כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
-
לפני כחודשיים רכשתי מארז של Thermaltake מדגם: Xaser III V1000A Super Tower השחור. הוא מלא בכל טוב(7 מאווררים , מסילות , חלון , פאן באס ..וכו'...) הוספתי לו: 2 מאווררים עם אולטרה כתומה , נורת ניאון כחולה בחלון , מגירת קירור לכונן קשיח , גוף קירור של זלמן , כבלים מעוגלים , לוחות קירור לזכרונות. עכשיו אני נורא רוצה להתחרות בתחרות המודינג של גימר ושל HWZONE אבל רציתי לדעת אם זה למודינג קנוי גם או רק למודינג תוצרת עצמית?????? ואם בכלל יש לי סיכוי עם מודינג זה לזכות באחד מ-30 המקומות הראשונים????!!! אני ישמח אם מישהו יענה לי בהקדם!!!!
-
- 47 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל, אני אומר את זה רק מדאגה אפשר לומר, אז נא לא לקטול, זה רק בשבילכם (כן אני יודע שזה נשמע פלצני) בכל מקרה, העלתי בעבר טענה שהמנורות האלה משחררות הרי קרני UV שידוע שהם מזיקות מאוד לעור אך רבים הפריכו טענות אלה במשפטים כמו "לי יש כבר שנים מנורת UV והכל בסדר" וכו'. בכל מקרה, בדקתי היום קצת והנה חלק קטן מHowStuffWorks: (לקוח מפה: http://science.howstuffworks.com/black-light1.htm) לחיצה על הUVA (יש שם קישור) מובילה אותנו לדף הבא: http://www.infoplease.com/ce6/sci/A0849967.html ששם בין השאר כתוב: הציטוט מדבר בעד עצמו... עכשיו, נכון שאצל חלק זה לא עובד כל הזמן, זה לא חשוף וכו' וכו'. אבל מי שלמשל המארז על השולחן עם חלון מופנה לראש שלו... מי שיש לו נורה תלויה ע…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
This is not the shit we use to see everyday ! http://mybox.trenger.ro/~torgeir/malec.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיר שהולך משהו בסגנון (מצטער שאני לא יכול להיות מדוייק יותר) You, show me how you do, exacly what you do how i fell inlove with you you show me how you say, exacly what you say bla bla.. וזה אותו זמר ששיר מספר 10 בדיסק הראשון של NOW הראשון אני חושב (שאין לי אותו כבר ממזמן) אהה, ויש לשיר גם קליפ שיש בו שני סינים שרואים אותם מזדקנים שבתהחלה הלב הוא יפה וגדול כזה ובסוף השיר הוא שחור ומגעיל כזה תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד יש לו מצב רוח של errrrrr מישהו יודע מה הסיפור?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אז אם מישהו יודע על זה בבקשה שיביא לי לינק תודה. ומצטער אם זה הפורום "הלא נכון" לנושא הזה אם זה כך אז תעבירו אותו.... ראיתי "אינטרנט" אמרתי זה בטח שייך לפה.... טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
טוב השנה אני עושה פרויקט של 5 יחידות באלקטרוניקה אז עם למישהו יש רעיונות בבקשה לרשום ובבקשה לא סתם אנשים אלה אנשים שמבינים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים החבר הכי וותיק שלי הך לעולמו....הוא איתי מיום הוולדי ונשארתי רק עם חלקיק קטן ממנו השיער שלי!
-
כתוב לי בתיק הרפואי על רגישות לקור ושאני צריך ללכת עם גרביים מצמר בתנאי קור בלה בלה בלה... מישהו יודע אם זה יוריד לי את הפרופיל, או רק יוסיף סעיף?..
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני צריך לפרוייקט שלי במוסיקה שיר מרזחי בקצב טראנס
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני באתי מגיימר וזה פורום חרא שם. אז אני מקווה להשתלב פה יפה D: אני אוהב מעבדים לוחות אם זכרונות וכ. מסך [בגלל זה אני גם פה] יש לי עכשיו 4mx440 ואני קונה עוד מעט r8. של gigacube. שאלה: spiritknight זה ההוא מגיימר ? מה הוא מנהל גם פה ?
-
וכמובן ש2 בלילה זה לא ממש הגיוני להתחיל לאן פרטי , אז הגידו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שהומר נוסע לכפר ומגדל עגבניות רדיואקטיביות שיוצאות ממכרות כמו טבק נראה לי... מישהו יודע איך קוראים לו ובאיזה עונה הוא?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היה לי פעם אתר עם "איך לזהות מצלמת מהירות" יענו היא דמה או אמיתית בקיצור היום שם תמונות לכאלו תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצאתי מקום אחר לשאול אבל ראיתי בווינדואס שלי, ווינדואס 2000 המסך של ה בניית מחשב הוא כזה ישן והכל כמו בוורד כזה ושניכנסתי בווינדואס אקספי, העיצוב היה יותר יפה והיו יותר אפשרויות למילוי והכל רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו שיהיה לי גם את המסך ה"חדש"
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מזל טוב לחברי הטוב תום חן כולכם מכירים אות כ ארמגדון או כהכותב באנגלית . היום מלאו לנער 17 . מאחל לך שאימך לא תסגור לך את ברז השדרוגים הבלתי פוסק . ושוב מזל טוב את מסורת השפנים הקופצים אני משאיר לשאר חברי הפורום .
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אוקי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית מחו"ל בחודש הקרוב, התקציב עומד על כ-500$ ואני מעוניין במצלמה עם 4 מ"פ. מעבר לזה אני ממש לא מבין במצלמות אבל שמעתי על ניקון וקנון כמועדפות (למשל G3 של קנון). איך לבחור את המצלמה הטובה ביותר ?
-
אוקי, אז ככה, אני מנסה למצוא טרק מהסרט של שר הטבעות, יש לי את הדי וי די ולקטע שבו יש את הטרק קוראים: LAST MARCH OF THE ENTS לא מצאתי את הטרק לפי השם הזה, אז אם מישהוא מכיר את השם של הטרק בבקשה עזרה. תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כולנו מכירים את ההודעות המציקות מהיוזרים הלא קיימים באייסיקיו, אבל ההודעה הבאה חדשה לי - "היי Or סוף כל סוף הצלחתי למצוא אותך באיי סי קיו אולי תעשה הפסקה לרגע ותתקשר אלי. אני לבד עכשיו בבית וממש משעמם לי והאמת היא שאני חרמנית תתקשר אלי אני מחכה לך במירס שלי *צונזר* " מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת ? או שאני היחידה בינתיים ?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן כתוביות בעיברית לסרט :Ali G -bling bling חיפשתי כבר בכול האתרים האפשריים לכתוביות ,ואני עדיין לא מצליח למצוא כתוביות לסרט הזה ,הסרט גם ניקרא: da, Ali G show . אני מבקש אם מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את הכתוביות לסרט הזה שיעזור בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-