עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ניראה לי סרט ממש טוב.... בארצות הברית הוא כבר יצא ב 8 לאוגוסט!!!! מתי זה יהיה בארץ???

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by scorpion,

enjoy

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Chevy,

עם כניסת השנה החדשה החלטתי לערוך סקר קטן אתם מוזמנים להשתתף ולהביע את שמחתכם ! [glow=red,2,300]שנה טובה לכולם ![/glow]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by R0ck,

לאחרונה חזרתי לשחק עם מס' חברים קצת ביאקי... טוב להזכר בזה ות'אמת זה גם לא ממש נמאס. מי שמעוניין, שיצור איתי קשר בפרטי ואולי נארגן משחק המוני.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by Joolmus,

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by redti,

אני לצערי מתחלק עם אחי :-\ לכל אחד יש יומיים בשבוע שהם רק שלו! וכל שאר הימים מתחלקים שעה שעה זה חלוקה מצויינת ממליץ עליה! איך אתם מתחלקים אחים או אחיות שלכם?

• 56 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by 1immortal,

http://home1.stofanet.dk/kurdistan/Prog/yedokhtar.mid

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kikkler,

קיבלתי עכשיו מכתב קבלה לעתודה במקצוע הנדסת מחשבים (אוניברסיטת ת"א, למי שמתעניין) יש למישהו מושג מה בערך התחומים שעובדים עליהם במקצוע הזה ? ומה ההבדל בינו למדעי המחשב ? אני מניח שהנדסת מחשבים יותר נוגעת לקטע החומרתי (בניגוד למדעי המחשב שמתעסקים יותר בתוכנה) אבל יכול להיות שההבדלים קצת שונים. ובכלל, מה אתם אומרים על אוניברסיטת ת"א ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Chevy,

Student cuts off penis and tongue after drinking hallucinogenic tea http://www.ananova.com/news/story/sm_822069.html :o :o אאוץ !!! כואב ביותר...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by HeaT-SinK,

על החשבון שלו (ואנחנו נביא לו תכסף וניקח תמוצרים) וצריך שיהו לפחות 5 אנשים ככה . אל תנעלו בבקשה (אם כבר תעבירו)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by R0ck,

מומלץ בחום, גם גירסת המקור באורך 5:53 דקות וגם הגירסה של Rising Star (תודות לפבל על הגירסה הזו), שאמנם לקוחה מתוך סט, אבל היא פשוט אדירה - באורך של 7:24 דקות. Have Fun!

12. Click Here LOL ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by someone,

כמה המלצות שלי: תיסלם- רדיו חזק מוניקה סקס- מכה אפורה היהודים- גניבה חמי רודנר- גאולה משינה- אז למה לי פוליטיקה עכשיו (וכל דבר אחר שלהם...) גידי גוב- עניין של זמן

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/ShanaO.html שנה טובה ומתוקה לכולם :-* :clapper: (כל הזכויות שמורות ל MaSTeR NaRGiLa 2003-2004)

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  15. אורח Si-Nom

אני צריך לינקים לחנויות באינטרנט שמוכרות קורקינט ממונע במכיר סביר תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by adamginz,

* שנה טובה * תצליחו * ובעיקר תהיו בריאים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. שנה טובה .¸¸.·*¨`·» «·´ (¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.,) `·» חג שמח לכם אנשים ושמנמנים : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :…

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  17. Started by Chevy,

http://progressive.warnerbros.com/thematrix/us/med/rev_theatre_0x3839_640_dl.mov מדהים ! הרבה יותר טוב ומפורט מאשר הקודם שהיה. 48 MB... ההורדה על אחריותכם 8) :lsvader: ;D

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by waizman,

אני מחפש מקום כמה שיותר זול שמוכר את פאנלים לנוקיה 3320, לא משנה צבע או משהו. חנות רשת או חנות באיזור ירושלים. הדגש הוא על זול, כי הפאנל רק יחליף אחד שנמס לי... תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by rk666,

זאת השאלה. שמעתי שיש איזה תוכנה שעושה לך את זה אשמח לקבלה או לקבל הנחיות לאיך לכתוב קורות חיים.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by KoDkOd,

קודם כל שנה טובה לכל הגולשים ודרך צלחה בשנה החדשה. ועוד דבר,ביום שבת הקורבה יש לאסף Gost Dog ימולדת 18 אז כולנו מאחלים לך ימולדת שמח ואוהבים אותך :-* ובנימה אישית יותר ,אסופי תודה על שעות התמיהות שהענקת לי ועל חוכמת החיים (o_O) מקווה שתחגוג כמו שצריך כבוד אחי

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותם, וכמה עולה? כי פאנק לא יהיה בארץ עוד חודש\יים... תודה. נ.ב: חוות דעת על הפאדים(ניסיתי סטילפאד והוא די טוב אז אני נוטה אליו) תתקבל בברכה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כן כן.... אני לא צוחק! גם ביניהם הרבה ילדים משתמשים בזה. אני תמיד אומר להם להפסיק...אבל הם לא מקשיבים אז היזהרו מזה...החומר המסרטן שגורם למחלות חמורות וביניהם סרטן הוא:סיגריות AaaBb

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by Crash5,

מישהו מכיר אתר טוב שניתן לשלוח דרכו כרטיסי ברכה לראש השנה? עדיף שיהיה גם עם מנגינה. תודה וחג שמח :dance:

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

http://mirrored.flabber.nl/gollumrap/

• 3 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.