץ בחיפה ?? איזה אוטובוס לקחת ??
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זוהי כתובת האתר: http://www.esnips.com אפשר לסמוך ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
אחד האתרים היותר מעניינים לטעמי ברשת בתחום החומרה/גדג'טים פירסם את נבחריו לשנת 2008: http://www.trustedreviews.com/notebooks/review/2008/11/25/TrustedReviews-Awards-2008/p1
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
-