עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by fuckzone,

אמ...דרמל יכול לשייף עץ?ועם כן אפשר לינק לראש מתאים? ???

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by Milk-Inc,

www.tweaktown.com אתר מאוד נחמד!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by Yaniv_Uzan,

שלום לכם... רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שיש לו במקרה פנטיום SOCKET 370 מיותר או SLOT 1... בנוסף לזה גם לוח אם. הבעיה היא נורא פשוטה... כבר ***המון*** זמן אני מנסה להרכיב מחשב חדש ותמיד חסרים לי את שני החלקים האלו! השגתי לוח ואחרי כמה דקות הוא נדפק לי (כן, אני דפקתי אותו... אין לי מושג איך) ואז הבאתי איזה מעבד ועכשיו הוא לא עובד לי... בקיצור די בלאגן פה... יש לי מסך וכל שאר החלקים למחשב נוסף. יש משהו שיכול לארגן לי משהו שיכול לעזור לי? יש לי זכרונות SDRAM בשביל הלוח אם אתם צריכים גם חלקים אולי יש לי... בכיף אני יעזור לכם תודה רבה! יניב

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by e-d-a,

הייתי רוצה שיתנו פה בבקשה קישורים כמו של הדיון שיש פה על המחשב וסביבת עבודה, מישהו נתן פה אחד של חו"ל אם אפשר גם כאלה ואולי גם מהארץ (אבל לא יודע עם מותר לפרסם פורומים אחרים פה בעיברית), אני אוהב לראות דברים כאלה אצל אחרים...

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

heya אני צריך להיות מחר במוזיאון בית ה*משהו* (אופה? אופק? לא יודע) ביפו. יש למישהו מושג איך לכל הרוחות אני מגיע לשם, נניח מתחנה מרכזית בת"א, וכמה זמן זה אמור לקחת ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Vega,

מה זה פיחו / פיכו? מנהלים יקרים, אם אתם לא בקיעים עם המושג אני מבקש שלא תנעלו, המושג קיים. בדוק.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. אם מישהו מכיר אתר עם קבצי מידי לשירים עבריים זה יהיה מצווין אם אפשר גם אתר עם תווים לפסנתר גם לשירים עבריים זה גם יהיה טוב שאני אומר שירים עבריים אני מתכוון בעיקר לשיר משהו קטן וטוב של משינה אבל כל אתר יהיה טוב! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by bigdady,

אני צריך מידע על נושאים כמו הלגרמות או על טכנולוגית הקסדה של טייסים בצבא טכנולוגיה בה הטייס רואה על הקסדה שלו נתונים אני מבקש רק מידע טכני ועדיף אם אפשר קישורים להסברים בעברית

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by tomz,

מישהו פה פרסם את האתר JAB-TECH.COM נכנסתי והמחירים היו דיי נמוכים אני כניראה יעשה לי משם הזמנה אם יש אנשים שמעוניינים להזמין איתי ביחד כדי להוריד את המחיר של המשלוח והםמ אזור כפר סבא השרון תרשמו פה בבקשה אני כרגע עומד על 163$ כולל משלוח המשלוח הוא USPS AIRMAIL PARCEL POST והוא מגיע תוך 7-10 ימים לבית הדואר בכפר סבא ואז אלינו לפי מה שהבנתי מהם בקשר למע"מ ומכס, אני יטפל בזה אפשרי לשלוח לי גם הודעה פרטית

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  10. אני רוצה להשתתף בתחרות המודינג של HWZONE וGAMER אבל יש לי מארז ממש לא רגיל,משהו באיזור 2 מטר על 2 מטר תגידו לי למי לפנות כדי לבדוק מה לעשות pleaaaaaaaaaaase

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by ORrrr,

כל כמה שעות באיי סי קיו אני מקבל "היי Or תוצאות החיפוש שלי העלו אותך, אני רוצה לדבר איתך לעשות לך טוב... תתקשר אלי אני מחכה לך 057-364364" זה מתחיל לעצבן כי אני עושה איגנור אבל כל פעם זה ממספר אחר.. ואי אפשר להסתכל על הפרטים שלו/שלה, זה נותן לי הודעת שגיאה של לנסות שוב. מישהו נוסף נתקל בתופעה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by iakovl,

מדובר על משחק רשת די נחמד, יש שלוש סוגי דמויות: מפלצות גנגסטרים וכוכבי-פופ, לכל דמות החפצים המיוחדים לו. מדובר על משחק לחימה, כל תור מקבלים 2 התקפות (או יותר) ומתקיפים שחקנים אחרים, מקבלים כסף וכונים נשק והגנה בשבלכם. למי שמעוניין לחצו על לינק הבא ובתחתית העמוד יש הרשמה, אפילו אם אתם לא רוצים להרשם, תלחצו על הלינק זה מוסיף לי עוד כוח. http://www.outwar.com/page.php?x=1428531

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  13. Started by e.s,

איפה אנ י יכול לקבל דומיין או שרת לאתר שלי??

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  14. Started by WN,

לפני כמה דקות סיימתי להכין את התמונה הזאתי בשביל חבר שלי.... מה אתם חושבים ?? D: (הכנתי את האיש עם האקדח עם תוכנה שנקראת Milkshape הוא לקוח מקאונטר סטרייק.)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.

16. מישהו פה אולי יודע מאיפה אפשר להוריד רקעים יפים ממש יפים למחשב ?! כי baboom האתר רוצה עכשיו כסף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. דיברתי עם מישהיא שלומדת נהיגה, בת פחות מ17 אני בן 17 עוד שבועים, והיא אמרה לי, שאם אני מוציא לדוגמא ב17 רישיון, ועוד חודשים מלווה, אני יצטרך לחכות עד לגיל 17 וחצי כדי לנהוג לבד. יעני, אי אפשר לנהוג לבד בלי מלווה אלה עד גיל 17.5 והיא אמרה שזה כתוב בעמוד הראשון של הספר של התאוריה והמורה נהיגה שלה אמר לה בדיוק אותו דבר. פעם ראשונה ששמעתי את זה.. יש לי הרבה חברים שנוהגים אבל אני לא זוכר מי בדיוק עבר 17.5 זה נשמע מאוד לא הגיוני.. אבל מורה נהיגה בישראל אמר לה את זה.. אולי יש משוה בדבריה? מי שיודע.. על דבר כזה, או שיכול לשלול. כמובן מי שיש לו רישיון והוא בן 17 וקצת ונוהג לבד, שיגיד היא אמרה שהיא מוכנה להתערב על זה אבל לא התערבתי, לא יודע למה.. נראה לי כי היא בת ולא יהיה נעים לנצ…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by amisha,

שלום !!!! אני רוצה לקנות מכשיר DVD טוב . ה DVD צריך להיות חיצוני כלומר מתחבר ל TV ככול שיש שיותר פיצ'רים יותר טוב אבל אני לא מוותר על איכות ואמינות!!! התקציב עד 2000 ש"ח אז תתחיל עם ההצעות אם מישהו יודע על איזה דגם בריא , שיפלוט

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  19. Started by R0ck,

או שמא מדובר במקום אחר... אני כל הזמן מתבלבל

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by Jack_g,

אני טב עוד כמה ימים לחו"ל ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בדיוטי פרי מכיוון שבאנגליה שלשם אני טס זה בטוח יהיה יקר מהארץ(תקנו אותי אם אני טועה). בכל אופן אני לא יודע איך אני יכול לדעת אם יש להם את הדגם שאני רוצה במלאי שהוא OLYMPUS C740ULTRAZOOM , או בכלל מה יש להם במלאי שאני יוכל לעשות סקר שוק לפני. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dorratz,

כנראה שיש תרנ'ד חדש ביום העצמאות: להביא לפארקים מארזים ישנים, לשים בתוכם גחלים, לפזר קצת שמן, לזרוק איזה גפרור לתוכו והנה יש לנו מנגל ! אפשר להחליף את השישליק באיזה ג'יפה FX 5800 מגעיל... ;D

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by MishaK,

[urlhttp://www.aquada.co.uk/aquada/homepage.jsp?flash=true]

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by .AloN,

בבבעעעעעעע

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. לא מזמן ראיתי את אותה הודעה שכבר מסתובבת כמה שנים באינטרנט ושכל פעם מוחקים אותה כי זה ספאם: הודעה די ארוכה שמסבירה שאם תשלחו 5 ש"ח לכל אחת מהכתובות הרשומות בתמורה לכך שיוסיפו אתכם לרשימת הדיוור ולאחר מכן תפיצו את ההודעה במאות פורומים עם השם שלכם בתחתית הרשימה של ששת הכתובות, תוכלו להרוויח לאחר זמן מה הרבה מאוד כסף. האם מישהו הרוויח או שמע על מישהו שהרוויח מהדבר הזה כי זה נראה מאוד מפתה וגם לא השקעה גדולה (30 ש"ח + 6 בולים)? ??? ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים