עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא להוט להיות קרבי במיוחד, אבל אני מקווה שאני אתקבל למודיעין שדה . מישהו ממכם שירת ב"לוחם חילוץ והצלה" ויש לו משהו להגיד על זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. חברת Team Group החליטה לא לחכות לאף אחד והחלה לשווק זכרונות דינאמיים מהדור החדש עוד לפני שיש לוחות אם ומעבדים שיודעים לתמוך בהם - מה שלא מנע מהם להיעלם מהמלאי בתוך זמן קצרלכתבה

3. אני זוכר שפעם הגעתי איכשהו לאתר עם צילומים (חלקם צבעוניים) של כל מיני דברים כמו חרקים, עלים, חול, מינרלים שונים וכו בSEM עכשו אני מחפש שוב את האתר ואשמח לעזרה. למי שלא יודע על מה אני מדבר, שימנע מספאם. SEM= scaning electron microscopy. שאלות נוספות לפרטי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  4. יש משהו בתחום הזה בכלל שנקרא טוב? או שהכל זה ג'אנק סיני?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by תינוק22,

שרה את זה אישה וזה הולך בערך ככה : No no no Stay ...... אני יודע שזה נשמע כמו עוד מיליון ואחד שירים אבל זה מתנגן עכשיו מדי פעם בכל מיני מקומות . תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. ואם כן, היכן ניתן לרכוש?? תודה עריכה : הסתדרתי http://www.leaan.co.il/venue_areas.asp מי שמעוניין

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by amisha,

שלום !!!! אני רוצה לקנות מכשיר DVD טוב . ה DVD צריך להיות חיצוני כלומר מתחבר ל TV ככול שיש שיותר פיצ'רים יותר טוב אבל אני לא מוותר על איכות ואמינות!!! התקציב עד 2000 ש"ח אז תתחיל עם ההצעות אם מישהו יודע על איזה דגם בריא , שיפלוט

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by maxim22,

אני מאוד אוהב את כל הקטע של קסמים-טריקים מישהו יכוללהביא לי אתרים טובים עם קסמים והסברים איך עושים אותם? תודה ענקית מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by shlomom,

שאלה למביני חברות סלולריות. הייתי מנוי בסלקום תקופת החיובים החודשית היא מ 27 לחודש עד ה-26 בחודש אחריו. עברתי בחודש שעבר לגולן, ניוד מספר. המעבר בוצע ב-26/7. קיבלתי SMS למכשיר מסלקום על הניתוק באותו היום. כרגע קיבלתי חשבונית מסלקום על התקופה 27/7 - 26/8 בסך 148.84 המורכב מ מסרון אחד ו 9.706Mb שימוש באינטרנט בסך של....... 148.84 ש"ח. החשבונית שלי בזמן הפעילות בסלקום הית 104 ש"ח לא יצרתי קשר איתם עדיין כי לא היה לי זמן היום להמתין לשירות הלקוחות שלהם. מה אתם אומרים? יש נסיון? דרכי פעולה מומלצות.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. חשבתי לפתוח טרד בנושא הזה אני אתחיל עם סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=aEDoL_PFg6U

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  11. הסרטים, סדרות הטלוויזיה, משחקי הווידיאו ואפילו אתרי האינטרנט המפורסמים ביותר כוללים ביצי פסחא – הפתעות מוכמנות שאין בהן כל תועלת מלבד ההנאה של המטמין ותחושת הנעלות המתקבלת אצל זה שהצליח לאתר אותן. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לזכות בקרדיט המגיע לכם? וורן רובינט, מתכנת משחקים, החליט לחתור תחת אטארי, אשפית משחקי הווידיאו שהיתה במקרה גם מקום העבודה שלו, ולהצפין את השם שלו באחד משלבי המשחק אותו תיכנת. זה קרה בשנת 1979 – ימים בהם כל עניין זכויות היוצרים לא בדיוק היה מפותח כמו היום, ולא היה נהוג להעניק קרדיטים למפתחים, בטח שלא במשחקי ווידיאו. רובינט, שהתבאס על כך מאוד, החליט להתחכם ולהצפין את שמו בתוך אחד השלבים של משחק הווידיאו Adventure, על אפה ועל חמתה של אטארי. "נוצר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מישהו עשה את הבגרות הזאת? איך הלך?? ויש את הפתרונות לבגרות הזאת כבר?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by jj516,

בעברית רצוי אך אנגלית גם יתקבלו בברכה. חיפשתי בגוגל ובאתרים רבים אך לא מצאתי שום פירוט! יש למישהוא רעיונות איפה?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. האם יש מבצעים כאלו? ואם כן, מהי החברה הכי מומלצת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Koss,

אהלן, אני צריך להעביר הרצאה של שעה על תקפיד התקשורת בעימות הצבאי, וחשבתי על להראות 2 סרטונים שמציגים את הצבא, אחד באור שלישי ואחד בחיובי, ניסיתי לחפש משהו ביוטיוב אבל לא מצאתי משהו מעניין. מישהו מכיר אולי איזה סרטון ? ובכלל אם למישהו יש רעיונות אז שתפו. תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by tdknight,

מה קורה עם התיאוריה, יש שביתה כלשהי? אמרו לי שאני צריך לעבור עכשיו את המבחן דרך חברת טלדור כלשהי באיזה ערים בדרום היא עובדת ואיפה, באיזה שעות היא עובדת, ובאיזה ימים? (יותר ממוקד, האם היא עובדת בימי שישי?) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום אתר לחברה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. יש ברשותי נגן DVD סוס של TOSHIBA אבל הוא דיי ישן ובאותו זמן הם לא קראו צרוב , אני כמעט בטוח שיש אישזהי דרך לגרום לו להריץ דיסקים צרובים אבל אין לי מושג מהי ........תעזרו לי בבקשה , אוליי יש קשר לעיינית

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  18. Started by Alfies,

בעוד שבועיים אני הולך לאירוע! ביקשו ממני שאני גם אצלם את האירוע בוידאו(מצלמה)! אני אין לי מושג בצילום ואני הודה אם תתנו לי כמה טיפים או הסברים איך לצלם שיצא יפה ומעניין (לא משעמם). ואיך עדיף לעסות עריכה: במחשב (שזה ידרוש קניית כרטיס TV) או רגיל (שאני לא יודע איך עושים זאת)!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. לאחרונה פייסבוק ביצעו שינויים בהגדרות של קבוצות מסוימות. יש קבוצה אחת שאני נכנס אליה באופן קבוע ואחרי השינוי הפרסומים על הקיר של הקבוצה מופיעים אבל לא לפי הסדר הכרונולוגי שלהם מישהו יודע אם יש אפשרות עצמית לשינוי של הפרסומים לפי הסדר? (או שזה נקבע מראש על ידי ראשי הקבוצה) (בדקתי כבר בהגדרות הרגילות של הקבוצה אבל יש שם אפשרות להגדיר רק מתי אני יקבל מיילים בנוגע לפרסומים על הקיר..) תודה..

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. שלום לכולם, תהיתי אם תוכלו לייעץ/ להמליץ על קורס שמכשיר בתחום אבטחת המידע. הרמה הטכנית שלי היא לא גבוהה, טכנאי PC וכרגע לומד MCITP ובהמשך CCNA.. אודה על כל תגובה חבר'ה, ואם אפשר אז המלצות לקורסים ומסלולים באזור המרכז..

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. הלהקה שאני מנגן בה קלידים ומפיק את האלבום - Solstice Coil. קיימת מזה שלוש שנים, אנחנו מנגנים שילוב בין רוק מתקדם לאלטרנטיבי, משהו בסגנון של רדיוהד פוגשים את קינג קרימזון ודרים ת'יאטר לקפה. אפשר לשמוע חומר שלנו בעמוד שלנו ב"במה חדשה", ובמיוחד את השיר החדש, Accidents. כמובן שנשמח לשמוע הערות ותגובות. שי.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.