עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zachbachar,

אהלן! לפני כמה ימים עברתי טסט ואני לא יכול לנהוג במכונית בלי מוזיקה נורמאלית-המערכת הנוכחית לא קוראת דיסקים. אז אני מתכוון לקנות רדיו דיסק בסביבות ה400-700 שקל.מישהו יכול להמליץ על משהו? בעיקרון אני רוצה להפעיל דיסקים צרובים ושישמעו סבבה ואני ממש אעדיף שיהיה שם חיבור לאייפוד-מישהו יכול להסביר לי קצת על זה? איזה חיבור צריך,כבלים וכו'. תודה

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  2. אני לומד MCSE היה לנו שאלה מזה DRIVER ROLLBACK רשמתי שזה מצב שמאפשר לבטל את האפקטים של המחשב על מנת לשפר את הביצועים אם אינני טועה זה מה שרשמתי אלה עם כן יצאתי פה קצת דביל.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by the red dragon,

האם עכשיו יש נחשים? זאת אומרת האם הם בחוץ או שיושנים?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. הייי סופ"ש מצויין תכולם מישהו אולי יודע איך אני יכול להשיג את הקובץ של התשדיר ב"מ (בטחון מידע) עם השחקנים הממש מאפנים שמשודר לו בימים אלו בגלגל"ץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. Started by ChrisBrown,

אני רוצה להחליף את המחשב שלי במחשב נייד.. מישהו מעוניין? Genuine intel[R] CPU 2140 1.60GHz 1.00GB RAM 7200GS

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  6. אני לא מדבר על מצלמות כף יד אלא ממש על מצלמה קטנה במימדים של פקק של עט. אפשר שלא יהיו לה יכולות הקלטה , אלא רק שידור. דרושה איכות צילום טובה מימדים ומשקל קטנים ככל הניתן, צריכת חשמל נמוכה (אמורה לעבוד עם עוד מעגלים על בטריה. כמו כן אני מחפש בטריה זעירה ככל הניתן שתאפר למנוע דיסי פשוט לעבוד כמה שיותר זמן ב60-80 הרץ (מינימום 10 דקות). יש תקציב ניתן גם לקנות בחול איפה אני מוצא או מתחיל לחפש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by shz41,

שלום, מבקש המלצה לספק מחשבים ושירותי מיחשוב בחולון או הסביבה לארגון קטן/עמותה עם משהו כמו 8 מחשבים ושימושים בסיסיים בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by dj_horse,

מישהו במקרה יודע איך אפשר לעשות את ההרשמה בפורטל שלהם בסלולרי כדי שרק המספר יופיע? הכוונה לא להירשם דרך הרשמה רגילה, פשוט בדרך כמו שאתה מקבל את המכשיר והמספר מופיע למעלה ואפשר להשתמש בתכנים שם.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. היי יש לי בעיה הראש פשוט לא עובד היום.. A,B,X,Y הן מטריצות רגולריות מסדר N*N המקיימות את המערכת: X = A Y^-1 X Y = A B^-1 X בטא את Y באצמעות A ו B. תודה רבה מראש. לא משנה הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. זה די נפוץ כאן באתר ולא הצלחתי למצוא. אשמח להסבר.

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by lev-27,

מעבד: E7400 זיכרון:OCZ DDR2 2x2024MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel לוח אם: Gigabgyte GA-P35-DS3P כמו כן יצורף גוף קירור איכותי מאד של זלמן. כמובן אחריות לשנה ב-IQPC.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  12. ליתר דיוק, להפטר מההצעות המגונות שלו להוסיף גאדג'טים, לשנות נושאים וכו'? הייתי שמח להפטר גם מהסרגל בצד, אבל זה כבר פחות מציק לי. אני יודע שגריזמאנקי מאפשר לעשות כירורגיה לעמוד, אבל לא שווה לי לעבור לפיירפוקס רק בשביל זה. למי שלא מבין במה מדובר - ראה תמונה. [attachment deleted by admin]

13. Started by SoulMaster,

שלום (: קוראים לי עידן, אני חייל משוחרר ויש לי מס' שאלות לגבי האונ' הפתוחה: 1) האם תעודת בגרות הכרחית לקבלה ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 2) לגבי לימודי מדעי המחשב/טכנאות מחשבים/הנדסת תוכנה/ניהול: האם צריך מינימום 4 יח"ל מתמטיקה או שניתן להסתפק ב- 3 יח"ל ? 3) האם לאחד או יותר מהלימודים הנ"ל צריך תעודת בגרות ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 4) האם בשנה הראשונה מומלץ לבחור בקורס אחד או בשניים ? תודה (:

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  14. שירות הטלוויזיה של סלקום ממשיך בנסיונו לצבור תוכן איכותי, הפעם עם הסכם מעניין מול אולפני דיסני קשה לומר ששירות הסלקום TV, שהושק לפני שנה בדיוק, יצר מהפכה של ממש בעולם הטלוויזיה הישראלי, אך עם כ-50,000 משתמשים שבחרו להתחבר לחבילת הוידאו האינטרנטית שעולה 100 ש"ח בחודש (לעומת פי 2 או פי 3 אצל המתחרות הוותיקות Yes ו-Hot), אין ספק שמדובר בעוד גורם מתפתח שיש לשים אליו לב. במהלך שנת הפעילות הראשונה ראינו את סלקום מתאמצת להגיע להסכים שיאפשרו לה לספק לצופים תוכן מגוון ומעניין יותר, לא תמיד בהצלחה, אך כעת מסתמן שהיא כן הצליחה להגיע להסכם שיתן לה דחיפה משמעותית קדימה. בחברה הכריזו רשמית על הסכם אל מול אולפני דיסני הבינלאומיים, שיביאו את הסרטים העדכניים שלהם לשירות הישראלי …

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by Osher1234,

אני צריכה אתר אכסון לעצומה שתועלה לאינטרנט. ומה שניסיתי לא היה טוב בינתיים, הייתה בעיה עם העברית אבל זה לא משנה. אני צריכה אתר אכסון שיתמול בASP.. אם אתם מכירים משהו טוב[אם בלי פרסומות גם אז מעולה] אז בבקשה תכתבו פה תודה מראש

16. Started by אלוויס,

זה השיר http://rapidshare.com/files/19710726/__1490___1497___1497___1500___1500___1497___1500___1500_.wav.html האיכות לא משהו כי זה מוקלט מהאוטו, ובבקשה בבקשה עזרו אני מחפש את השיר הזה המון המון זמן ולא מוצא! תודה ;D

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by yotam360,

מחפש לחבר מצגת על לוח אם. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by pixilated,

אם נגיד רוצים לשלוח לגינס שיא חדש שאפ'עם לא היה קיים צריך את הרשות של איזה ועדה או משהו... אם הייתם יכולים? איזה שיא שאתם לפי דעתכם שייך לכם הייתם שולחים?? אני הייתי שולח שיא של הבנאדם שאוכל הכי הרבה חח נראה לי אני אוכל כל הזמן שאני ער

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by MOFRA,

שים 100 לבנים ללא סדר מיוחד בתוך חדר, שלו דלת וחלון אחד. אחרי כן הכנס לחדר שניים שלושה אנשים וסגור את הדלת. השאר את האנשים בחדר וחזור לאחר שש שעות על מנת לנתח את המצב. אם האנשים סופרים את הלבנים, הפנה אותם למחלקת הנהלת חשבונות. אם הם סופרים שנית תעביר אותם למחלקת מבדקים. אם יש אנדרלמוסיה בחדר העבר אותם להנדסה. אם הם מסדרים את הלבנים בצורה מוזרה, העבר אותם לתפ"י. אם הם זורקים את הלבנים אחד לשני, העבר אותם מידית לניהול פרויקטים. אם הם ישנים, העבר אותם לביטחון. אם הם שברו את הלבנים לחלקים קטנים, העבר אותם לטכנולוגיית מידע. אם הם יושבים ולא עושים דבר, העבר אותם למשאבי אנוש . אם הם אומרים שניסו לסדר את הלבנים בכמה אופנים, למרות שלא הזיזו לבנה אחת, העבר אותם למכירות.…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. Started by payback,

אורי חזקיה ב-"קשה לי לא להתגייס": http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1801091

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. http://blog.wired.com/tableofmalcontents/2006/10/less_than_three.html אחרי הפעם הראשונה ששומעים אותו קשה מאוד להפסיק...

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  22. פשוט צאו לרכב של אבא ושימו לידכם טסטר אמין

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  23. http://toronto.etn.fm:8110 Winamp -> Ctrl +L

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

ראשית אני אומר שהמילה בסוף הכותרת בעברית היא בשבילי - נא להתעלם ממנה בכל מקרה - קבלו: http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/uncgi/Earth בזמן אמת, ממגוון לווינים - שווה במיוחד בשעות הלילה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים