כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
יש לכם שירים [חדשים בלבד] להמליץ לי על השמעה באוטו? יש סאב וופר ענק בבגז' אז ראפ יתקבלו בברכה דברים שיתקבלו ביותר ברכות ממוזיקה שחורה זה שירים עם רגטון [דדי יאנקי וכדומה] ושירים בסגנון קלאב. אשמח אם תתפנו לדקה או שתים בשביל להמליץ לי על מספר שירים יפים. תודה מראש :-*
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
בסוף העונה משאית נכנסת במכונית של האחים כשהם בתוכה עם אבא שלהם. מישהו יודע אם זו סוף הסדרה ? או שיש המשך והם לא מתו ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים. אני מעוניין ברכישת מכשיר אייפון יד שנייה בארץ. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, היה חשוב לדרוש מהמוכר להעביר בעלות על המכשיר. במידה ולא, יכולתי להסתכן בנעילת מכשיר תמידית מהחברה (בדיווח על אובדן/גנבה/ אם קיים חוב או משהו מהסוג הזה). לאחרונה חבר אמר לי שזה לא דבר שצריך לדאוג לגביו ושגם אם תתבצע נעילה כזו אפשר לשחרר אותה בכמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם קיימת נעילה תמידית של המכשיר, שיכולה פשוט להשבית אותו, או שלכל נעילה שכזו יש פריצה . מעבר לכך, אם זה באמת עניין קריטי, מה עושים אם המוכר טוען שהמכשיר בכלל מחו"ל או מכל סיבה אחרת הוא לא יכול להעביר בעלות? אשמח לדעת אם ישנם עוד דגשים שחשוב להכיר. תודה והמשך ערב נעים.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אבא שלי נתן לי תקציב של 100 אלף לקניית מכונית. הסוג של המכוניות שקורצות לי הן יותר כאלה בסגנון של הגולף והיונדאי גטז עם מנוע של לפחות 1.8 [אל תציעו לי את היונדאי גטז וגולף לא ממש בא לי...] תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת פילם מדגם Minolta Vectis S-1, והיא משתמשת בפילם מסוג אחר, לא הסטנדרטיים. הנה הלינק למצלמה: http://www.minoltaeurope.com/cgi-bin/db4web_c/db/minoeu/slr/fs.d4w?Language=slr&Product=Vectis_S1&Part=product השאלה שלי היא אם מוכרים את הפילם הזה בחנויות צילום סטנדרטיות ומה לבקש בדיוק? כמו כן מה המחיר של הפילם הזה בהשוואה לפילם רגיל ומה ההבדלים ביניהם מבחינת איכות וכו'... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נוסע ברכבת מחיפה אמור להגיע יום ראשון הבא לבא"פ חשיש בשביל אימון לפני תעסוקה איך מגיעים, טיולית ? אוטובוס, רכבת, חמור .?? תודה
-
- 7 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
נשיא AMD לשעבר: " AMD יכולה לחגוג עוד שנה, אבל הניצחון שלהם יגיע רק באמצעות הוצאת מוצרים טובים לשוק. כרגע נראה שבשדה הזה דווקא אינטל נותנת את הטון והיא מצליחה להוציא לשוק מוצרים במהירות רבה יותר". " http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3291486,00.html
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
האם אסור לחלוק על דעתו של מנהל? האם אסור לבקר מנהל? בפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548127.new מנהל בשם Milford Cubicle כתב גיבוב של שטויות, ולמרות שהתייחסתי עניינית, תגובתי נמחקה פעם אחר פעם. לדוגמא, הוא כתב: "גיבוי המידע שלך זה הדבר האחרון שמעניין אותן" הסברתי שזה פשוט לא נכון מכיוון שגיבוי מדיע זה הביזנס שלהם, לכן זה הדבר *היחיד* שמעניין אותם, זה לא עיסוק צדדי, אלא המהות. והיו התייחסויות נוספות. האם זו המדיניות בפורום?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה היא למה המהירות לאורך המסלול (מהנקודה האדומה לנקודה הכחולה) קטנה ? אני עניתי בגלל שלאורך המסלול הAr(תאוצה רדיאלית)גדלה. האם יקבלו את התשובה לפחות באופן חלקי?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני חושב שאנשים שנכנסים לפורום IT מן הסתם עברו או עוברים הסמכות בתחום ולכן יכולים לעזור.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
חחחחחח כמה שזה נשמע מוזר... מהו הסמיילי האהוב עליכם כאן? באיזה אתם הכי הרבה משתמשים?? אני הכי אוהב :smile1: :smile1: :smile1: וגם :jump: :jump: :jump: :jump: LOL
-
- 48 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוטו יד שניה ובנתיים המליצו על דהייטסו שרייד יש למישהו אתר שאפשר לראות המלצות על מכוניות נוספות? תודה יואב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה LCD וחשבתי לנסות אולי במכרז אבל ממה שראיתי כל האתרים של המכרזים הם פשוט אתרי רמאות שמנסים לפתות פראיירים והמחיר ההתחלתי גבוה מהמחיר המינימלי בשוק. כלומר שלמרות שהמחיר המינימום להצעה הוא בד"כ 1 יש מחיר חבוי שקבע העסק שמתחת לו אי אפשר לבצע את העסקה. חשבתי שבמכרזים אם יהיה לי קצת סבלנות ומזל אני אצליח אולי לקבל מחיר טוב אבל המחיר המינימלי במכרז גבוה מהמחיר המינימלי שמצאתי את המוצר זמין ברשת (בקניה ישירה ללא מכרז). האם יש מכרזים שבהם יש אפשרות להשיג מחיר טוב?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה שם השיר שיש ברקע של כל היריות האלו? זה מThe One (הסרט) אחרי שהאישה משחררת את העכבר שמפוצץ את כל האזור.... http://www.emdr.co.il/tomerico/Sound/The%20One.mp3
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
רציתי להכין קליפ עבור חבר של אבא שלי מתמונות שהוא הביא וסרט של הילד בחוג כדורעף, אבל אין לי זמן לטפל בזה. אם יש מישהו באתר שרוצה לעזור, שישלח לי הודעה בבקשה. (צריך להיות מוכן עד אוגוסט) עריכה באיזור כפר סבא
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
הזמנתי לוח אם של ABIT IC7 MAX 3 , מסך של יונדאי Q17 ומארז Thermaltake Highest Xaser III V1000A המוכר אומר שאין להשיג בארץ הוא אמר הלוח אולי מישהו יכול לתת לי את המס' של היבואנים זה דחוףףף תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה אני מחפש קתודות במחירים סבירים בארץ, בעלי זמינות במלאי.. בכל החנויות שבדקתי או שלא היה זמין במלאי, או שהיו רחוקות והמשלוח היה יקר, עד שהיום ראיתי היום ב- pccoolשיש סניף בנתניה ו-2 קתודות אולטרא SunBeam עולות רק 65 ש"ח , מחיר זול ללא ספק. התקשרתי לוודא שהמוצר זמין במלאי והודעתי שאני אגיע בשעות אחרי צהריים. כאשר הגעתי לחנות המוצר המבוקש נמצא, אך לאחר בדיקה באתר המחיר היה 99 ש"ח ולא 65 ש"ח כפי שראיתי בבית.. המוכר אמר לי כי הם עדכנו מחירים . אני, שבאתי במיוחד (אני לא מנתניה) והתקשרתי לוודא - סיפרתי לו כי המוצר עלה 65 ש"ח כשיצאתי מהבית, וללא וויכוח קיבלתי את המוצר במחיר הקודם. כל הכבוד
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני בן 16 ועדיין לא קיבלתי צו ראשון אבל אף פעם לא מוקדם להתחיל להתכונן;] אני רוצה להיות ביח' מחשבים בצה"ל כמו שהבנתי הדבר נקבע לפי הקב"א, הפרופיל והראיון האישי. בקשר לקב"א: אני סיימתי כיתה י' השנה ואני עובר שנה הבאה לאקסטרני, אני עושה 5 יח' מתמטיקה, 5 יח' אנגלית ו-10 יח' מחשבים. (לא בגרות מלאה אך ורק את המקצועות הנ"ל) זה ישפיע על הקב"א שלי? זה יוריד לי? אם כן, כמה? ומה ההשלכות? אני גם מתכנן להרשם למכללת ג'ון ברייס או לאוניברסיטה הפתוחה לפני הצו ראשון אפילו. בקשר לפרופיל: יש לי אלרגיה מאוד חמורה לאבק ולשינויי מזג האוויר, יש לי רישום שיש לי דלקת בברכיים, אסטמה (קלה לדעתי) ועוד ועוד דברים ובעיות רפואיות מפה ועד הודו. זה מספיק כדי לקבל פרופיל 64 ומטה? אם ל…
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה עבור חנות או רשת שתחליף לי את הערכה המלאה של הפאנל לסלולר Nokia N95 8GB : א. שהפאנל יהיה מקורי.? ב. שההחלפה תתבצע בצורה מקצועית ואמינה. מכירים חנות כזו בעזריאלי / התחנה המרכזית החדשה או בכלל בבאר שבע? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה אתם אומרים מציאה או הגזים עם המחיר? מחשב מקינטוש משנת 1984 שמור היטב עם כל הקופסאות והרכיבים המקוריים שבאו ביחד. המוכר העלאה לדף המכירה מלא תמונות(כיף להסתכל עליהם) שמראות את מצב המוצר ואת כל התכולה. מה אתם חושבים? http://www.ebay.com/itm/1984-Macintosh-128k-M0001-System-IN-ORIGINAL-BOX-Once-in-a-Lifetime-Find/282333781505?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D33d76ad4b9604746a392576401199c38%26pid%3D100033%26rk%3D6%26rkt%3D8%26sd%3D332106507968
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש סרט אקשן או מתח (משו כמו המבצר האחרון, או כל הפחדים כולם) לא אימה!!! או קומדייה נעורים (בסגנון של אמריקן פאי). עדיף שיהיו משנת 2004, וכמה שיותר חדש, תודה. כמה שיותר המלצות אני רוצה. רשימה של סרטים שיש לי/ראיתי כל סדרת אמריקן פאי, מת לחיות, כל סדרת מהיר ועצבני זהו בערך
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
אני חייב לדעת באיזה פרק מציגים את הוולוו S60 R (אני זוכר שהיא בצבע כחול והוא מדבר על כל המחשוב שלה ועל המושבים המוזרים) אהה ועוד שבוע אני מעלה את ה VOL 4 שלי ... מן הסתם VOLVO S60 R 2.5 T תודה לכל מי שעונה
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-