עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לי ולחבר שלי יוצא 1 והתשובה בספר היא שלושה רבעים... בבקשה תפתרו לי את זה אנחנו נואשים כבר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  2. אני צריך שתסבירו לי את השלבים להגיע לפיתרון בשאלה כזו, כי אני למדתי סדרות חשבוניות, אבל עדיין לא למדנו על בעיות.. ומחר המתכונת ואני רוצה שיהיה לי "מקרה ביטחון" למקרה שאני לא יצליח שאלה אחרת. לדעתי זה יהיה לכם דיי קל..

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by QQQ,

התרגיל: משתי ערים A ו-B שהמרחק ביניהן 30 ק"מ, יוצאים בו-זמנית שני רוכבי אופניים ונסעו לכיוון C במהירות של 12 ק"מ (שניהם). הרוכב שיצא מ-B המשיך לרכב כל הדרך באותה מהירות, ואילו הרוכב שיצא מA עבר בשעה הראשונה 12 ק"מ ועבור כל שעה הגדיל את מהירותו ב-2 ק"מ. א. כעבור כמה שעות מרגע יציאתם נפגשו שני הרוכבים? ב. כמה קילומטרים עבר הרוכב מ-A בשעה האחרונה לפני המפגש? צירפתי שרטוט קטן לצורך המחשה תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by בויקה,

S [השטח של החתיכת עיגול הזה] נתון A [המיתר] - נתון צריך למצוא את R http://img165.imageshack.us/img165/898/30238432ph5.jpg

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by Psychedelic,

אם שמתי בפורום הלא נכון להעביר ואני צריך את זה דחוף חברה כי יש לי היום ב2 בצהריים שעור אז איך מוצאים רדיוס של עיגול ? תודה

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by Iv0ry,

(A (4.3 ו (8,5) B הם שני קדקדים סמוכים במלבן ABCD. משוואת הישר עליו מונח אחד מאלכסוני המלבן הוא 3X+4Y=44 א)מצא את משוואת הצלע CD ב)חשב את שטח המלבן http://www.siz.co.il/my.php?i=djzhehnjnnzj.bmp שאלה נוספת במקבילית ABCD משוואת הצלע AB היא 2X+Y=5 ומשוואת הצלע AD היא Y=-3X+5 אלכסוני המקבילית נפגשים בנקודה (5-,6) א.מצא את שעורי הקדקד A ב.מצא את שעורי הקדקד C ג.מצא את משוואת הצלע BC ואת שעורי הקדקד B

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  7. נתון טרפז ABCD רגיל לא ש"ש לא כלום. חבר שלי טוען שניתן להוכיח ששטח S1 (אדום) שווה לשטח S2 (כחול) הוא גם הוכיח בדרך שנראת לי דיי משכנעת. אבל בכל זאת אני שואל האם זה באמת נכון ש S1=S2? ואם כן האם קיים טרפז שבו זה לא ככה. תודה רבה על העזרה זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  8. אני יודע איך מוצאים פונק' האם היא חח"ע או על על פונק' עם פרמטר X, אבל נתנו לי שאלה שאומרת: Z -- קבוצת המספרים השלמים (חיוביים ושליליים), R---- ממשיים. תהי f(x,y) = 3x + 2y , f:ZxZ --> Z הוכח כי f אינה חח"ע, והוכח כי f היא על. עכשיו... אני יודע כי אם יש לי y כפונק' של x אני מציב נניח y=2 ומראה כי y=-2 יהיה שווה לו גם כן אבל -2 שונה מ2 ולכן לא חח"ע, השאלה מה אני עושה במצב כזה בו יש לי גם x וגם y. תודה

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום רב, נתנה לי היום חידת (חפשו חידת אינשטיין בגוגל). אחד מהנתונים אמר כך: "הבית הירוק משמאל לבית הלבן" כעת עצרו וחשבו, רק לאחר מכן סתכלו איך אני הבנתי: איך אתם מבינים את משפט זה? אני הסקתי כי הבית הירוק חייב להיות משמאל לבית לבן אך לא בהכרח בסמוך אליו. למשל בשורה יכול להיות רצף כזה צהוב-לבן-אדם-ירוק.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by silky,

היי, במסגרת שום דבר, נתקלתי בשאלה שמשום מה בלבלה אותי: נניח שמאורע קורה פעם ב 221 פעמים (בלתי תלויים). כמה פעמים בתוחלת צריך המאורע להתרחש מתוך 2210 נסיונות? כמה מתוך 221 נסיונות? מה הסיכוי שמאורע יתרחש 22 פעמים (ומעלה)? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by KKK,

שלום לכולם. הוצגה בפניי שאלה בהסתברות ומסתבר שאני לא זוכר כל כך את הגישה לפתרון. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kill_b7,

עדכון: הבעיה נפתרה אני מקווה שכאן יהיה לי יותר מזל אני כבר ממש מיואש. נסיתי לפתור את זה מספר פעמים בדרכים שונות ובשום דרך אני לא מגיע לתוצאות כמו שהגיעו ביובל גבע(1/9) :-\ מישהו יכול לפתור את סעיף א? כמו שהבנתי זה נראה ככה:

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by LOL,

יש לנו בתרגיל השבוע שאלה רשת שלא הצלחתי לפתור אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ראובן, שמעון ולוי נמצאים במסיבה. הם מתבקשים להשתתף במשימה הבאה: לכל אחד מהם ישימו כובע על הראש בצבע אדום או ירוק כאשר ההסתברות לכל צבע שווה. כל אחד מהם יראה את צבע הכובע שעל ראשי שני חבריו, אך לא יראה את הצבע של הכובע שעל ראשו. לפחות אחד מהם צריך לנחש את צבע הכובע שעל ראשו. אם יותר מעוניינים לנחש את צבע הכובע על ראשם מותר להם אולם שלושתם יזכו בפרס אם אף אחד מהם לא טעה. החוקים הם: מהרגע ששמים עליהם את הכובעים, אסור להם להעביר מידע ביניהם בדרך כלשהי. עם זאת, לפני קבלת הכובעים, מותר להם להחליט על אסטרטגית ניחוש. (למשל: הם יכולים להחליט מראש שרק ראובן ינחש, והוא ינחש "אדום". דוגמה נוספת: הם יכול…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by Yehudaa,

לא ברור לי באיזה דרך לפתור את זה , האם לעשות עץ ? או שפשוט לכפול 0.8 ב 0.75 ? תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by FARKASH7,

עזבתי מקום עבודה מסויים וחזרתי אליו לאחר תקופה מסויימת ויש לי שאלה לגבי הוותק בבקשה רק תשובה וודאית מאנשים עם ידע או נסיון, לא נראה לי, ולא דוד שלי. האם וותק במקום עבודה מסוים נמחק מיד עם ההתפטרות או שיש איזושהי תקופה שבמקרה שאני חוזר למקום העבודה לא איבדתי את הוותק? אם כן מה אורך התקופה הזאת? אם לא באסה לי. הצלחתי למצוא בגוגל את מבוקשי, למי שמעוניין: http://www.hashavim.co.il/article.aspx?Wrld=1&category=61&Artid=591 אפשר לנעול.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by Your-AsSaSsiN,

שאלה בטופולוגיה: יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by Fenomeno,

יש את הפולינם p(x)= x^4+mx+n השאלה: כמה שורשים לכל היותר יש לפולינום? נמק צריך לנמק את זה ע"פ משפט רול, מישהו יודע מה הנימוק?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Ym92,

עמוד 90, שאלה 48, כחלק מהשיעורי בית.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  19. אז ככה, השאלה היא: k(x^2+3)-2=2x(k-2) z וצריך למצוא לאילו ערכי K יש למשוואה שני פתרונות ממשים.. עכשיו, אם מישהו יוכל לכתוב לי את הדרך ואת הפתרון זה ממש יעזור לי כדי שאני אבין את העיקרון של זה.. תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  20. נתונה הפונקציה y=a/x-4a/x+b A ו-B פרמטרים חיוביים לישר y=k אין אף נקודה משותפת עם גרף הפונקציה בתחום 11>קיי>3 חשב את A ו-B[br]פורסם בתאריך: 27.01.2008 בשעה 13:10:30 מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. Started by amir85,

מישהו יכול להסביר לי מה איך עובד מגבר שרת? http://en.wikipedia.org/wiki/Operational_amplifier

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  22. Started by gshhar,

יש לי תרגיל בטריגו, פתרתי אותו והגעתי לתשובה קוסינוס בריבוע אלפא שווה 1 איך אני פותר את זה ?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  23. להוכיח שזה מתקיים כל אלפא: התרגיל הוא מינוס אחד חלקי סינוס אלפא שזה שווה לסינוס 90 מינוס אלפא חלקיי טנגטס אלפא יכול להיות שהמינוס לא צריך להיות ? אגב אשמח לפיתרון גם אם המינוס לא צריך להיות, אני אמור לקבל תשובה של זהות ידועה נראה לי תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yud alaf 6,

במשולש שווה שוקיים זוית הבסיס בת 55 מעלות ואורך הגובה לבסיס 10 ס"מ מצא את אורך הגובה לשוק תודה לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by pssheba,

שלום, למשתמשים ביוטיוב: כאשר מישהו כותב הערה ומוסיף @ לכינוי שלי: למשל: hi @nickname מה פשר הסולמית לפני הכינוי? נדמה לי שזה מכונה tag ונתקלתי בזה גם בהוספת חברים לרשת yahoo. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.