עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי לישאול עם אפשר לשים בוא icq..? עם אפשר אך עושים את זה..?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. למישהו יש\יודע איפה להשיג? האיסי שלי:96761110

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  3. Started by MIG,

רוצה להיות יורגן קלינסמן? רוצה להיות חוזה פקרמן? רוצה להיות קרלוס אלברטו פריירה? רוצה להיות סוון גוראן אריקסון? אם כן, זה המקום בשבילך. ליגת החלומות של המונדיאל נפתחה - http://www.mondial.coo.co.il .

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by MaC_MaN,

אגידו לי אנשים מישהו אולי יודע כמה זמן וכמה שאלות יש למבחן A+ 220-302 "מערכות הפעלה"? ואם יש בכולם כך?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. אני מחפש את התווים לגיטרה של השיר "מסמר קטן" של נעמי שמר. חיפשתי בגוגל, לא מצאתי. תודה לעוזרים עריכה: אקורדים זה מה שקורה כשסקסופוניסט מדבר עם גיטריסטים...

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by Patriot,

היי כולם מה המצב ? טוב השאלה שלי היא כזאת אני ומשפחתי שוקלים או להצטרף ל-YES או להישאר עם HOT ולקבל 3 חבילות (בנתיים אנחנו עם HOT רק כמובן יש לנו את החבילה הבסיסית) יחד עם ההעצה של HOT יש את ההצעה של YES שכוללת 3 ממירים 3 חבילות המחיר הוא בערך אותו מחיר כידוע Yes גובים דמי התקנה של הצלחת ו-Hot לוקחים על כל ממיר 10 שקלים לחודש עוד עובדה קטנה שבעקבותה אני נוטה לטובת HOT היא: יש לי 5 טלוויזיות בבית והצעה שקיבלנו היא ל-3 ממיירים כמובן שאם נחליט לצרף עוד שני ממירים גובה המחיר יגדל דבר אחרון אם באמת אני בסוף אמצא ש-YES טובים יותר מאשר HOT אז העובדה שציינתי כאן תהפוך לשולית יותר

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  7. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני חייב תוכנה שאני יוכל להקליט בה עד 10 דקות... לא יותר יש תוכנה כזאת ? ואם איכות טובה בבקשה תעזרו לי !! זה דחוף !!! אני חייב להקליט קטע בגיטרה ... וזה 5:20 דקות יש תוכנה כזאת שאפשר להקליט בה הרבה זמן והיא נוחה לשימוש ?!??! תודה .

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  8. Started by ktbnus,

ברשותי מכשיר נוקיה 6230 ואני מחפש איקונים צבעוני שהיה לי במכשיר הקודם (6100). האיקון הוא איקון רגיל orange בצבע כתום, אבל אני לא מצליח לאת את האיקוניים הציבעוניים באתר של אורנג. אם מישהו יכול לעזור ב לינק, מספר, אתר או דרך חלופית להורדת האיקון אני אודה לו מאוד. תודה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by R9547655G,

Wel The Problem is That Emule Cant Connect, The Servers Are all Worked Yesterday and tody they not: "6/1/2006 10:57:27 AM: Error while connecting to DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242): Error 10061: No connection could be made because the target machine actively refused it. 6/1/2006 10:57:27 AM: Fatal Error while trying to connect. Internet connection might be down " while the connection is active...? edit: problem Solved : ExorZist Mod

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by MOFRA,

http://www.yourdailymedia.com/media/1147172692/One_Night_Stand תגובות בבקשה

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  11. Started by MOFRA,

זה די ישן אבל אותי זה הצחיק להיזכר

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  12. אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. Started by idofr,

היייי כולם היום נזכרתי שיש לי רדיו ויזואלי בארץ והתחלתי להתעניין מזה אבל על 99 אני לא מצליח להפעיל אותו ואני לא מוצא רשימה כול שהיא על התחנות בארץ שתומכות ברדיו ויזואלי... מישהו יכול בבקשה להסביר לי על זה קצת ועל איזה תחנות אני יכול להשתמש בו אם בכלל?? תודה ולילה טוב עידו

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  14. Started by mafisto00,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב כף יד, בעיקר לעבודה משרדית, כלומר עבודה על תוכנות אופיס. מה שכן רציתי לדעת מזה בדיוק מחשב כף יד. נשמע טיפשי אבל אני באמת רוצה לדעת מה בדיוק הולך שם.. מערכת הפעלה רגילה של וינדוס? מי מתקין ואיך? מה קורה אם יש בעיות? יכול להכנס וירוס? מה עם פירמוטים? יש בכלל פירמוטים לדבר כזה? איזה תוכנות רצות על מחשב כף יד? GPS וכדומה? וורד? אקסל? יש אימייל? אנטרנט? כל הדברים הנלווים שקשורים למזה מחשב כף יד , אני רוצה לדעת הכל מהכל. אני אשמח יש יש קישורים למאמרים על מחשבי כף יד כדי לקבל אנדיקציה מה כדאי לי לקנות מכל השוק הענק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

http://www.mytempdir.com/709644 קוראים לו Il Divo Y Toni Braxton-The Times Of Our Lives לפי דעתי הוא ממש לא קשור למונדיאל

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  16. Started by udi,

שלום אני מודע לכך שאסור ואני מדגיש שאסור לפרסם כאן חנויות בארץ שאלת היא כך אני נוסע לארה"ב למשך חודש פלוס מינוס רציתי לשאול האם משהוא מכיר אתרים באינטרנט של חנויות זולות שם אני יודע שרובם עושות משלוחים רק בתוך ארה"ב ולכן ארצה לבדוק זאת לפני הטיסה בתודה מראש לאחראי הפורום בדקתי בכללי הפורום זה ואין זכר על יזכור חנויות בחו"ל והדגש בחו"ל אם אני עובר על כללי הפורום זה רק בתמים ואבקש שתנעל או תמחוק את הבקשה וסליחה מראש

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by Pika007,

למישהו יש את הפונט? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי זה בשביל ידידה, היא צריכה את זה עד מחר, אם למישהו יש או שהוא יודע איפה למצוא, אני אשמח אם תגידו לי תודה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  18. אתר מומלץ מאוד המאפשר לגולש לשתף את האתרים המועדפים עליו ולמיין אותם לפי תגיות - מילה המתארת אתר מסויים בנוסף ניתן לשמור את המועדפים ובכך אפשרות גישה אליהם בכל זמן נתון מכל מקום בעולם. באתר מגוון רחב נוסף של אפשרויות .. כנסו לא תחמיצו מקשרים - http://www.mekashrim.co.il תהנו :-* אתר זה דומה בדיוק ל del.icio.us רק שמקשרים הוא הגרסא בעברית

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by joni,

דבר ראשון איך בידיוק העסק הזה הולך ,איפה אפשר להשיג שרת כמה זה עולה ? , אני וחבר רוצים לעשות מעין שרת fun לwow .

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  20. Started by dr computer,

אני רוצה לקנות פאנל לפלאפון שלי מפה: http://cgi.ebay.com/MOTOROLA-ROKR-E1-E398-FACEPLATE-COVER-CLEAR-BLUE_W0QQitemZ9143644743QQcategoryZ20353QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ואני לא יודע אם זה טוב לקנות כלומר שלא יעבדו עלי וכמה עולה משלוח??ואין לי מושג איך משתמשים במכירות האלה, פעם ראשונה שאני רוצה לקנות מפה משו

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by mrsph666,

שלום! יש בעיה עם התקנת Flash. כאשר אני נכנס לאתר, לוחץ Install - כתוב משהו כמו "Installation has been completed succefully". אמור להיות בסדר - אבל כשאני מנסה להשתמש ביישום כלשהו שמצריך Flash, הוא פשוט מודיע לי שהוא לא מותקן! אנא עזרו לי - תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  22. Started by Doctor Robert,

יש לי בבית את המכונה הזאת של סודה קלאב והגז במיכל התרוקן, התקשרתי אליהם כדי לבקש מילוי מיכל, והם לוקחים על זה 85 שקלים כולל משלוח! עכשיו, מה הם כבר עושים שהם גובים כזה סכום? סה"כ ממלאים את המיכל בגז... וכל מיכל מחזיק בערך חודש ימים, כך שהסכום הזה מצטבר. ההורים שלי קנו את המכשיר הזה בלי לדעת את המחיר השערורייתי הזה על הגז... ואין סיכוי שהם יזמינו בכזה מחיר מילוי גז, כבר עדיף לקנות את המשקה מוכן במקום להכין במכונה. למישהו יש כאן את המכשיר הזה? איזה עוד דרכים יש למלא את המיכל הזה? (חברות וכו'...)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Gohan,

אני צריך שהוא יהיה גם פלאפון ועדיף שמערכת ההפעלה תהיה של microsoft ולא palmos שהמחיר יהיה עד400$ (אפשר גם מחול - עדיף שתתנו אתר אמין שגם שולך לארץ אם אתם ממליצים מחול) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. Started by stone cold,

לו מיזמן חיפשתי שירים מגרנדיה (סידרת מישחקי וידיאו )וניתקלתי בשיר- Miz - In The Sky Grandia III השיר היה מאוד יפה אומנם פופ וחצי מהמילים ביפנית אבל קליט יש לה עוד שירים יפים? דרך אגב לא זמרת יפה http://images.google.com/images?q=Miz&hl=en&btnG=Search+Images אבל קול מצוין-

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  25. זהו שיר באנגלית , קצבי עם מילים (יכול להיות שאני יטעה קצת בהגייה שלהם) ... המילים הם : i have to be .... by your side תודה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.