כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אוקי סופרטורנטס סגור(מישו יודע למה?) אז החלטתי להירשם לטורנטבייטס.. ישבתי כמה זמן ועשיתי רפרש וזה העביר אותי לדףהרשמה איזה 6 פעמים ולא משנה כמה מהר הקלדתי זה תמיר אמר לי אחרי זה שמספר המשתמשים הגיע ללימיט מישו יודע אם אני בכלל יצליח להירשם ככה? נמאס להוריד מפאבליק
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
שלום אני מעביר מלא קבצים, רציתי לדעת האם השימוש בבלוטופ עולה לי כסף?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הנה לכם קצת מהמתרחש במרוץ החם והמטורף ביותר כרגע, מרוץ ה - A.I . https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/byupaujhc?tbref=hp שלא לומר, מי יביא עלינו את הקץ ?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם! קניתי פלאפון(יותר נכון אחותי) MOTOROLA RAZR V3 והקטע הוא שאני לא מבין בכלל בפלפונים,אחרי חיפוש מידע באינטרנט ראיתי שיש את V3X שנראה לי נחמד. אז עכשיו ברצוני להחליף את הפלפון לV3X,האם אני אצטרך להוסיף על זה כסף?(חוץ מהמחיר שאני אצטרך להוסיף לV3X כי מן הסתם הוא יקר יותר) יעשו לי בעיות אתם חושבים? תודה
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
סמסונג מאכזבת משתמשים עם עיכוב משמעותי בהשקת One UI 7, מעלה שאלות לגבי מחויבותה לעדכונים מהירים ומשאירה מיליוני משתמשי גלקסי מאחורלכתבה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני צריך בשיא הדחיפות כריכה שלמה של הספר "המאהב" של א.ב יהושע אני צריך את כל הכריכה של הספר ותיהיה תמונה סבירה תודה תודה תודה לכל מי שיתרום ויעזור לי
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תשמעו חברים אני רואה שיש כאן אחלה קהילה.. בואו תכירו את הפרום שלי אני לא בא להתחרות בכם אלא רק להציג בפניכם את הפורום שלי גם אנחנו לא על אותו כיוון אתם פורום מסוג אחר פשוט עכשיו החזרתי את הפורום ואני צריך מלא אנשים אחלה פורום נשבע לכם! כנסו תראו עם בעל הפורום שלכם מעונייין נעשה איחוד כזה ותכנסו לרשת האתרים שלנו דבר שיתן לשתינו פירסום.. כנסו כנסו
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לא אכפת לי גם בתשלום, אני רוצה לעלות לשם את הסרטים, להשים את ה player באתר.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
-
אני שיניתי תמונת פרופיל והוא לא מראה לי אותה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה: קראתי את המשפט האחרון של פרמה (ספר מגניב ומומלץ) היה שם איזה קטע על העובדה שלא ניתן לתאר (פה אני לא מצליח להיזכר) בצורה מושלמת באמצעות סט חוקים אחד. תמיד תיווצר סתירה פנימית. מה שהרס להילברט את הרצון העז שלו לאיזושהי מתמטיקה על שתאחד הכל. סביר להניח שאני מתבלבל ביותר ממשהו אחד... אני נוטה לעשות את זה... בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל להזכיר לי בדיוק את הניסוח של המשפט הזה (ניסיתי גוגל, אבל כשאני לא זוכר לא את השם של הבנאדם ולא בדיוק מה הוא אמר... לא הלך). וגם , למי שיודע.. אם תוכלו להסביר למה בדיוק הוא התכוון. כי איך שאני מבין את זה... אני כן יכול לתאר מערכת באמצעות סט חוקים: לדוגמא חוקי ניוטון: גוף נופל חופשי... או מעגל חשמלי וחוקי קירכהוב יאפשרו לי לדעת בד…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
לא משדרים את זה בGAMEONE , טוענים שיש להם בעיות קליטה ואני במיוחד קמתי מוקדם.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי זיכוי בחנות מסוימת ואני מעוניין לקנות את הPVR150 ובעל הית פשוט לא מוצא ממי להזמין לי את זה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מזה נותן בדיוק וכמה זה עולה ..?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
זה השיר http://rapidshare.com/files/19710726/__1490___1497___1497___1500___1500___1497___1500___1500_.wav.html האיכות לא משהו כי זה מוקלט מהאוטו, ובבקשה בבקשה עזרו אני מחפש את השיר הזה המון המון זמן ולא מוצא! תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עזרה אני לא יכול לראות את השאלה שרושמים שמישהו שואל שאלה ופותח דיון אני לא רואה את מה שהוא רשם אני יכול לראות רק את התגובות שהוא קיבל
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
כשאפל מכריזה על מוצרים חדשים בסדרת הודעות לעיתונות, Front Page Tech לוקח את העניינים לידיים ומייצר את חוויית ההשקה שכולנו היינו רוצים לראותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
- 1 follower
-
-
שלחתי פרויקט לפני כמה ימים, בסוף כתוב "הפרויקט הועלה בהצלחה ומחכה לאישור, כמה זמן לוקח האישור הזה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני זוכר שראיתי בזמנו סרטון פלאש עם איזשהו שיר Emo שמתנגן ברקע, ובסרטון רואים כל מני ציורים ב-paintbrush שעושים צחוק מהשיר ומהמילים שלו ואיך שהן נשמעות (נדמה לי שזה לא היה הביצוע המקורי של השיר, אלא סתם איזה מישהו שניסה לשיר אותו). אני זוכר שזה היה ממש מצחיק בזמנו ואני רוצה למצוא את זה בין הפותרים נכונה יוגרל גולש שלא פתר נכונה, וכן 100 הודעות למונה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לשם דרך האימייל (כשיש הודעה חדשה) אז פיתאום זה כותב לי Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator. מה קרה?
-
לינק לסירטון : ;D ;D ;D http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 _____________________________________
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לבנות ספסל כושר כדוגמאת http://www.cybexintl.com/Products/displayproductnoflash.aspx?id=5435 אני מחפש כבר המון זמן את הסרטוט של הספסל הזה ועוד כדוגמאתו אך ללא הצלחה... אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא סרטוט שמראה כיצד לבנות ספסל כזה... מעין הוראות הרכבה על מנת שאני יוכל לקחת מידות וליצר אחד כזה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לא מתחרה לזה, העיקר באנגלית ושהיו שם הודעות גם בנושאים כללים בשביל לשפר את השפה תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-