עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני מחפש שמות של שירי אהבה מכל הזמנים בהעדפה לחדשים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  2. סרט הקומיקס החצוף זוכה להכנסות מפתיעות ביומו הראשון בבתי הקולנוע, בדרך לשבירה של שלל שיאים הוליוודיים לפעמים זה יכול להיות משתלם מאוד ללכת נגד הזרם:Deadpool, סרט הקומיקס האלים והייחודי ביותר שנוצר בשנים האחרונות, נהנה מפתיחה שמכה את כל התחזיות ועשוי להפוך, כך מראה, לאחר מהלהיטים הבולטים והמפתיעים ביותר לשנת 2016. לפי המידע העדכני שהופץ, הסרט בכיכובו של ראיין ריינולדס, אשר קיבל לבסוף את סיווג ה-R שלו (כל הצופים מתחת לגיל 17 נדרשים בליווי של מבוגר, לפי כללי ארגון ה-MPAA האמריקאי), נהנה מהכנסות של כ-47.5 מיליון דולר ביום הראשון להקרנות בארה"ב בלבד, עם 12.5 מיליון שמגיעים מהקרנות מקדימות בחמישי ועוד כ-35 מיליון דולר מהקרנות יום שישי – נתון אשר גבוה בעשרות אחוז…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by Kak,

שמתי לב שאתרים שונים מציגים את הטקסטים בגדלים שונים בפיירפוקס ובכרום (אצלי בדרך כלל בכרום הכתב קטן יותר). כשנגשים להגדיל את הפונט בכרום בהגדרות משתנה הפונט של הדפדפן עצמו (המילים בסרגל הכלים לדוגמא) אבל הטקסט בדף עצמו נשאר באותו הגודל. איך משנים את הגודל של הטקסט מבלי לשחק עם הזום של הדף (ctrl + - )?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by idofr,

היייי אני רוצה לקנות טלביזיה ואחת האפשרויות היותר טובות שאני רואה זה קניה באינטנרט אבל הקטע הוא שדברים כאלה צריך לראות בעין לפני שקונים ומכיוון שכאן אני לא יכול לראות לפני רציתי לדעת מהם הכללים של ההחזרה של מוצרים ....

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  5. Started by יורם ישראלי,

בהדלקת המחשב נשמעים חמישה צפצופים והמחשב לא עולה מעבד amd 8*3.4 מה יכולה להיות הסיבה?

6. שלום לכולם אני לומד כרגע רובוטיקה 5 יחידות, אנחנו עומדים לפני פרויקט גמר. המטרה היא לבנות רובוט שבנוי על ערכת VEX [עם תיכנות בשפת C]. אני פונה לכל היצירתיים שפה, אני צריך רעיון פשוט לרובוט שניתן ליישם. ערכת VEX כוללת כמה מרכיבים בסיסים [ניתן לראות איפשהו בגוגל, פשוט בלי מצלמות ודברים כאלה]. אני מחפש רעיון ליישום, משהו פשוט שיהיה ניתן לממש. אני מדבר על רעיון כמו "רובוט שמכבה נר, מזהה את הנר וכל זה" או רובוט שמזהה חניה ויודע לחנות, רק רעיונות אחרים. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  7. נו ברצינות אנשים מה יש לך לא רוצים אל תפתחו...... לא מעניין אותי אבל אני עדיין נשאר פה! ;D ;D

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shz41,

שלום, מבקש המלצה לספק מחשבים ושירותי מיחשוב בחולון או הסביבה לארגון קטן/עמותה עם משהו כמו 8 מחשבים ושימושים בסיסיים בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by gabbay,

לפני שבועיים קניתי בKSP ב"ש את razor lachesis כשהתחלתי להשתמש בו שמתי לב שמידי פעם הסמן קופץ לראש המסך מכיוון שהייתי אמור לקבל מחשב חדש ולא היה לי כוח להתקין דריברים ציפתי שהבעיה תעבור כאשר אני אקבל את המחשב החדש. לאחר שקיבלתי את המחשב והתקנתי את הדרברים ראיתי שהבעיה עדיין חוזרת על עצמה. מכיוון שחשבתי שיש בעיה בעכבר חזרתי לחנות וביקשתי שהם ייבדקו אתו. למחרת התקשרתי לברר והם אמרו לי שהם עבדו איתו יום שלם ולא נתקלו בקפיצות כך שהם לא יכולים להחליף לי את העכבר. אחרי שלקחתי מהם את העכבר נתתי את העכבר לידידה שלי כדי שתנסה אותו והיא אמרה שהוא קופץ גם לה. שלחתי גם מייל לתמיכה של רייזר אבל אף אחד מהפתרונות שלהם לא פתר את הבעיה. לסיכום ניסיתי את העכבר בשלושה מחשבים שונים על שלוש מע…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. http://www.killsometime.com/Audio/Funny-Audio.asp?audio=Prison-Bitch http://www.killsometime.com/Audio/Funny-Audio.asp?audio=Husband-Cheated http://www.killsometime.com/Audio/Funny-Audio.asp?audio=Farts

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=53944

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by pacsman,

שלום, יש לי סאב וופר שהיה עפם מחובר לרסיבר ורמקולים שמחוברים גם לרסיבר. הסאב הוא סאב אקטיבי ורשום עליו שני יציאות של to speaker ושתי יציאות של from receiver אז חשבתי שאני יכול לחבר את הסאב לכל מכשיר: מחשב טלוייזיה וכו' ואת הרמקולים ישירות לסאב. האם זה אפשרי ? הוספתי קובץ עם התמונה של הסאב עם האחורה שלו תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  13. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

היום בבוקר (לפני שעתיים) פתחתי את התיבת מייל שלי, שרגילה לקבל כל יום ספאמים, וקיבלתי הודעה שבידרה ועצבנה אותי בו זמנית. הכותרת של ההודעה הייתה: Iba, have mailbox overload by spam and viruses ? xrimmqqb lxm pf והספאם היה לתוכנה שאמורה להפסיק את הספאם. אז שאלתי את עצמי, למה תוכנה שאמורה למנוע את הספאם, עושה כזה בעצמה? מה"רשימת תפוצה" אין אפשרות לצאת, את התוכנה לא הורדתי כמובן, גם באתר התוכנה אין שום אפשרות לצאת מהרשימת תפוצה המפוקפקת הזאת וגם התוכנה עצמה (לפי תמונות שמפורסמות באתר הבית) מפוקפקת ביותר ואני לא אתפלא אם היא אוספת מידע ושולחת אותו הלאה. שם התוכנה הוא: Spam Remedy באותו עניין: אם מישהו נתקל באתר כוורת, אני מקוה שהוא לא נרשם לשם, לפני שהאתר ירד אספו את הכ…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  14. שלום. לא הלכתי לבית הספר כחודשיים, וחסר לי את רב החומר שצריך לדעת למבחן המגן \ מתכונת. אני פונה אליכם בבקשה לעזרה במציאת חומר לימודי שצריך לדעת כדי להתכונן מחר למבחן. תודה.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  15. Started by יניב51,

שלום לכולם. אז כחלק ממקצוע מדעי המחשב יש את הפרויקט של העבודה באקסס. הבעיה: הנושא צריך להיות קשור ל 60 שנה למדינת ישראל. למישהו יש רעיון? אשמח אם תשתפו אותי, כי ממש אין לי אפילו התחלה של רעיון \:[br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 16:27:32 אין רעיונות?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by OutRaGe,

למי שנותר כרטיס מיותר/מוכר כרטיס לניצנים שיגיד פה בבקשה תודה מראש מצאתי כרטיסים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. מישהוא יודע על חנויות מחשבים בטורקיה ? בעיר אנטליה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. כלומר אני רוצה לחסום סקריפט קצר שכתבתי למטרות ניסיון. אני רוצה לתת קטע קוד שאותו הוא ידע לחסום. תודה מראש. עריכה: אופס.. להעביר.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  19. אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן (אני יודע קצת אבל אני רוצה להיות טוב!)אז אני מחפש לקנות עכשיו גיטרה קלאסית, חיפשתי כבר בחנויות כמו כלי זמר וכל מיני כאלה באיזור דיזינגוף סנטר/בוגרשוב אבל לא מצאתי משהו טוב.. תקציב של בערך 300-400 שקל אמרו לי שאפשר למצוא גיטרה לא רעה בכלל במחיר הזה(יש ראשונה..) אז בבקשה אם אתם מכירים חנויות או אתרים שמוכרים דרכם גיטרות אז תרשמו אותם פה.. גם המלצות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. אורח עידו זגורי
    Started by אורח עידו זגורי,

אני לא יודע איך לשלוח קישור של סטים למישהו אחר

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by yadin,

שלום נכון לעכשיו עברתי בגרות אחת במחשבים ויש לי יחידה 1 נכון יחידה ראשונה של לדעת על החלקים של המחשב מי תפקידם והכל אז מה אני אמור ללמוד ביחידה 2 3 4 5? וסתם לדעת אני לא אמור ללמוד את שפת התוכנות נכון? אני בבית הספר עד 5 יחידות

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  22. שלום לכל הקהילה! https://www.youtube.com/watch?v=HLJkiBCQG2g קישור לסרטון החדש שלי תהנו!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.