עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השתיים האחרונים שהעלתי... 1) 2 Symphonic - קטע בוקר מלודי עם סוף סטייל אינפקטד. 2) Vortex - קטע שהיום עשיתי. ההתחלה שלו בהשראת הטראק Coolio. (יש בעיה בקיק) תגובות לכאן ולכאן יתקבלו בברכה. http://www.o-zen.com/art/bands/132/music.php

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. אממ כן, אז כפי שהכותרת מרמזת, אני מחפש מוזיקה נעימה לאוזן (מוזיקה לאירועים.. בר מצווה וכאלה) כזאת שלווה כזאת.. שירים יפים, לא קופצניים, שנעים לשבת ולהאזין להם ככה בקטנה ברקע מקווה שהבנתם את כוונתי

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  3. אני מבין שזה ה-מ-ו-ן עבודה, אבל גם השוואת צורבי ה DVD הענקית שפירסמתם פה היתה טונות של עבודה, אבל זה מוסיף המון (וההשוואה בהחלט היתה נדירה). בבקשה תשקלו דרך להחזיר את זה לתוכן. תודה HF נ.ב - זה חסר לעוד מישהו או רק לי?

4. היי חברה רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים איזו תוכנת שיתוף קבצים או אתר, שיש שם בעיקר שירים וקטעים נדירים כגון הרשימה הבאה : 1. Cassandra Fox - Touch Me (Mike Koglin remix) 2. Eric Prydz vs. Pink Floyd - Proper Education 3. Oxia - Domino (Kompakt) 4. Jody Wisternoff - Nostalgia (Remix) (In Charge Records) 5. Antidote - Transcentral (Banshee) 6. FUTURE FAVORITE: Above & Beyond - Tri State (Frase remix) 7. Black Pearl - Bounty Island (DJ Shah San Antonio Harbour remix) (Armada) 8. Optik - Claim (Banshee) 9. TUNE OF THE WEEK: Marco V. - Any Better, Or... (In Charge Records) 10. 4 Strings - Mainline (4 Turntables Remix) (Spinnin) 11. Sophie Sugar - Fallen Too Far (Armada)…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. אני שיניתי תמונת פרופיל והוא לא מראה לי אותה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by MacGyver,

האם מישהו מכיר נוסחה של סמים כלשהם??? לא,אני לא מתכנן ליצר אותם בעצמי זה משהו בשביל המורה לכימיה... תודה איתן

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. Started by galh_5,

אני לא יודע איפה לרשום את הציון של המחשב שלי כאילו באיזה נושא תעזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. שלחתי פרויקט לפני כמה ימים, בסוף כתוב "הפרויקט הועלה בהצלחה ומחכה לאישור, כמה זמן לוקח האישור הזה?

9. Started by darkman,

כל פעם שאני מנסה להירשם למרות הם פותחים "מקומות חדשים" אני לא מצליח להירשם בגלל חוסר מקום או שיש מיליון ואחד איש שלפני שאני נרשם 2000 מקומות נתפסים תוך כמה שעות או שצריכים הזמנה? http://www.torrentbits2.org/

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by dudimalka,

שלום חברה דבר ראשון לא מצאתי איפה לפרסם את זה כי זה לא קשור לכלום אז תדעו מראש אז ככה מצאתי היום 250 שקל מזומן (חח איזה כיף לי) וחשבתי מה לעשות איתם? חשבתי אולי תמליצו לי לקנות משהו שקשור למחשב יש לי עוד 300 שקל ככה שזה ביחד 550 שקל אם אתה יכולים להמליץ לי מה לקנות אני אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by MiniMizer,

אני זוכר שראיתי בזמנו סרטון פלאש עם איזשהו שיר Emo שמתנגן ברקע, ובסרטון רואים כל מני ציורים ב-paintbrush שעושים צחוק מהשיר ומהמילים שלו ואיך שהן נשמעות (נדמה לי שזה לא היה הביצוע המקורי של השיר, אלא סתם איזה מישהו שניסה לשיר אותו). אני זוכר שזה היה ממש מצחיק בזמנו ואני רוצה למצוא את זה בין הפותרים נכונה יוגרל גולש שלא פתר נכונה, וכן 100 הודעות למונה.

12. נסו ליצור לכם בדמיונכם מן סוג של כדורגלן חלומות.אל תחשבו על שחקן שכבר קיים. פשוט דמיינו לכם את הכדורגלן הטוב ביותר שאתם יכולים לדמיין .ממש צרו לכם שחקן חלומות משלכם. האם הוא טוב יותר ממראדונה?

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  13. אני מרכיב משקפיים מכיתה ז'. במשך כל השנים קיבלתי מרשמים מאופטומטריסטים והיה בסדר גמור. לאחרונה התחלתי להרכיב עדשות מגע ואני מרגיש שאין חדות כמו במשקפיים. אפילו לא קרוב. אני שומע דעות חלוקת לגבי מקור קבלת המרשם. מצד אחד אומרים שרופא עיניים בעל ידע רב יותר בתחום, מצד שני אופטומטריסט בעלי יותר ניסיון מעשי. עדשות מגע זה עניין יותר רגיש מסתם משקפיים וחשוב מאד לקבל בדיקה מקיפה ומקצועית. השאלה כמה רופא עיניים מנוסה בתחום עדשות מגע. מה אתם אומרים? למי יש ניסיון? על איזה חברות של עדשות אתם ממליצים? שמעתי דברים מאד טובים על ג'ונסון & ג'ונסון.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by mikko,

http://www.metacafe.com/watch/262984/security_surf/ חחחחח

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by arkadur,

אני רוצה להזמין מהאתר כמה דברים 2 שאלות האם האתר עושה שילוח לארץ, אם כן, האם זה יקר וכדאי? 2.מישהו הזמין מהאתר הזה, איך השרות שלהם? וגם, אם מישהו מכיר עוד כמה אתרים למוצרי מודינג\ציוד מחשבים (חוץ מMNPCTECH )

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. אם מישהו מכיר אתר טוב עם מחירים זולים, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. איזה מעצבן זה החנויות באינטרנט שלוקחות מחירים מופקעים על משלוחים !!! יש את אלה שלוקחים 70 שקל משלוח על מוצר ששוקל 200 גרם ועולה 90 ש"ח שאיתם אני בכלל לא מתעסק. אבל אפילו החנויות ה"נחמדות" שמאפשרות לבוא לקחת את המוצר ומוכנות לשלוח בדואר תמורת 25 שקל, גם הן דופקות אותנו. לאחרונה הייתי צריך להחזיר כרטיס RAID לחנות מסויימת ושלחתי להם בדואר רשום וזה עלה לי 8 שקלים, כאשר כמה ימים לפני כן הם שלחו לי את אותו כרטיס בדואר רשום וגבו ממני 25 שקל על זה...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  19. אני מחכה ומחכה ועוד לא יוצא תירגום.. מישהו השיג?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by AliceInChains,

אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לזהות את השירים מהמעברונים של MTV שמשודרים מדי פעם בין שיר לשיר. למי שיודע למה אני מתכוון זה אלה עם הקטעים מהשירים האלה למשל: alice in chains - would the ting tings - thats not my name blur - country house יש שם עוד כל מיני שירים מגניבים שאני לא מצליח לזהות, והקליפים האלה לא מופיעים באתר הבית של MTV........

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. יש לי כמה פעלים שששחכתי את הפרוש שלהם: VOULOIR POUVOIR METRE ENVIE IL FAIT BEAU ועוד 2 שאלות: 1) מתי שמים פועל בעבר במשפט? (למשל מ JE COMPRENDRE ל JE COMPRI) 3)מה החוקים של פעלים שחלים על עצמך ? (כמו SE FACHER) ואיך זה תקף בעברית (דוגמאות- רק מעברית) ואני צריך תרגום למשפט הבא: (אפילו אם הוא לא נכון) POURQUOI te fais des problems tu te connais

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by Shadowman,

אני כבר כמה חודשים מחכה למכשיר הזה, הבנתי שבאוגוסט. תקנו אותי אם אני טועה.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. זמר גברי שר ואני שמעתי את זה ברדיו.(שיר כזה שקט) והפזמון הוא כזה: run my world around me run my world around me will you stay will you stay או משהו בסגנון הזה. יש לכם מושג איזה שיר זה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. Started by DuDeAss,

אני חושב שאסור לרשום פה אבל מכיוון שזה פורום ot אני ארשום סך הכל תנעלו אני חדש פה ואני מעוניין ללמוד כמה שיותר יש לי ידע בסיסי ביותר וכמובן אני מוכן לעזור לכל מי שיצטרך כל עוד אני מבין בזה אני שמח לבוא לפה כי היה לי רע בפורומים אחרים של תוכנה כי האנשים לא בדיוק מתייחסים לחדשים.. בכל זאת שלום ומקווה להתקבל פה! :

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים