עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dan eliash,

אני צריך לפרוייקט שלי במוסיקה שיר מרזחי בקצב טראנס

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by what the fuck,

אני באתי מגיימר וזה פורום חרא שם. אז אני מקווה להשתלב פה יפה D: אני אוהב מעבדים לוחות אם זכרונות וכ. מסך [בגלל זה אני גם פה] יש לי עכשיו 4mx440 ואני קונה עוד מעט r8. של gigacube. שאלה: spiritknight זה ההוא מגיימר ? מה הוא מנהל גם פה ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by stingeR-,

וכמובן ש2 בלילה זה לא ממש הגיוני להתחיל לאן פרטי , אז הגידו בבקשה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  5. Started by someone,

שהומר נוסע לכפר ומגדל עגבניות רדיואקטיביות שיוצאות ממכרות כמו טבק נראה לי... מישהו יודע איך קוראים לו ובאיזה עונה הוא?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by darkman,

היה לי פעם אתר עם "איך לזהות מצלמת מהירות" יענו היא דמה או אמיתית בקיצור היום שם תמונות לכאלו תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by tomz,

לא מצאתי מקום אחר לשאול אבל ראיתי בווינדואס שלי, ווינדואס 2000 המסך של ה בניית מחשב הוא כזה ישן והכל כמו בוורד כזה ושניכנסתי בווינדואס אקספי, העיצוב היה יותר יפה והיו יותר אפשרויות למילוי והכל רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו שיהיה לי גם את המסך ה"חדש"

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by maphisto,

מזל טוב לחברי הטוב תום חן כולכם מכירים אות כ ארמגדון או כהכותב באנגלית . היום מלאו לנער 17 . מאחל לך שאימך לא תסגור לך את ברז השדרוגים הבלתי פוסק . ושוב מזל טוב את מסורת השפנים הקופצים אני משאיר לשאר חברי הפורום .

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

אתם רואים עכשיו נכון?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by DaMn18,

אוקי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית מחו"ל בחודש הקרוב, התקציב עומד על כ-500$ ואני מעוניין במצלמה עם 4 מ"פ. מעבר לזה אני ממש לא מבין במצלמות אבל שמעתי על ניקון וקנון כמועדפות (למשל G3 של קנון). איך לבחור את המצלמה הטובה ביותר ?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

אוקי, אז ככה, אני מנסה למצוא טרק מהסרט של שר הטבעות, יש לי את הדי וי די ולקטע שבו יש את הטרק קוראים: LAST MARCH OF THE ENTS לא מצאתי את הטרק לפי השם הזה, אז אם מישהוא מכיר את השם של הטרק בבקשה עזרה. תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by OR007,

כולנו מכירים את ההודעות המציקות מהיוזרים הלא קיימים באייסיקיו, אבל ההודעה הבאה חדשה לי - "היי Or סוף כל סוף הצלחתי למצוא אותך באיי סי קיו אולי תעשה הפסקה לרגע ותתקשר אלי. אני לבד עכשיו בבית וממש משעמם לי והאמת היא שאני חרמנית תתקשר אלי אני מחכה לך במירס שלי *צונזר* " מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת ? או שאני היחידה בינתיים ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by i.k,

אני מחפש כבר דיי הרבה זמן כתוביות בעיברית לסרט :Ali G -bling bling חיפשתי כבר בכול האתרים האפשריים לכתוביות ,ואני עדיין לא מצליח למצוא כתוביות לסרט הזה ,הסרט גם ניקרא: da, Ali G show . אני מבקש אם מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את הכתוביות לסרט הזה שיעזור בבקשה.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by maphisto,

טוב משהו מהפורום שאני לא אחשוף את שמו סובל זה תקופה ארוכה מתקלות מוזרות והחליט לשים לזה סוף . זה מה שהוא עשה : אני רק אגיד שהוא מסתובב גם לפעמים בפורום דגים (אבל לא בשביל הדגים ) כל זה לאחר ש G4TI4200 נשרף פעמיים והיום נשרף R9700NP

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by chris_u16,

איך עובדים על אנשים שלא מבינים הם לא מתביישים לקחת על הח*א הזה 9.99 (דולר$)

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by Or ei,

אני בנתיים יודע רק על כמה בודדים שבאים מהפורום אז מי עוד בא ? ומי הולך להשתתף בתחרות ? אני אשתתף למרות שלא נראה לי שאני אזכה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הכיסא ! כן ידידיי שמעתם נכון, הכיסא, חלק חשוב ביותר שללא אחד איכותי כזה נגמור כולנו עם כאבי גב מטרידים, אז כמה כסף זרקתם על הכיסא ? אני כרגע על כיסא נחמד שעלה בזמנו 300 ומשהו שקל, אבל הוא הלך כפות ועכשיו קונים חדש ! ד"א, אשמח לשמוע המלצות למקומות (ולא אופיס דיפו או דרעק כזה, אני מדבר על סחורה אמיתית)

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. קניתי מחשב מ-PCHardware.co.il לפני יותר מחודש, זה אתר שהחנות שלו נמצאת ברמת-גן, ונקראת לוג'יק. הזמנתי את המחשב דרך האינטרנט, ואז התקשר נציג לקחת ממני מספר כרטיס אשראי, עד כאן הכל הלך טוב, מכאן ואילך הכל על הפנים !!! המחשב אמור להגיע תוך 10 ימי עבודה. עברו שבועיים.. אין קול ואין עונה.. התקשרתי אליהם, במשך כמה שעות, ואך אחד לא עונה, או שעונים ומשאירים אותי בהמתנה בידיעה שבשלב מסויים אני יתייאש. אחרי 3.5 שעות הם ענו, ואמרו שיטפלו בנושא, ושלא אקבל שום פיצוי !! אחרי כמה ימים הגיע שליח, עם מסך, כוננים וכרטיס מסך.. איפה שאר המחשב ? זה גם מה שאני שאלתי. התקשרתי אליהם שוב ושוב, והפעם לקח יומיים עד שהצלחתי לתפוס אותם, הם טוענים ששלחו את כל המחשב, ושאני ילך לחפש מי ינענע אותי.. א…

• 93 תגובות
    • 7.3k צפיות
  19. Started by gshhar,

אתר מגניב הא? http://themexp.org/

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by StarMo,

די ישנים.. עם מגירות סקזי וג'יגות של זכרון וכאלה ואין לי מושג מה לעשות איתם. למישהו יש חומר קריאה על כאלה דברים? הסבר מה זה מה יהיה נחמד..

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. יש לכם מושג ? חיפשתי בזאפ לא מצאתי גוגל לא עזר לי עריכה: כמה אופנועים כאלו אמורים לעלות בערך ? (יד שניה)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by frenzy,

מזל טוב ליונתן McChicken Luther מהפורום !! הוא בן 16 היום!! מזל טוב עד 120 אחי, עושר, אושר, כל מה שתרצה ;D כמסורת הפורום, שפנפנים.. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: אהה רק רציתי לציין שאני ושגיא (רוקפורד) רצינו להקדיש ליונתן את השיר "יומולדת" של קובי פרץ.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by snsn_1,

האם מישהו יודע איך להשתמש בקודים של הטכנאים של YES המאפשר צפיה בכל הערוצים

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by com,

ושמעתי גם על עוד איזה הגרלה או שמהו, שאמור "לפצות" אותנו התלמידי עם הורדת המיקוד.. אני לא זוכר על מה בדיוק הם דיברו, יכול להיות הגרלה של מקצועות שלא נעשה כמו פעם והמגן יהיה הסופי.. אם משהו יודע מה נסגר עם זה... צחי

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by HFDO5,

קיבלתי פרסום מהאתר גיימר על כל התחרויות והדברים שיהיו באותו היום בסוף הפרסום היה כזה כתוב "בחסות: נטויז'ן הד-ארצי גיימר בלה בלה בלה בלה אבל היה חסר שם משהו.. מה עם הפורום שלנו הוא לא משתתף?! שיפרסמו גם אותו חוצפה לדעתי :mad:

• 5 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים